ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گوشی دو سیم کارته سامسونگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hossein-p30-f
25-02-2008, 11:59
سلام
یه سوال در مورد گوشی دو سیم کارته سامسونگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من پرسیدم گفتن یه گوشی شبیه D900 هست حالا می خواستم ببینم چیه و چه جوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توضیحات کامل :31: ممنون

S A M S U N G
25-02-2008, 12:18
سلام دوست عزیز ....

دی880 سامسونگ گوشی هستش با قابلیت ساپورت 2 سیم کارت .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امکانات :
1. صفحه نمایش 2.3 اینج
2. دوربین 3.15 مگاپیکسل با قابلیت اتوفوکوس و فلش LED
3. بلوتوث و یو اس بی نسخه 2
4. باتری عالی 1200 میلی آمپر .
5. ساپورت 2 سیم کارت
6. ارتقاء حافظه به وسیله کارتهای microSD

re_ir2
26-02-2008, 00:56
با سلام به شما دوست گرامی

من حدود یکهفته هست که این گوشی را خریدم دقیقا همونطوری که دوستم در تایپیک بالا اشاره کردند

باطری فوق العاده قوی
ساپورت دوسیم کارت همزمان که اصلا با مدلهای چینی ویا کیتهای دوسیم کارت قابل مقایسه نیست .

ضعف این گوشی بنظر من در کیفیت دریافت صدا از طرف مقابل است که زیاد چشمگیرنیست و روشن شدن اولیه گوشی جهت شناسایی دوسیم کارت که یک مقدار زمان بیشتر میبرد . در هنگام پاسخگویی باهر دو خط بصورت همزمان اصلا مشگلی ندارد در هنگام تماس گرفتن اگر بخواهی سیم کارت غیراصلی را اصلی کنی گوشی بصورت اتوماتیک یکبار روشن وخاموش میشود.

ولی در کل اگربیش ازیک خط دارید گزینه بسیار خوبیست.

hossein-p30-f
26-02-2008, 20:14
با سلام به شما دوست گرامی

من حدود یکهفته هست که این گوشی را خریدم دقیقا همونطوری که دوستم در تایپیک بالا اشاره کردند

باطری فوق العاده قوی
ساپورت دوسیم کارت همزمان که اصلا با مدلهای چینی ویا کیتهای دوسیم کارت قابل مقایسه نیست .

ضعف این گوشی بنظر من در کیفیت دریافت صدا از طرف مقابل است که زیاد چشمگیرنیست و روشن شدن اولیه گوشی جهت شناسایی دوسیم کارت که یک مقدار زمان بیشتر میبرد . در هنگام پاسخگویی باهر دو خط بصورت همزمان اصلا مشگلی ندارد در هنگام تماس گرفتن اگر بخواهی سیم کارت غیراصلی را اصلی کنی گوشی بصورت اتوماتیک یکبار روشن وخاموش میشود.

ولی در کل اگربیش ازیک خط دارید گزینه بسیار خوبیست.

خوب این سیم اصلی و غیر اصلی رو میشه یه توضیحی بدین

هنگام فرستادن SMS چه جوریه میشه با هر کدوم که خواستی بفرستی

شارژ حدودا چند روز میره ((استفاده معمول))

ممنون

re_ir2
26-02-2008, 23:50
خوب این سیم اصلی و غیر اصلی رو میشه یه توضیحی بدین

هنگام فرستادن SMS چه جوریه میشه با هر کدوم که خواستی بفرستی

شارژ حدودا چند روز میره ((استفاده معمول))

ممنون

شما باراول که گوشی را روشن میکنی دوسیم فعال ویکی ازسیم کارتهاسیمکارت اصلی میشود برای زنگ زدن یا فرستادن اس ام اس .

درصورتی که بخواهی بایک سیمکارت دیگرزنگ بزنی همونطوری که قبلا گفتم باید در سیتینگ گوشی واردشوی

وسیم کارت اصلی(همانی که میخوای باهاش زنگ بزنی) را فعال میکنی البته فعال کردن برای یکباره و هردفعه

که بخوای زنگ بزنی سیم کارت اصلی که خودت انتخاب کردی زنگ میزنه و همیشه انتخاب کردن نداره .

من N95 هشت گیگ هم دارم که یکروز درمیان شارژ میکنم ولی D880 سه روزیکبار با دوسیم کارت.

hatef_motahhary
05-03-2008, 10:07
اگه به هر سیمکارتی زنگ بزنن میشه صداشو شنید؟

S A M S U N G
05-03-2008, 10:26
دوست عزیز سلام ...

برای هر سیم کارت میتونین 2 آلارم ( زنگ تماس ) متفاوت بزارین که بشه فهمید به کدوم سیم کارت تماس گرفته شده .... همچنین برای Sms ...

موفق باشی ....

hatef_motahhary
07-03-2008, 00:19
الان چنده؟

S A M S U N G
07-03-2008, 00:23
سلام دوست عزیز ....

باید حدود 340 الی 360 هزار تومان باشه ...

موفق باشی ....

mrmostafa
08-03-2008, 15:21
آقا من الان Qtek s200 دارم كيت برشي گذاشتم و 2تا خط رو بريدم داخلش گذاشتم غير برشي ها رو هيچ گوشي جواب نداد. حالا سيمكارت ايرانسل هم دارم ميخواستم ايرانسل رو نبرم چون بخواي مجدد بگيري هزينش اندازه قيمت صفرش هستش. براي همين ميخوام يه گوشي ديگه بگيرم.
حالا اين گوشي سامسونگ واقعا 2 تا سيم كارت رو همزمان ساپورت ميكنه يا مثل همين كيت ها هستش فقط تفاوتش اينه كه دو جاي سيم داره و نيازي به بريدن سيم كارت ها نيستش؟!! اگه همزمان ساپورت ميكنه بخواي زنگ بزني يا اس ام اس بدي بايد بگه از كدوم خط ميخواي بفرستي يا زنگ بزني درسته؟!!! من ميخوام 0912 رو با يه ايرانسل استفاده كنم نميخوام با 0912 اس ام اس بدم يا زنگ بزنم فقط ميخوام زنگ خوردش جواب بدم و اس ام اس ها و زنگ هامو با اعتباري بزنم در صورتي كه اعتبار نداشتم با 0912 چجوري ميشه؟؟؟ چون نميخوام 0912 دست هركسي باشه ولي زنگ خور دارم الان با اين كيت گذاشتم هر 5 ثانيه عوض ميكنه كه يخورده سخت هستش. از اين ور هم ميخواستم گوشي خودم باشه چون ويندوز موبايل هستش.
البته شنيدم مخابرات سيم كارت دوقلو داره ميزنه براي يه گوشي ديگه نياز به گوشي دو سيم كارته نيستش

S A M S U N G
08-03-2008, 19:28
سلام دوست عزیز ...

