مشاهده نسخه کامل
: باز کردن یک فایل
skmkh6056
25-02-2008, 08:58
من میخوام یک فایل word یا notepad را از داخل برنامه باز کنم. توجه کنین که خود برنامه نه بلکه فایلی که قبلا باهاش کار کردیم را باز کنم. با استفاده از دلفی
F A R H A D
25-02-2008, 09:15
خوش آمديد دوست عزيز.
از برگه سيستم OLEContainer رو روي فرم بذاريد.
روي كنترل ole دابل كليك كنيد.
microsoft word رو انتخاب كنيد.
note pad رابط OLE رو ارائه نميده و نميتونيد از اون توي برنامه استفاده كنيد اما نوشتن note pad كار چندان پيچيده اي نيست. demo هاي دلفي رو روي سيستم خودتون ببينيد.
skmkh6056
25-02-2008, 11:31
با تشکر نسبت به توجه شما به سوال بنده
منظور من این بود که مثلا c:\1.doc دارم. حال میخوام آن را از داخل برنامه باز کنم.
مرسی
VDeveloper
25-02-2008, 12:05
فرمت فایلهای DOC که در Office استفاده میشه یک فرمت باینری فوق العاده پیچیده هست که اگر بخواید خودتون مستقیما با اون کار کنید، باید یه Office جدید بنویسید، یعنی سالها کار! برای اینکه با همچین مشکلی مواجه نشید و بتونید این فرمت ها را در برنامه خودتون باز کنید، مناسب ترین راه اینه از رابط COM ایی که Office ارائه میده استفاده کنید. تمام ابزارهای Office رابط برنامه نویسی مبتنی بر COM ارائه می کنند که میشه از طریق آنها یکی از برنامه های Office را در پشت صحنه باز کرد (بدون آنکه کاربر متوجه بشه) و بهش دستورات مختلفی داد. تقریبا هر کاری که بشه در خود برنامه های Office انجام داد رو میشه از طریق رابط برنامه نویسی آنها هم پیاده سازی کرد.
اما حتی در صورت استفاده از رابط COM ایی که Office ارائه میده هم نمی تونید فایلهای DOC را توی برنامه نمایش بدید، فقط می تونید باهاشون کار کنید؛ یعنی آنها را ویرایش کنید، یا فایلهای جدید بسازید. اگر بخواید که فایلهای Office را توی برنامه نمایش بدید، باید از OLE Container استفاده کنید. OLE Container هم برای ارسال دستورات به برنامه Word از COM استفاده میکنه، ولی خود برنامه رو هم بصورت Embedded در داخل محیط برنامه شما باز میکنه و به کاربر اجازه میده در داخل برنامه شما با Word طوری کار کنه که انگار خود برنامه شما آن امکانات را ارائه کرده. نمونه اش برنامه Outlook هست. Outlook برنامه نوشتن نامه جدید از Word در داخل خودش استفاده میکنه، ولی کاربر متوجه نمیشه و تصور میکنه که این خود برنامه Outlook هست که محیط ویرایش نامه را برایش فراهم کرده.
اما اگر بخواید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.