ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : همكاري در بزرگترين پروژه برنامه نويسي در تاريخ كشور

mojtaba-design
18-02-2008, 14:08
سلام دوستان !
من چند وقت بود كه به سرم زده سيستم عامل درست كنم !!!!!!!!!!!!!
البته اين يك هوس نيست ،و اين رو هم ميدونم كه شايد خيلي هاتون (100%) بهم بخنديد ،اما بزاريد براتون يك چيزي رو بگم :
ببينيد دوستان بايد از يك جا شروع كرد ،مهم استارت است ، يه مثال برنم :
براي آتش گرفتن يك جنگل وسيع فقط 1 جرقه كافيست.
ما ميخوايم همين جرقه هرو بزنيم.مگه بيل گيتس چي داشت .باور كنيد اگه ما هر چه پيشرفت نميكنيم به خاطر خودمونه نه ديگران ،نمونش همين خنده اي كه چند لحظه پيش كرديد.
فكر هام رو كردم من حتما بايد بتونم اين كار رو بكونم و مطمئا هم هست كه ميتونم،
اسم من رو بخاطر بسپاريد "مجتبي عسگري " و اگه روزي اسم من رو شنيديد ياد اين موقع ها بيوفتيد.
اگر هم كه نه ،خوب حداقل من سعي خودم رو كردم،
دوستاني كه ميخواهند به من ملحق بشند بگن ( آشنا به زبان c و دلفي).
------------------------------------------------------------------------------------
نكته كه ميخواستم بگم اينه كه تكامل پله به پله صورت ميگيره و ما هم نميخواهيم بكوب ويندوز xp يا vista بسازيم ما هم مانند بيل گيتس از ساده ترين ها شروع ميكنيم.
خوب فكر كنيد به حرف هام و خبرم كنيد.
-------------------------------------------------------------------------------------
حالا اگه خودتون رو قبول نداريد باز بشينيد به من بخنديد.

rezaete
18-02-2008, 14:19
با این که برنامه نویسی بلد نیستم اما از این حرکتت پشتیبانی میکنم .

afsoongar_ghadiri
18-02-2008, 15:25
من هم موافقم

ولی یه چیزی که بین ایرانی ها سخته اینکه کار گروهی انجام بدی

اکه خوب شود همه میگن من هم زیاد کار کرده بودم
ولی اکه شکست بخور همه میزن تو سر ادم

mojtaba-design
18-02-2008, 16:08
ممنون دوستان ، سعي كنيد با ما همكاري كنيد.
براي اولين قدم ابتدا بايد سيستم عامل ها را خوب بشناسيم و وظايف آن ها را بدانيم.
اگر كسي منبعي سراغ دارد رو كند.
در ضمن از اساتيد يك سوال دارم آيا ميتوان با دلفي سيستم عامل ساخت،يا همان موضوع هميشگي يعني يك مخلوق نميتواند خالق را بسازد اتفاق ميافتد.
و با توجه به شناخت بسيار بسيار اندك من در c اما فكر كنم كه c قادر به اين كار باشد.
و نكته بعدي اينكه من دانشگاه هم نميروم و فقط 15 سالم است.(ولي دلفي را بسيار خوب بلدم و البته در حال يادگيري زبان c هستم)

از همه نكات مهمتر ما الان بايد رو ساخت سيستم عاملي مانند داس فكر كنيم .
خواهشمند است كه سريعا كساني كه با ما همكاري ميكنند خودشان را معرفي كنند تا تقسيم كار صورت بگيرد
باتشكر -- و با اميد موفقيت در اين پرو‍ه بسيار سنگين ،همكنون نيازمند دستان شما برنامه نويسان محترم هستيم.

تيم برنامه نويسي و گرافيك irwin

masoud123
18-02-2008, 16:39
من نمي دونم چرا ما ايرانيها وقتي نمي خواهيم كاري رو انجام بديم مي ريم سراغ كارهاي بزرگ.
اين چه اجباري هست كه بياييم از اول شروع كنيم و اصلا چه اجباري هست كه بياييم تجربه رو تجربه كنيم.
اين همه سيستم عامل پديد اومد و بيشتر از چند تاييش كاربردي و اقتصادي نشد پس چرا ما بايد بريم از صفر شروع كنيم ؟؟؟ منظورم اين نيست كه كار بدي هست و يا اصلا نريم دنبالش ولي...

ما مي تونيم مثلا يكي از نسخه هاي يونيكس يا لينوكس رو ديگه جواب خودش رو پس داده و هم اينكه رايگان و پايدار و ايمن هست رو بياييم براي كشورمون و براي خودمون بهينه سازي كنيم. مثل خيلي از كشورها و يا شركتهاي بزرگ كه توي دنيا براي خودشون اين كارو كردند و موفق هم بودند.
طوري بهينه كنيم كه بتونيم روش انواع برنامه هاي مورد نيازمون رو اجرا كنه چه نرم افزارهاي شركتي ( مثل نرم افزارهاي حسابداري و دفتري و... ) و چه نرم افزارهاي خانگي ، واسط كاربري طراحي كنيم كه بشه انواع بازيها رو بشه روي لينوكس اجرا كرد و خيلي از نرم افزارهاي ديگه كه اگه فكرش رو بكنيم كم نيست.

وقتي چيزهاي هست كه هم عملي تر هست و هم بيشتر مورد نياز هست چرا بريم سراغ چيزي كه اصلا ضرورتي نداره و از صفر شروع كنيم و فقط يك تجربه مي تونه بشه، چرا ما ايرانيها فقط خودمون رو قبول داريم و نه كس ديگر رو، اگه واقعا مي خواهيم پيشرفت كنيم از اين طريق هم مي تونيم.
فرض كه مثل مايكروسافت هم كار كنيم و توي رويايي ترين حالت بتونيم مثل مايكروسافت كار كنيم تازه 25 سال ديگه مي رسيم به الان مايكروساغت كه تازه اين رويايي ترين حالتش هست و اونموقع خدا مي دونه دنيا كجا قرار داره.
ولي با استفاده از تجربيات سايرين و با استفاده از چيزاهايي كه اونها انجام دادند مي تونيم سريعتر و راحتتر پيشرفت كنيم.
مگه نه ايمكه همون اروپايي ها و آمريكايي ها از دانش پزشكي ما مثل ابوعلي سينا و ابو ريحان بهره گرفتند و الان به اينجا رسيدند، اگه اونها هم مثل ما مي خواستند از اول علم پزشكي رو ياد بگيرند خيلي عقب تر بودند،

تا كي بايد تجربه رو تجربه كنيم ؟؟؟ 2500 ساله فقط داريم تجربه ديگران رو تجربه مي كنيم ، تا كي ما ايرانيها مي خواهيم همه چيز رو خودمون تجربه كنيم ؟؟؟

mojtaba-design
18-02-2008, 17:16
حرف هاي شما منطقي است و شايد ما هم همين كار رو كنيم اما يه اشكال داره،
microsoft محصولتش رو تو كنترل داره و در صورت تغيير ويندوز ،اتوماتيك ويندوز را از پا ميندازه.
اما خوب بهتر به حرف آقا مسعود گوش كنيم،
در ضمن من نميگم خارجي ها رو قبول ندارم ، ميگم چرا ما نتونيم و اون ها بتونند؟
پس بنابراين بياييد فكر هامون رو رو هم بزاريم و يكي از ويندوز ها رو بهينه كنيم.

mojtaba-design
18-02-2008, 17:19
آقايون بهتر است دست بكار بشيم ، لطفا در كنار احضار نظر بگيد كه آيا موافقيد ويندوز xp رو تغير بديم.

Morteza_SOS
19-02-2008, 02:24
آقايون بهتر است دست بكار بشيم ، لطفا در كنار احضار نظر بگيد كه آيا موافقيد ويندوز xp رو تغير بديم.

سلام دوست من خوشم مياد از اين همه اراده :46: كه داري ولي ....
من حدودا 2 الي 3 سال پيش ويندوز XP رو كامل فارسي كردم ولي آخرش چي شد بعضي برنامه ها به مشكل بر مي خوردن ، بعضي بازي ها و ... كلا همش مشكل بود اگه مي خواي ويندوز بنويسي بدون استفاده از محصولات ديگران (‌ Microsoft‌ ) بسم الله در غير اينصورت اگه مي خواي بري و سورس ويندوز را تغيير بدي سخت در اشتباهي ... :41:

Mahmood_N
19-02-2008, 03:38
ممنون دوستان ، سعي كنيد با ما همكاري كنيد.
براي اولين قدم ابتدا بايد سيستم عامل ها را خوب بشناسيم و وظايف آن ها را بدانيم.
اگر كسي منبعي سراغ دارد رو كند.
در ضمن از اساتيد يك سوال دارم آيا ميتوان با دلفي سيستم عامل ساخت،يا همان موضوع هميشگي يعني يك مخلوق نميتواند خالق را بسازد اتفاق ميافتد.
و با توجه به شناخت بسيار بسيار اندك من در c اما فكر كنم كه c قادر به اين كار باشد.
و نكته بعدي اينكه من دانشگاه هم نميروم و فقط 15 سالم است.(ولي دلفي را بسيار خوب بلدم و البته در حال يادگيري زبان c هستم)

از همه نكات مهمتر ما الان بايد رو ساخت سيستم عاملي مانند داس فكر كنيم .
خواهشمند است كه سريعا كساني كه با ما همكاري ميكنند خودشان را معرفي كنند تا تقسيم كار صورت بگيرد
باتشكر -- و با اميد موفقيت در اين پرو‍ه بسيار سنگين ،همكنون نيازمند دستان شما برنامه نويسان محترم هستيم.

تيم برنامه نويسي و گرافيك irwin
معمولا كسايي كه تازه برنامه نويسي ياد ميگيرند از اين بلند پروازيها ميكنند ، من نمي خوام نا اميدت كنم اما اين كار احمقانه هست ...

نكته اول اينكه با زبان دلفي نمي تونيد سيستم عامل بنويسيد ...