من زیاد با این گوشی کار نکردم ولی تا اونجایی که میدونم توضیح میدم و امیدوارم دوستی که این گوشیو داره بهتر جواب شمارو بده ...

برد این گوشی 2 سیم کارت را همزمان ساپورت میکنه , یعنی وقتی گوشی روشن میشه هر 2 سیم کارت فعال میشن ولی به طور اتوماتیک برای اولین بار گوشی خودش یک سیم کارتو به عنوان سیم کارت اصلی برای تماس گرفتن و اس ام اس زدن انتخاب میکنه ... برای هر 2 سیم کارت شما میتونی زنگ تماس متفاوت بزاری یعنی اگه به طور مثال شما سیم کارت 0912 رو به عنوان سیم کارت اصلی انتخاب کردی طرف مقابل میتونه به ایرانسل ( که الان جزء سیم کارت اصلی نیست ) تماس بگیره و شما هم میتونی تماس اونو دریافت کنی , برای اس ام اس هم به همین صورت ........ ولی اگه شما به طور مثال سیم کارت 0912 به عنوان سیم کارت اصلی انتخاب کنی دیگه نمیتونی با سیم کارت ایرانسل تماس بگیری و یا اس ام اس بزنی .... برای جا به جایی سیم کارتها یعنی به طور مثال تعویض سیم کارت اصلی که 0912 بود به سیم کارت ایرانسل یک option در قسمت منو تعبیه شده که میتونین سیم کارت اصلیو انتخاب کنبن .... واسه اینکارهم گوشی یکبار خاموش و روشن میشه (البته توجه داشته باشین هر کدوم از سیم کارتها که به عنوان سیم کارت اصلی باشه گوشی هر 2 سیم کارتو برای گرفتن تماس و اس ام اس به طور همزمان ساپورت میکنه )

امیدوارم جواب سوالات رو داده باشم ....

موفق باشی ....

mrmostafa
08-03-2008, 22:43
سلام دوست عزیز ...

من زیاد با این گوشی کار نکردم ولی تا اونجایی که میدونم توضیح میدم و امیدوارم دوستی که این گوشیو داره بهتر جواب شمارو بده ...

برد این گوشی 2 سیم کارت را همزمان ساپورت میکنه , یعنی وقتی گوشی روشن میشه هر 2 سیم کارت فعال میشن ولی به طور اتوماتیک برای اولین بار گوشی خودش یک سیم کارتو به عنوان سیم کارت اصلی برای تماس گرفتن و اس ام اس زدن انتخاب میکنه ... برای هر 2 سیم کارت شما میتونی زنگ تماس متفاوت بزاری یعنی اگه به طور مثال شما سیم کارت 0912 رو به عنوان سیم کارت اصلی انتخاب کردی طرف مقابل میتونه به ایرانسل ( که الان جزء سیم کارت اصلی نیست ) تماس بگیره و شما هم میتونی تماس اونو دریافت کنی , برای اس ام اس هم به همین صورت ........ ولی اگه شما به طور مثال سیم کارت 0912 به عنوان سیم کارت اصلی انتخاب کنی دیگه نمیتونی با سیم کارت ایرانسل تماس بگیری و یا اس ام اس بزنی .... برای جا به جایی سیم کارتها یعنی به طور مثال تعویض سیم کارت اصلی که 0912 بود به سیم کارت ایرانسل یک option در قسمت منو تعبیه شده که میتونین سیم کارت اصلیو انتخاب کنبن .... واسه اینکارهم گوشی یکبار خاموش و روشن میشه (البته توجه داشته باشین هر کدوم از سیم کارتها که به عنوان سیم کارت اصلی باشه گوشی هر 2 سیم کارتو برای گرفتن تماس و اس ام اس به طور همزمان ساپورت میکنه )

امیدوارم جواب سوالات رو داده باشم ....

موفق باشی ....

دوست عزيز ممنونم ازت جواب سوال هام رو گرفتم. يه سوال ديگه دارم شايد مربوط به اينجا نباشه ولي موضوش همينه ميخواستم ببينم شما در مورد گوشي هاي مدل 5700 و t689 كه دو سيم كارت همزمان ساپورت ميكنند اطلاعي داريد قيمتش 160 هزار توم هستش البته معلومه كه چيني هستن. تو اين سايت ارائه ميده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستش چون من گوشي پاكت پي سي دارم پول هم ندارم ديگه سامسونگ قيمتش زياده اين چيني ها هم مثل اون باشه خوبه قيمتش كمتر هستش

S A M S U N G
09-03-2008, 00:02
سلام دوست عزیز ...

متاسفانه من در مورد بزندهای دیگه اطلاعاتی ندارم ...

موفق باشی ...

Ali_BlueBoy
09-03-2008, 14:16
هیچ کدوم از این گوشیای چینی که من تا حالا دیدم دو سیم کارت فعال نبودن

mrmostafa
10-03-2008, 19:53
از همگي ممنون يعني گوشي دو سيم كارته همزمان نداريم ديگه . من شنيدم سوني اريكسون زده 120 هزار تومن تو اداره يكي از همكارام ميگفت يكي آورده بود حالا من نميدونم اگه باشه كه خيلي خوبه

Vallio
14-03-2008, 19:16
من بابام گرفتش واقعا معرکست... همز مان میشه استفاده کرد روی صفحه نمایشش هردوتا رو نشون میده وبا 1کلید کنار گوشی میتونید اس ام اس شماره ها و... عوض کرد فقط 0.00005 ثانیه...!

mrmostafa
19-01-2009, 20:16
اقا این D880 چند تا اشکال داره:
1- اینکه برای اس ام اس هر خط نمیشه موزیک جداگانه گذاشتش
2- زنگ اس ام اس میزارم با اونکه خیلی کم هستش ولی اس ام اس میادش پشت هم صدا میده تا چند تا بعد قطع میشه ولی زنگ اس ام اس خود گوشی رو میزارم اس ام اس میادش یه زنگ میخوره نمیدونم چرا در صورتی که روی Once هستش
3- فضای اس ام اس نا محدود نیستش و 200 تا بیشتر جا نداره حداقل بیشتر نکرده ؟! یه سری انکانات بی استفاده گذاشته نکرده به جاش این مهم ها رو درست کنه.
4- نصب برنامه خیلی سخت هستش هرکاری کردم نرم افزار بانک ملت رو بریزم نشدش

