ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هاست رایگان با قابلیت پشتیبانی از htaccess

neopersia
18-02-2008, 16:08
سلام
همونطور که میدونید تعداد زیادی هایست رایگان تو وب هست ولی تا اونجا که من دیدم خیلی از اونا اجازه استفاده از فایلهای htaccess رو به کاربرانشون نمیدن.
برای استفاده از تکنیکهایی مثل rewrite کردن آدرس صفحات استفاده از htaccess لازم میشه.
از دوستان خواهش میکنم در صورتی که با هاست مجانی که اجازه استفاده از این فایلها رو به کاربر میده آشنا شدند اینجا معرفی کنند.
مهم نیست که تبلیغات داشته باشه یا اینکه mysql نداشته باشه فعلاً برای من مهم اینه که htaccess داشته باشه.

موفق باشید

Hamed2007
18-02-2008, 17:06
برو به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

neopersia
18-02-2008, 17:09
ممنون از پیشنهادتون ولی پارسه گیگ سر تا پا اروره!!
الان اصلاً نمیتونم وارد فایل منیجرش بشم.

تو سیستمهای خارجی که از برنامه مشابه پارسه گیگ استفاده میکنند چند تاشو امتحان کردم اجازه ایجاد فایل با پسوند htaccess نمیدن!

darvish1900
18-02-2008, 22:21
.

صد درصد کار میکنه

C0nd@ct0r
18-02-2008, 23:21
سلام دوستان
من یکی از بهترین ها را میدانم که رایگان است.
php
mysql
cpanel
داره!
خیلی خوبه!
اینم سایت
890m.com

C0nd@ct0r
18-02-2008, 23:22
هر چی میخوای بگو تا برات توضیح بدم :31:

neopersia
19-02-2008, 02:41
890m.com به نظر میرسه سرویس مناسبی داشته باشه ولی فقط همون صفحه اولش تو این دامنه هست
بقیه صفحاتش میره تو یه سایت دیگه.
در هر حال بعد از ثبت نام همیچ ایمیل فعالسازی برام ارسال نمیشه و برای شروع کار هم به ایمیل فعالسازی نیاز داره!

MAXXX
23-02-2008, 06:21
سلام
ypu.com
سایت عالیه واقعا امکانات عالی داره البته امشب من برایه اولین بار خواستم فایلامو آپلود کنم اعصابم خراب شد چون نفهمیدم چطوری دایرکتوری بسازم اثرات نصف شبه فردا صبح که درست و حسابی خوابیدم دوباره باش سر و کله میزنم

DaRiOuShJh
23-02-2008, 13:50
نئو جان برو تو مخزنش!
با جستجوش و تیک زدنه امکاناتش راحت هر چی تو نت هست رو پیدا کن

موفق باشی:12:

neopersia
24-02-2008, 05:24
داریوش جان ممنون
یه دونه پیدا کردم که مشخصاتش به اونی که میخوام میخوره: php, sqlite, htaccess, mod_rewrite
امتحان میکنم اگه از اینایی نبود که سنگ جلوی پای آدم میندازن معرفی میکنم بقیه هم استفاده کنن.

سلام
ypu.com
سایت عالیه واقعا امکانات عالی داره البته امشب من برایه اولین بار خواستم فایلامو آپلود کنم اعصابم خراب شد چون نفهمیدم چطوری دایرکتوری بسازم اثرات نصف شبه فردا صبح که درست و حسابی خوابیدم دوباره باش سر و کله میزنم
مرسی دوست عزیز دارم امتحانش میکنم.
از ثبت نامش به نظر میرسه از همون سیستم پارسه گیگ استفاده کنه خدا کنه فقط به htaccess گیر نده

DaRiOuShJh
24-02-2008, 14:53
مرسی نئو جان
اگه بتونی که خوب میشه
بچه ها هم استفاده میکنن

موفق باشید:12:

neopersia
25-02-2008, 07:13
متأسفانه تا اینجا تو هرکدوم که ثبت نام کردم سایت رو ریدایرکت میکنه!
حالا اگه فقط خودم بودم میگفتم شاید ویروسی چیزی دخالت داره ولی برای بازدید کنندگان دیگه هم همینطوره!
از هاست قبلیم راضی نبودم میخواستم با حوصله یکی پیدا کنم که لااقل جواب آدمو بده ولی حالا دیگه جداً باید برم دنبال یه هاست برای سایتم

neopersia
12-04-2008, 01:03
این یکیو دیگه کامل امتحان کردم مشکلی نداره امکاناتش هم خوبه
PHP, Mysql, Apache, Cpanel
تبلیغ هم که تو این یکی دو ماهه نداشته صفحات رو هم کش نمیکنه
اون چیزی هم که من دنبالش بودم دسترسی به htaccess و mod_rewrite بود که داره
البته شاید ثبت نام کردنش یه کم درد سر داشته باشه چون همه درخواستها توسط مدیران سایت بررسی میشه و اگه جواب سوالی رو درست نداده باشی ردت میکنن
بعدش باید درخواستت رو تو فرومشون پیگیری کنی تا اطلاعات کامل رو بهشون بدی...

اینم آدرسشه :