مشاهده نسخه کامل
: حجم هارد شما چقدره
این تاپیک زدم تا ببینیم دوستان با چه حجم هاردی کار میکنن و ایا راضی هستند
من 80 گیگ دارم اصلا هم راضی نیستم
شما هاردتون چقدره که بیشتر از 1000 گیگ لطفا دوستانی که هاردشون کمتر از 20 گیگ و بیشتر از 1000 گیگه مقدارش ذکر کنید
دوست عزیز ..
بر فرض که حجم هارد و گفتیم . بعد چه اتفاقی می افته ؟
سئوال خوب كرده ديگه ونظرسنجي گذاشته
مگه هركي نظرسنجي ميگذارد بعدش چيزي بايد بشه!!!!!!!
يا مثلا سئوال ميكنند گروه سني توي اين فروم چقدره مگه بده؟
Saman-Rs
24-02-2008, 22:39
باران جان
حجم هارد ديسك من 320 هستش
راضي هم هستم
سئوال خوب كرده
تاييد ميشه
عزیز من ..
شما اینجا و توی این فروم یا سوال می کنی و جواب می گیری ( هدفت حل مشکله )
یا مطلب میدی که دیگران هم استفاده کنن .. ( هدفت افزایش اطلاعات دیگرانه )
اما من هر چی فکر می کنم نمی فهمم که حالا خوب ملت اومدن گفتن ما هارد داریم با فلان حجم .. خوب .. بعدش چی ؟ به هدفی قراره برسیم ؟ من بفهمم 10 نفر دیگه چه هاردی دارن و با چه حجمی اتفاقی می افته ؟ اون هدف و بگید .. اگر نه که اصلا تاپیک زدن و نظر سنجی نمی خواد که .. فقط میشه تاپیک افزایش پست ..
تو انجمن متفرقه اره ولی اینجا نه .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز من ..
شما اینجا و توی این فروم یا سوال می کنی و جواب می گیری ( هدفت حل مشکله )
یا مطلب میدی که دیگران هم استفاده کنن .. ( هدفت افزایش اطلاعات دیگرانه )
اما من هر چی فکر می کنم نمی فهمم که حالا خوب ملت اومدن گفتن ما هارد داریم با فلان حجم .. خوب .. بعدش چی ؟ به هدفی قراره برسیم ؟ من بفهمم 10 نفر دیگه چه هاردی دارن و با چه حجمی اتفاقی می افته ؟ اون هدف و بگید .. اگر نه که اصلا تاپیک زدن و نظر سنجی نمی خواد که .. فقط میشه تاپیک افزایش پست ..
خدمت دوست عزیزمون بگم که من زیادم بی دلیل این تاپیک باز نکردم
شما کاملا درست میگید هیچ موضوعی بی هدف فایده نداره ولی من هدف دارم
اگه دقت کرده باشی سوال اینه که چه حجم هاردی داری و ایا از این مقدار حجم راضی هستی یا نه؟
10-12 سال پیش وقتی اولین کامپیوتری که میخواستم بخرم از فروشنده پرسیدم که هارد کامپیوترم چهقدره گفت 80 گیگه ازش پرسیدم زیاده گفت شاید هیچ وقت نتونی پرش کنی
اون موقع حرفش به نظرم زیاد غیره منطقی نیومد چون بهترین هاردی که دیده بودم 3.5 گیگ بود
ولی امروزه 80 گیگ هارد به قدری نا چیزه که تا بزرگتر از 200 برابرشم اومده
هدف از ایجاده تاپیک این بود که دوستان بدونن اگه میخوان هارد بگیرن چه حجمی مناسبه
مثلا خود من میخوام یه کامپوتر بخرم بد جوری تو هاردش گیر کردم نمیدونم چی بگیرم برای همین این تاپیک را ایجاد کردم که دوستان نظر بدن چه هاردی دارن و ایا راضی هستن یا نه
بازم فکز نمی کنم راضی بودن از حجم هارد دلیل مناسبی برای ایجاد تاپیک باشه ..
حجم کاری هر کسی فرق می کنه . شاید برای من همون هارد 80 کافی باشه برای شما نه .
پس امر سلیقه ای هست و نهایتا شما از ایجاد این تاپیک به هیچ نتیجه ای نمی رسی دوست من .
