PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فروش فوري : CPU Athlon 64 x2 6000 نصف روز كار كرده 3 سال گارانتي 135000 تومن

Yuga
17-02-2008, 20:35
(( اين اولين پست من تو اين فرومه . اينجا من مثل Persiantools بازارچه پيدا نكردم اگه چنين تاپيكي اينجا مناسب نيست لطفا پاكش كنيد :46: ))

سلام به همگي . يك عدد CPU Athlon 64 x2 6000 كه 5 شنبه شب خريدم مي خوام بفروشم . قيمت خريد خودم 163 تومن .مشاهده فاكتور در اينجا :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3 سال گارانتي آواژنگ داره . 100% سالم . قيمت فروشم 135 به بالا هركي بخواد .

دليل فروش : مي خوام اينتل بگيرم چون كار محاسباتي بيشتر دارم تا بازي و گرافيك . ثانيا با اينتل بيشتر حال مي كنم تا AMD . ثالثا مين رو پس دادم يه p35-ds3l گرفتم . هركس خواست همينجا اعلام كنه تا شماره مبايلم رو براش ميل كنم چون فكر كنم فعلا پيغام خصوصي هام باز نيست .

فروش : فقط و فقط كرج و تهران

تحويل : خودم ميارم تحويل ميدم .

عين اين تاپيك تو فروم Persiantools هست چون من چند ساله اونجا فعاليت مي كنم اگه مي خواهيد مراجعه كنيد :/

با فيل تر :

اگه زدن تاپيك فروش تو اين فروم ممنوعه من شرمندتونم لطفا پاكش كنيد .
مرسي

danial_crazy
17-02-2008, 23:41
شما مطمئنی پنجشنبه خریدی 163 تومن !!!!! آخه الان قیمتش تو سایت های فروش آنلاین هست 158 چه برسه به مغازه ها که خیلی کمتر میشه؟؟؟؟؟؟ در کل مشکوکه
در ضمن کالایی که استفاده بشه می شه دست دوم چه یک شب چه 10 سال ! قیمت فروشش رو باید خیلی بیاری پایین تر .اگه بیاد خودم می خرم

Stream
17-02-2008, 23:43
فروش بر خلاف قوانین...