مشاهده نسخه کامل
: زبان فارسی
farhad1390
22-02-2008, 14:23
ویندوز xp من قبلنا فونت فارسی را می شناخت وصفحه کلیدم راحتتر کار می کردم ولی الان دیگه صفحه کلیدم عربی شده و تو قسمت control paner هم فارسی تنظیم نمی شه با سی دس xpهم هر کار ی کردم صفحه کلیدم درست نمی شه؟؟؟؟؟؟؟
MB_Danger
22-02-2008, 14:39
سلام ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
mahdi7610
22-02-2008, 14:44
ویندوز xp من قبلنا فونت فارسی را می شناخت وصفحه کلیدم راحتتر کار می کردم ولی الان دیگه صفحه کلیدم عربی شده و تو قسمت control paner هم فارسی تنظیم نمی شه با سی دس xpهم هر کار ی کردم صفحه کلیدم درست نمی شه؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
دوست عزیز شما به کنترل پنل برو و بعد روی ایکون regonal and language option کلیک کن تا باز بشه . همه گزینه های اون را باید یا روی Farsi یا روی iran تنظیم کنی بعد توی تب language دو تا گزینه هستش که اولی حتما باید تیک بخوره و تیک گزینه دوم را بردار . چون گزینه دوم برای کشورهای اسیای شرقی هستش .
برای اینکار حتما باید سی دی ویندوز را داخل سی دی رام گذاشته باشی . در ضمن حتما باید همون سی دی ویندوزی که روی سیستمت نصب هستش باشه . یعنی همون ورژن .
mahdi7610
22-02-2008, 14:48
محمد جان می بخشی مثل اینکه با هم پست دادیم . معذرت می خوام
دوست عزیز به اموزش کامل mb_danger رجوع کنید .
farhad1390
22-02-2008, 15:06
ممنون من قبلا این کارو کرده بودم و با فارس مشکلی نداشتم ولی حالا اصلا گزینه فارس تو تنظیماتم ندارم و دوباره نمی تونم از سی دی کپی کنم
farhad1390
22-02-2008, 15:12
من می خوام ویندوزمو از دست ندهم ولی قسمت تنظیمات زبان به تنظیمات اولیه برگرده من تو اونجا تنظیماتو دوباره انجام بدم مثل اینکه تازه ویندوز نصب کرده ام وحالا می خوام زبان نصب کنم
farhad1390
22-02-2008, 21:38
کسی نیست یاری کنه
mahdi7610
22-02-2008, 21:45
من می خوام ویندوزمو از دست ندهم ولی قسمت تنظیمات زبان به تنظیمات اولیه برگرده من تو اونجا تنظیماتو دوباره انجام بدم مثل اینکه تازه ویندوز نصب کرده ام وحالا می خوام زبان نصب کنم
دوست عزیز مشکل شما را دقیقا mb_danger با اموزش جواب دادن .
شما اگه سی دی ویندوز را داخل سی دی رام قرار بدبد و مثل اموزش اون قسمت را تنظیم کنید مشکل شما حل می شه .
فقط یادتون باشه باید همون سی دی که باهاش ونیدوز نصب کردین باشه .
اگه سی دی اونا ندارید باید یه سی دی بگیرید که دقیقا همون ورژن باشه . بعد از انجام تنظیمات سیستم را یکبار ریستارت کنید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.