gigili1567
26-03-2009, 16:17
آقا من الان qtek s200 دارم كيت برشي گذاشتم و 2تا خط رو بريدم داخلش گذاشتم غير برشي ها رو هيچ گوشي جواب نداد. حالا سيمكارت ايرانسل هم دارم ميخواستم ايرانسل رو نبرم چون بخواي مجدد بگيري هزينش اندازه قيمت صفرش هستش. براي همين ميخوام يه گوشي ديگه بگيرم.
حالا اين گوشي سامسونگ واقعا 2 تا سيم كارت رو همزمان ساپورت ميكنه يا مثل همين كيت ها هستش فقط تفاوتش اينه كه دو جاي سيم داره و نيازي به بريدن سيم كارت ها نيستش؟!! اگه همزمان ساپورت ميكنه بخواي زنگ بزني يا اس ام اس بدي بايد بگه از كدوم خط ميخواي بفرستي يا زنگ بزني درسته؟!!! من ميخوام 0912 رو با يه ايرانسل استفاده كنم نميخوام با 0912 اس ام اس بدم يا زنگ بزنم فقط ميخوام زنگ خوردش جواب بدم و اس ام اس ها و زنگ هامو با اعتباري بزنم در صورتي كه اعتبار نداشتم با 0912 چجوري ميشه؟؟؟ چون نميخوام 0912 دست هركسي باشه ولي زنگ خور دارم الان با اين كيت گذاشتم هر 5 ثانيه عوض ميكنه كه يخورده سخت هستش. از اين ور هم ميخواستم گوشي خودم باشه چون ويندوز موبايل هستش.
البته شنيدم مخابرات سيم كارت دوقلو داره ميزنه براي يه گوشي ديگه نياز به گوشي دو سيم كارته نيستش
دوست عزیز گوشی d780 همزمان 2 تا سیم رو ساپورت میکنه. وقتی شماره رو وارد میکنی میتونی با یه کلید تعیین کنی از کدوم سیمکارت ارسال بشه. پیش فرض رو سیمکارت اصلی قرار داره. نیاز به خاموش روشن کردن نیست. فقط یه دکمه.... هم برای اس ام اس و هم برای تماس. دو تا سیمکارتها هم آنلاین هستن. حتی زمانی که با یکی مشغول مکالمه هستی. اون یکی مثل حالت پشت خطی زنگ میخوره. فقط ام ام اس با سیمکارت اصلی ارسال میشه. من هم دقیقا مشکل شما رو داشتم و الان 4 ماهه که راحت شدم. D880 هم مثل d780 هست. فرق چندانی نداره. کارشون هم کاملا مشابه هم هست.

WinVista
27-03-2009, 23:23
سلام

ما بالاخره درست نفهمیدیم .

الان روی مدل ها ی d880 و d780 میشه بدون روشن خاموش کردن هم اس ام اس و تماس ها رو تعیین کرد که مثلا فلان شماره استفاده بشه ؟

mrmostafa
28-03-2009, 11:02
سلام

الان روی مدل ها ی d880 و d780 میشه بدون روشن خاموش کردن هم اس ام اس و تماس ها رو تعیین کرد که مثلا فلان شماره استفاده بشه ؟

دوست عزیز من D880 داشتم فروختم الته من چون تمام نقاط ضعف گوشی رو در میارم برام مهم هست از سونی اریکسون راضیهستم برای همین بی خیال دو سیم کارت شدم بسته به انتظارت شما از گوشی داره. ولی در کل این گوشی دو تا سیم کارت رو همزمان ساپورت میکنه یعنی به 2 تا سیم کارت شما هر چی که باشه هم زنگ میخوره هم اس ام اس میاد برای هر سیم کارت میتونی یه زنگ جداانتخاب کنی ولی زنگ اس ام اس برای هر دو یکی هست. ولی وقتی بخوای اس ام اس یزنی ا زنگ بزنی با سیم کارتی که تعیین کردی سیمکارت پیش فرض باشه زنگ میزنه و اس ام اس اگه بخوای با اون یکی خط اس ام اس بزنی یا زنگ بزنی باید وارد option گوشی بشی البته یه دکمه بغل گوشی سمت چپ هست که میزنی وارد تنظیمات دو سیم کارت میشه بعد سیم کارتی که میخوای باهاش اس ام اس بزنی یا زنگ انتخاب میکنی (یه تیک داره اون رو میزنی ) بعد گوشی ریست میشه میره روی اون سیم کارتی که انتخاب کردی. اول و آخر ریست میشه البته D880 اینطوری بود.

mkhavari2000
31-03-2009, 23:17
سلام

دوست عزیز من d780 دارم این گوشی همزمان دو تا سیم رو به خوبی جواب میده میتونی همزمان 4 نفر رو پشت خط داشته باشی با هر دو تا سیم میتونی هم زنگ بزنی هم اس ام اس بزنی بدون خاموش و روشن کردن گوشی در کل کاملا نیازت رو به داشتن 2 تا گوشی برطرف میکنه چون هیچ محدودیتی در برقرای تماس نداره ولی فقط برای استفاده از اینترنت باید از یک سیم کارتت استفاده کنی و سیستم پیغام گیرش هم فقط برای یکی از خط هات فعال هست باطری هم خوب نگه میداره به نسبت دو سیم بودنش یک روز در میون شارژ نیاز داره با استفاده متوسط

آرشین
02-04-2009, 20:19
سلام دوست عزیز ....

دی880 سامسونگ گوشی هستش با قابلیت ساپورت 2 سیم کارت .

امکانات :
1. صفحه نمایش 2.3 اینج
2. دوربین 3.15 مگاپیکسل با قابلیت اتوفوکوس و فلش LED
3. بلوتوث و یو اس بی نسخه 2
4. باتری عالی 1200 میلی آمپر .
5. ساپورت 2 سیم کارت
6. ارتقاء حافظه به وسیله کارتهای microSD
دوست عزیز اطلاعات غلط به این آقا نده
موارد
2- گوشی دوربین 3.00 هست و فلش هم نداره !
4- باطری به هیچ وجه عالی نیست ! بر خلاف گوشی e250 که باطری واقعا عالی داره این گوشی باطریش تعریفی نداره مخصوصا برای پخش موزیک
6 - ارتقا حافظه اگر بگیم تا 2 گیگ ساپورت میکنه کافیه !
من دی 880 دارم و در کل راضیم از سیستم دو سیم کارته ش
قیمت نو با گارانتی 235 تومنه
من دست دومش رو خریدم 160 تومن

mrmostafa
03-04-2009, 11:42
دوست عزیز من d780 دارم این گوشی همزمان دو تا سیم رو به خوبی جواب میده میتونی همزمان 4 نفر رو پشت خط داشته باشی با هر دو تا سیم میتونی هم زنگ بزنی هم اس ام اس بزنی بدون خاموش و روشن کردن گوشی در کل کاملا نیازت رو به داشتن 2 تا گوشی برطرف میکنه چون هیچ محدودیتی در برقرای تماس نداره ولی فقط برای استفاده از اینترنت باید از یک سیم کارتت استفاده کنی و سیستم پیغام گیرش هم فقط برای یکی از خط هات فعال هست باطری هم خوب نگه میداره به نسبت دو سیم بودنش یک روز در میون شارژ نیاز داره با استفاده متوسط

