ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ثابت ها در php

ahsanjan
17-02-2008, 18:00
من می خواهم پسوند فایلها را در php از طریق کد پیدا کنم برای همین یک ثابت که تو خود php تعریف شده بود پیدا کردم فکرمی کنم این ثابت این کار را بکند اگر این کار را می کند که خاهش می کنم طرز استفاده از این ثابت را با مثال بگویید اگر این کار را نمی کند یک ثابت یا تابع بگویید همراه مثال حتما که قشنگ مطلب بیفتد
ثابت :PATHINFO_EXTENSION

my friend
17-02-2008, 19:06
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در تابع pathinfo ، آدرس فایل رو به عنوان آرگومان میدید ، اطلاعات اون فایل رو به صورت یک آرایه برمیگردونه...

ahsanjan
17-02-2008, 23:48
خیلی متشکرم ولی شما که این قدر خوب توضیح می دهید می شود یک ثابت را که در php تعریف شده خودتون تو یک مثال طرز استفادش را نشان بدهید

my friend
18-02-2008, 13:48
مثال که گذاشتم...

برای پیدا کردن پسوند فایل:

منظورتون از ثابت چیه؟!
(به انگلیسی لطفا بنویسید!)

ahsanjan
18-02-2008, 14:30
منظورم Constants است

my friend
18-02-2008, 14:59
آهان ، حالا گرفتم!

منظورت همینه؟!

neopersia
18-02-2008, 15:59
فکر میکنم منظور شما پارامترهایی باشه که برای تابع pathinfo میشه استفاده کرد.
در صورتی که از تایع pathinfo بدون پارامتر استفاده بشه تابع یک آرایه از اطلاعات مربوط به مسیر داده شده رو بر میگردونه.
اگر از تابع pathinfo با پارامتر PATHINFO_EXTENSION استفاده بشه تابع پسوند فایل مشخص شده رو بر میگردونه. مثلاً تابع زیر html رو در صفحه نمایش میده:

البته فکر نمیکنم نکته خاصی وجود داشته باشه. اگه آدرسی رو که my friend معرفی کرد دیده باشید همه چیز رو در مورد این تابع توضیح داده.

ahsanjan
18-02-2008, 19:17
شما این لینک را باز کن پایین صفحه نوشته PHP Filesystem Constants این ها همان ثابت ها هست

neopersia
19-02-2008, 02:14
اینا چند تا از ثابتهایی هستند که به عنوان پارامترهای توابع filesystem استفاده میشه. خودشون به تنهایی کاری انجام نمیدن! لیست کامل این ثابتها رو هم میتونی اینجا ببینی:

برای آموزش PHP توصیه میکنم از اون سایت استفاده نکنی چون اصلاً کامل نیست بهتره اول manual خود PHP رو از سایتش دانلود کنی می ارزه به همه این سایتها. صفحه ای که معرفی کردم و همچنین اونی که my friend عزیز معرفی کرد جزو همین منوال هستند.

ahsanjan
19-02-2008, 14:46
اگه می شود یک سایت خوب برای آموزش javascript هم معرفی کنید

my friend
19-02-2008, 15:30
فکر میکنم منظور شما پارامترهایی باشه که برای تابع pathinfo میشه استفاده کرد.
در صورتی که از تایع pathinfo بدون پارامتر استفاده بشه تابع یک آرایه از اطلاعات مربوط به مسیر داده شده رو بر میگردونه.
اگر از تابع pathinfo با پارامتر PATHINFO_EXTENSION استفاده بشه تابع پسوند فایل مشخص شده رو بر میگردونه. مثلاً تابع زیر html رو در صفحه نمایش میده:

البته فکر نمیکنم نکته خاصی وجود داشته باشه. اگه آدرسی رو که my friend معرفی کرد دیده باشید همه چیز رو در مورد این تابع توضیح داده.
[/php]

ثابت ها در PHP توسط تابع define ایجاد میشن... تو صفحه زیر هم همین ها رو نوشته:

شاید همونطور که شما گفتید ، منظورشون از ثابت ، ثابت های filesystem بوده...

ahsanjan
19-02-2008, 19:05
آیا php هم مانند جاوا اسکریپت دستوری برای گفتن نام مرورگر و ورژن آن دارد و گفتن pixel صفحه اگر دارد معرفی کنید