PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک مشکل با ایجاد کلید و حذف آن در رجیستری(فقط خانم ها کلیک)

MichaelQwerty
18-02-2008, 08:36
سلام دوستان من یه برنامه نوشتم که باید یه کلیدی در رجیستری ایجاد و حذف کنه ولی اینکارو نمی کنه خطا هم نمی ده اگه کسی میدونه مشکلش کجاست ممنون میشم پاسخ بده
اینم سورس کد برنامه:

Private Const ERROR_SUCCES = 0&
Private Const REG_OPTION_VOLATILE = 1
Private Const REG_OPTION_NON_VOLATILE = 0
Private Const HKEY_CURRENT_USER = &H80000001
Private Const HKEY_CLASSES_ROOT = &H80000000
Private Const HYEY_DYN_DATA = &H80000006
Private Const HKEY_LOCAL_MACHINE = &H80000002
Private Const HKEY_USERS = &H80000003
Private Const KEY_WRITE = &H20006
Private Const KEY_READ = &H20019
Private Const KEY_ALL_ACCESS = &HF003F
Private Const REG_BINARY = 3
Private Const REG_DWORD = 4
Private Const REG_SZ = 1
Private Const REG_EXPAND_SZ = 2
Private Type SECURITY_ATTRIBUTES
nLength As Long
IpSecurityDescriptor As Long
blnheritHandle As Long
End Type
Private Declare Function RegOpenKeyEx Lib "advapi32.dll" Alias "RegOpenKeyExA" _
(ByVal hKey As Long, _
ByVal lpSubKey As String, _
ByVal ulOptions As Long, _
ByVal samDesired As Long, _
phkResult As Long) As Long
'Open
Private Declare Function RegDeleteValue Lib "advapi32.dll" Alias "RegDeleteValueA" _
(ByVal hKey As Long, _
ByVal lpValueName As String) As Long
'delete
Private Declare Function RegCloseKey Lib "advapi32.dll" _
(ByVal hKey As Long) As Long
'close
Private Declare Function RegCreateKeyEx Lib "advapi32.dll" Alias "RegCreateKeyExA" (ByVal hKey As Long, ByVal lpSubKey As String, ByVal Reserved As Long, ByVal lpClass As String, ByVal dwOptions As Long, ByVal samDesired As Long, lpSecurityAttributes As SECURITY_ATTRIBUTES, phkResult As Long, lpdwDisposition As Long) As Long
Private Declare Function RegSetValueEx Lib "advapi32.dll" Alias "RegSetValueExA" (ByVal hKey As Long, ByVal lpValueName As String, ByVal Reserved As Long, ByVal dwType As Long, lpData As Any, ByVal cbData As Long) As Long ' Note that if you declare the lpData parameter as String, you must pass it By Value.

Private Sub Command1_Click()
Dim subky As String
Dim retval As Long
Dim hKey As Long
Dim buffer As Long
Dim secattr As SECURITY_ATTRIBUTES
subkey = "Software\Microsoft\Windwos\CurrentVersion\Policie s\Explorer"
secattr.nLength = Len(secattr)
secattr.IpSecurityDescriptor = 0
secattr.blnheritHandle = 1
retval = RegCreateKeyEx(HKEY_CURRENT_USER, subkey, 0, "", 0, KEY_WRITE, secattr, hKey, ByVal 0&)
If retval <> 0 Then
Exit Sub
End If
buffer = &H1
RegSetValueEx hKey, "NoDrives", 0, REG_BINARY, buffer, Len(buffer)
RegCloseKey hKey
Text1.Text = "NoDrives-->=open"
End Sub

Private Sub Command2_Click()
Dim subky As String
Dim retval As Long
Dim hKey As Long
subkey = "Software\Microsoft\Windwos\CurrentVersion\Policie s\Explorer"
retval = RegOpenKeyEx(HKEY_CURRENT_USER, subkey, 0, KEY_ALL_ACCESS, hKey)
If retval = 0 Then
RegDeleteValue hKey, "NoDrives"
RegCloseKey hKey
Text1.Text = "NoDrives----->=Deleted"
End If
End Sub

MrJamshidy
19-02-2008, 11:05
خیلی دوست دارم کمکت کنم اما الان نمیتونم آخه این دستگاه مال خودم نیست وی.بی و ... هم نداره ولی گفتی ((فقط خانم ها کلیک کنند)) --> منظورت چی بود

سعی میکنم تا آخر امشب کمکت کنم

بابای :11:

nk_hsn
19-02-2008, 12:47
خحالت آور است که در تالار برنامه نویسا ردپای چتر ها هم پیدا می شه ، لطفا با تمام احترام به ساحت برنامه نویسان ؛ این مسخره بازیهای سایتهایی که دنبال مراجعه کننده می گردنو و از عبارات زشت فقط خانوما بیان تو و فقط خانوما کلیک کنند و ... رو این جا در نیارید.
در ساحت علم جنسیت ملاک تعامل نیست ، علم ملاک تعامل می باشد.
باتشکر فراوان

MichaelQwerty
20-02-2008, 08:47
خحالت آور است که در تالار برنامه نویسا ردپای چتر ها هم پیدا می شه ، لطفا با تمام احترام به ساحت برنامه نویسان ؛ این مسخره بازیهای سایتهایی که دنبال مراجعه کننده می گردنو و از عبارات زشت فقط خانوما بیان تو و فقط خانوما کلیک کنند و ... رو این جا در نیارید.
باتشکر فراوان

آقای عزیز من چند وقت پیش یه پست ساده دادم با همین موضوع ولی هیچکس یه جواب بی خودی هم نداد ولی با این کار حداقل شما یه چیزی گفتی منم از این بیشتر نمی خوام من فقط می خواستم جلب توجه کنم
من نگفتم فقط خانم ها کلیک کنند به اون چیزی که نوشتم نگاه کن
سعی کنید جواب این پستها رو بدین
که صاحب پست از این ترفند های زشت استفاده کنه