براي نوشتن يك سيستم عامل :
1. بايد سخت افزارها رو به خوبي بشناسيد ( منظور كارشون نيست ،‌منظور ساختارشونه )
2. نحوه ارتباط و پشتيباني از سخت افزارها رو بدونيد
3. حداقل به زبان C++ يا C يا C# و Assembly مسلط باشيد ...
4. نوشتن سيستم عامل نيازمند گروهي حداقل 100 نفره هست ...
5. با Kernel ها و نحوه ساخت اونها آشنايي كامل داشته باشيد ...
و خيلي چيزهاي ديگه ...

با توجه به اين كه ميگي سنت 15 ساله ، اين حرفت طبيعيه ، وقتي با تجربه تر شدي خودت به حرف خودت ميخندي ...

حداقل مشكلي كه هست اينه كه هيچ شركت سخت افزاري نمي ياد سخت افزارهايي متناسب با سيستم عاملي گمنام و نا كارا بسازه ( با توجه به اين كه كشور ما تحريم هم شده )

بهتره منطقي فكر كني و به جاي اين پروژه ، بري سراغ يادگيري بيشتر تا شايد در آينده در همچين پروژه اي شركت پيدا كردي ...
هيچ وقت فكر نكن يك زبان برنامه نويسي رو خوب بلدي ! ،‌ الآن در سن آرزو به سر مي بري ، بهتره به جاي اين تصميمات بزرگ ، فكر بزرگ تري بكني و طرح ديگه اي رو اجرا كني ...

توضيحات ديگه اي هم بايد ميدادم كه نگفتنشون بهتره ...

موفق باشي ...

VDeveloper
19-02-2008, 05:29
حداقل به زبان C++ يا C يا C# و Assembly مسلط باشيد
عجب...پس تسلط به #C هم جزو ملزومات ساخت سیستم عامل هست؟!

مرد مباح
19-02-2008, 11:05
c++ و assembely خيلي لازمه. ضمنا خيلي چيزا ميخواد كه يكي از مهمتريناش بودجه هست.
برنامه نويسي كه كار بكنه ولي پولي نگيره دلسرد ميشه و كار تيم تمومه.
من براي يك كار ديگه خيلي سعي كردم كه برنامه نويس پيدا كنم و يك تيم باشيم.
تا حدودي هم موفق بوديم. ولي مشكل اصلي اينجاس كه به دليل نبود مسائل مالي هيچ ضرب العجلي وجود نداره.
در نتيجه ... به جز اين قضايا يك مسئله مهم ديگه اينه كه شما بايد اطلاعات بسيار دقيق و ضريفي درباره Bios و برنامه هاي سطح پائين براي ساخت سيستم عامل داشته باشيد.
فقط براي اينكه سختي كار رو نشونتون بدم سعي كنيد يك محيط خيلي ساده مشابه با DOS قديمي درست كنيد كه خودش بتونه سيستم شما رو كنترل كنه.
من قبلا اينو امتحان كردم. همين كار ساده به قدري سخته كه شما از ساخت سيستم عامل منصرف خواهيد شد.
موفق باشي.

NoneForce
19-02-2008, 11:10
سلام

بهتره فعلا به درستون بپردازيد، بعد از دانشگاه ذهن تون بازتر ميشه.
اگر خيلي به اين بحث علاقه داريد بهتره يه نگاه به پروژه سيستم عامل ملي بكنيد. نتيجه كار دانشگاه شريف با بودجه دولتي چيزي نبود بجز يك لينوكس فارسي، لينوكسي كه كدباز بوده!

F A R H A D
19-02-2008, 13:43
و در راستاي صحبت دوستان... "ويندوز xp فارسي توسط متخصصان داخلي طراحي شد" بهتره با يك برنامه resource مثلا resource hacker نگاهي به dll هاي ويندوز بيندازيد و ببينيد با چه افراد خبره اي سر و كار داريم كه تغيير يك resource را به نام ايران ثبت مي كنند (بماند كه ديگران چه فكرهايي كه نكردند)

شما چرا دوست داريد دوباره كاري كنيد؟ چرا گير داديد به سيستم عامل. اين همه زمينه براي فعاليت...

براي مثال دوست عزيزم مرد مباح اومد و كاري رو شروع كرد (موضوع كار رو اگر خودش دوست داشت ميگه). براي يك پروژه كه به نظر من هنوز هم ميتونه ادامه داشته باشه، به اين شرط كه پشتوانه مالي داشته باشه. من، سلجر و دوستان ديگه هم تا حدود كمي همراهي كرديم اما براي كاري كه حداقل يك سال طول ميكشه كي مياد مجاني كار كنه؟

شما دوست داري سيستم عامل طراحي كني؟
اين متن رو با دقت بخون:

به نام خدا

ایرانی بمیرم یا با بیگانگی زندگی کنم
موضوع : سیستم عامل من!

لطفا بعد از خواندن این مطالب آن را در سایت های دیگر درج کنید ! خواهش میکنم !

اینجانب امیرسام بهادر کمی با شما خوانندگان گرامی دردودل دارم لطفا کامل بخوانید !

اینجانب نفر سوم آسیا در زمینه برنامه نویسی جاوا در گروه
Sun.Java.com هستم .

اسم مجازی من Sami Java Architect است دلیل این امر این است که یک ایرانی نمیتواند در Sun عضو شود و گواهی نامه بگیرد.

مستند زندگی من بزودی در برنامه تلویزیونی باز هم زندگی در شبکه 4 پخش میشود 5 شنبه ها ساعت 23:15

سایت من :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تخصص های من :
J2EE
J2ME
J2SE
Java Open Source Technology
Oracle DB
JBOSS Technology
Apache Java Technology
Google Java Technology
Ajax

متاسفانه مدرک من در ایران مورد تایید نیست زیرا در ایران رشته تخصصی
Java معنایی ندارد !

من یک WebOS "سیستم عامل تحت وب" را در سال 1385 پیاده سازی کردم.

به تازگی در چند سایت ایرانی مطالبی در مورد سیستم عامل های Webbased دیگر خواندم.

راستش ناراحت شدم نه به خاطر پیشرفت تکنولوژی بلکه به خاطر اینکه ایران میتواند این موفقیت را کسب کند اما متاسفانه یکسری از دوستان نمیخواهند پیشرفت ایران را در زمینه نرم افزار شاهد باشند.

آخر چرا ما باید چندین سال درگیر فارسی سازی Linux شویم در حالی که یک ایرانی میتواند یک سیستم عامل را پیاده سازی کند !

چون نمیخواهم این مطالب شما را خسته کند سخن کوتاه میکنم.

من با همه کسانی که میتوانستند سیستم عامل من را ملی کنند صحبت کردم ولی فقط زمان من را هدر دادند.

اسم OS من هست J2SOS مخفف Java 2 Soheil OS سهیل اسم پدر من بود !

از چند شرکت خارجی دعوت به کار داشتم ، اول نمیخواستم قبول کنم اما .....

به هر حال قبول کردم اما داخل ایران !

من از 8 سالگی برنامه نویسی میکردم و سوژه جالبی برای خارج از کشور بودم !

در حال حاضر مشغول به پیاده سازی یک پروژه جدید برای Java هستم ولی این بار نه برای ایران بلکه برای خارج از ایران.

موضوع سیستم عامل من بسیار پیچیده شده است همه میگویند صبر کن ! صبررررررررررررررررررررررر ررررررر

در ضمن آنرا ثبت نمیکنم زیرا شایعاتی در مورد ثبت اختراع در ایران شنیده ام.

نمیدانم چه کنم از کلیه کسانی که میتوانند من را یاری کنند تا این سیستم عامل را ملی کنیم کمککککککککککککککککککککککک کککککککک میخواهم!

کمک میخواهم !

بعضی از دوستان من را یاری کردند از جمله :

دکتر حق پناهی رئیس سابق دانشگاه جامع

مهندس قربانیان

دکتر جهان گرد رئیس سابق تکفا و وزیر سابق ارتباطات

بیاید کمک کنیم تا بتوانیم در دنیا اول باشیم ، و نام ایران و ایرانی را جاودان سازیم !

سایت من :

لطفا بعد از خواندن این مطالب آن را در سایت های دیگر درج کنید ! خواهش میکنم !

توضيحات تكميلي و نسخه demo رو هم از لينك زير دانلود كنيد:

حالا مي بينيد كه نشستن و وقت گذاشتن براي پروژه اي كه نهايتا محيط dos رو تحويل بده چقدر هزينه بر هست
من هم توي سن و سال شما بلند پروازي داشتم اما واقع بينانه
موفق باشيد

re_elhami_27
20-02-2008, 14:06
سلام دوستان يه نظري هم بنده بدم
ما در كشور ايران متخصص كامپيوتر زياد داريم اعم از دكترا فوق دكترا و ... اما اين كار (نوشتن سيستم عامل) رو مگه اونا در سر ندارن يادمه تو يه مقاله ميخوندم كه براي ويندوز 98 كه الان بحثش هم مطرح نميشه 2700 متخصص بطور مستقيم يا غير مستقيم كار كردند ( در كشورهاي مختلف براي ميكروسافت) شايد خوب باشه يه سيستم عامل بومي داشته باشيم اما تنها برنامه نويسي كافي نيست در ابعاد مختلف تخصص ميخواهد سخت افزار ، برنامه نويسي ، تحليل سيستم ، شناسايي نحواه كار قطعات مختلف سخت افزاري ، كنترل و زمانبندي سي پي يو (چند برنامه گي) و .... البته اينا قطره اي از دريا بود كه نوشتم البته ويندوز 95 تحت ويندوز 3.1 با c و اسمبلي نوشته شده است كه در مقايسه خيلي كم داره

Bill Gates
20-02-2008, 21:15
من هم هستم - من زبان دلفی رو بلدم و گرافیکم هم در حد خوبیه !
تشکر//

mojtaba-design
23-02-2008, 06:23
سلام همه رو خوندم ،فهميدم كه همتون نا اميديد ، شايد خيلي طول بكشه اما بالاخره ميشه ، ولي من متاسفم براي بعضي از مردم كشورم كه هميشه منتظر ديگرا ن هستند ، متاسفم كه خودمون رو قبول نداريم .
اونا هر چي داشتن از ما بوده ،اومدن اطلاعات ما رو دزديدند حالا برتري شون رو به ما نشون ميدن و ما رو ملتي عقب افتاده ميدونند.
اخه چرا ما بايد اينقدر خونسرد باشيم ، من نميتونم و اين پروژه رو با همه سختي ها و بدبختي هاش قبول ميكنم ميخواد 1 سال طول بكشه يا 100 سال.
اگه با ديد شما بخوايد نگاه كنيد و همه منتظر بشينيم هيچ كس هيچ كاري نميكنه بالاخره اون ها برنامه نويساي ايراني هم از ما هستند ديگه
براي من موفقيت تو اين كار اهميت نداره ،فقط تلاشم هست كه اهميت داره.