من با d780 کار نکردم ولی جالب اینجاست که دو سیم کارته های سام س ونگ هم با هم فرق داره چون d880 با 2 سیم کارت همزمان نمیشه جایی زنگ بزنی یا اس ام ای بزنی باید هر سیم کارتی که میخوای زنگ بزنی رو به صورت پیش فرض انتخاب کنی.

gigili1567
03-04-2009, 12:18
دوست عزیز من d880 داشتم فروختم الته من چون تمام نقاط ضعف گوشی رو در میارم برام مهم هست از سونی اریکسون راضیهستم برای همین بی خیال دو سیم کارت شدم بسته به انتظارت شما از گوشی داره. ولی در کل این گوشی دو تا سیم کارت رو همزمان ساپورت میکنه یعنی به 2 تا سیم کارت شما هر چی که باشه هم زنگ میخوره هم اس ام اس میاد برای هر سیم کارت میتونی یه زنگ جداانتخاب کنی ولی زنگ اس ام اس برای هر دو یکی هست. ولی وقتی بخوای اس ام اس یزنی ا زنگ بزنی با سیم کارتی که تعیین کردی سیمکارت پیش فرض باشه زنگ میزنه و اس ام اس اگه بخوای با اون یکی خط اس ام اس بزنی یا زنگ بزنی باید وارد option گوشی بشی البته یه دکمه بغل گوشی سمت چپ هست که میزنی وارد تنظیمات دو سیم کارت میشه بعد سیم کارتی که میخوای باهاش اس ام اس بزنی یا زنگ انتخاب میکنی (یه تیک داره اون رو میزنی ) بعد گوشی ریست میشه میره روی اون سیم کارتی که انتخاب کردی. اول و آخر ریست میشه البته d880 اینطوری بود.

تو d780 اینطور نیست. با همون دکمه خط رو انتخاب میکنی و بدون ریست اس ام اس میفرستی یا تماس میگیری.

آرشین
09-04-2009, 20:58
من با d780 کار نکردم ولی جالب اینجاست که دو سیم کارته های سام س ونگ هم با هم فرق داره چون d880 با 2 سیم کارت همزمان نمیشه جایی زنگ بزنی یا اس ام ای بزنی باید هر سیم کارتی که میخوای زنگ بزنی رو به صورت پیش فرض انتخاب کنی.
هیچ گوشی در دنیا پیدا نشده که همزمان با دو نفر حرف بزنی ( همزمان ! )
گوشی d880 اینجوری که شما میگی نیست ؟ (چرا وقتی هیچی بلد نیستیم همش میخوایم یه چیزی گفته باشیم ؟)
هر دو گوشی d880 و 780 برای ارسال اس ام اس گزینه ای دارن که باهاش میتونی روی سیمکارتها سویچ کنی
باقی اطلاعات رو میتونی از سایتهای آنالیز گوشی بگیری

Apollo
15-04-2009, 11:26
گوشی d880 اینجوری که شما میگی نیست ؟ (چرا وقتی هیچی بلد نیستیم همش میخوایم یه چیزی گفته باشیم ؟)
هر دو گوشی d880 و 780 برای ارسال اس ام اس گزینه ای دارن که باهاش میتونی روی سیمکارتها سویچ کنی
یعنی نیازی به ریست در d880 نیست ؟

shuvvan
01-05-2009, 14:13
[Salam Duste Aziz Agha In Gushi Javaro Saport Nemikone Aya Narm Afzary Hast KE Betune In Java Ro Sapor Bokone Age Hast Lotfan Be Mailam Bezan Va Khaheshan Javabo Zud Befrest

Email:shaswar.kurd@yahoo.com

Vallio
28-05-2009, 15:48
یعنی نیازی به ریست در d880 نیست ؟

خیر .
یک دکمه در گوشه دستگاه هست کی میتونید در ظرف یک میلیاردیوم ثانیه سیمکارت رو عوض کنید ... ! :18:

mrmostafa
28-05-2009, 17:56

دوست عزيز من خودم D880 داشتم كدوم دكمه هستش كهمن نديدم دكمه سمت چپ رو ميگي ديگه كه تنظيمات دو تا سيم كارت رو مياره اس ام اس ميفرتس با همون سيم كارت ميفرسته بخواي عوض كني خودش ريست ميشه من باهاش كار كردم . شما چطور ميگي بلد نيستيم . من در مورد هرچي اطلاعاتم كامل نباشه در مورد گوشي كامله . موفق باشي:46:

amir khatar
28-06-2009, 10:50
سلام
من شنیدم وقتی آنتن گوشی میره گوشی خاموش میشه این حقیقت داره؟ ؟؟؟ممنون

amir khatar
01-07-2009, 20:48
سلام

کسی نبود جواب ما رو بده؟

mkhavari2000
02-07-2009, 20:37
سلام

نه حقیقت نداره مگر اینکه گوشی خراب شده باشه

alisafdari
04-07-2009, 12:32
من گوشي سامسونگ D980 خريداري كردم نتوانستم برنامه هاي كاربردي را نصب كنم لطفا مرا راهنمايي كنيد متشكرو

Rjoun
17-07-2009, 01:18
گوشي من سامسونگ D880 هستش.روزاي اول گوشي هيچ مشكلي نداشت فقط وقتي روي سيم ايرانسل ميزاشتمش جاهايي كه آنتن ميرفت گوشي ري استارت مي شد!!تا اينجاش كه مشكلي نداشت اما يه بار خاموشش كردم اما ديگه روشن نميشه و من هم براي درست كردنش اقدامي نكردم چون مطمئن هستم بازم يه عيب ديگه پيدا مي كرد!باتري گوشي هم وضعيت خوبي نداشت.اينو حاضرم شرط ببندم كه كليه گوشي هاي مشابه هم همين مشكل رو دارن چون جستجو براي يافتن شبكه مهمترين عامل در ته كشيدن شارژ باتري گوشي هستش!در كل خريدن اين نوع گوشي ها ريسك بزرگي به حساب مياد

mkhavari2000
18-07-2009, 12:16
گوشي من سامسونگ D880 هستش.روزاي اول گوشي هيچ مشكلي نداشت فقط وقتي روي سيم ايرانسل ميزاشتمش جاهايي كه آنتن ميرفت گوشي ري استارت مي شد!!تا اينجاش كه مشكلي نداشت اما يه بار خاموشش كردم اما ديگه روشن نميشه و من هم براي درست كردنش اقدامي نكردم چون مطمئن هستم بازم يه عيب ديگه پيدا مي كرد!باتري گوشي هم وضعيت خوبي نداشت.اينو حاضرم شرط ببندم كه كليه گوشي هاي مشابه هم همين مشكل رو دارن چون جستجو براي يافتن شبكه مهمترين عامل در ته كشيدن شارژ باتري گوشي هستش!در كل خريدن اين نوع گوشي ها ريسك بزرگي به حساب مياد
از روز اول این مشکل رو داشتی ؟
من d780 خودم رو دادم به یکی از آشنایان اما اون این مشکل رو نداره باطری هم خیلی خوب نکه میداره شاید باطری شما رو عوض کرده باشند و به شما دادند چون باطری اینها دوبل هست