MichaelQwerty
20-02-2008, 08:48
در ضمن من چتر نیستم بی تربیت اسمم Michael هستش
تو دانشگاهاش مشخص(در ساحت علم جنسیت ملاک تعامل نیست ، علم ملاک تعامل می باشد.)
احتمالا آخوندی!!!!!
من برای آخوندا احترام زیادی قااعلم
KIss me

Lady parisa
20-02-2008, 10:01
یک مشکل با ایجاد کلید و حذف آن در رجیستری(فقط خانم ها کلیک)عنوان پست شما اينه و لاغير
من با nk_hsn كاملا موافقم و اميدوارم اين آقا يا خانم Aqua كه هر بار پيغام خصوصيش برام مي ياد و اعصابمو بهم مي ريزه(حذف پست تا جابجايي تاپيك) اين موارد رو بهتر ببينه.

MrJamshidy
20-02-2008, 19:33
بابا ما چند تا دوستیم
دعوا نکنید در ضمن اگر کسی آخونده بگه که من اصلا از آخوند ها خوشم نمیاد (( البته به کسی بر نخوره ))

در ضمن اگر کسی جواب شما رو نمیده 2 حالت بیشتر نداره

1- کسی که جواب سوال شما رو میدونه یا موجه تاپیک نمیشه یا اصلا تو سایت نیست
2- سوالتون بد مطرح میشه که یا فکر میکنن آموزشه یا اصلا نمیفهمن چی میگید

و اما جواب شما

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بقیش هم واضحه دیگه

MrJamshidy
20-02-2008, 19:35
یک مشکل با ایجاد کلید و حذف آن در رجیستری(فقط خانم ها کلیک)عنوان پست شما اينه و لاغير
من با nk_hsn كاملا موافقم و اميدوارم اين آقا يا خانم Aqua كه هر بار پيغام خصوصيش برام مي ياد و اعصابمو بهم مي ريزه(حذف پست تا جابجايي تاپيك) اين موارد رو بهتر ببينه.

فکر میکنم فقط خط اول نوشتتون به این بحث ربط داشت:11:
البته من تو دلم چیزی نیست امیدوارم کسی از حرفام ناراحت نشه

nk_hsn
20-02-2008, 21:43
در ضمن من چتر نیستم بی تربیت اسمم Michael هستش
تو دانشگاهاش مشخص(در ساحت علم جنسیت ملاک تعامل نیست ، علم ملاک تعامل می باشد.)
احتمالا آخوندی!!!!!
من برای آخوندا احترام زیادی قااعلم
KIss me

اما تو دانشگاهاش ؛ اگه دریچه چشم تو اینقدر کوچیک که غیر از علم دنبال چیز دیگه ای می گردی به من ربطی نداره و تا جایی که من می دونم و چند وقتیه اونجا می روم خیلی ها هستن که نظر شما رو ندارن.

از parisa_s204 از ممنونم که از من دفاع کرده ، دفاع کردن از حق ربطی به آخوند و غیر آخوند ندارده ، فرهنگ ایران غنی تر از اون هستش که نتونه به بچه هاش یاد بده که از حقشون دفاع نکنن ،

اینجا محیط علمی ، جلب توجه کردن مال جای دیگه است، برای بدست آوردن علم باید خواهش کنی ، التماس کنی و سختی بکشی تا بهش برسی

عزیز جان نابرده رنج گنج میسر نمی شود.:11:

MichaelQwerty
21-02-2008, 06:08
سلام به همگی مخصوصا آقای nk_hsn حق با شماست من تسلیمم دیگه هم سعی می کنم از این کارها نکنم
چون خودمم زیاد از این کارا خوشم نمیاد.
بچگی کردم
من ببخشید!!!
ولی در هر صورت جوابمو گرفتم از آقای مستر جمشیدی هم ممنونم که جوابمو دادن

MrJamshidy
21-02-2008, 23:42
اما تو دانشگاهاش ؛ اگه دریچه چشم تو اینقدر کوچیک که غیر از علم دنبال چیز دیگه ای می گردی به من ربطی نداره و تا جایی که من می دونم و چند وقتیه اونجا می روم خیلی ها هستن که نظر شما رو ندارن.

از parisa_s204 از ممنونم که از من دفاع کرده ، دفاع کردن از حق ربطی به آخوند و غیر آخوند ندارده ، فرهنگ ایران غنی تر از اون هستش که نتونه به بچه هاش یاد بده که از حقشون دفاع نکنن ،

اینجا محیط علمی ، جلب توجه کردن مال جای دیگه است، برای بدست آوردن علم باید خواهش کنی ، التماس کنی و سختی بکشی تا بهش برسی

عزیز جان نابرده رنج گنج میسر نمی شود.:11:

بابا دمت گرم خوشم اومد خیلی باهالی

MrJamshidy
21-02-2008, 23:44
سلام به همگی مخصوصا آقای nk_hsn حق با شماست من تسلیمم دیگه هم سعی می کنم از این کارها نکنم
چون خودمم زیاد از این کارا خوشم نمیاد.
بچگی کردم
من ببخشید!!!
ولی در هر صورت جوابمو گرفتم از آقای مستر جمشیدی هم ممنونم که جوابمو دادن

خواهش میکنم وظیفست

majid_kntu
22-02-2008, 18:01
باتشکر فراوان

Michael جان روز اولي كه تاپيك زدي خواستم جوابتو بدم.اون روز پستاي ديگه اي هم زده بودي كه جواب همشو دادم ولي اين بنده خدا هم راست مي گه كار خوبي نكردي...