ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ساختن تصاوير سه بعدي يا استريوگرام توسط Easy Stereo Version

smohs
26-02-2008, 12:32
سلام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شايد خيلي از شماها تصاويري رو پشت جلد مجله ها ديده باشين كه به صورت يه سري اشكال مبهم هستن ولي وقتي به يه طريق خاصي نگاهشون مي كنين مي تونين يه تصوير سه بعدي رو از توي دل اون شكلاي مبهم ببينيد. خيليا وقتي روش ديدن اين نوع تصاوير رو ياد مي گيرن خيلي به اونا علاقمند مي شن(مثل خود من) و هر تصويري دستشون مي رسه با علاقه به دنبال كشف تصوير سه بعدي نهفته درون اون شكل مي رن.
خود من خيلي علاقه داشتم بدونم چه طوري اين تصويرا رو درست مي كنن ولي عاقبت نفهميدم تا وقتي كه به طور كاملا اتفاقي با يه نرم افزار آشنا شدم كه اين كارو به سادگي انجام مي داد و از طريق اون متوجه شدم كه به اين تصاوير مي گن:Stereogram يا استريوگرام (كه در بين مردم به تصوير سه بعدي معروفه).
خب حالا مي پردازيم به معرفي مختصر اين نرم افزار:

نام: (Easy Stereo Version1.10 (25.01.2007
سايت سازنده: stereo.victorovich.com
كاربرد: ايجاد تصاوير استريوگرام از شكل هاي دلخواه با پس زمينه هاي(Texture) دلخواه
امكانات: قابليت وارد كردن مدلهاي سه بعدي با فرمت هاي: 3D Studio .3DS, .ASC; Quake .MDL, .MD2 و همچنين تصاوير عمق دار و پس زمينه ها با فرمت هاي .BMP, .PNG, .JPEG
خروجي: ايجاد خروجي با پسوندهاي .BMP, .PNG, .JPEG همچنين ايجاد انيميشن از مدلهاي سه بعدي(كه البته من امتحان كردم ولي برفكي نشون مي داد)
تصويري از محيط برنامه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لينك دانلود از سايت سازنده با حجم 1.45mb

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدكرك:(ويرايش شد)

>>>فايل Code.key رو در فولدر نصب برنامه كپي كنيد.<<<

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدكار كردن باهاش خيلي راحته: يه مدل سه بعدي(3D Object) يا تصوير عمق دار(Depth Mask) رو وارد مي كنيم و بعد پس زمينه ي دلخواهمونو انتخاب مي كنيم اونوقت يه تست مي كنيم و بعد ذخيره(به همين راحتي) يه توضيح هم بدم كه مدل سه بعدي رو مي تونيد در زاويه دلخواهتون قرار بديد و بعد تست كنيد.

راستي روش ديدن اين تصويرا رو هم اينجا قرار مي دم:
به تصوير زير دقت كنيد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعي كنيد چشمتون رو طوري تنظيم كنيد كه اين دو نقطه رو سه نقطه ببينيد(البته ممكنه اين كارو بكنيد ولي يه تصوير فرو رفته ببينيد بنابراين سعي كنيد يه جور ديگه چشمتونو تنظيم كنيد تا يه اردك برجسته رو ببينيد)
اگه بازم نتونستيد ببينيد اين روش رو هم امتحان كنيد:
سرتون رو به صفحه مانيتور نزديك كنيد و اصلا بچسبونيد به مانيتور ، در اين حالت تصوير رو به صورت تار مي بينيد. حالا سرتون رو آهسته از صفحه دور كنيد و در همين حالت سعي كنيد تاري ديدتون رو همچنان حفظ كنيد تا وقتي كه حدود سي چهل سانتي متر از صفحه دور شديد آروم آروم سعي كنيد يه كم ديدتونو واضح كنيد تا تصوير سه بعدي براتون آشكار بشه.

موفق باشيد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

JUDYABBOT
06-03-2008, 01:45
دستت دردنکنه خیلی جالبه من مدتها بود دنبالش میگشتم

ممنون

dc_error691
06-03-2008, 13:21
سه بعدي(3D Object) يا تصوير عمق دار(Depth Mask)
حالا اینای که گفتی از کجا بیاریم؟

smohs
06-03-2008, 14:17
حالا اینای که گفتی از کجا بیاریم؟

قبلا يه سايت بود كه تو خود اين برنامه معرفي شده بود ولي الآن ديگه موجود نيست. اگه با نرم افزاراي سه بعدي مثل 3D Max آشنايي داشته باشين (كه خودم ندارم) فكر نمي كنم كار سختي داشته باشيد ولي مي تونيد از برو بچ انجمن سه بعدي هم كمك بگيريد.
تصويراي عمق دار رو هم مي تونيد با نرم افزاراي گرافيكي مثل فوتوشاپ درست كنيد(البته كار سختيه) بنابر اين مي تونيد از بچه هاي انجمن فوتوشاپ كمك بگيريد (عجب راه هاي باحالي ارائه دادم:31:)

