ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خداحافظ......

rainysky50
19-02-2008, 01:03
سلام!سلام به همه ی دوستان خوبم در انجمن گوشیها!بچه ها بالاخره روز جدایی از پی30 ورلد فرا رسید!یاد همه ی شما همیشه در ذهن من باقی میمونه!امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشید!از همه ی شما خداحافظی میکنم!از طرف من از کاظم(زیمکا)جان هم خداحافظی کنید!ایشون رو هم مدتیه که نیستش!دلم برای همتون تنگ میشه!امیدوارم اگه روزی برگشتم همه ی شما رو دوباره ببینم و چشمم به نام کاربریهای شما دوباره بیفته !امیدوارم که دیگه بین شما درگیری و بگو مگو ایجاد نشه!گوشی بهتر طرفدار بیشتر!گور بابای برندها!!:8::11::10:
خداحافظ همین حالا...........:11::11::11::40::40::10::10::46 :

saman65
19-02-2008, 02:25
سلام!سلام به همه ی دوستان خوبم در انجمن گوشیها!بچه ها بالاخره روز جدایی از پی30 ورلد فرا رسید!یاد همه ی شما همیشه در ذهن من باقی میمونه!امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشید!از همه ی شما خداحافظی میکنم!از طرف من از کاظم(زیمکا)جان هم خداحافظی کنید!ایشون رو هم مدتیه که نیستش!دلم برای همتون تنگ میشه!امیدوارم اگه روزی برگشتم همه ی شما رو دوباره ببینم و چشمم به نام کاربریهای شما دوباره بیفته !امیدوارم که دیگه بین شما درگیری و بگو مگو ایجاد نشه!گوشی بهتر طرفدار بیشتر!گور بابای برندها!!:8::11::10:
خداحافظ همین حالا...........:11::11::11::40::40::10::10::46 :
نرووووووو:19:.نرو.تو هم مثل من نمیتونی دوم بیاری نرو...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا.آخه کجا امین.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدای نکرده نمیخوای که بری اون دنیا.خب میخوای بری درس بخونی.اونجا هم حتما به نت دسترسی داری.بازم پیشمون بیاااااااااااا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه این فروم(قسمت موبایل)دیگه بی تو صفایی نداره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (اتفاقا بیشتر داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .بهتر میتونیم حال بکس نوکیا رو بگیریم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اگه تو نباشی با کی دعوا و کل کل کنیم آخه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اگه تو نباشی دیگه کی از 16 میلیون رنگ بودن ای سی دی و جک 3.5 میلیمتری و رم و ... گوشیهای نوکیا حرف بزنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی از شوخی گذشته داش امین ایشالا هر جا هستی خوش و سلامت باشی.تو همه مراحل زندگیت از درس گرفته تا گوشی خریدن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ... موفق باشی.ایشالا به راه راست هدایت شی و به جمع ما SE بازا بپیوندی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یاد تو هم در ذهن ما میمونه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دل ما هم واست میتنگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایشالا برمیگردی ما باز اسمت رو تو تاپیک ها میبینیم
خدا پشت و پناهت باشه داداش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ali racer
19-02-2008, 02:31
اگر امین رفت ما که نرفتیم و هنوز ادامه میدیم راهشو

پس سونی اریکسونی ها بیخودی هوا ورتون نداره !! لول

hussain
19-02-2008, 03:21
یعنی می خواهی بری:18:.بی تو هرگز:37:

saman65
19-02-2008, 05:14
:20:
اگر امین رفت ما که نرفتیم و هنوز ادامه میدیم راهشو

پس سونی اریکسونی ها بیخودی هوا ورتون نداره !! لول

آره.ساسان,تو,حمید رضا و اون یکی Actoor [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و .. هستین اما امین یه چیز دیگست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SAEED_BARCELONA
19-02-2008, 12:11
رفتی؟
بابا اتفاقا وقتی بری جای دیگه راحت تر میتونی بیای نت. 5700 تو میگیری دستت تو خیابون پست میدی:دی
انشاا... روزی فرا برسه که هممون بریم درس بخونیم تو کشورای خارجکی!
امین هر روز یه گوشی بگیر بیا برامون ریویوو بزار!

B L A S T E R
19-02-2008, 13:24
خداحافظیتو قبول میکنم.
ولی زیاد درس نخون.ضرر داره!

Sasan Info
19-02-2008, 13:31
امین جان دلم برات تنگ میشه
خدا پشت پناهت

corey
19-02-2008, 14:11
امین جون خداحافظ امیدوارم با آیفون از اونجا پست بدی دلمون خیلی برات تنگ میشه:37::45:

Actros
19-02-2008, 15:19
سفرت بخیر اما تو دوستی خدا را * چو از این کویر وحشت به سلامتی گزشتی
به شکوفه ها به باران * برسان سلام مارا
خدا نگهدارت امین جان

D E V I L
19-02-2008, 22:20
خداحافظ آسمون بارونی
برات آرزوی موفقیت میکنم.انشالله تو درسات موفق باشی.

D o l f i n
19-02-2008, 22:42
ایشالله روزی که برمیگردی آفتابی باشی
همیشه موفق باشی

Optimus Prime
20-02-2008, 00:01
فعلا خداحافظ rainysky جان اما می دونم دوباره میای می بینمت.اینترنتو که ازکسی نگرفتن یکم اوضاعش بهتر بشه و مستقر بشه دوباره میاد.bye bye! :10::11::40:

seyyedi
20-02-2008, 11:36
دوستان سلام
آقا امین منم خداحافظی میکنم از شما
ولی میگما امین جان که خداحافظی کرد پست میدیم که چی؟؟؟
دوباره میاد نگاه میکنه
اگه بیاد که دوباره چشمش به یه تاپیک میخوره و باید جواب بده که اونوقت خداحافظیش معنی نداره

SAEED_BARCELONA
20-02-2008, 13:16
از بیکاری بچه ها اومدن پست دادن اینجا. بازار گوشی بعد از mwc خوابیده! تا اطلاع ثانوی این طرفا اسپم بازاره