من دارم شروع ميكنم به يادگيري ها پايه در مورد سيستم عامل و سخت افزار.

موفق باشيد و هميشه اميدوار

mabnarayaneh
08-03-2008, 03:57
دوست عزيز، آقا مجتبي

مساله خود كم بيني يا نااميدي يا .... نيست. مساله واقعيت است. اين كه شما تصميم داريد سيستم عامل طراحي كنيد فكر خوبي است. حداقل جرات كرده ايد نظر خودتان را بيان كنيد و پيگيري نماييد. اما چيزي كه دوستان ديگر گفتند اين است كه طراحي سيستم عامل بسيار هزينه بر است و نياز به اطلاعاتي بسيار گسترده و پيچيده دارد:
براي ساختن تونل در دل كوه دو راه داريد: از مته‌هاي پيشرفته براي كندن كوه استفاده كنيد و چهار سال كار كنيد يا اين كه از سوزن براي كندن كوه استفاده كنيد و هزاران سال كار كنيد.
نظر دوستان اين است كه بهتر است وقتتان را صرف كوه كندن با سوزن نكنيد.
من مي‌گويم چطور است بياييم از يك كار ساده‌تر (البته نسبتا ساده‌تر) شروع كنيم.
بياييم يك بازي سه بعدي در دلفي بنويسيم.
با اين كار:
1 - كار تيمي را تمرين مي‌كنيم
2 - مهارت‌هاي كدنويسي را تقويت مي‌كنيم
3 - راجع به گرافيك و Directx در دلفي بيشتر ياد مي‌گيريم
4 - بازي‌هاي سازگار با اجتماع ايراني از لحاظ فرهنگي براي جامعه‌ي فعلي بسيار حياتي است (مخصوصا كوچك‌تر ها كه از بازي‌هاي رايانه‌اي بسيار آسيب مي‌بينند)
5 - ممكن است نفع اقتصادي هم داشته باشد...

البته چند جاي ديگر ديدم كه عده‌اي سعي كردند چنين كاري انجام دهند. نمي‌دانم موفق شدند يا نه. فكر كنم اغلب اين پروژه‌ها نيمه كاره بماند. اما به هر حال طراحي يك بازي از طراحي سيستم عامل، واقع‌بينانه تر است.
لطف كنيد و در اين باره نظر بدهيد.

mojtaba-design
08-03-2008, 07:01
سلام ، گفتم كه مگه بيل گيتس چي داشت ؟
يك نو جوان 13 ساله ، در ضمن اون سال ها پيش با امكانات بسيار ضعيف اين كار رو انجام داد، خوب حرف شما درست ، منم ميگم بيادا اون مته پيشرفته رو بسازيم منم اگه دقت كرده باشي دارم همين كارو ميكنم.
در ضمن در مورد بازي ، با اون هم موافقم اما يك كار تيمي نميشه چون من و تو كه نه با هم آشنا هستيم نه سطح معلومات هم ميدونيم و نه هميدگر ميبينيم.
اما خوب بدم نيست فقط ...

mabnarayaneh
08-03-2008, 11:51
درسته كه اون زمان‌ها امكانات كم بود و بيل گيتس هم نوجوان، اما همه‌ي اين‌ها مزيت بود نه محدوديت. اون موقع سيستم عامل ها هنوز روي كامپيوترهاي شخصي پياده‌سازي نشده بودند و اصلا رايانه شخصي كم كم داشت رايج مي‌شد. اين فرصت خوبي بود كه يك سيستم عامل مبتني بر پنجره طراحي بشه كه كار كاربرهاي خانگي رو آسون كنه.
همچنين، هنوز شركت‌هاي مهمي براي توليد سيستم‌عامل روي سيستم‌هاي شخصي وجود نداشتند و اغلب شركت‌ها سعي داشتند سيستم‌عامل را براي سيستم‌هاي mainframe و workstation ها توسعه بدن.

علاوه بر همه‌ي اين‌ها، ويندوز 1 برنامه‌اي بود كه توي يك كلوپ دوستانه طراحي شد و بنظر مي‌رسد كه بيشتر جنبه‌ي سرگرمي داشته اما با توصيه و اشتياق دوستان بيل گيتس به يك سيستم عامل تبديل شد. و همان ويندوز ناقص كه ويندوز 1 نام داشت، در مدت كوتاهي به فروش بالايي رسيد و اين پشتوانه‌ي مالي باعث شد تا بيل گيتس شركت ميكروسافت رو ثبت كنه و به طور كاملا تخصصي روي محصول پر فروشش كار كنه.

خوب، حالا ما چي داريم:
- امكانات زياد، البته نه فقط در اختيار ما بلكه در اختيار همه‌ي افراد و متخصصين ديگه (و البته رقيبان). اين هم مي‌تونه مزيت باشه و هم محدوديت!!!
- شركت‌هاي تخصصي در زمينه‌ي سيستم عامل روي رايانه‌هاي شخصي (مثل microsoft و sun و redhat و ...) اين باعث مي‌شود كه اون شركت‌ها همه‌ي توانايي‌ها و استعدادها (و دانش و فن‌آوري‌هاي محرمانه) را در اختيار بگيرن. چيزي كه ما براي رسيدن بهش بايد خيلي خيلي خيلي تلاش كنيم.

و اما اين كه گفتيد ما نمي‌تونيم تيم باشيم...
پس دوست عزيز، شما چطور مي‌خواهيد سيستم عامل طراحي كنيد؟ بدون تيم يا با همين افرادي كه به ظاهر تيم نيستن؟ لطفا بيشتر توضيح بدين.

موفق باشيد.

F A R H A D
09-03-2008, 08:21
البته چند جاي ديگر ديدم كه عده‌اي سعي كردند چنين كاري انجام دهند. نمي‌دانم موفق شدند يا نه. فكر كنم اغلب اين پروژه‌ها نيمه كاره بماند. اما به هر حال طراحي يك بازي از طراحي سيستم عامل، واقع‌بينانه تر است.
لطف كنيد و در اين باره نظر بدهيد.
خوش آمديد دوست عزيز. يكي از اون چند جايي كه فرموديد همين جاست! با چند تا از اساتيد همين فروم شروع به كار كرديم اما:

براي كاري كه حداقل يك سال طول ميكشه كي مياد مجاني كار كنه؟
نتيجه: موفق نشديم!
قبل از اينكه به فكر انتخاب يك پروژه براي كار گروهي باشيد به فكر تامين منابع مالي كار باشيد كه بدون اون شما هم به سرنوشت ما دچار خواهيد شد.

skmkh6056
09-03-2008, 09:44
بهتر بود شما میگفتین بیایین سیستم عامل را شبیه سازی کنیم نه بنویسیم. شما فکر میکنین چقدر سیستم عامل dos را میشناسین. امیدوارم موفق بشی یه روزی سیستم عامل dos را بشناسی. به امید آن روز

mabnarayaneh
09-03-2008, 14:38
خوش آمديد دوست عزيز. يكي از اون چند جايي كه فرموديد همين جاست! با چند تا از اساتيد همين فروم شروع به كار كرديم اما:

نتيجه: موفق نشديم!
قبل از اينكه به فكر انتخاب يك پروژه براي كار گروهي باشيد به فكر تامين منابع مالي كار باشيد كه بدون اون شما هم به سرنوشت ما دچار خواهيد شد.

قبول دارم فرهاد جان! اما از آن‌جا كه تامين منابع مالي تقريبا ناممكن است:
آب دريا را اگر نتوان كشيد ************* هم به قدر تشنگي بايد چشيد

اگر چه پروژه‌ي تيمي آن هم از نوع اينترنتي به انتها نخواهد رسيد، اما در طي مدت زندگي‌اش، دانش و توانايي افراد مشغول در گروه را ارتقا مي‌دهد . اين از هيچ چي كه بهتره!

saeed410
09-03-2008, 15:08
سلام دوست عزیز من خیلی دوست دارم با شما همکاری کنم ، اما شرایط مکانی و زمانی من این فرصت رو به من نمی ده ، در ضمن چرا ما باید ویندوز XP رو تغیر بدیم ، به نظر من می تونیم ، آخرین نسخه هسته مثلاً fERDORA رو تغیر بدیم ، به نظر من ما هم باید مثل همه کشورهای دیگه ، یک سیستم عامل رایگان مثل لینوکس داشته باشیم ، البته درکش مشکله، چرا؟ چون ایران هنوز عضو تجارت جهانی نشده ، بهتون قول می دم وقتی که ایران عضو این سازلمان بشه ، کوچکترین برنامه ها مثل mp3 Player رو باید باید با قیمتی حدود 10 هزار تومن بخریم ، حالا فرض کنید اگه بخواییم ، یک سیستم عامل بخریم حدوداً 500 هزار تومن می شه ، حالا که این دوست عزیز اومده ، کمر همت رو بسته ، به نظر من بیاییم سیستم عامل لینوکس رو ایرانیش کنیم ، تا دیگه مجبور نشیم ، به ویندوز وابسته باشیم ، نظر من اینه ، یک گروه بسازیم و سیستم عامل رایگان با همه امکانات بسازیم .

mojtaba-design
10-03-2008, 14:08
ببينيد دوستان ، ما نبايد از سيستم عامل ها رو تغيير بديم چون كاري بسيار خطرناك و ريسك بالايي دارد ، در ضمن اين خودش يكجور وابستگي هستش مگر نه اينهمه ويندوز فارسي شده ، كدومش مثل آدم كار ميكنه ؟
پرو‍ه سنگينه و در ضمن ما قرار نيست شبيه سازي كنيم ، ما يك نوع جديد از سيستم عامل ها رو ميسازيم فقط كمي احتياج به وقت ، حوصله تفكر در مورد نياز هايي كه داريم.
بازم ميدونم كه ميخواين سر مخالفت بزنيد البته بجز بعدودي از دوستان اما اين پرو‍ه بايد انجام بشه ، حداقل بايد واسش تلاش كنيم اگه قرار باشه همه منتظر بمونيم كه هيچ كس كاري انجام نميده به هر حال من ميخوام حداقل تلاشم رو بكونم دوستاني كه ميخواهند هم كاري كنند بگن.