SOROUSH444
11-08-2009, 13:39
سلام
لطفا بفرمایید که چه طور صدای صفحه کلیدd880 قطع کنم؟

miladman88
20-08-2009, 22:56
سلام من گوشی d980 خریدم چه طوری میشه فارسیش کرد؟

mkhavari2000
22-08-2009, 18:03
سلام
لطفا بفرمایید که چه طور صدای صفحه کلیدd880 قطع کنم؟

با دکمه های کنار گوشی که برای کم و زیاد کردن صدا استفاده میشه میتونی صدای صفحه کلید رو کم کنی یا قطع کنی

BIKHIAL_ALL_75
22-08-2009, 19:55
من میخوام واسه مامانم یه گوشی 2 سیمکارته بگیرم به نظرتون این Samsung C5212 خوبه؟؟

JUDYABBOT
15-09-2009, 01:25
سلام من گوشی d980 خریدم چه طوری میشه فارسیش کرد؟

menue\setting\phone setting\language\farsi

JUDYABBOT
15-09-2009, 01:33
با دکمه های کنار گوشی که برای کم و زیاد کردن صدا استفاده میشه میتونی صدای صفحه کلید رو کم کنی یا قطع کنی

این که راهش نیست چرا اطلاعات غلط میدی؟
اگه میخوای تعداد پستات زیاد بشه این راهش نیست
چند مورد دیگه رو هم دیده‌ام که جواب بی ربط دادی
بلد نیستی چرا میخوای وانومود کنی که یه چیزی سرت میشه؟:41:

pulp_152
15-09-2009, 01:33
من میخوام واسه مامانم یه گوشی 2 سیمکارته بگیرم به نظرتون این Samsung C5212 خوبه؟؟

اره d780 هم خوبه

rezasafa2000
23-10-2009, 23:45
خیلی از سامسونگها آنتن دهی و باتری ضعیفی دارن ..آیا d980 هم همینطوره ؟

mkhavari2000
24-10-2009, 00:34
این که راهش نیست چرا اطلاعات غلط میدی؟
اگه میخوای تعداد پستات زیاد بشه این راهش نیست
چند مورد دیگه رو هم دیده‌ام که جواب بی ربط دادی
بلد نیستی چرا میخوای وانومود کنی که یه چیزی سرت میشه؟:41:

دوست عزیز همین راهی که بهت گفتم تنها راه هست شما اگر اطلاعاتت در حدی نیست که بتونی وقتی گوشی رو دستت میگیری بدون وارد شدن به هیچ منویی دکه های ولوم کنار گوشی رو فشار بدی بهتره بری اولین مغازه موبایل فروشی و ازشون خواهش کنی تا این لطف رو در حقت بکنند
ضمنا من اگر به تعداد پست های بالا نیاز داشتم توی این 2 سال عضویتم میتونستم مثل شما به جای فشار دادن دکمه تشکر دری وری بار افرادی که بهم کمک میکنند تحویل بدم ضمنا من تا حالا به کسی جواب بیربط ندادم اگر مشکلی داری پیام خصوصی بده تا حلش کنیم

rezasafa2000
24-10-2009, 20:02
کسی نمی خواد درباره آنتن دهی و باتری و نصب جاوای d980 بحث کنه ؟

mrmostafa
07-11-2009, 18:50
اقا کسی که با D 980 کار کرده میشه بگه دو سیم کارت همزمان میشه موقعی که میخوای زنگ بزنی یا اس ام اس بدی مثل گوشی های چینی با هر خطی خواستی بزنی اولی یا دومی. آخه من D880 داشتم باید ریست میکردی. یکی از بچه های همین تاپیک گفت که D780 بدون ریست عوض میشه در صورتی که تو سایت خود موبایل نوشته بود تمام سامسونگ ها یکی از سیم کارتها برای ارسال هست و دو تاش برای دریافت هست. ممنون میشم در مورد صدای بلند و نحوه فضای اس ام اس گوشی و دو سیم کارت بودن و امکاناتش توضیح بدین برای راحت تر کار کردن. من با D880 اصلا راحت نبودم. مکافات داشت الان این GLX گرفتم از سامسونگه بهتر هستش.

mrmostafa
07-11-2009, 19:19
من منتظر بودم گوشی های 2 سیم کارته نوکیا بیاد ولی طول میکشه. سامسونگ D980 هم با نصب جاوا مشکل داره؟؟ حتما باید فایل Jad هم داشته باشه ؟؟؟ بعضی نرم افزارها JAD نداره.

discovery300
14-11-2009, 00:30
ba salam khedmate doostane aziz. man ham ye d880 kharidam vali alan koli moshkl daram. nemidoonam bahash chikar konam. har chi ketab hast hamash ba pasvande jar hast aslan bishtereshoon jad nadaran. yeki komakam kone. ba tashakkor

vahidshah
14-11-2009, 01:08
نظرتون درباره دوسيمکارته جديد چيه؟ samsung b5702
تقريبا با مشخصات دي 880 اما با موقع تعويض خطوط مکالمه نياز به ريستارت نداره(مثل دي 980)
با دوربين3 بدون فلاش .با بلندگو هاي استريو انگار سري بي قرار تو پخش موسيقي خوب باشه
با عمر باطري بهتر و شتاب سنج داخلي
..

