مشاهده نسخه کامل
: مشكل با درايور usb
sirius.black.2009
18-02-2008, 13:06
سلام چند وقته كه ديگه هر وسيله اي به كاميوترم وصل ميكنم نمي شناسه حتي درايور هاشون رو هم نصب كردم ولي بازم جواب نداد به جز رم ريدر كسي مي تونه منو كمك كنه!!!
قبلا درست بود ولي الان نه بولوتوث رو ميشناسه نه گوشي هام رو هم نوكيا و هم سوني اريكسون هيچكدوم!!
mahdi7610
18-02-2008, 13:18
سلام چند وقته كه ديگه هر وسيله اي به كاميوترم وصل ميكنم نمي شناسه حتي درايور هاشون رو هم نصب كردم ولي بازم جواب نداد به جز رم ريدر كسي مي تونه منو كمك كنه!!!
قبلا درست بود ولي الان نه بولوتوث رو ميشناسه نه گوشي هام رو هم نوكيا و هم سوني اريكسون هيچكدوم!!
سلام دوست عزیز
این مشکل بیشتر مربوط به اختلالات سیستم عامل هستش . به خاطر این که بعضی از قسمتهایی اون که مربوط به شناساندن سخت افزارها می باشند از سیستم شما پاک شده اند .
به خاطر این که با نبود این فایلها سخت افزارها با سیستم عامل نصبی و مادربورد شما از لحاظ compatibality ناسازگار خواهد بود .
شما ویندوز خودتان را تعویض کنید .
Angel Of Darkness
18-02-2008, 13:29
سلام
ویندوز عوضش کن منم یه بار اینجوری برام پیش اومد همه چیز میشناخت به غیر از فلش مموری و چند تا چیز دیگه
sirius.black.2009
18-02-2008, 18:38
ولي دوستان من چند بار ويندوز عوض كردم يه بار سرويس پك 1 يه بار سرويس پك 2 يه بارم اين ويندوز سرويس پك 3 كه تو ايران بچه هاي مشهد درست كردن رو نصب كردم ولي بازم جواب نداد نمي دونم بايد چي كار كنم!!!
mahdi7610
18-02-2008, 19:17
ولي دوستان من چند بار ويندوز عوض كردم يه بار سرويس پك 1 يه بار سرويس پك 2 يه بارم اين ويندوز سرويس پك 3 كه تو ايران بچه هاي مشهد درست كردن رو نصب كردم ولي بازم جواب نداد نمي دونم بايد چي كار كنم!!!
سلام دوست عزیز
یعنی قبلا مشکلی نداشتید و الان این مشکل به وجود اومده و همچنین با نصب ویندوز های مجدد هم مشکل برطرف نشده ؟
شما پورت های دیگه usb را امتحان کنید . اگه error ی هم می ده لطف کنید بگید .
گاهی اوقات اینقدر کاربران قطعاتی را به پورت usb وصل می کنن و در میارن که دهانه پورت usb گشاد شده و باعث ایجاد اتصال می شود که این عمر باعث نشناخت قطعات توسط سیستم می شود . من توصیه می کنم شما از یک مبدل usb به usb استفاده کنید .
sirius.black.2009
18-02-2008, 19:47
نه خير با مبدل هم نميشه نمي شناسه و همش اين بالون باز ميشه كه نوشته:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mahdi7610
18-02-2008, 19:54
نه خير با مبدل هم نميشه نمي شناسه و همش اين بالون باز ميشه كه نوشته:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اینا زود تر می گفتی .
این مشکل بیشتر به دلیل نا هم خوانی ورژن usb ها هستش . ورژن usb مربوط به مادربورد را نگاه کن ببین چنده . از دفترچه مادربورد نگاه کن . بعد به ورژن قطعات دیگه هم نگاه کن ببین چنده . باید ورژن هر دو یکی باشه .
نگفتی که قبلا هم همین قطعات را به سیستم وصل می کردی ؟
اون موقع درست بود ؟
sirius.black.2009
18-02-2008, 21:23
آره كار مي كرد ولي الان نه!!!
sirius.black.2009
19-02-2008, 14:20
يكي نيست بگه من بايد چي كار كنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mahdi7610
19-02-2008, 14:40
يكي نيست بگه من بايد چي كار كنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ببین دوست عزیز من اخرین راه کار را هم بهت می گم . که دیگه باید مشکل را حل کنه .
شما باید بایوس مادربوردت را اپدیت کنی تا بتونه سخت افزارهایی که بهش وصل می شه را بشناسه.
فقط موقع اپدیت کردن یه بکاپ از اطلاعاتت بگیر .
و با اگاهی کامل از نحوه اپدیت کردن بایوست را اپدیت کن .
sirius.black.2009
19-02-2008, 16:53
ببین دوست عزیز من اخرین راه کار را هم بهت می گم . که دیگه باید مشکل را حل کنه .