Shahriar-b
11-03-2008, 19:25
دوست عزیز نوشتن سیستم عامل مثل نوشتن ماشین حساب و ... هایی که تو پروژه های دانشجویی می دهند نیست !! شما اول برو یکم در این باره مطالعه بکن بعد بیا همچین تاپیکی بزن ;)

mojtaba-design
11-03-2008, 19:39
سلام ، من همون اول هم گفتم بايد اول مطالعه كنم اما خواستم بگم كه اگه كسي ميخواد مشاركت كنه اونهم مطالعه كنه تا از من عقب نمونه؟
حالا گرفتي .
در ضمن اگه يه نظر ميخواين بدين اول كل تاپيك رو بخونيد بعد نظر بديد تا از حرف هاي مفت جلوگيري بشه(با شما ها نيستم)

Bill Gates
18-03-2008, 12:06
خوب اگر هم نتونیم برامون یه تجربه ای بزرگ و کسب اطلاعات با ارزشی میشه
تشکر //

sampro
25-03-2008, 10:33
سلام دوستان
سیستم عامل . سیستم عامل .
بزرگترین برنامه ای که همیشه در طول روشن بودن کامپیتور در حال اجراست .
در اصل یه کرنل هست که CPU رو کنترل می کنه و تو لایه های مختلفش به کاربران اچازه ی انجام اعمال مختلف می ده . دور این کرنل رو سایر برنامه های دیگه فرا گرفتند که بعضی هاشون عملیات فایل رو انجام می دن و کالا با دیسک در ارتباطند و ...

این برنامه می تونه بر روی سخت افزار های مختلف نصب بشه و اونا رو تشخیص بده . یعنی قابل حمله

فکر می کنید چرا بهش می گن سیستم عامل
چون می تونه برنامه های دیگه رو اجرا کنه و استفاده از کامپیوتر رو مفید کنه و بدون اون کامپیوتر یه آهن پاره بیش نیست .

یعنی کنترل کاملی بر روی سخت افزار داره .

هیچ می دونید بعضی از مشکلاتی که الان سیستم عامل ها دارند و اصطلاحا باگ یا حفره بهش می گن چین .
اشکالات برنامه نویسی هستند که از دست برنامه نویسان در رفتن و برنامه نویسان نمی تونن اون ها رو پیدا کنند . به خاطر پیچیدگی زیاد سیستم عامل

هیچ می دونید که فقط الگوریتم هایی که برای بهینه سازی استفاده از CPU نوشته می شن هنوز در دست مطالعه هستند و کامل نیستند و ممکنه این سرعت پایین سیستم ها به خاطر اون ها باشه . (الگوریتم های کنترل دیسک و شبکه و حافظه و ... هم هستند که اون ها گستره ی خودشون رو دارند)

اینا رو نوشتم تا پیچیدگی و وخامت اوضا رو درک کنید .

در ضمن من نمی دونم چرا الکی طبل ایرانی بودن رو دارید می زنید .
یعنی کشور های دیگه هر کدوم برا خودشون یه OS دارند ؟!! نه
بهترینشون که مایکروسافته تو همون آمریکاست جایی که تمام نوابغ دنیا اونجا می رن . (حتی از همین ایران خودمون)
لینوکس هم که همه ی دنیا توش دست دارند .

آخه همه چی رو که ما ایرانی ها نباید بسازیم .
بهتره که ما تو صنعت نرم افزار کار کنیم و اونو گسترش بدیم .

ساختن یه بازی برام جالب بود . در ضمن این کار هم درصد انجامش بالاتره . نمیخواد need foe speed رو بسازین . از یه بازی ساده تر شروع کنیم و جنبه ی ملی داشته باشه که بتونیم بقیه رو هم جذب کنیم و یه جورایی بودجه ی دولتی بگیریم . یه بازی ملی .

البته دوستان , نمی خوام به سمت بازی سازی برم . ولی پیش نیاز های سیستم عامل در حد و حدود دکترا و اون ور تر هستند . ولی یه بازی پیش نیازش دونستن یه زبون برنامه نویسی و کار کردن با DirectX . همین .

تازه ما تو نرم افزاری های دیگه ای هم مشکل داریم فقط سیستم عامل نیست . مایکروسافت که فقط سیستم عامل نساخته . یه آفیس هم داره . که به نظرم این برنامه آفیس کامل نیست (به لحاظ سیاست های نرم افزاری یه چیزایی کم داره ).
ما می تونیم یه نرم افزار ورد کامل و فارسی بسازیم . از openOffice هم بهتر . و با سرعت بالاتر .

فکر کنم این سوژه هایی که گفتم بهتر باشن و صد البته واقعی تر .
منتظر نظرات دوستان هستم

azadmard_mahdi
13-04-2008, 03:06
سلام به همه ی دوستان . امیدوارم حالهمتون خوب باشه . سال نو تون هم مبارک . ایده ی جالبیه برای سال نوآوری و شکوفایی ولی اگه یه کمی دو موردش فکر کنیم می بینیم که عملاً کار بی فایده ایه . چرا ؟ . خیلی ساده است اولببینیم می خواهیم چه کار انجام بدیم . یه سیستم عامل مثل ویندوز بنویسیم خوب این کارو قبلاً انجام دادن چه نیازی هست که ما هم انجامش بدیم با در نظر گرفتن این موضوع که دربهترین حالت هم ویندوزی که ما بنویسیم نمی تونه با ویندوز مایکروسافت برابری کنه .در مورد لینوکس هم من چند سال یش از اخبار شنیدم که یه گروه دارن با توجه به اون سورس بودنش ، فارسیش می کنن البته ضاهر فارسی ، نمی دونم به کجا رسیدن .ولی در کل از اینکه چندنفر دور هم جمع بشن و یه کار گروهی انجام بدن حمایت می کنم و اگه کاری هم از دستم بر بیاد دریق نمی کنم . البته یه ایده هم دارم که به اون اشاره می کنم و خوشحال می شم نظر دوستان را هم در موردش بدونم . ایده و نظر من اینه که بیایم از برنامه های کوچیک و کاربردی شروع کنیم ، برنامه هایی که اگه فارسی ایجاد بشن کارباهاشون برای خیلی از کاربرهای ساده و تازه کار ساده و آسون میشه . مثلاً تا حالا به یه جت آدیو فارسی فکر کردین البته این کار شروع شده آلان تو بازار فتوشاپ فارسی هست ، ورد فارسی هم هست ، البته این ها هم ضاهری فارسی دارن . ما می تونیم با توجه به برنامه های پر کاربرد کاربران برنامه هایی تولید کنیم که هم ظاهری فارسی و اسلامی داشته باشند و هم با توجه به احتیاجات خودمون ( منضورم کشورمونه ) ایجاد بشه .این ایده ی منه . به نظر من برای جابجا کردن یه کوه سنگ باید از سنگ ریزه ها شروع کرد شاید یه روزی بتونیم یه سیستم عامل کاملاً فارسی برای کشورخودمون بنویسیم به امید اون روز........................

F A R H A D
13-04-2008, 07:27
سلام دوباره. دوست عزيز نظر شما هم محترم
اما اين فارسي سازي ها فقط با يك ابزار resource ساده امكان پذير هست. كم دارن سنگ نقض كپي رايت رو به سينه ميزنند، ما هم بيايم نرم افزارهاشون رو با نام خودمون توليد كنيم (win xp MRT) به به، به به ...
خيلي مرد عمل هستيم؟
بيايم و مشكلاتمون رو حل كنيم. اولين مشكل برنامه نويسان ايراني چيه؟ مشكل با زبان فارسي. چرا به جاي استفاده از collation عربي در sql server خودمون كاري نكنيم؟ درسته كه open source نيست اما ميشه تلاش كرد ...
و خيلي چرا هاي ديگه كه الان حضور ذهن ندارم...
حالا هي بگيم سيستم عامل

solook
04-07-2008, 14:13
انوقت چرا ويندوز... گزينه اي الكي تر از اين پيدا نكردي؟

بهتره بري تو كار لينوكس تا اولا بفهمي چه خبره و بعد بفهمي تو ويندوز كار كردن وقت تلف كني هست.
اين دو سايتو برات معرفي ميكنم بري تو مدتي با اين دنيا اشنا بشي:

و بعد چون مي خوايي تيمي و رايگان كار كني با اين دنياي اپن سورس خيلي سريع كارت پيش ميره

ضمن اينكه يه عالم كدهاي اماده تحت اختيارت هست و نبايد از نو زحمتشو بكشي

Mehrdad-bx
04-07-2008, 21:00
بله، اوپن سورس خیلی خوبه ولی مشکل داره...
اولن اینکه کدهارو بخونید سرتون گیج میره!! شاید فقط بشه از مینیکس استفاده کرد
در ضمن، پول مول فعلا بیخیال، منم دربست دراختیار گروه، فعلا صفحات قبلی رو نخوندم اگه رئیسس داریم کیه؟!
من ++c و پاسکال بلدم(یعنی پاسکالو میکنم دلفی!یاد میگیرم ،دارم یاد میگیرم)
الانم میرم همه رو میخونم، ولی یه چیز که زیاد برخورد کدم باهاش، ما ویندوز ایرانی نمینویسیم! سیستم عامل مینویسیم.

