PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : میخوام OverClock کنم. دوستان کمک F1

ebicross
25-02-2008, 15:50
دوستان حرفه ای در ضمینه ی سخت افزار لطفا کمک کنید.:11::40::11::40:
من تاپیکهای مرتبط با سوالم رو گشتم ولی نتیجه ای نداشت و راهنمای خوبی برای تندسازی پیدا نکردم.:13:

من میخوام سیستمم رو Over Clock کنم و برای همین کمک لازم دارم. :20:

اول بزارین یه لیست مختصر از مشخصات سیستم رو بگم.
CPU: 2400Mhz Intel Celeron:2:
VGA: FX5500 nVidia Geforce 256MB:2:
Memory: 2 x 512MB KingStone 333BUS:2:
MainBoard: Soltek:2:

حالا اگر میتونید کمکی بکنید لینک زیر رو تو مرورگر باز کنید تا تمام جزئیات و مشخصات سیستمم رو ببینید. فایل زیر با فرمت TXT تقریبا تمام ریز جزئیات سیستم من رو شامل میشه که شاید با کمک اون کار راحت تر باشه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگر میتونید کمکی بکنید خواهشا به دادم برسید که به شدت به افزایش سرعت نیاز دارم. :40:

و اما یه چیزی:
مقدار پیشنهادی شما برای OverClock لطفا اونقدر نباشه که سیستمم رو نابود کنه. منظورم رو که میدونید. یعنی بهترین مقدار برای تندسازی باشه. و در ضمن من میخوام تمام قطعات ممکن رو تندسازی کنم.
یه چیز دیگه اینکه من درهای کیس رو باز بزارم دیگه مشکلی از نظر حرارتی با OverClock ندارم دیگه؟؟ کمک کنید.
بعد اگر میشه قبلش بگین تا چه حد تاثیر گذار میتونه باشه. یعنی مثلا CPU من چقدر بهتر میشه یعنی مثلا سرعتش چقدر بیشتر میشه؟
خیلی خیلی خیلی ممنون. ببخشید من انقدر پر رویم...:11::40::11:

becareful
26-02-2008, 01:08
با این سیستم اور کلاک زیاد تاثیری نداره و بهتره فکرشو نکنی .در مورد در کیس هم که باز گذاشتی اصلا هم خنک نمیکنه در رو ببندی بهتره.

ebicross
26-02-2008, 06:58
با این سیستم اور کلاک زیاد تاثیری نداره و بهتره فکرشو نکنی .در مورد در کیس هم که باز گذاشتی اصلا هم خنک نمیکنه در رو ببندی بهتره.
ممنونم از راهنمائیتون.
ولی یه زره چی؟ بالاخره یکم که تاثیر داره؟
در مورد در کیس هم فکر میکنم باز باشه خنک تره. بازیهایی مثل NFS: CARBON رو من رو Maximum که بازی میکنم اگر در بسته باشه به مرور گرم میشه و بازی فریم فریم میشه ولی وقتی باز هست اینطوری نمیشه!
به هر حال ممنون...

Gabana
26-02-2008, 23:54
سلام ..
در بخش پردازنده و مادربورد تاپیکی با عنوان Overclocking ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که توصیه می کنم مطالب آن را بخوانید و همچنین سوال خود را حتما همانجا مطرح کنید . ممنون