مشاهده نسخه کامل
: کمک کنید ! ( جلوگیری از Image گرفتن )
arash1718
21-02-2008, 14:44
می خوام از CD که ساختم نشه Image گرفت ! در ضمن WinHex و ایجاد فلدر Aux هم امتحان کردم نشد!
در ضمن قراره از این برنامه 2000 تا CD پخش بشه !
Reza goli
21-02-2008, 16:18
بسم رب شهدا!
می خوام از CD که ساختم نشه Image گرفت ! در ضمن WinHex و ایجاد فلدر Aux هم امتحان کردم نشد!
در ضمن قراره از این برنامه 2000 تا CD پخش بشه !
ابتدا بگو ببینم که موضوع لوح شما چیست. یعنی برای موبایل است، بازی، برنامه های نصب شدنی، و یا سری عکس است. این مورد بسیار مهم است و حتما بگویید زیرا برای هر کدام روشی جداگانه وجود دارد که ممکن است هر کدام از روش ها بر روی دیگری کار ساز نباشد.
arash1718
21-02-2008, 16:41
نرم افزار برنامه ریزی هست برای PC . خودم میتونم کاری کنم که از روی هارد اجرا نشه ! ولی می خوام از روی Cd نشه با نرو مثلا ایمیج گرفت یا کپی کرد.
arash1718
21-02-2008, 22:54
کسی نیست کمک کنه؟
negahefarda
22-02-2008, 04:12
سلام .
چرا هستن . صبر داشته باش .
یکی از دوستان یادم نیست کی بود .. در ادامه پست ها ومطالب ها ادامه داده بودند که روشی بلدند ...
مثل همین چیزی که شما گفته می خواهید .
... ( کلن سی دی بعد از 6 در صد میپره )
اگه اون دوستمون برسونه که خیلی خوب میشه
فکر کنم اسم تاپیکش : مشکل با قفل عجیب و غریب بود .
موفق باشید .
arash1718
22-02-2008, 09:53
سلام .
چرا هستن . صبر داشته باش .
یکی از دوستان یادم نیست کی بود .. در ادامه پست ها ومطالب ها ادامه داده بودند که روشی بلدند ...
مثل همین چیزی که شما گفته می خواهید .
... ( کلن سی دی بعد از 6 در صد میپره )
اگه اون دوستمون برسونه که خیلی خوب میشه
فکر کنم اسم تاپیکش : مشکل با قفل عجیب و غریب بود .
موفق باشید .
ممنون . ولی آخه کاره من یه مقدار عجله ای هم هست ! تایپیک شمارو هم پیدا نکردم .
تو این مدت من نرم افزار TZ Copy رو امتحان کردم که حجم رو زیاد کرد ولی دست آخر nero از سی دی حجیم شده با همون سایز واقعیش image گرفت ! CdLock هم که فقط پنهان میکنه و کاری به image گرفتن نداره!
mehdi_7070
22-02-2008, 11:41
ممنون . ولی آخه کاره من یه مقدار عجله ای هم هست ! تایپیک شمارو هم پیدا نکردم .
تو این مدت من نرم افزار TZ Copy رو امتحان کردم که حجم رو زیاد کرد ولی دست آخر nero از سی دی حجیم شده با همون سایز واقعیش image گرفت ! CdLock هم که فقط پنهان میکنه و کاری به image گرفتن نداره!
این ها همه سر و ته یک کرباس هستند :31:
arash1718
22-02-2008, 11:50
این ها همه سر و ته یک کرباس هستند :31:
پس می فرمایید چه کنیم؟ من فقط می خوام یه فرد عادی نتونه به نرو از سی دی کپی کنه !
persiankitty
22-02-2008, 12:38
خوب مثلا فرد عادي نتونست كپي بكنه ، بعدش چي ؟ اصلا فلسفه اين جمله شما چيه ؟ مگه نرم افزارهايي كه كركش توي بازار هست توسط فرد عادي ريليز شده ؟ اصلا شما با چنين ديدي كه داري براي چي ميخواي قفل بگذاري روي سي دي ات ؟ اين كار صرفا ناسازگاري برنامه و در نتيجه بازگشتي هاي سي دي هات رو زياد ميكنه ، هيچ كاربردي نداره. اينجا دوستان زيادي هستند كه در اين زمينه كمك كنند. خيلي از مطالب اين انجمن هم ممكنه براي شما كاربرد داشته باشه ، اما من فكر ميكنم به خاطر ديدگاهي كه نسبت به قضيه قفل گذاشتن روي 2000 تا سي دي ات داري ، كسي جوابي نميده. بعدش هم 2000 تا تيراژي نيست كه نياز به قفل داشته باشه. بدون قفل هم ميتوني به اين عدد برسي.
