ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با یوزر های محدود

1795
26-02-2008, 09:19
با سلام
من دوتا مشکل با یوزر لیمیت شده دارم :
1- در نرم افزار نرو فقط قابلیت ایمیج گیری داره هنه رایت کردن
2- درایوها رو نمیشه فرمت کرد و فقط از طریق ادمین امکان پذیر است
با تشکر

mahdi7610
26-02-2008, 10:21
با سلام
من دوتا مشکل با یوزر لیمیت شده دارم :
1- در نرم افزار نرو فقط قابلیت ایمیج گیری داره هنه رایت کردن
2- درایوها رو نمیشه فرمت کرد و فقط از طریق ادمین امکان پذیر است
با تشکر
سلام دوست عزیز
شما خودتون می گید یوزر محدود .
یوزر محدود همچین امکاناتی نداره . و این ها از قابلیتهایی است که توسط ادمین اجرا می شه .
مگر این که بشه اونا را براش فعال کرد . که فکر نمی کنم بشه براش این گزینه ها را از محدودیت در اورد .
موفق باشید .

1795
26-02-2008, 12:05
سلام دوست عزیز
شما خودتون می گید یوزر محدود .
یوزر محدود همچین امکاناتی نداره . و این ها از قابلیتهایی است که توسط ادمین اجرا می شه .
مگر این که بشه اونا را براش فعال کرد . که فکر نمی کنم بشه براش این گزینه ها را از محدودیت در اورد .
موفق باشید .

سلام
نه عزیزم اینطورا هم نیست . مثلا توی بعضی از نسخه های ایکس پی در کنترل پنل گزینه ای هست که با اون میشه یک گروه نرو درست کرد و این یوزر رو عضو اون قرار بدی .البته همون طور که گفتم توی بعضی از ویندوزا اینطوره و مشکله منم اینه که چرا توی بعضی ویندوز ها اینطوره . پس راه حل وجود داره . یکیش رو من امتحان کردم که البته بصورتی مقطعی جواب داده و من دنبال یک راه حل دائمی هستم .
با تشکر

mahdi7610
26-02-2008, 12:20
سلام
نه عزیزم اینطورا هم نیست . مثلا توی بعضی از نسخه های ایکس پی در کنترل پنل گزینه ای هست که با اون میشه یک گروه نرو درست کرد و این یوزر رو عضو اون قرار بدی .البته همون طور که گفتم توی بعضی از ویندوزا اینطوره و مشکله منم اینه که چرا توی بعضی ویندوز ها اینطوره . پس راه حل وجود داره . یکیش رو من امتحان کردم که البته بصورتی مقطعی جواب داده و من دنبال یک راه حل دائمی هستم .
با تشکر
سلام دوست عزیز

منظورتون قسمت lockal users and groups هستش ؟
یعنی یه یوزری به یه گروه با سطح دسترسی بالا نسبت بدی ؟

موفق باشی .

1795
26-02-2008, 14:29
بله دوست من

mahdi7610
26-02-2008, 14:58
بله دوست من
شما میتونید یک Power User تعریف کنید .
نحوه تعیین یک Power User
برای این کار در کنترل پنل وارد قسمت Administrative Templates شوید. بعد وارد قسمت Computer Management شوید و به قسمت Local Users and Groups بروید. بر روی Users کلیک کرده و بر روی نام کاربری مورد نظر دو بار کلیک کرده و تب Member Of بر روی Add کلیک کنید. بر روی Advanced کلیک کنید. بر روی Find Now کلیک کنید. Power User را انتخاب و سپس OK را بزنید. دوبار دیگر Ok کنید.
حالا کاربر مورد نظر به صورت Power User تعریف شده است.
توضیح:
یک کاربر Power User می توانید کارهای مختلفی را در ویندوز از جمله نصب برنامه را انجام دهد ولی نمی تواند گزینه های Security را دستکاری کند

موفق باشید .

winxp
28-02-2008, 12:20
سلام عزیزان

در همین مبحث من هم یه سوال داشتم

ای میشه user تعریف کرد به صورت custom که مثلا اجازه ی نصب داشته باشه ولی اجازه خاموش کردن و پسورد عوض کردن رو نداشته باشه

از gpedit یه کارایی کردم ولی بضی هاش برا ادمین هم اعمال شد

ضمنا راجع به گروه یوزرها و کارهایی که هر یوزر میتونه انجام بده گه مقاله دارین مرفی کنین

موفق باشین

majid_kntu
28-02-2008, 14:21
سلام!
علاوه بر power users از backup operators هم ميشه استفاده كرد كه سطح دسترسي كمتري داره ولي اين مشكل رو حل ميكنه.باي