مشاهده نسخه کامل
: یه فارسی ساز خوب برای نوشتن در فتوشاپ و مشکل با Ipt5
سلام
من برای فارسی نوشتن در فتوشاب 9(cs2) با مشکل روبرو شدم فارسی ساز خوب؟
من الان ipt5 رو رو سیستم دارم ولی وقتی که در کادر مخصوص برنامه می نویسم محمد اینجوری به جای میم ها مربع میزاره البته با بعضی کلمات مشکل داره مانند ه م ب ی .... و بعضی کلمات رو خوب نشون میده چه کار کنم برای فارسی نوشتن
با تشکر
mosii-online
24-02-2008, 23:55
ببین مریم خوبه.
من از اولش با مریم کار کردم تاحالا آخ نگفته.
کرک کردن اون راحته نیازی به قطع کردن سیدی رام نیست چون اگه این جوری باشه حاله آدم گرفته میشه
اگر میشه لینک دانلود اون رو بزارید
کسی نبود بگه مشکل ipt5 من از چی بود راستی من فارسی ساز شتاب رو دانلود کردم ولی بلد نیستم چه چطوره کارکنم ورژن 3.8 و این هیچ فونتی نداشت تو قسمت فونت ها که رفتم مثلا وقتی ipt5 رو فعال رو فعال می کنی تو فتوشاپ فونت اون رو نشون میده ولی من برای شتاب چنین فونتی ندیدم
جون هرکی که دوست دارید مشکل منو رفع کنید مشکل من:::::: من برنامه IPT5 رو دارم ولی در برنامه اصلی که تایپ میکنم حروف اشتباه می افتند یعنی به جای میم (م) شکل مربع میافته
با تشکر
m1367m2006
25-02-2008, 13:23
دوست عزيز تو تاپيك زير ميتوني لينك دانلود مريم را پيدا كني
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mosii-online
25-02-2008, 16:33
اگه لینک دانلود خانم مریم رو پیدا نکردی بگو برات آپلود کنم.
Shahin King
25-02-2008, 21:20
سلام
ماشاا... دوستان هیچ کدوم نسخه های ME رو به دوستمون پیشنهاد نکردین ؟
دیگه گذشت اون زمان که برای فارسی نوشتن تو فتوشاپ از این برنامه ها استفاده می کردن .
دوست عزیز شما نسخه Photoshop cs2 ME رو تهیه کن .
قربانـــت
شاهین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا مخلصیم
راستش رو بخواهید اون لحظات به فارسی ساز نیاز داشتم خیلی هم مهم بود برای همین بود که اینقدر تاپیک دادم
با تشکر خیلی فراوان
JUDYABBOT
27-02-2008, 00:25
کسی نبود بگه مشکل ipt5 من از چی بود راستی من فارسی ساز شتاب رو دانلود کردم ولی بلد نیستم چه چطوره کارکنم ورژن 3.8 و این هیچ فونتی نداشت تو قسمت فونت ها که رفتم مثلا وقتی ipt5 رو فعال رو فعال می کنی تو فتوشاپ فونت اون رو نشون میده ولی من برای شتاب چنین فونتی ندیدم
جون هرکی که دوست دارید مشکل منو رفع کنید مشکل من:::::: من برنامه IPT5 رو دارم ولی در برنامه اصلی که تایپ میکنم حروف اشتباه می افتند یعنی به جای میم (م) شکل مربع میافته
با تشکر
دوست عزیز ipt فونتهای نرمافزار فارسی نویس (پروین) هستش میتونی دنبال نرم افزارش بگردی و اونو نصب بکنی چون فونتهای ipt مثل فونتهای دیگه نیست که همه جا و توی هر نرم افزار دیگهای کار بکنه فقط باید خود فارسی سازش رو نصب بکنی وگرنه درست نمینویسه
کار کردن با فارسی ساز که حال نمیده
چرا از نصخه ی فارسی فتوشاپ استفاده نمیکنی ؟
اون طوری روی متن کنترل بیشتری داری
amir_infernal
27-02-2008, 21:24
بابا فارسي ساز خيلي دردسر داره واسه خودش
نسخه ي Middle East يا همون ME رو اگر تهيه كني (توي هر نرم افزاري) خيلي راحتتري
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.