ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Gears of War 2

صفحه ها : 1 [2]

aha2012
04-10-2010, 15:47
سلام
اقا من اون هیولای دریاچه رو چکار کنم؟ وقتی میزنم تو چشماش میگه که برو توی دهنش و به اون تارها که به رنگ ابی در میات شلیک کنم. اما بعد از حدود دو بار این کارو کردن اون هیولا رفیقمونو میکشه و تمام . ولی من همچنان تو دهنش باقی میمونم. راهی غیر از این برا کشتنش وجود داره؟
نه راهی نیست
باید دقیقا همین کارو کنی.
غوله برای اولین بار که میاد رو قایقه سریع بزن تو چشمش بعدش سریع برو تو دهنش و به اون آبی هاش تیر بزن و وقتی تیر زدی تو همون دهنش یه دهن کوچیک دیگه باز میشه و توش باید نارنجک بندازی همین

pooriya_hp
25-02-2011, 15:32
امتیاز من به GARS of WAR 2 :

داستان : 7

گیم پلی : 9

گرافیک : 8

هوش مصنوعی : 5

صداگذاری : 7

کلا : 8

vahidgame
25-02-2011, 18:32
شما اگه زودتر امتیاز دادی بودی و مثلا توی metacritic ثبت شده بود یکمی شاید میانگین امتیاز بازی پایین می اومد! :31:
90 تا نقد از بازی توی metacritic ثبت شده که در بین اون فقط سه تا 8 دیده میشه و امتیاز زیر 9 هم فقط 11 تا هست

pooriya_hp
25-02-2011, 18:50
بازی،بازی خوبی بود اما من از سبک بازی خوشم نی مد ..

البته الان تمام بازی ها دارن تخیلی میشن ...

در کل بازی خوبی بود

smallfrank
02-12-2011, 15:50
آخرین پست این تاپیک مربوط به 280 روز قبل است و جزو تاپیک های قدیمی انجمن محسوب میشود!

ببخشید زیرخاکی آوردم بالا
تازه گرفتمش
تو یه قسمت گیر کردم

تو قسمت Rolling Thunder که سوار یه ماشین های بزرگ هستیم و به سمت Landown میریم
یه جا باید با Machine Gun یا همون Turret توپهایی که از اسمون میادو بزنی که این کارو میکنم
بعدش دو سه تا Reaver حمله میکنن یکیش میاد سمت راست این ماشینه
هر چی تیر بهش میزنم از بین نیمیره
خبلانش رو هم زدم
ولی همینجوری هی به ماشین برخورد میکنه
اینه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه یادتون اومد میشه یه کمکی بکنید خانواده ایو از نگرانی در بیارید....
:31:

aha2012
02-12-2011, 17:46
تا اونجایی که من یادمه اینا مثل هلو از بین میرن
تو همین مرحله یه ماشین عین ماشین خودت،ولی توشون لوکاستها هستند بهت حمله میکنن که آخر سر اگه بهشون تند تند تیر نزنی ماشینتو پرت میکنن تو دره.همین جا بود دیگه نه؟
خلاصه تا میتونی تیر بزن.چارش همینه.در ضمن ماشین گانت اگه داغ کرد RB بزن سریع خنک بشه

smallfrank
02-12-2011, 20:49
ممنون ردش کردم..................