و اینکه حال من از ویندوز بهم میخوره، اسمشو عوض میکنی رئیس؟ یه اسم جدید. و...(صفحات و میخونم، کلی پیشنهاد دارم بدم به نظرم خوبه)
و دیگر اینکه ...(باید بخونمشون!)

smilesoft
05-07-2008, 05:35
دوستان من تمام پست ها رو خوندم ...

با دلفی به هیچ وجه نمیشه یه سیستم عامل نوست چون با Api های ویندوز کار میکنه و 100 % به ویندوز وابسته هست ...

:41:دوستان وقتی نمیخواید به چیزی کمک کنید چرا میاید الکی نظر میدید ؟ چرا وقتی کاربری اینقدر علاقه دارد تا همچین کاری کند به جای تشویق اون رو تحقیر میکنید منم 18 سالمه و از 15 سالگی این آرزوی من بوده و هست که سیستم عاملی ایرانی داشته باشیم ...

:11:دوستان این که میشه یا نمیشه کار نشد نداره حالا اگرم نشه میدونید تو طی وقتی که برای این پروژه میزارین چیزهایی یاد میگیرین که عمرا جایی پیدا کنیدشون ؟؟؟

من الان خودم 2 سال هست هر چی زبون برنامه نویسی از زیر دستم رد شده رو یاد گرفتم فقط به همین امید سیستم عامل , الانم به جاهایی رسیدم.

از همه مهمتر دوستان نگفتیم که یه چیز فتوکپی ویندوز یا لینوکس بنویسیم که مثل اونها از روز اول کار کنه ...

یواش یواش ...

همین که یه چیز بنویسیم که یه محیط ساده بدون نیاز به سیستم عامل اجرا شه کافیه ...

خلاصه منم پایم ...
smilesoftteam@yahoo.com

در ضمن فقط اسمبلی یا C++ بلد باشی کافیه ...

Mehrdad-bx
05-07-2008, 12:20
خوبه دیگه، به پیمان میگیم اینجا رو قفل کنه و بریم تو اون یکی(یا اینو انتقال بدیم).
منم میگم، باید اهدافی داشته باشیم و هدف یک نوشتن چیزی که بوت شه و یک خط فرمان با 100 دستور داشته باشه، هارد درایو و رم رو هم بشناسه. کافیه همین، منم پایتون و... هم بلدم ولی ++c برای این کارو بلدم.

تا اینجا قفل یا انتقال داده بشه ...

فاطـمه
05-07-2008, 12:43
خوبه دیگه، به پیمان میگیم اینجا رو قفل کنه و بریم تو اون یکی(یا اینو انتقال بدیم).
منم میگم، باید اهدافی داشته باشیم و هدف یک نوشتن چیزی که بوت شه و یک خط فرمان با 100 دستور داشته باشه، هارد درایو و رم رو هم بشناسه. کافیه همین، منم پایتون و... هم بلدم ولی ++c برای این کارو بلدم.

تا اینجا قفل یا انتقال داده بشه ...

کجا یعنی؟؟؟
منم هستم...

Mehrdad-bx
05-07-2008, 16:10
یه موضوع هم تو انجمن برنامه نویسیه،(سیستم عامل ایرانی، نه اینکه ویندوز یا لینوکس رو فارسی کنیم، یه همچین چیزی)

همه جمع شیم یه جا، اینجوری بهتره، خداکنه پیمان سریع یکی از اینها رو قفل کنه و همه بریم تو یه موضوع که در انجمن برنامه نویسی هم باشه چون ربط خاصی به دلفی یا ... نداره.

afshinaghasi
07-07-2008, 11:45
سلام آخه مگه چندتا سیستم عامل تو دنیا هست به نظر من فقط یه ویندوزه اصلا کسی از لینوکس استفاده نمیکنه تنها یک درصد از مردم جهان از لینوکس استفاده میکنند . بعد مگه هر کشوری سیستم عامل مخصوص خودشو داره که گفتی os ایرانی درست کنیم وقته خودتو با این چیزا حروم نکن وقتی ویندوز داره به تمامه مردم خدمات میده همه هم ازش راضیند و اونو میخرند یا میدزدن مثله ایرانیا از لینوکس هم خیلی بهتره چون اگه بد بود که بیل گیتس اینقدر پولدار نمیشد برو سراغه برنامه های کاربردی مثلا یه برنامه mediaplayer یا tuneup یا antivirus یا مثلا برنامه نقشه کشی اینارو میتونی با دلفی بنویسی

delphianddotnet
07-07-2008, 12:39
سلام دوباره. دوست عزيز نظر شما هم محترم
اما اين فارسي سازي ها فقط با يك ابزار resource ساده امكان پذير هست. كم دارن سنگ نقض كپي رايت رو به سينه ميزنند، ما هم بيايم نرم افزارهاشون رو با نام خودمون توليد كنيم (win xp MRT) به به، به به ...
خيلي مرد عمل هستيم؟
بيايم و مشكلاتمون رو حل كنيم. اولين مشكل برنامه نويسان ايراني چيه؟ مشكل با زبان فارسي. چرا به جاي استفاده از collation عربي در sql server خودمون كاري نكنيم؟ درسته كه open source نيست اما ميشه تلاش كرد ...
و خيلي چرا هاي ديگه كه الان حضور ذهن ندارم...
حالا هي بگيم سيستم عامل
منم نظر شما را دارم و امیدوارم این تاپیک همینجا ختم بشه.

Mehrdad-bx
07-07-2008, 13:10
صفحه یکو خوندی؟ پس لطفا زحمت بکش از سوادت استفاده کن و یکم تو انجمن بچرخ:
مخالفو پست ندن
همه جا اینو نوشته. سعی کن یه بار بخونیش. اگه میخوای مخالفت کنی ول کن برو بزار تاپیک بره آخر کسی نبیندش.
یکم هم سعی کن پست هارو بخونی تا بفهمی چی میخوایم بنویسیم.
درضمن یکم راجع به لینوکس اطلاعات بدس بیار و ندانسته و با توجه به دوروبریات بیخودی پست نده
(اگه ناراحت شدید ببخشید، نهایت سعی من بود تا خوب جوابتونو بدم، تقصیر خودتون بود)

لطفا هم دیگه پست ندید.(هیچ کدومتون)

afshinaghasi
07-07-2008, 19:22
همین الان تمام کسانی که در این سایت وارد میشن از جمله خودت داری از ویندوز استفاده می کنی پس چرا خون خودتو کثیف می کنی
می خوای بهت پروژه بدم بری روش کار کنی آفرین

Mehrdad-bx
07-07-2008, 21:24
نه افشین جان،من از ویندوز استفاده نمیکنم(بنا به دلایلی چند روزه یه دونه نصب کردم و از شدت نارضایتی دارم میترکم، مفت گرونه، خدارو شکر چند روز دیگه پاکش میکنم)

لینوکس خیلی خیلی بالاتر از ویندوزه و ماکروسافت حالا حالا ها باید بدوئه.
پروژه هم نمخواد بدی. دفعه دیگه از این پست ها نده، سعی کن حتی درحد چند جمله درباره لینوکس بخونی(جدی میگم، ببین چیه)
دفعه دیگه اینجوری پست بدی مثل خودت پست میدم. دوست داری؟

hoax3r
07-07-2008, 22:55
تاپیک چی بود به چی تبدیل شد، موضوع مطرح شده موضوع جالبیه، خوده منم تا حدودی این کرم سیستم عامل ساختن
توم بوده، متاسفانه به جایی نرسید، البته نمیخوام شما رو نا امید کنم، به هر حال...

دوست من برای ساختن سیستم عامل شما باید تسلط زیادی به اسمبلی و C داشته باشی (++C نه)
فکر میکنم یک دلیلی که افراد از ادامه دادن به این کار باز میداره نبودن منابع کافی هست. یا اگر هست هضمشون مشکل هست
به نظرم خوبه اول بیاین یکی از این سیستم عامل ها ساده تر مثل مینیکس که کتابشم موجوده رو برسی کنید
بعد که بیشتر آشنا شدین بیان رو سیستم عامله خودتون کا رکنید

تو همین خارجی هاشم هستن بعضیا که تیمشون حتی به 5 نفر هم نمیرسه و با کامپایلری که خودشون ساختن یک سیستم عامل کوچیک درست کردن

بازم میگم تنها مشکلی که جلوی آدمو میگیره نداشتن اطلاعات کافی در اون زمینه هست اگه اطلاعات باشه هدف هم مشخص باشه دیگه مشکلی نیست

به هر حال امیدوارم به هدفتون برسید، این سایت هم برای شروع بد نیست

شاد باشید

afshinaghasi
08-07-2008, 09:31
عشق لینوکسی

NoneForce
08-07-2008, 10:22
سلام

بعد از 5 صفحه هنوز يك خط كد هم نوشته نشده.
اگر قرار در مورد خوب بودن يا نبودن و توانستن يا نتوانستن بحث بشه، بهتره اين تاپيك منتقل بشه به بخش متفرقه، چون بيشتر در حال شعار دادن و تيكه پراندن به هم هستيد تا كار ديگه.
در مورد لينوكس هم انجمن داريم، براي تعريف و تمجيد بهتره از اون قسمت استفاده كنيد.
بحث هاي مطرح شده بيشتر شبيه صحبت هاي بعضي از افراد است كه صحبت از تسخير فضا مي كنند در حالي كه هنوز بلد نيستند هواپيماي كاغذي بسازند.

afshinaghasi
08-07-2008, 10:51
noneforce dorost mige behtare montaghel beshe be anjomane systemamelha

فاطـمه
08-07-2008, 11:02
منم هستما...
بجای بحثای حاشیه ای بهتر نیست یه برنامه ریزی کنید...
همیشه کاری هر چند سخت بالاخره از یه جایی باید شروع شه

Mehrdad-bx
08-07-2008, 14:09
باید یه برنامه ریزی درباره دو تا تاپیک بشه، شاید جفتش حذف شد.
پیمان گفتگوهایی باهاش داشتم احتمالا یکی از همکاراش(جدیدا رو انتخاب میکنه) تو این تاپیک میاد و یکی جدید با برنامه ریزی میسازیم.
جواب بقیه :

آره عشق لینوکسم و درست فکر میکنم(جاش نیست قانع کنم کسی رو، تبلیغ هم نکردم فقط گفتم نظر اشتباه ندید)

واقعا ندیدید که گفتم مینیکس رو میشه ازش استفاده کرد که پیشنهاد میدید دوباره ؟!

