ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلی در دیلیت عنصر در جدول پیرو(یا فرعی)؟؟

tik_tak
25-02-2008, 11:16
سلام
وقتی دوتا جدول یکی اصلی یکی پیرو یا فرعی دارم و با دستکاری خاصیتهای
MASTERSOURC
,
MASTERFIELD
بهم ربطشون دادم نمیتونم از جدول پیرو چیزی رو حذف کنم این خطاها میاد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و

رو دکمه ادد عنصر تو جدول پیرو یا همون جدول دومی یا فرعی
به جای adotable2.post این کدرونوشتم

و رو دکمه حذف عنصر از همون جدول دومی یا پیرو این کدرو نوشتم::::

چی کارکنم ؟؟؟
واسه حذف عنصر از جدول دومی یا پیرو؟

VDeveloper
25-02-2008, 12:16
Row cannot be located قبلا بارها در انجمن های مختلف بحث شده. راه حل برطرف کردنش بطور خلاصه اینکه که اولا چک کنید که جدول شما فیلد کلیدی که مقادیرش یکتا باشند داشته باشه، ثانیا به ADO بفهمونید که موقع ویرایش یا حذف رکوردها فقط بر اساس مقدار فیلد کلید رکورد رو پیدا کنه. این کار با استفاده از Dynamic Properties انجام میشه. چون قبلا بارها بحث شده و شما هم همین سوال را غیر از اینجا در فوروم های مختلفی پرسیدید، بیشتر توضیح نمیدم. خودتون می تونید عبارت Bold شده رو در فوروم هایی که توش این سوال رو مطرح کردید جستجو کنید.

نکته دیگه اینه که:
احتمالا شما از نحوه عملکرد BatchUpdate و یا Trasnaction ها اطلاعی ندارید. شاید کسی بهتون گفته که همچین کدی بنویسید و شما هم بدون تحقیق این کار رو انجام دادید. برای حذف یک رکورد نیازی ندارید که BatchUpdate را بالافاصله اجرا کنید. اصلا کار BatchUpdate چیز دیگه هست! برای BatchUpdate هم نیاز به Transaction ندارید، چون خودش برای انجام Update یک Transaction میسازه. بطور کلی BatchUpdate و Transaction در مثال شما هیچ ربطی به کاری که می خواید انجام بدید ندارند!

tik_tak
25-02-2008, 13:29
سلام
ممنونم از توضیحاتتون
حق با شماست من از BatchUpdate و یا Trasnaction ها اطلاعی ندارم
آخه اون برنامه ای که دارم مینویسم مشکله خاصی نداشت تا اینکه رسیدم به قسمت
فاکتور و ریز فاکتور......که با همچین خطایی روبه رو شدم و اصلاً ازش سر در نمیارم و عجله هم دارم
سرچم کردم طبق گفته شما ...ولی هر کسی طبق اون کدایی که نوشته بود میخواست مشکلشو حل کنه !
اگرهم جاهای مختلفی عنوان کردم ...به خاطر اینکه تا الان جوابی نگرفتهم