سري هاي جديد بازم مشکل نصب برنامه جاوا دارن؟لاقل با ايجاد فايل jad ميشه برنامه جاوا نصب مرد؟
تو سري هاي قبلي مثل دي 900 چندتا ليست پخش وجود داشت که بيشتر از اون نبود و هر ليست پخش بيش از 30 اهنگ نميتونست داشته باشه اين مشکلات تو سري

mrmostafa
21-11-2009, 21:02
اقا من میخوام D980 بگیرم ممنون میشم در مورد این گوشی راهنمایی کنی چطوریه؟؟؟ ال جی میخواستم گفتن خوب نیست نگبیر سمسونگ خوب گیر میادش.
این امکانات رو داره:

1- فضای اس ام اس چگونه است؟؟ داخل فون مموری یا رم و یا تعداد خاصی تعریف شده؟
2- اس ام اس ها رو میشه بک آپ گرفت و یا به کامپیوتر منتقل کرد؟!
3- صدای زنگ خور گوشی یا همون اسپیکرش تا چه حد قدرت داره؟؟ من گوشی G900 دارم خیلی راضی هستم.
4- برنامه های جاوا حجم 6 مگابایت رو ساپورت میکنه ؟!!
5- ایجاد پروفایل داره؟؟ (مانند نوکیا) که برای هر پروفایل یه ملودی و زنگ اس ام اس جداگانه گذاشت.
6- برای فرستادن اس ام اس میپرسه از کدام سیم کارت میخواهین بفرستین؟!

davood_as
28-12-2009, 18:05
اقا کسی که با D 980 کار کرده میشه بگه دو سیم کارت همزمان میشه موقعی که میخوای زنگ بزنی یا اس ام اس بدی مثل گوشی های چینی با هر خطی خواستی بزنی اولی یا دومی. آخه من D880 داشتم باید ریست میکردی. یکی از بچه های همین تاپیک گفت که D780 بدون ریست عوض میشه در صورتی که تو سایت خود موبایل نوشته بود تمام سامسونگ ها یکی از سیم کارتها برای ارسال هست و دو تاش برای دریافت هست. ممنون میشم در مورد صدای بلند و نحوه فضای اس ام اس گوشی و دو سیم کارت بودن و امکاناتش توضیح بدین برای راحت تر کار کردن. من با D880 اصلا راحت نبودم. مکافات داشت الان این GLX گرفتم از سامسونگه بهتر هستش.

با سلام به همگي
من از دست همتون كفريم :grrr::41: آخه آدماي عاقل و بالغ شماهايي كه گوشي رو دارين نمي خواين يه نگاه به گوشي هاتون بندازين ببينين چي داره چي نداره اصلا پرسيدين اين كليد بالاي ولوم واسه چي هست يا فقط با گوشي حرف ميزنيد؟:41::41::41::18::18::18:
بابا اون كليد كوچولو قلب گوشيتونه يعني همه گوشي روي اون سواره حالا بهتون ميگم كه چكار بايد بكنيد:
وقتي كه شماره ميگيريد يا اس ام اس ميزنيد واسه اينكه با سيم كارت دومتون ارسال كنيد يا تماس بگيريد قبل از اين كه ارسال كنيد يا كليد سبز رو بزنيد اون كليد كوچيك بالاي ولوم رو يه بار بزنيد ميبينيد كه پايين صفحه روي گزينه sim1 يا sim2 قرار ميگيره به همين راحتي از 2 تا سيم كارتتون استفاده كنيد نه اينكه واسه هر بار استفاده گوشي رو ريست كنيد:41::41::41::10::10:
حالا برن حالشو ببرين
هر سوالي هم در مورد سامسونگ داشتين بپرسين اگه بتونم جواب ميدم باي:7::7:

davood_as
28-12-2009, 18:16
سلام به همگي
بابا جان بالاي كليد ولوم يه دكمه ريز هست كه واسه تعويض بين دو تا سيم كارته
يعني اينكه موقعه شماره گيري قبل از زدن كليد سبز اگه ميخوايد با سيم كارت دوم تماس بگيريد اون كليد رو 1 بار بزنيد كه پايين صفحه نمايشتون هم از روي گزينه سيم 1 ميره روي سيم 2 و همين طورم توي اس ام اس با اون دكمه ميتونيد با سيم كارت دومتون اس ام اس بدين ديگه لازم نيست هر بار گوشيتونو ريست كنيد:41::41::10:

hamed.rp
22-03-2010, 18:01
سلام من میخوام یه گوشی دو سیمکارته بخرم بنظرتون این چظوره ؟
SAMSUNG:C5212

SAEEDSAMSUNG
21-04-2010, 20:45
گوشی دوسیمکارت همزمان داریم؟؟؟؟

SAEEDSAMSUNG
27-04-2010, 23:29
الو کسی نبود؟

pulp_152
27-04-2010, 23:32
سلام سعید جان اره .. اکثر مدل های سامسونگ 2 سیم کارت همزمان هستن که گل سر سبد همون d980 هستش ... و این گوشی جدیدی که اومده یه مقدار تپله b5722

SAEEDSAMSUNG
03-05-2010, 13:52
سلام سعید جان اره .. اکثر مدل های سامسونگ 2 سیم کارت همزمان هستن که گل سر سبد همون d980 هستش ... و این گوشی جدیدی که اومده یه مقدار تپله b5722

اینو میگید؟
Samsung B5722

][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[U][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]

ولی من منتظر این مدلم: برای یه کاری میخوام اینو بخرم که سامسونگه نمیتونه

Acer DX900

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]

[][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]

ا

mrmostafa
04-05-2010, 20:29
اینو میگید؟
Samsung B5722

][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[U][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]

ولی من منتظر این مدلم: برای یه کاری میخوام اینو بخرم که سامسونگه نمیتونه

Acer DX900

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]

[][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]

ا

گوشی ACER قیمتش تو تهران 530 هزار تومان هست ولی خوب نسبت به قیمتش هیچی نداره فقط 2 سیم کارته ویندوز موبایل هست همین.

SAEEDSAMSUNG
10-05-2010, 12:33
گوشی ACER قیمتش تو تهران 530 هزار تومان هست ولی خوب نسبت به قیمتش هیچی نداره فقط 2 سیم کارته ویندوز موبایل هست همین.

واقعا گرونه! عجیبه شرکت ایسر معروفه که لب تا ب های ارزونی داره. اونوقت چطوره که گوشیاش انقدر گرونه؟ من با 500 تومن امنیا2 خریدم خیلی هم امکانات داره.

BestDawn
02-06-2010, 18:23
سلام من اس 5722 سامسونگ دارم و راضی هستم ولی یه موضوعی اذیت کنندست در این گوشی اینکه صدای مسج عوض نمی شه و با صدای آروم فابریکش ویبره هم نداره فقط در حالت سکوتش برای مسج ویبره میزنه مشکلش حل شدنیه یا خیر؟

Javadnet
05-06-2010, 22:18
بهترین دو سیمکارته D980 هست که هم امکانات بالایی داره و هم قیمت مناسبی نسبت به امکاناتش