نباید کدی بنویسیم، معلومه اینجوری نمیشه، اینجا بحث میکنیم چه جوری بنویسیم نه چی بنویسیم ،فعلا(باید سروسامان به انجمن داده بشه و...، هزار بار باید یه حرفو بزنم ، آخرشم 100 نفر دیگه میپرسن)

تعریف هم نکردم گفتم آمار اشتباه ندید.

درحال شعار دادن نیستیم، اینو همه بفهمید لطفا. بفهمید. نمخویام کل بیل گیتس و لینوس توروالدز رو بزنیم . میخوایم یه چیزی بسازیم بوت بشه، اینو هم میلیون ها بار گفتم و متاسفانه دوستانی هنوز نفهمیدن.
فضا چیه؟ هواپیمای کاغذی؟ کاغذی تر از یه بوت شدن؟ ساده تر از این که آخرش میخوام 12000 خط کد رو بخونیم تا تازه کامل شه؟

سیستم عامل ایرانی نمیخوایم، هر کشوری هم نداشته باشه به ما چه؟ یکی از دوستان واقعا گرامی گفته بود چند نفری نوشتن. باشه، اندازه اونا نیستیم ولی دیگه مگه چقدر ........

باز هم کسی هست چیزی نفهمده باشه؟ میخواین بازم بگم؟ واقعا اعصابم از دست شما که مخالفید خرد شد. به من چه مخالفید؟ گریه کنم که این ،این جوریه؟ بزار بورو بزار ما الاف شیم.

باز هم از اون عزیز که اون 5 نفرو معرفی کرد و منابع گفت و...(فهمیدید کیه؟ اسمشو یادم نیست، ولی میتونم برای راحتی شما مزاحم ها ببینم بگم) تشکر میکنم.

راستی، تا سروسامان نگیره انجمن کدی نوشته نمیشه، پس تا اون موقع اطلاعات خودمونو بالا میبریم. کسی کتاب دیگه یاآموزش دیگه داره؟ کد و کتاب مینیکس رو کسی داره بده؟

باز هم بگم هدفمونو؟ قرار بود انجمن درست شد اهداف رو مشخص کنیم ولی هزاران بار هدفمونو گفتم و بازم یه باهوشی میگه : وای خدای من! اینا میخوان بیل گیتس رو مغلوب کنن!! نمیتونید ولش کنید!

باز هم بگم؟
باز هم بگم؟
باز هم بگم؟
نفهمیدید؟

afshinaghasi
08-07-2008, 15:31
شاید بعدا کمکت کنم اگه نوشتین من یه بازی مین روب که از خودمه بهتون میدم.موفق باشی

Mehrdad-bx
08-07-2008, 15:45
ممنون
ولی به اونجا ها فکر نمیکنم برسه! شما هنوز فکر میکنید میخوایم چی بنویسیم!
میخوایم یه چیزی بنویسیم بوت شه و خطفرمان داشته باشه!! خیلی پیش رفت کردیم باشه، بازی دو بعدی هم از خط فرمان اجرا شه.
ولی ممنون افشین جان.

ما میخوایم بیشتر برای خودمون چیزی بنویسیم تا تجربه ای در یک پروژه گروهی و.... کسب کنیم و...

kasra_k
08-07-2008, 16:48
پارسیکس.تمام.یه طومار نوشته بودم پاک شد.بیخیال.اما باید اضافه کنم که صددرصد ایرانی نیستش.

mojtaba-design
08-07-2008, 17:58
دوستان سلام ، خوب با توجه كه گروه داره كم كم شكل ميگيره پس ميخوام كه كساني كه واقعا پايه هستن ، بگن و يك چيز مهمتر اول بايد ببينيم چه زباني توانايي نوشت سيستم عامل رو داره بعد منابعش رو گير بياريم يكي دوسال بخونيم و تمرين كنيم بعد بشينيم سيستم عامل بسازيم
و مطمئن باشيد سيستم عامل جذابي نيست اما همان طور كه در روز اول تاسيس تاپيك گفتم شايد ما نتونيم اتش باشيم اما حداقل يك جرقه كه هستيم و در ضمن يك جنگل فقط با يك جرقه آتش ميگيرد
از اين پست به بعد يا منبع معرفي كنيد يا بگيد چه زبان برنامه نويسي ميشه سيستم عامل نوشت يا بگيد كيخواين تو تيم باشيد يا نه
هر وقت گروه جور شد من يكجا رو آماده كردم كه كاملا خصوصيه بريم اونجا

mojtaba-design
08-07-2008, 17:59
من هستم تا آخرش
{Mojtaba Design

Mehrdad-bx
08-07-2008, 18:08
به، سلام.
نبودی کشتم خودمو تا به بعضیا بگم ما نمیخوایم کل ویندوز سون(7) رو بزنیم! و بیل گیتس رو با پروژمون ورشکست کنیم.

خیلی با اندیشت حال کرد و خوشم اومد. تا آخرش باهاتم. آره گروه هم شکل بگیره اصلا میتونیم یه تاپیک بزنیم تا همه ببینن چیکار میکنیم، مدیر و همکار هم همکاری کنن و اسپم های دیگران رو پاک کنن.

باید مینیکس رو پیدا کنیم(کدش و کتابشو)، اولین گا بعد زبان اینه. درضمن کسانی که عضو میشن دیگه باید زبان رو بلد باشن، وقت نداریم برای یاد گیری، هرکی یاد گرفت و چیزی شد با توجه به شرایط میتونه عضو شه.
من که C رو که برا سیستم عامل نوشتن هست رو بلدم، اسمبلی هم دارم یاد میگیرم(هواشو دارم تو پروژه)

من کمی منبع دارم(کم) ولی یکی بود دو صفحه پیش فکر کنم میگفت همه چی داره فقط گروه میخواد! خب اونو باید پیدا کنیم دوباره.

یه Pdf هم دارم زیاد نیست حجمش(ندیدمش ولی)

میونیم یه ماه دیگه اطلاعاتمون رو در سطحی برسونیم تا بفهمیم برای بوت شدن و ... چیکار کنیم.

Mehrdad-bx
08-07-2008, 19:10
راستی،
بیخیال ویندوز، چرا irwin؟ یه چیز جدید، باز هم میگم قرار نیست ویندوز بنویسیم قراره سیستم عامل بسازیم.

Mehrdad-bx
08-07-2008, 20:02
دوستانی که میخوان و هستند برای دعوتنامه برای عضویت در گروه Pm بدن

smilesoft
09-07-2008, 04:58
منم که گفتم هستم و منبع هم به اندازه کافی دارم این دعوت نامه رو لطف کنید ____

smilesoftteam@yahoo.com

Mehrdad-bx
09-07-2008, 10:44
فکر کنم بهت دادم! ندادم؟ منابع خیلی مهمه ممنون.
راستی اسم گروه اجتماعی رو عوض کردم. تو گروه زده برای تو دعوت نامه فرستادم! باشه دوباره میفرستم.(به اون چند تایی که تو این سه صفحه اعلام آمادگی کردن فرستادم)

kasra_k
10-07-2008, 07:39
پروژه Open source هست یا نه؟

فاطـمه
10-07-2008, 07:53
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها به اینجا سر بزنید

Mehrdad-bx
10-07-2008, 10:41
اگه شاهکار کنیم و چیزی ساخته بشه که بشه بهش گفت سیستم عامل باید اوپسن سورس باشه(وگرنه پیشرفت = 0)
کلا اوپن سورس خوبه ...

kasra_k
10-07-2008, 16:02
من یه چیزی از شما می‌خوام.شما یه فایل iso درست کنید که بوت بشه و مثلا اسم شما رو بنویسه.سیستم‌عامل پیش کش.اگر این کار رو کردین اونوقت می‌شه یه کارایی کرد.مثلا از برنامه‌های گنو استفاده کرد.تا یه سیستم‌عامل بشه.در حقیقت شما Kernel بنویسید.

Mehrdad-bx
10-07-2008, 16:41
ما هم هدفمان همین هست! نمیخوایم درگام اول یه چیزی فراتر از لینوکس بنویسیم!

hoax3r
10-07-2008, 16:55
آقا اگه مشکلی نیست ما هم می خوایم به تیمتون بپینودیم، قبلا خیلی علاقه به این کار داشتم
ولی احتمالا چون تنهایی میخواستم اینکارو بکنم موفق نشدم، حالا دوباره میخوام شروع کنم
منم یکسری منابع و سورس دارم، سورسا بیشترش به اسمبلیس
یه برنامه هم هست به اسم emu8086 که داخلش یه سیستم عامل خیلی کوچیکی طراحی شده، فقط یک خط فرمان با
چنتا دستور هست بد نیست اونم ببیینم.