Reza goli
22-02-2008, 12:58
بسم رب شهدا!
اگر نرم افزارت را خود برنامه نویسی کرده ای بهتره است که از فایل های DLL بیشتر استفاده کنی و همچنین آن ها را درون پوشه هایی قرار دهی و نام پوشه ها را چیز های مختلفی قرار دهیم. مانند:
C:\windows\System32\shell32.Dll
و بعد فایل ها را به حجم 4 گیگا بایت برسان و از این نشانی ها نترس چونکه می توانی براحتی آن ها را بسازی.
خوب باید بگویم که اگر دوستان چگونگی ساخت ترک 00 را یاد می دادند خیلی از کارهات ردیف بود...
باید توجه داشته باشی که با یک راه نمی توانی قفل مطلوبی بسازی پس از چندین نوع قفل همزمان استفاده کن بعد بگو شد یا نشد.
arash1718
22-02-2008, 14:48
خوب مثلا فرد عادي نتونست كپي بكنه ، بعدش چي ؟ اصلا فلسفه اين جمله شما چيه ؟ مگه نرم افزارهايي كه كركش توي بازار هست توسط فرد عادي ريليز شده ؟ اصلا شما با چنين ديدي كه داري براي چي ميخواي قفل بگذاري روي سي دي ات ؟ اين كار صرفا ناسازگاري برنامه و در نتيجه بازگشتي هاي سي دي هات رو زياد ميكنه ، هيچ كاربردي نداره. اينجا دوستان زيادي هستند كه در اين زمينه كمك كنند. خيلي از مطالب اين انجمن هم ممكنه براي شما كاربرد داشته باشه ، اما من فكر ميكنم به خاطر ديدگاهي كه نسبت به قضيه قفل گذاشتن روي 2000 تا سي دي ات داري ، كسي جوابي نميده. بعدش هم 2000 تا تيراژي نيست كه نياز به قفل داشته باشه. بدون قفل هم ميتوني به اين عدد برسي.
ممنون از راهنمایی شما ، اما این 2000 تا نسخه ی آزمایشیه و کارفرما شدیدا می خواد که نشه کپی کرد سی دی رو ، ای کاش این دوستان شما زود تر بیان کمک !!!!
+
اما مثله این که منظورمو متوجه نشدید ! من میخوام نشه از روی سی دی کپی کرد !
arash1718
23-02-2008, 15:21
اگه راهی نداره بی خیال بشم؟
persiankitty
23-02-2008, 15:34
بي خيال شو.
پرشین جان اینجوری نگو بنده خدا زودتر از اونچیزی که فکر کنه سرمایش به باد میره
این دوستمون باید یه کم هزینه کنه از قفلهای فروشی استفاده کنه
mehdi_7070
24-02-2008, 15:39
اتفاقا دیروز داشتم این تاپیک را می خوندم که یکی از دوستان با من تماس گرفت . درخواستش هم عین درخواست شما بود . من هم کلی براش توضیح دادم ، ولی باز مثل شما دلش می خواست که سی دی اش قفل داشته باشه .
من پیشنهاد کردم که از WTM یا CopyKiller و TZCopyProtection استفاده کنه . این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم بهش گفتم .در مورد حفاظت از داده های جانبی هم براش توضیح دادم (یک مقاله با همین نام توی انجمن موجود هست)
Reza goli
28-02-2008, 16:10
بسم رب شهدا!
بهترین راه هم همین است که فایل هایت را با برنامه های پکر پک کنی و یا با برنامه MoleBox کار کنی تا فایل هایت را نتوانند استخراج نمایند و به نام خود در آورند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.