اين لينكو پيدا كردم كه تعداد زيادي سايت داراي مدلهاي آماده رو معرفي كرده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همينطور اين لينك:

dc_error691
06-03-2008, 21:40
ممنون دوست عزیز

JUDYABBOT
08-03-2008, 04:43
دوست عزیز من اونو نصبش کردم اما این کدی که داده بودی و توش یه سماره سریال بود رو نتونستم وارد کنم یعنی در مورد شماره سریال هیچ سئوالی نکرد و طبعاً نتونستم رجیسترش کنم و در نهایت کار نکرد
اگه بگی که کجا این شماره سریال رو وارد کنیم و رجیسترش کنیم که خیلی خوب میشه
ممنون

smohs
08-03-2008, 23:34
دوست عزیز من اونو نصبش کردم اما این کدی که داده بودی و توش یه سماره سریال بود رو نتونستم وارد کنم یعنی در مورد شماره سریال هیچ سئوالی نکرد و طبعاً نتونستم رجیسترش کنم و در نهایت کار نکرد
اگه بگی که کجا این شماره سریال رو وارد کنیم و رجیسترش کنیم که خیلی خوب میشه
ممنون
سلام دوست عزيز
راستش من خودم هم يادم نيست چه طور رجيسترش كردم(آخه خيلي وقته نصبش كردم) ولي به احتمال قوي اگه رو صفه اصلي برنامه كليك راست كني اونجا يه آيتم به نام Register now مي بيني اگه اونو بزني مي توني توش كد رو وارد كني.
راستي يه توضيح هم بدم كه تو اون فايل سريال نامبر دو تا كد گذاشتم، اشتباها با هم نزنيد!!

موفق باشيد.

AABB
09-03-2008, 14:33
سلام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شايد خيلي از شماها تصاويري رو پشت جلد مجله ها ديده باشين كه به صورت يه سري اشكال مبهم هستن ولي وقتي به يه طريق خاصي نگاهشون مي كنين مي تونين يه تصوير سه بعدي رو از توي دل اون شكلاي مبهم ببينيد. خيليا وقتي روش ديدن اين نوع تصاوير رو ياد مي گيرن خيلي به اونا علاقمند مي شن(مثل خود من) و هر تصويري دستشون مي رسه با علاقه به دنبال كشف تصوير سه بعدي نهفته درون اون شكل مي رن.
خود من خيلي علاقه داشتم بدونم چه طوري اين تصويرا رو درست مي كنن ولي عاقبت نفهميدم تا وقتي كه به طور كاملا اتفاقي با يه نرم افزار آشنا شدم كه اين كارو به سادگي انجام مي داد و از طريق اون متوجه شدم كه به اين تصاوير مي گن:Stereogram يا استريوگرام (كه در بين مردم به تصوير سه بعدي معروفه).
خب حالا مي پردازيم به معرفي مختصر اين نرم افزار:

نام: (Easy Stereo Version1.10 (25.01.2007
سايت سازنده: stereo.victorovich.com

كاربرد:

موفق باشيد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقا دمت گرم خیلی حال دادی من خیلی وقت بود دنبال این برنامه بودم. ولی یه مشکل... لینک کرک اکسپایر شده لطفا یه بررسی بکنید.

smohs
09-03-2008, 17:26
آقا دمت گرم خیلی حال دادی من خیلی وقت بود دنبال این برنامه بودم. ولی یه مشکل... لینک کرک اکسپایر شده لطفا یه بررسی بکنید.
[/right]
خواهش مي كنم:11:.
در مورد لينك سريال برنامه هم بررسي كردم مشكلي نداره ولي دقت كنيد كه لينك غير مستقيمه يعني اول اون لينك رو توي مرورگر وارد كنيد بعد از صفحه جديد روي لينك موجود كليك كنيد.

موفق باشيد!!

shakahislap
09-03-2008, 17:39
اولا ممنون بابت معرفي اين برنامه خوب
ولي از اونجا كه من به شعور خودم شك كردم يه خواهش ازت دارم : بيزحمت برنامه رو از روي سيستمت uninstall كن و بعد با همين لينكائي كه معرفي كردي مجددا نصبش كن !
اگه شد كه من برم يه فكري به حال خودم بكنم كه احتمالا خيلي وضعم خرابه ولي اگه نشد حتما خبر بده كه من امشبو راحت بخوابم !!!!!!!

دور از شوخي : لينك كرك اكسپاير شده اگه دوباره آپلودش كني خيلي حال دادي .

smohs
09-03-2008, 17:55
اولا ممنون بابت معرفي اين برنامه خوب
ولي از اونجا كه من به شعور خودم شك كردم يه خواهش ازت دارم : بيزحمت برنامه رو از روي سيستمت uninstall كن و بعد با همين لينكائي كه معرفي كردي مجددا نصبش كن !
اگه شد كه من برم يه فكري به حال خودم بكنم كه احتمالا خيلي وضعم خرابه ولي اگه نشد حتما خبر بده كه من امشبو راحت بخوابم !!!!!!!