شاد باشید

Mehrdad-bx
10-07-2008, 17:00
دقیقا اون سیستم عاملی که داری مد نظر ماست! اگه ببینیمش که فوق العادست ...
ممنون، راستی، چون ممکنه اینجا بهمون گیر بدن برای کارا بیا تو گروه سیستم عامل سازان عضو شو(بیا میفهمی)

smilesoft
10-07-2008, 20:05
آقایونی که میخوان چوب لا چرخ این کار بکنن لطفا الکی نیان بگین اینو بنویس اونو بنویس شد شد اگرم نشد عوضش کلی چیز از هم یاد میگیریم ...

اینم کرنلی که گفتی :

#make_BIN#
; where to load (for emulator)?
#LOAD_SEGMENT=0800#
#LOAD_OFFSET=0000#
; set these values to registers on load,
; actually only DS, ES, CS, IP, SS, SP are
; important. In real world these values
; are left by "micro-os_loader":
#AL=0B#
#AH=00#
#BH=00#
#BL=00#
#CH=00#
#CL=02#
#DH=00#
#DL=00#
#DS=0800#
#ES=0800#
#SI=7C02#
#DI=0000#
#BP=0000#
#CS=0800#
#IP=0000#
#SS=07C0#
#SP=03FE#

include 'emu8086.inc'
; Kernel is loaded at 0800:0000
ORG 0000h
; skip the data section:
JMP start
;==== data section =====================
; welcome message:
msg DB 'Welcome to micro-os!', 13, 10,
DB 'type help if you need it', 0
cmd_size EQU 10 ; size of command_buffer
command_buffer DB cmd_size DUP('x')
clean_str DB cmd_size DUP(' '), 0
prompt DB '>', 0
; commands:
cHELP DB 'help', 0
cCLS DB 'cls', 0
cQUIT DB 'quit', 0
cEXIT DB 'exit', 0
cREBOOT DB 'reboot', 0
help_msg DB 'Thank you for using micro-os!', 13, 10
DB 'List of supported commands:', 13, 10
DB 'help - print out this list.', 13, 10
DB 'cls - clear the screen.', 13, 10
DB 'reboot - reboot the machine.', 13, 10
DB 'quit - same as reboot.', 13, 10
DB 'exit - same as reboot.', 13, 10
DB 'more to come!', 13, 10, 0
unknown DB 'Unknown command: ' , 0
;======================================
start:
; set data segment:
PUSH CS
POP DS
; set default video mode 80x25:
MOV AH, 00h
MOV AL, 03h
INT 10h
; clear screen:
CALL clear_screen
; print out the message:
LEA SI, msg
CALL print_string

eternal_loop:
CALL GET_COMMAND
CALL PROCESS_CMD
; make eternal loop:
JMP eternal_loop

;===========================================
GET_COMMAND PROC NEAR
; set cursor position to bottom
; of the screen:
MOV AX, 40h
MOV ES, AX
MOV AL, ES:[84h]
GOTOXY 0, AL
; clear command line:
LEA SI, clean_str
CALL print_string
GOTOXY 0, AL
; show prompt:
LEA SI, prompt
CALL print_string

; wait for a command:
MOV DX, cmd_size ; buffer size.
LEA DI, command_buffer
CALL get_string

RET
GET_COMMAND ENDP
PROCESS_CMD PROC NEAR
;//// check commands here ///
; set ES to DS
PUSH DS
POP ES
CLD ; forward compare.
; compare command buffer with 'help'
LEA SI, command_buffer
MOV CX, 5 ; size of ['help',0] string.
LEA DI, cHELP
REPE CMPSB
JE help_command
; compare command buffer with 'cls'
LEA SI, command_buffer
MOV CX, 4 ; size of ['cls',0] string.
LEA DI, cCLS
REPE CMPSB
JNE not_cls
JMP cls_command
not_cls:
; compare command buffer with 'quit'
LEA SI, command_buffer
MOV CX, 5 ; size of ['quit',0] string.
LEA DI, cQUIT
REPE CMPSB
JE reboot_command
; compare command buffer with 'exit'
LEA SI, command_buffer
MOV CX, 5 ; size of ['exit',0] string.
LEA DI, cEXIT
REPE CMPSB
JE reboot_command
; compare command buffer with 'reboot'
LEA SI, command_buffer
MOV CX, 7 ; size of ['reboot',0] string.
LEA DI, cREBOOT
REPE CMPSB
JE reboot_command
;////////////////////////////
; if gets here, then command is
; unknown...
MOV AL, 1
CALL SCROLL_T_AREA
; set cursor position just
; above prompt line:
MOV AX, 40h
MOV ES, AX
DEC AL
GOTOXY 0, AL
LEA SI, unknown
CALL print_string
LEA SI, command_buffer
CALL print_string
MOV AL, 1
CALL SCROLL_T_AREA
JMP processed
; +++++ 'help' COMMAND ++++++
help_command:
; scroll text area 9 lines up:
MOV AL, 9
CALL SCROLL_T_AREA
; set cursor position 9 lines
; above prompt line:
MOV AX, 40h
MOV ES, AX
SUB AL, 9
GOTOXY 0, AL
LEA SI, help_msg
CALL print_string
MOV AL, 1
CALL SCROLL_T_AREA
JMP processed

; +++++ 'cls' COMMAND ++++++
cls_command:
; clear screen:
CALL clear_screen
JMP processed

; +++ 'quit', 'exit', 'reboot' +++
reboot_command:
; store magic value at 0040h:0072h:
; 0000h - cold boot.
; 1234h - warm boot.
MOV AX, 0040h
MOV DS, AX
MOV w.[0072h], 0000h ; cold boot.
JMP 0FFFFh:0000h ; reboot!
; ++++++++++++++++++++++++++
processed:
RET
PROCESS_CMD ENDP
; scroll all screen except last row
; up by value specified in AL
SCROLL_T_AREA PROC NEAR
MOV DX, 40h
MOV ES, DX ; for getting screen parameters.
MOV AH, 06h ; scroll up function id.
MOV BH, 07 ; attribute for new lines.
MOV CH, 0 ; upper row.
MOV CL, 0 ; upper col.
MOV DI, 84h ; rows on screen -1,
MOV DH, ES:[DI] ; lower row (byte).
DEC DH ; don't scroll bottom line.
MOV DI, 4Ah ; columns on screen,
MOV DL, ES:[DI]
DEC DL ; lower col.
INT 10h
RET
SCROLL_T_AREA ENDP
DEFINE_PRINT_STRING
DEFINE_GET_STRING
DEFINE_CLEAR_SCREEN
END

لودرش میخوای بزارم یا همین بسه ؟

smilesoft
10-07-2008, 20:07
راستی جناب آقای Mehrdad_bx لطفا قبل از ارسال دعوتنامه از دوستان رزومه بخواهید و ببینید در چه چیزهایی و در چه حد میتونن کمک کنند و در ضمن زیاد شلوغ نشه فوقش 20 - 25 نفر زیاده زیاد و گر نه به مشکل بر میخوریم ...

Mehrdad-bx
11-07-2008, 10:53
سلام دوست عزیز
عضویت برا عموم آزاد شد. ولی خوبه، زیاد نمیان عضو شن(اونایی که بلد نیستن نمیان)
درمورد شما هم که رزومه لازم نبود! استاد مایی.

smilesoft
11-07-2008, 19:27
باشه ممنون از توضیحاتتون پس دوستان هر کسی دوست داشت بیاد با هر توانایی که داره حداقل اگرم کمکی نتونید بکنید که 100 % میتونید خیلی چیزها یاد میگیرید ...

و در ضمن من به هیچ عنوان رزومه ندادم که استاد و غیر استاد و ... مشخص شه من دیدم همه خودشون و زمینه ی فعالیتشون رو معرفی کردن منم این کار رو کردم و گرنه همه یک گروهیم برای رسیدن به یک هدف ...

رزومه فقط برای در این پروژه فقط برای اینکه بدونیم کی بیشتر کجا به کارمون میاد تا پروژه بدون عیب و نقص تموم شه و جرقه ای باشه برای اون هایی که فقط در زندگی بلدن بگن نمیشه , سخته و ... تا بدونن کار نشد نداره ...

smilesoft
11-07-2008, 19:35
خوب دوستان به این چیزها برای شروع نیاز داریم :

1.برنمه نویس (C,C++,Assembly) دوستان در مورد زبان های دیگه سوال نکنید چون فعلا تو بخش کرنل و لودر هستیم و فقط این زبانها فعلا به کار میان تا بعد که وارد گرافیک شیم انشالله که از دوستان C# کار دعوت میکنیم ...

2.مقاله و منابع و جمع آوری و تحلیل مقالات و تجزیه و تبقه یندی اونها که بخش زیادی از مقالات رو در دست دارم فقط یکی میخواد برای کار های بعدیش که گفتم چون به هی وجه وقت ندارم برای این کار ...

در ضمن یک نام برای این سیتم عامل انتخاب کنید هر کی هر چی به ذهنش میرسه بگه تا با هم سر یم اسم به توافق نظر برسیم ...

اسم تمامی دوستانی که در این پروژه همکاری کنند از برنامه نویس تا ... هر چه و هر چه و در هر زمینه ای که باشد نامشان در About سیستم عامل ثبت خواهد شد ...

دنبال © پروژه هستم قبول دارم پروژه باید اپن سورس باشه ولی نه فعلا وقتی که پروژه کامل شد سورس در دسترس عموم قرار داده میشه فعلا فقط بچه های گروه چون بخش اصلی سیستم عامل هستش هست و اگر بخوایم از اول سورس رو باز قرار بدیم همه درش دستی میبرند و واویلا به حال همکاران بیچاره ی این پروژه ...

smilesoft
11-07-2008, 19:38
دوستان Id های خودتون رو اینجا قرار بدین تا بتونیم با هم راحت تر ارتباط برقرار کنیم ...

Mehrdad-bx
11-07-2008, 20:36
من فعلا تا درس شدن اینترنت لینوکس هام مسنجر ندارم! mehrdadbakhtiarix هستم.
آره، منم میگم الان اوپن سورس نباشه، موقعی که به یه جایی رسید.