---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------

البته ان ام سی یه گوشی جدید آورده قیمت 70 80 تومن با کمترین تشعشعات که خیلی خوبه مدلش هم اینه
+K100

maziar_dr
08-06-2010, 23:39
touche d980 من چند روزه قفل كرده
دوا درمون داره؟

mrmostafa
10-06-2010, 12:30
2 سیم کارته C2-00 نوکیا هم از شهریور ماه میاد تو بازار شاید دیرتر. از همه اینا بهتره

mad-defy
15-06-2011, 11:20
اگه دنبال یک گوشی 2 سیمکارت هستین که تاچ نباشه و به راحتی بتونین ازش توی جنگ استفاده کنین برید سراغ c5212 سامسونگ. البته وقتی با گوشی های تاچ مثل کربی و .. مقایسه میکنین به نظر قیمتش (الان 120000) با دوربین 1.3 بدون فلش یک بالا به نظر میرسه ولی خداییش مرگ نداره. به طور متوسط این گوشی از هر 10 دفعه که از جیبم بیرون میارم 1 دفعه میافته زمین :31: ولی توی 2 سال گذشته یک بار هم بیخودی خاموش نشده یا آنتنش نرفته یا هر ایراد دیگه که فکرش رو بکنین به هم نزده :8: از اونجایی که سر ساختمون میرم و همیشه خاک و خلی هستم طبعا گوشیه هم همینطوریه :27: ولی تا به حال زنده مونده
یه سیمکارت ایرانسل هم انداختم روی خط دومش و با نصب اپرا مینی 4.3 هر وقت بخوام فیس بوک - سایت بی بی سی فارسی - سایت رادیو فردا - جی میل - ... و هر سایت شیل قر دیگه رو باز میکنم :46:
البته بعد از دوسال که داره یک پشت کار میکنه (حد اقل هر دوره 90.000 تومان قبض خط یک که ثابت همراه اول هست میشه دیگه خودتون حساب کنید میزان مکالمه و اس ام اس چقدر میتونه باشه) دیگه هر 2 روز یکبار شارژش تموم میشه و باطریش به دوره کهنسالی رسیده :5:
خلاصه که خوب چیزیه درست مثل تراکتور
حالا هم که با شوالیه (موتورولا دیفای) در خدمتیم

SAEEDSAMSUNG
01-08-2011, 23:12
اگه دنبال یک گوشی 2 سیمکارت هستین که تاچ نباشه و به راحتی بتونین ازش توی جنگ استفاده کنین برید سراغ c5212 سامسونگ. البته وقتی با گوشی های تاچ مثل کربی و .. مقایسه میکنین به نظر قیمتش (الان 120000) با دوربین 1.3 بدون فلش یک بالا به نظر میرسه ولی خداییش مرگ نداره. به طور متوسط این گوشی از هر 10 دفعه که از جیبم بیرون میارم 1 دفعه میافته زمین :31: ولی توی 2 سال گذشته یک بار هم بیخودی خاموش نشده یا آنتنش نرفته یا هر ایراد دیگه که فکرش رو بکنین به هم نزده :8: از اونجایی که سر ساختمون میرم و همیشه خاک و خلی هستم طبعا گوشیه هم همینطوریه :27: ولی تا به حال زنده مونده
یه سیمکارت ایرانسل هم انداختم روی خط دومش و با نصب اپرا مینی 4.3 هر وقت بخوام فیس بوک - سایت بی بی سی فارسی - سایت رادیو فردا - جی میل - ... و هر سایت شیل قر دیگه رو باز میکنم :46:
البته بعد از دوسال که داره یک پشت کار میکنه (حد اقل هر دوره 90.000 تومان قبض خط یک که ثابت همراه اول هست میشه دیگه خودتون حساب کنید میزان مکالمه و اس ام اس چقدر میتونه باشه) دیگه هر 2 روز یکبار شارژش تموم میشه و باطریش به دوره کهنسالی رسیده :5:

دوست عزیز ممنون از راهنماییتون.... ولی لطفا تاپیک های خاک گرفته رو نیارید بالا:31:

mrmostafa
02-08-2011, 12:07
من گوشي نوكيا C2-00 رو از سايت ساي موبايل خريدم به قيمت 116 هزار تومان گوشي خوب و سبكي هست فقط قسمتي كه بشه يه سيم كارت رو غيرفعال كرد رو پيدا نكردم. هر 2 سيم كارت همزمان كار ميكنه ميتوني يكي رو پيش فرض كني ميتوني هم بزاري هر وقتي ميخواي زنگ بزني و اس ام اس بدي ميپرسه با كدوم خط.
اين گوشي در سايت دي جي كالا 131 هزار و سايت گوشي شاپ 135 هزار.

ahora50002000
02-08-2011, 21:25

شما الان با این گوشی می تونید راحت کار کنید آخه من چند تا سئوال دارم

amir_ata_21
19-12-2011, 14:09
Samsung Galaxy Y Pro Duos جدید ترین گوشی دو سیم کارته سامسوگ هست که قراره سه ماهه اول 2012 یا همون زمستون 90 خودمون به بازار بیاد
فوق العاده است:27:

mrmostafa
19-12-2011, 14:21
Samsung Galaxy Y Pro Duos جدید ترین گوشی دو سیم کارته سامسوگ هست که قراره سه ماهه اول 2012 یا همون زمستون 90 خودمون به بازار بیاد
فوق العاده است:27:

سامسونگ تا ديد ال جي 2 سيمكارته آندرويد زده اين زد :31: مگر اينجوري رقابت بشه. الان اين سامسونگ از ال جي بهتره؟؟؟ البته دوربنش 5 هست خيلي از ال جي بهتره فقط پردازنده رو نزده ؟؟ اگر اندرويد داره بايد يه پردازنده اي بذاره جوابگو باشه يا بشه ارتقاش داد من سريع ميخرمش بياد.

amir_ata_21
19-12-2011, 18:42
سامسونگ تا ديد ال جي 2 سيمكارته آندرويد زده اين زد :31: مگر اينجوري رقابت بشه. الان اين سامسونگ از ال جي بهتره؟؟؟ البته دوربنش 5 هست خيلي از ال جي بهتره فقط پردازنده رو نزده ؟؟ اگر اندرويد داره بايد يه پردازنده اي بذاره جوابگو باشه يا بشه ارتقاش داد من سريع ميخرمش بياد.
البته دوربینش 2 مگا پیکسل و پردازندش 800MHZ است:11:

mrmostafa
20-12-2011, 09:40
البته دوربینش 2 مگا پیکسل و پردازندش 800MHZ است:11:

مشخصات سامسونگ رو گفتين؟؟؟ من سامسونگ رو داخل سايت Gsm ديدم كه دوربين رو زده 5 و پردازنده رو نزده ولي داخل خود gsmarena دوربين رو نزده بود.

amir_ata_21
20-12-2011, 09:44
مشخصات سامسونگ رو گفتين؟؟؟ من سامسونگ رو داخل سايت Gsm ديدم كه دوربين رو زده 5 و پردازنده رو نزده ولي داخل خود gsmarena دوربين رو نزده بود.
بله دوست عزیز
سایت gsm که اشتباه زده اگه سرچ کنی متوجه می شی که دوربینش 2 مگا پیکسل نه 5.:11:

ali0i
21-12-2011, 12:50
قیمتش چنده الان؟

amir_ata_21
22-12-2011, 12:43
قیمتش چنده الان؟
فعلا که مشخص نیست

mrmostafa
02-01-2012, 18:08
موتورولا هم یک گوشی 2 سیمکارته زده Motorola Fire که اندروید هستش و دوربین 3.15 مگاپیکسلی داره و تمام امکانات رو داره. به نظرم از سامسونگ بهتره هم لمسی هست هم صفحه کلید داره.