دور از شوخي : لينك كرك اكسپاير شده اگه دوباره آپلودش كني خيلي حال دادي .
ببخشيد منظورتون از اكسپاير شدن لينك اينه كه اصلا دانلود نمي شه يا اين كه وقتي تو برنامه وارد مي كنين كار نمي كنه؟
آخه من همين الان اون سريالو بدون هيچ مشكلي دانلود كردم.
يه نگاهي به تصوير زير بندازيد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر هر صورت اگه بازم اصرار داريد لينكش اكسپاير شده اينم سريالهاش:

S0R3N4
09-03-2008, 18:23
ممنون
باید خیلی جالب باشه

shakahislap
09-03-2008, 20:51
دستت درد نكنه ولي اصل مشكل اينجاست كه اين شماره سريال رو كجا وارد كنيم .
اون قسمت register now كه وصل ميشه به سايت سازنده و بصورت پولي فايل رجيستر رو بصورت ضميمه ايميل ميفرسته كه باهاس تو فولدر برنامه كپي بشه كه بدرد ما نميخوره .
شما كه زحمت كشيدي اينجا رو هم يه توضيح بده .
دست گلت درد نكنه منتظرم ....

smohs
09-03-2008, 22:49
دستت درد نكنه ولي اصل مشكل اينجاست كه اين شماره سريال رو كجا وارد كنيم .
اون قسمت register now كه وصل ميشه به سايت سازنده و بصورت پولي فايل رجيستر رو بصورت ضميمه ايميل ميفرسته كه باهاس تو فولدر برنامه كپي بشه كه بدرد ما نميخوره .
شما كه زحمت كشيدي اينجا رو هم يه توضيح بده .
دست گلت درد نكنه منتظرم ....
آقا واقعا شرمنده:11: حق با شما بود.
من قبلا اين برنامه رو گذاشته بودم و كركشم گذاشته بودم ولي چون كركه به عنوان ويروس شناخته مي شد اون كرك رو ورداشتم و سريالي كه توي اون كرك بود درآوردم و آپلود كردم و فكر كردم مشكل حله و همينطور خيلي وقت پيش بود كه اين برنامه رو نصب كرده بودم طريقه نصبش يادم نبود.
خلاصه سرتو درد نيارم امروز رفتم بررسي كردم تا اينكه فهميدم قضيه چيه
در واقع اون كرك كه ويروسي هم بود(حالا يا بعنوان ويروس شناخته مي شد) يه فايل ايجاد مي كرد كه باعث رجيستر شدن برنامه مي شد.
اون فايلو پيدا كردم و براتون آپلود كردم كه مي تونيد از لينك زير دريافت كنيد و توي فولدر برنامه اكستركت كنيد(پست اول هم ويرايش مي شه):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبازم ازتون عذر مي خوام.

JUDYABBOT
24-03-2008, 23:08
از لطف شما ممنونم
دستتون درد نکنه

عبد الرحمان
13-07-2008, 00:55
آقا واقعا شرمنده:11: حق با شما بود.
من قبلا اين برنامه رو گذاشته بودم و كركشم گذاشته بودم ولي چون كركه به عنوان ويروس شناخته مي شد اون كرك رو ورداشتم و سريالي كه توي اون كرك بود درآوردم و آپلود كردم و فكر كردم مشكل حله و همينطور خيلي وقت پيش بود كه اين برنامه رو نصب كرده بودم طريقه نصبش يادم نبود.
خلاصه سرتو درد نيارم امروز رفتم بررسي كردم تا اينكه فهميدم قضيه چيه
در واقع اون كرك كه ويروسي هم بود(حالا يا بعنوان ويروس شناخته مي شد) يه فايل ايجاد مي كرد كه باعث رجيستر شدن برنامه مي شد.
اون فايلو پيدا كردم و براتون آپلود كردم كه مي تونيد از لينك زير دريافت كنيد و توي فولدر برنامه اكستركت كنيد(پست اول هم ويرايش مي شه):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبازم ازتون عذر مي خوام.
این فایل Code.key رو وقتی اجراش می کنم توی رجیستری دستگاه می خواد تغییراتی انجام بده که تازه همون هم ارور میده.
لطفا یکی بگه این نرم افزار چجوری کرک میشه. ممنون

Benygh
13-07-2008, 01:11
میشه به این یک خونه داد برام مدلش رو در بیاره من تکسچر بدم ؟

smohs
13-07-2008, 06:05
این فایل Code.key رو وقتی اجراش می کنم توی رجیستری دستگاه می خواد تغییراتی انجام بده که تازه همون هم ارور میده.
لطفا یکی بگه این نرم افزار چجوری کرک میشه. ممنون
شما نيازي نيست كه اون فايل رو اجرا كنيد كافيه اون فايل رو توي فولدر نصب برنامه قرار بديد، خودش خود به خود كرك ميشه

smohs
13-07-2008, 06:07
میشه به این یک خونه داد برام مدلش رو در بیاره من تکسچر بدم ؟
اگه منظورتون اينه كه يه مدل سه بعدي خونه توش وارد كنيد و بعد تكسچر دلخواهتونو بديد تا توي اون تكسچر نمايش داده بشه بايد بگم آره ميشه