ممنون از زحماتت smilesoft جان.

smilesoft
12-07-2008, 08:39
راستی کسی از دوستان small talk بلده ؟
اگر کسی هست بگه این هم بدرد میخوره برای شروع ...
اگرم کسی از دوستان منبعی در موردش سراغ داره بگه آموزش و هرچی که در مورد small talk باشه ...

smilesoft
12-07-2008, 22:14
دوستان این جوری نمیشه هیچ کدوم حتی یک پست هم نمیدین اینجوری فک کنم 1 سال کاری که باید 2 یا 3 ماه تموم شه طول میکشه ... منم مثل شما سرم شلوغه ولی بازم روی این پروژه کار میکنم بابا من این همه پست دادم و کار رو هم که شروع کردم یعنی هیچی به هیچی ؟؟؟؟؟؟؟

Öracle
12-07-2008, 22:31
دوستان عزیز یه چیزی میگم ولی امیدوارم ناراحت و نا امید نشید .
به فرضم شما این همه برنامه نویسی و کارهای گرافیکی و این همه زحمت کشیدید .
بعد که دادید به بازار با یه قیمتی ، یک هفته بعد با قیمتی معادل 500 تومن به فروش میره .
بعدشم مطمئن باشید 70% کسانی که بفهمند کار ایرانیه عمرا روی سیستمشون نصب کنند .
حالا ممکنه کار شما عالی و بدون نقص باشه ولی متاسفانه طرز تفکر بعضیا خیلی بده .
یه مورد دیگه اینکه به نظرم کار اشتباهیه .
شما میخواین اولین قدم بیل گیتس رو بردارید .
خوب این کار اشتباهیه .
چون تا وقتی ویندوز ویستا هست ، کسی نمیاد ویندوزی رو نصب کنه که شاید به پای XP هم نرسه .
مگه اینکه از بین 2 راه یکیو انتخاب کنید !
1. یه سیستم عامل بنویسید که از ویستا بالاتر باشه ! که احتمالش خیلی کمه .
2. یه سیستم عاملی بنویسید که کلا متفاوت باشه و یه چیز جدیدی داشته باشه .
وگرنه اگه بخواین یه سیستم عامل معمولی بنویسید کار اشتباهیه .
در کل اینا نظرات من بود .
من خودم یه دوست برنامه نویس دارم .
اگه به مشکلی برخوردید به این ID پیغام بدید :
Oracle_Eldorado
تا اونجایی که بتونم کمک میکنم ولی به حرفام خوب فکر کنید !
با ارزوی موفقیت برای شما .

hoax3r
12-07-2008, 23:25
چی شد پس، اونایی که این بازیو شروع کردن کجا رفتن
ما هنوز هستیما:10:

smilesoft
13-07-2008, 05:14
دوست گرتمی oracle :
قبلا تمام این بحث ها شده این کار فعلا فقط و فقط جنبه ی آموزشی داره فقط میخوایم یه سیستم عامل بنویسیم برای خودمون نه برای فروش چون نرم افزار هایی که توسط برنامه نویسان مجرب در ایران نوشته میشه بعد از مدتی .... و برنامه نویس زیره سوال میره ...

فقط و فقط جنبه ی آموزشی رو در نظر بگیرید همه چی که پول نیست همین که یه روزی جزو اولین نفراتی باشی که رو سیستم عامل ایرانی کار کردی و این جزو رزومه و سوابق کاریت بشه کلی ارزش داره البته اگر شما تا به حال برای کار در جایی رفته باشید و ازتون درخواست رزومه کرده باشن میدونید چی میگم ...

در هر صورت این کار باید انجام شه چه با بچه های خوب p30world چه انجمن های دیگه و دیگران ...
من یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا تا تموم نشه ولکن نیستم ...
دوستان پس کی میخواین شروع کنین این جوری که نمیشه ...

Öracle
13-07-2008, 06:08
دوست گرتمی oracle :
قبلا تمام این بحث ها شده این کار فعلا فقط و فقط جنبه ی آموزشی داره فقط میخوایم یه سیستم عامل بنویسیم برای خودمون نه برای فروش چون نرم افزار هایی که توسط برنامه نویسان مجرب در ایران نوشته میشه بعد از مدتی .... و برنامه نویس زیره سوال میره ...

فقط و فقط جنبه ی آموزشی رو در نظر بگیرید همه چی که پول نیست همین که یه روزی جزو اولین نفراتی باشی که رو سیستم عامل ایرانی کار کردی و این جزو رزومه و سوابق کاریت بشه کلی ارزش داره البته اگر شما تا به حال برای کار در جایی رفته باشید و ازتون درخواست رزومه کرده باشن میدونید چی میگم ...

در هر صورت این کار باید انجام شه چه با بچه های خوب p30world چه انجمن های دیگه و دیگران ...
من یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا تا تموم نشه ولکن نیستم ...
دوستان پس کی میخواین شروع کنین این جوری که نمیشه ...

خوب اگه قصد شما اینه کار خوبیه ولی بد نیست اینو هم بدونید که هیچ برنامه نویسی وقتشو سر پروژه ای که چیزی گیرش نیاد تلف نمیکنه .
مثلا من یه نفرو میشناسم کوچیک ترین پروژه ای که بنویسه پول میگیره .
در کل کار خوبیه .
اون رزومه هم اگه منظورتون Resume هست نمیدونم چیه . چون من تازه امسال دیپلم گرفتم .
اینا نظرات من بود در مورد این کاریکه میخواین انجام بدید .
در کل امیدوارم موفق باشید .:40:

smilesoft
13-07-2008, 06:47
دقیقا اشتباه ما ایرانی ها این هست تا پول نگیریم کار نمیکنیم آخه تا کی اومدیم و هیچ کس حالا حالا ها نخواست برای همچین پروژه ای برنامه نویس و ... استخدام کنه تا اونوقت باید بشینیم و نگاه کنیم که چی توش پوله ؟؟؟

آخه این چه عقیده ای هست که شما دارین پس کی میخواین رشد و ترقی کنین بابا ول کنین شما همین کار رو به بهترین شکل انجام بده 10000 نفر مشتریت میشن پول این کار رو هم ازشون در میاری از اول که نباید پول بگیرید ...

اینجوری باشه برای همچین پروژه ای باید نفر/ساعتی حداقل 50 هزار تومن به برنامه نویس بدن با توجه به سوابق و تجربه و تسلط روی زبان و این یعنی برای همچین پروژه ای حداقل 18 میلیون تومان برای 10 برنامه نویس که دوماه روزی 6 ساعت روی پروژه کار کنند و هیچ کس همچین پولی نمیده برای این کار ... البته در ایران ... پس خودمون شروع باید کنیم ...

در ضمن دوست عزیز Resume به معنای شروع مجدد بوده و رزوم خونده میشه و بیشتر در نرم افزار های Download Manager استفاده میشه برای ادامه ی دریافت فایل ها نه در مهندسی نرم افزار ...

رزومه به معنای سوابق کاری است و برای استخدام در یک شرکت برنامه نویسی معتبر 100% از شما خواسته میشه ...

Andaron
13-07-2008, 06:55
امیدوارم موفق باشید

hoax3r
13-07-2008, 11:54
باز که آمدیم سر جای اولمون، قرار شد هر کی علاقه داره بیاد تو قسمت گروه سیستم عامل اونجا کار کنیم
این بحث های حاشیه ای رو بی خیال

راستی Resume و رزومه دوتاش یکیه فکر کنم.

شاد باشید

Mehrdad-bx
13-07-2008, 15:28
بچه ها کارا رو مگه قرار نیست در گروه انجام بدیم؟!!
پس اینجا قاعدتا زیاد نباید پست بیاد مگر گزارش پیشرفت یه هفته که یکی زحمتش رو میشکه به طور دائم یا ...(خیلی پست های کمی انجا میاد پس)

فاطـمه
13-07-2008, 16:15
باز که شماها اینجایید ...
مگه بنا نشد تو گروه باشین...

kasra_k
29-07-2008, 19:19
پروژه خوابید ؟ ;-)

afshinaghasi
31-07-2008, 10:19
شماها كه هنوز كاري نكردين خسته نباشيد

nokhbeh100
02-09-2008, 05:47
سلام
من به عنوان یک برنامه نویس که فقط با اصول java اشنام و چیزی باهاش ننوشتم و اکثرا هم با vb کار می کنم فقط می تونم یه کمک بزرگ کنم!
بهترین سایت کتاب منبع کامپیوتر: flazx.com
هر چی بخواین روش هست free پس زیاد برای منبع خودتونو اذیت نکنین:31:

zavf
10-09-2008, 08:30
با سلام به دوستان :

من هم دانشجو این رشته در پیتی هستم (کامپیوتر)

گفتم در پیتی چون ...

1- علم ، هنر و فکرت باید همه به روز باشتد.

2-نباید هیج وقت ؛ خوب گوش کنید ؛؛ هیچ وقت احساس بلند پروازی کنید .(البته شما دوست عزیر 15 سالتون هست و معلوم هست که با علم کامپیوتر ، ببین گفتم علم کامپیوتر ، نگفتم خود کامپیوتر آشنایی ندارید)

3-نوشتن سیستم عامل به قول دوستان نیاز به چندین تیم داره (حداقل 100 نفر)

4-باید شما دوست عزیز کاملا با ساختمان داده ها در برنامه نویسی به خصوص در C آشنا باشید.

5-نباید چیزی که منسوخ شده و از بین رفته (البته در بین کاربران عادی)را دنبالش رو گرفت:

و شما دوست عزیز که از یک لحاظ کاملا شبیه به خودم هستی ایمان دارم که یه روزی یه فرد مهمی در این رشته خواهی شد
چون که می خواهی و خودت رو دست کم نمی گیری و این خیلی هم است .

پس همه ما باید همیشه به یاد داشته باشیم::

1-که هیچ وقت احساس غرور و بزرگی مخصوصا در این رشته نکنیم ، چون این رشته ثانیه به ثانیه در حال به روز شدن و پیشرفت است.