amir_ata_21
02-01-2012, 19:59
موتورولا هم یک گوشی 2 سیمکارته زده Motorola Fire که اندروید هستش و دوربین 3.15 مگاپیکسلی داره و تمام امکانات رو داره. به نظرم از سامسونگ بهتره هم لمسی هست هم صفحه کلید داره.
دوست عزیز اولا این گوشی باید برای بازار آمریکای جنوبی باشه
ثانیا اگر هم ایران بیاد چه فارسی و چه عربی را ساپورت نمی کنه چون ورژن خاورمیانه نداره، یعنی نه می تونید پیامک فارسی بدید و نه می تونید پیامک فارسی بخونید یعنی فاجه:18:
و از نظر میزان تشعشعات سامسونگ و نوکیا گوشی های به مراتب سالم تری هستن:27:

osmaan
02-01-2012, 20:06
سلام اگه الان بخوام یه دو سیم کارته اندرویدی بخرم چیزی پیدا میشه تو بازار ایران؟

amir_ata_21
02-01-2012, 20:08
سلام اگه الان بخوام یه دو سیم کارته اندرویدی بخرم چیزی پیدا میشه تو بازار ایران؟
نه دوست عزیز فعلا نیست
اگه یک کم صبر کنید گوشی های توپ دو سیم کارته ی آندرویدی سامسونگ هم میاد:11:

mrmostafa
02-01-2012, 20:12
دوست عزیز اولا این گوشی باید برای بازار آمریکای جنوبی باشه
ثانیا اگر هم ایران بیاد چه فارسی و چه عربی را ساپورت نمی کنه چون ورژن خاورمیانه نداره، یعنی نه می تونید پیامک فارسی بدید و نه می تونید پیامک فارسی بخونید یعنی فاجه:18:
و از نظر میزان تشعشعات سامسونگ و نوکیا گوشی های به مراتب سالم تری هستن:27:

دوست عزیز تو تشعشعات من خوندم که موتورلا خیلی عالی عمل میکنه. الان 2 تا 2 سیم کارته داره که در بزارا ایران فارسی رو ساپورت میکنه من دیدم به راحتی استفاده کردن هیچ چیز نشد نداره :31: حالا باید صبر کنیم ببینیم چی میشه!! یکدفعه دیدی اپراتورها سیم کارتها:46:

osmaan
02-01-2012, 23:07
نه دوست عزیز فعلا نیست
اگه یک کم صبر کنید گوشی های توپ دو سیم کارته ی آندرویدی سامسونگ هم میاد:11:
جدا؟ ای بابا
لابد بیاد هم گرون هست

راستی داستان این تشعشعات که میگید چیه؟

mrmostafa
03-01-2012, 08:33
بله با اين وضع دلار در ايران و جديد بودنش خيلي گرون ميشه گوشي هاي جديد رو از خارج ايارن بخرين خيلي با ارزش تر هست. من زماني كه نوكيا ان 8 در ايارن 950 بود از دبي خريدم 630 تومان.
تشعشعات مضر همان ميزان سر در گوشي ها هست كه امواج گوشي براي انسان مضر هست.

sourena
03-01-2012, 09:16
دوستان من تا 150 تومن میخوام هزینه کنم.

چی بگیرم دوسیمکارته سامسونگ؟

Chat322 خوبه؟

amir_ata_21
03-01-2012, 11:45
دوستان من تا 150 تومن میخوام هزینه کنم.

چی بگیرم دوسیمکارته سامسونگ؟

Chat322 خوبه؟
با این هزینه ایی که می خوای بکنی بهترین انتخاب Chat 322 است البته Chat 222 هم اومده البته کمتره
به نظر می رسه که 222 صفحه کلید بهتری داشته باشه:11:

sourena
03-01-2012, 12:04

چت 322 بهتره به نظرم! حالا باید برم از نزدیک ببینم.

amir_ata_21
03-01-2012, 12:28
البته فکر نکنم که فروشنده می گفت که چت 222 منو فارسی نمی شه

sourena
03-01-2012, 12:39
من منو فارسی اصلا نمیتونم با گوشی کار کنم! فقط اس ام اس فارسی و کیبورد فارسی میــخوام!

همون 322 بهترین گزینه هست گویا!

amir_ata_21
03-01-2012, 12:49
من منو فارسی اصلا نمیتونم با گوشی کار کنم! فقط اس ام اس فارسی و کیبورد فارسی میــخوام!

همون 322 بهترین گزینه هست گویا!
البته اگر صبر کنی دو سیم کارته های سامسونگ هم میان
آیکونای چت جالب نیستن و محدودیت حجمی واسه نصب برنامه دارن و دکمه هاشم زیادی کوچیکن:27:

sourena
03-01-2012, 12:59
این گوشی خوبیش اینه که افت قیمتشو کرده!

الان دلار داره میره بالا هرروز! معلوم نیــست چه بلایی سر بازار بیاد! باید هرچی میخوایم بخریم زودتر :)

اون محدودیت نصب برنامه ها هم با ترفند درست میــشه :دی

دکمه هاش رو هم میرم از نزدیک میبینم .... اگر زیادی کوچیک بود نمیخرم :دی

mrmostafa
03-01-2012, 19:57
ولی اگر برات نصب نرم افزار حداقل نرم افزارهای همراه بانک اینها مهم هست دست نگه دار من خودم 2 سیم کارته B7722 که دوربین 5 داره همه چیش خوبه خریدم و الان برنامه ها رو اذیت میکنه. کلا سامسونگ اینطوریه ولی اندروید خیلی قدرت مانور داره. دلار هم غصه نخور درست میشه. اتفاقا الان نا بسامان هست . خودم لپ تاپ می خواستم بگیرم صبر کردم فعلا

h!tman
03-01-2012, 20:00
ولی اگر برات نصب نرم افزار حداقل نرم افزارهای همراه بانک اینها مهم هست دست نگه دار من خودم 2 سیم کارته B7722 که دوربین 5 داره همه چیش خوبه خریدم و الان برنامه ها رو اذیت میکنه. کلا سامسونگ اینطوریه ولی اندروید خیلی قدرت مانور داره. دلار هم غصه نخور درست میشه. اتفاقا الان نا بسامان هست . خودم لپ تاپ می خواستم بگیرم صبر کردم فعلا

با این وضع دولت فخیمه باید خیلی وایساد!:دی