مشاهده نسخه کامل
: کمک در ساخت یک فیلد نظر خواهی در فرانت پیج 2003
yasser1680
18-02-2008, 22:39
دوستان به سایت زیر نگاه کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همان طور که دیدید این سایت به صورت خیلی ساده و به صورت html تکی ساخته شده و در پرشین گیگ آپلود شده.
حالا میخواستم بدونم چه طوری یک قالب درست کنم که در صورت تغییر تو همه صفحه ها هم قالب تغییر کنه؟
و اینکه چه طوری یک فرم نظر خواهی کوچولو بزارم؟برای ذخیره نظرات نیاز به هاست هست؟
yasser1680
22-02-2008, 03:43
ممنون از لطف دوستان بعده 4 روز اومدم تعداد جواب ها 0 هست!
خسته نباشید.
یکی اینجا رو قفل کنه.
neopersia
23-02-2008, 01:14
حالا میخواستم بدونم چه طوری یک قالب درست کنم که در صورت تغییر تو همه صفحه ها هم قالب تغییر کنه؟
فکر نمیکنم پرشین گیگ از صفحات داینامیک پشتیبانی کنه پس نمیتونی این کارو بکنی
البته یه راه حل داره که شاید صد درصد راضی کننده نباشه ولی بی تأثیر هم نیست. میتونی صفحاتت رو طوری طراحی کنی که بیشتر متکی به استایل خارجی باشه اینجوری وقتی از یک فایل CSS برای همه اونا استفاده کنی میتونی با تغییر دادن اون فایل تا حدی ظاهر همه صفحات رو تغییر بدی. البته این شامل متن صفحات نمیشه. برای متن میشه از جاوا اسکرپت خارجی استفاده کرد که فکر میکنم به دردسرش نمی ارزه
برای ذخیره نظرات نیاز به هاست هست؟
بستگی به این داره که بخوای نظرات کجا ذخیره بشه. البته بازم به هاست بستگی داره اگه میل سرور داشته باشه میتونی فرم رو به ایمیل ارسال کنی و اگه از صفحات داینامیک پشتیبانی کنه میتونی نظرات رو تو فایل یا دیتابیس ذخیره کنی.
yasser1680
25-02-2008, 04:42
با تشکر از پاسخی که دادی دوست عزیز
آیا سایتی هست که چنین امکاناتی رو در اختیار کاربران قرار بده فقط یه فرم نظر خواهی میخواستم در مورد هر مطلبی که ارسال کردم.
راستی این امتیاز یا رانک به صفحه کد خاصی داره؟
tabriz-info
25-02-2008, 09:18
ببین اینه که میخوای با html نمیگم نمیشه ولی خیلی سخته
برو php یاد بگیر اونوقت کارت ساده میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.