bahdar
20-02-2008, 19:59
سلام.
من می خواستم سیستممو که مال 4-3 سال پیش هست رو ارتقا بدم.
از دوستان می خواهم که یک سیستم خوب به من معرفی کنند.
انتظارات:
انتظار خاصی نیست!از همه لحاظ خوب باشه.بازی - اجرای نرم افزارهای گرافیکی و ... - اینترنت و دانلود (ربط داره؟) و ...
بودجه:
من فعلا پدرم رو راضی کردم ارتقا بده حالا اگه ازش بپرسم چند میدی شاید کم بده!ولی وقتی آروم آروم بهش بگم و بگم یه سیستم خیلی خوب با این مشخصات پیدا کردم و این قیمت شاید قبول کنه!فکر کنم 400-300 هزار تومان بشه و مقداری پول هم که از فروش سیستم فعلی به دست میاد (مثلا گرافیک جدید که می خرم قبلی رو باید بفروشم دیگه؟)
اینم مشخصات سیستم فعلی ام در قالب یک عکس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس عکس:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن باید زودتر سیستمو بخرم و ممنون میشم سریعتر جواب بدید.اینم بگم من هیچی از سخت افزار نمیدونم!لطفا مقدماتی توضیح بدید(اگه جایی توضیح داشت)
من می خواستم سیستممو که مال 4-3 سال پیش هست رو ارتقا بدم.
از دوستان می خواهم که یک سیستم خوب به من معرفی کنند.
انتظارات:
انتظار خاصی نیست!از همه لحاظ خوب باشه.بازی - اجرای نرم افزارهای گرافیکی و ... - اینترنت و دانلود (ربط داره؟) و ...
بودجه:
من فعلا پدرم رو راضی کردم ارتقا بده حالا اگه ازش بپرسم چند میدی شاید کم بده!ولی وقتی آروم آروم بهش بگم و بگم یه سیستم خیلی خوب با این مشخصات پیدا کردم و این قیمت شاید قبول کنه!فکر کنم 400-300 هزار تومان بشه و مقداری پول هم که از فروش سیستم فعلی به دست میاد (مثلا گرافیک جدید که می خرم قبلی رو باید بفروشم دیگه؟)
اینم مشخصات سیستم فعلی ام در قالب یک عکس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس عکس:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن باید زودتر سیستمو بخرم و ممنون میشم سریعتر جواب بدید.اینم بگم من هیچی از سخت افزار نمیدونم!لطفا مقدماتی توضیح بدید(اگه جایی توضیح داشت)