شما باید بایوس مادربوردت را اپدیت کنی تا بتونه سخت افزارهایی که بهش وصل می شه را بشناسه.
فقط موقع اپدیت کردن یه بکاپ از اطلاعاتت بگیر .
و با اگاهی کامل از نحوه اپدیت کردن بایوست را اپدیت کن .
چه جوري اين كاار رو بايد انجام بدم؟
mahdi7610
19-02-2008, 17:30
چه جوري اين كاار رو بايد انجام بدم؟
دوست عزیز فکر کنم نحوه اپدیت کردن مادربورد را توی دفترچه مادربورد گفته باشه .
میتونید به قسمت سخت افزار و انجمن مادربورد برید و سوال خودتون را اونجا مطرح کنید . اگه راه حلی به غیر از اپدیت کردن مادربورد باشه بهتون میگن . در غیر این صورت نحوه اپیدیت کردن مادربورد را سوال کنید تا کمکتون کنند .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه توی گوگل هم سرچ کنید نحوه اپدیت بایوس را به صورت تصویری پیدا می کنید .
فقط موقع اپدیت کردن احتیاط کنید .
sirius.black.2009
19-02-2008, 19:42
من از يه مهندس سوال كردم ميگه بايد usb عوض بشه كه 10 هزار تومان خرج داره درسته؟
mahdi7610
19-02-2008, 20:01
من از يه مهندس سوال كردم ميگه بايد usb عوض بشه كه 10 هزار تومان خرج داره درسته؟
من که به شما می گفتم باید یه مبدل usb بگیرید میگفتید نه خیر این مشکل را حل نمی کنه . یعنی من از یه مهندس کمتر بارمه .
خیلی وقتها مبدل usb به usb مشکل را کاملا حل می کنه .
عوض کردن usb دیگه اخرین کار هستش که باید می کردید .
به خاطر این که من به شما گفتم مبدل بگیرید اون طوری صحبت کردید به خاطر همین گفتم اگه تعویض usb را بگم دیگه بدتر می شه .
به خاطر همین سعی کردم کم خرج ترین راهها را براتون پیشنهاد کنم .
اون مهندس هم شاهکار کرده با این جوابی که داده .
هیچ کدوم راه حلی برای حل مشکل بلد نیستند تا یه چیزی می شه سریع قعطه را عوض می کنند .
sirius.black.2009
19-02-2008, 21:11
نه من از شما عذز مي خوام ولي يكي از دوستام هم مي گه شايد pc من ويروسي شده!!!
نظر شما چيه؟
mahdi7610
19-02-2008, 22:11
نظر شما چيه؟
احتمال ویروس برای این نمونه خیلی کم هستش . اما میتونه کار ویروس هم باشه . مگه فراموش کردید که خودتون گفتید چند بار ویندوز عوض کردید . اگر کار ویروس بود که با نصب ویندوز باید مشکل حل می شد .
التبه گاهی این مشکل به دلیل اختلالات ویندوز هستش که با نصب ویندوز مشکل حل می شه .
اما شما گفتید که ویندوز عوض کردید و مشکل حل نشد .
باید همین دو کار را انجام بدید . اپدیت کردن بایوس مادر بورد که اگه درست نشد . تعویض usb
zhina_gian
20-02-2008, 08:15
نظر شما چيه؟
این راه رو امتحان کن .
1. با آنتی ویروس آپدیت شده اول سیستم رو رو اسکن کن تا خیالت راحت بشه سیستم ویروسی نیست.
2. با یک آنتی سپای ور قوی مانند CounterSpy, AVG Anti-Spyware, Super Anti-Spyware سیستم رو اسکن
کن تا خیالت راحت بشه سیستمت اسپای ور نداره.
3. نرم افزار Sony Ericsson PC Suite رو حتما از روی سی دیش نصب کن. بعد سیستم رو رستارت کن.
sirius.black.2009
20-02-2008, 19:38
راستي من 2 تا درگاه usb جلو كيس هست كه وصل نيست از اون مي تونم استفاده كنم؟
mahdi7610
20-02-2008, 19:45
راستي من 2 تا درگاه usb جلو كيس هست كه وصل نيست از اون مي تونم استفاده كنم؟
من به شما گفته بودم همه پورتهای usb را امتحان کنید .
از روی دفترچه مادربورد می تونی اونا را به هم وصل کنی . فقط مواظب باش سیم ها را اشتباه نزنی .
sirius.black.2009
20-02-2008, 23:15
من به شما گفته بودم همه پورتهای usb را امتحان کنید .
از روی دفترچه مادربورد می تونی اونا را به هم وصل کنی . فقط مواظب باش سیم ها را اشتباه نزنی .
ممنون دوست عزيز!!!
اين كار رو هم ميكنم!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.