مشاهده نسخه کامل
: خبرهایی از کارهای آینده سامسونگ ( حتما بخونین )
S A M S U N G
18-02-2008, 01:32
به گفته سایت Mobile-Review و techon کمپانی سامسونگ الکتریک از برخی از کارهای آینده خود خبر داد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. به گفته دو سایت مذکور رئیس کمپانی سامسونگ اعلام کرد که در سال 2008 بیش از 200 میلیون تلفن همراه خواهد فروخت !
به گفته Geesung Choi رئیس شرکت سامسونگ , کمپانی سامسونگ امسال تجارت خود را در زمینه تلفن همراه به 6 قسمت تفکیک میکند :
1. Basic
2. Connected
3. Multimedia
4. Infotainment
5. Style
6. Business
اولین گوشی از خانواده های بالا U900 Soul هست که در خانواده Style قرار گرفته است .
2. خبر دوم هم اینکه سمینار جهانی موبایل ( MWC ) اعلام کرد که سامسونگ در سال 2007 از رقیب خود یعنی موتورولا پیشی گرفت و جزء دومین برند پرفروش دنیا محسوب شد .
که با این حساب من فکر میکنم پرفروشترین برندها اینطوری میشه :
1. نوکیا
2. سامسونگ
3. موتورولا
4. X
5. X
نظر شما چیه ؟ ... به نظرتون سامسونگ گل نکاشت ؟ و آیا میتونه رقیب جدید خودش یعنی نوکیا رو هم در سال 2008 مغلوب کنه ؟
منابع :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
hellbrain666
18-02-2008, 16:13
یعنی یو 900 که این همه امکانات داره تو رده استایل رفته پس مولتی مدیا و اینا دیگه چقدر خفنن ....
از همین الان هم میتونم بگم جای نوکیا رو گرفته
S A M S U N G
18-02-2008, 16:25
باید منتظر باشیم ببینیم سامسونگ چی میخواد تولید کنه .
ولی موبایل ریویو نوشته بود سامسونگ واسه تابستان امسال کلی گوشی سیمبین و ویندوز موبایل معرفی و تولید میکنه !
perjixen
18-02-2008, 17:31
برای بار سوم!!!
شک نکیند سامسونگ با ادامه همین مسیر ، نوکیا رو هم مغلوب میکنه!! کاری که با موتورلا کرد.
امیدوارم سامسونگ دوباره به پادشاهیش برسه!!
mahyarSAMSUNG
19-02-2008, 02:39
اون موقع رده بندی خیلی زشت میشه
سامسونگ
نوکیا
موتورلا
سونی اریکسون
saeidsmxo
19-02-2008, 04:58
چرا زشت ميشه؟
اينکه سامسونگ اول بشه؟
در ضمن من فکر ميکنم يکي از راههاي پيشي گرفتن سامسونگ از نوکيا توليد بيشتر گوشيهاي داراي سيستم عامل باشه...
نظر شما چيه؟
perjixen
19-02-2008, 07:31
مهیار جان میشه بگی چرا زشت میشه؟
سامسونگ اگر گوشی با سیستم عامل هم خیلی تولید نکنه میتونه نوکیا رو زمین بزنه!! نمونش همین یو 600 و جی 600 سیستم عاملشون مثل بقیس و الان پرفروش ترین گوشی های اروپا هستن.
S A M S U N G
19-02-2008, 10:24
اون موقع هست که سونی اریکسونیها گر میگیرن :دی
Ali_BlueBoy
19-02-2008, 14:24
سامسونگ همین الان هم از نوکیا جلوتره
فروش بیشتر نوکیا بیشتر به خاطر اعتبارشه
S A M S U N G
19-02-2008, 15:06
سامسونگ اعتباره نوکیارو میگره علی جون ... سامسونگ Is مای Life :دی
Ali_BlueBoy
19-02-2008, 17:44
مطمئنن همینطور هم میشه!!
saeidsmxo
20-02-2008, 16:33
البته تو ايران فکر نکنم تا چند وقت اول بشه!
چون با بعضي(تقريبا" اکثر) مردمي که ما داريم و هنوز نميدونه سيستم عامل چيه و تم سوني اريکسونو مياد ميريزه تو نوکيا و .....
حالا حالا ها تو اينجا نه.
perjixen
20-02-2008, 20:33
اینو هستم!!!! امروز علاالدین بودم ، بابا میخواست برای دخترش گوشی به خره دختره از 700 خوشش اومد بابا گفت : نه عزیزم قرار شده گوشی خوب انتخاب کنی!!!!! نه متفرقه!!!
یه جوری بابا هرو نگا کردم! دختره فهمید ، بابا هم فکر کرد میخوام به دخترش شماره بدم!! یه خورده حرفمون شد گفتم برا چی اینجوری نگاه کردم ............................. (ادامه ندم بهتره ، بفمید اینجا گوشی خوب اونه که روش تم نصب شه ، صدای زیاد داشته باشه مثل ظبط پایونیر!!!!)
hellbrain666
21-02-2008, 15:31
ول کن تعصب رو بزار کنار ما که نتونستیم کسی رو درست کنیم اینا عقلشون به چشمشونه فقط ظاهر رو میبینن
S A M S U N G
21-02-2008, 17:24
یکی از شبکه های تلوزیون آلمان با سخنگوی کمپانی سامسونگ مصاحبه کرد و ازش پرسید شما قصد ندارین مثل سایر کمپانیهای بزرگ واسه ایران محدودیت ایجاد کنین ... در جواب گفت ایران جزء بزرگترین جاهایی هست که ما روش سرمایه گذاری کردیم و میکنیم و مردم ایران توی دنیا جزء بهترین مردم هستند ...
البته سخنگوی سامسونگ تاکید کرد که فقط مردم ایران !
واقعا افتخار میکنم به همچین کمپانیی
hellbrain666
21-02-2008, 19:47
حالا که دارن اینجا سرمایه گذاری می کنن کاش میشد یکم به فکر سلیقه های مردم ایران هم باشن اینطوری اون دسته از مردمی که گفتم هم کم کم میان سراغ سامسونگ .
Ali_BlueBoy
22-02-2008, 11:52
یکی از شبکه های تلوزیون آلمان با سخنگوی کمپانی سامسونگ مصاحبه کرد و ازش پرسید شما قصد ندارین مثل سایر کمپانیهای بزرگ واسه ایران محدودیت ایجاد کنین ... در جواب گفت ایران جزء بزرگترین جاهایی هست که ما روش سرمایه گذاری کردیم و میکنیم و مردم ایران توی دنیا جزء بهترین مردم هستند ...
ایول !!!!
به خاطر این حرفشون یه G810 میخرم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rabin hood
23-02-2008, 00:50
البته حیف گوشی سامسونگ برای بعضی از مردم ایران
saeidsmxo
23-02-2008, 02:27
خوبه!خبر خوبي بود!
هميشه آقاي سامسونگ که تا به حال اسمشون رو نفرمودند! خبرهاي تازه اي دارن...
ازشون ممنونيم.
موفق باشن.
mahyarSAMSUNG
24-02-2008, 10:04
اگه توی مجله کلیک دو هفته قبل خونده باشید میدید که نوکیا به مردم ایران توهین کرده و قسمتهایی از سایتشو برای ایرانیا محدود کرده بخاطر همین فکر کنم از سامسونگ همچین سوالی شده ولی دمش گرم چه جوابی داده .
perjixen
24-02-2008, 17:27
میگن برا کسی بمیره ، که برات تب کنه!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.