موفق باشی ./
عزیز من پس اگه اینجوری هر کسی بره شرکت سازنده در خواست کنه یه هارد شخصی براش درست کنن مثل خیلیها که میرن لباس سفارش میدن چون سلیقه ای دیگه؟
در ضمن انجمن p30world یه انجمن فوق حرفه ای حتی با بهترین انجمن های دنیا رقابت میکنه
انجمن حرفه ای هم به انجمنی گفته میشه که مو را از ماست بکشه
در ضمن نظر شما کاملا مورده احترام ولی اگر اعتراضی دارین باید به مدیران بگین نه به کاربر
با تشکر
عزیز من پس اگه اینجوری هر کسی بره شرکت سازنده در خواست کنه یه هارد شخصی براش درست کنن مثل خیلیها که میرن لباس سفارش میدن چون سلیقه ای دیگه؟
در ضمن انجمن p30world یه انجمن فوق حرفه ای حتی با بهترین انجمن های دنیا رقابت میکنه
در ضمن نظر شما کاملا مورده احترام ولی اگر اعتراضی دارین باید به مدیران بگین نه به کاربر
با تشکر
]چه ربطی به ساخت هارد داشت ؟
مثلا کار من اگه گیم و مزیک و فیلم باشه شاید 1 ترابایت هم کم بیاد ولی برای شما که مثلا کارتون فقط تایپ است 80 گیگ اضافی هم هست ...
در ضمن مدیر این بخش خود GABANA هستند ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
gladiator group
26-02-2008, 23:17
خوب مثل اینکه دیر رسیدم
هارد من 320 هست یه هشتاد هم دارم کنارش ولی چون سرعت رو میاره پایین برش داشتم به جای فلش استفاده میکنم ازش:d
با تشکر
بحث و نگرفتی .. ببین یه مثال ساده برات می زنم . من و 10 نفر دیگه بیایم به شما بگیم که ما هارد 120 داریم و ازش راضی هستیم . خوب ؟ حالا شما از این صحبت ما 11 نفر چه برداشتی مستندی می تونی بکنی که بری هارد آینده ات رو انتخاب کنی ؟ توی این نظر سنجی 11 نفره چی دست شما رو می گیره که بتونی باهاش هارد انتخاب کنی ؟
اگر قراره مو رو از ماست بکشیم بیرون پس بهتره راهش را هم درست بریم ... این راه درست انتخاب هارد نیست عزیز من . در ضمن اعتراضی هم نداریم . شما ادامه بدید ما هم استفاده می کنیم .
===========
در ضمن من یه هارد 160 گیگی دارم خیلی هم ازش راضی ام ( اصلا هم مهم نیست چه برندیه و چه Access Time ی داره و سرعت چرخشش چقدره و .. )
راستی یه دونه هم هارد 250 گیگ هم خریدم نمی دونم چرا از اونم راضی ام !!
کلا من از هر هاردی بالای 160 گیگ راضی ام ..
==============
من یه توصیه دوستانه بهت می کنم . یه تاپیک دیگه بار کن و سوالت و به شکل دیگه ای مطرح کن.. مثلا : برای خرید هارد به چه نکاتی باید توجه کنیم ؟ چگونه هارد انتخاب کنیم ؟ یا هر طور دیگه ...
نتایج اون تاپیک و با همین تاپیک مقایسه کن . ببین کدومش ارزش بیشتری داره و کدوم راهنمای مناسب تری برای خرید هارد هست .
اگر باز نتیجه گرفتی این تاپیک فعلی مناسب تره من رسما بابت اینکه به این تاپیک گیر دادم عذر خواهی می کنم .
نمونه این تاپیکی که گفتم و یه بار ایجاد کردم . در لینک زیر ببینش و نتیجه گیری کن .
چگونه هارد بخریم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %A7%D8%B1%D8%AF+%D8%A8%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%85)
موفق باشی
glc_engineer
06-03-2008, 09:54
منم دقيق نگرفتم دليل ايجاد اين تاپيك چيه اگر ميشه اون دوستي كه تاپيك رو ايجاد كرده منو شيرفهم كنه بي زحمت
ضمنا من از هارد 500 مگ دارم تا هارد يك ترابايت و از هركدومشون يك استفاده اي ميكنم و كلا از هاردديسك خيلي خوشم مياد
شاهكاره مهندسي مكاترونيكه
dada_shi
07-03-2008, 19:53
من يه هارد 80 به همراه 320 دارم خيلي هم راضيم .
nobody2000
08-03-2008, 19:13
من 4 تا هارد 320GB Western Digital به صورت Raid 1 دارم و یک هارد اکسترنال 500GB برای Back UP
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.