Aryan.kh
17-02-2008, 13:10
سلام می خواستم منو در مورد خرید یک کارت تی وی دیجیتال که S-video هم داشته باشه و کپچرش هم خوب باشه راهنمایی کنید با قیمت ...
فقط اسنازی
قیمت هم بالای 200 تومن بگیر حالشو ببر
Aryan.kh
17-02-2008, 13:45
زیر 100 هزار تومن چیزی نیست
Aryan.kh
17-02-2008, 13:54
زیر 100 هزار تومن چیزی نیست
Aryan.kh
17-02-2008, 13:55
زیر 100 هزار تومن مدل مناسبی نیست من نمی خوام بیش تر از 100 هزار تومن بشه تازه ترجیح می دم تا 70 75 هزار تومان باشه
Aryan.kh
17-02-2008, 20:13
کسی جواب منو نمی ده من عجله دارم در خرید
Ship Storm
17-02-2008, 21:00
دوست عزیز من قیمت های امروز رو بهتون میدم این قیمت ها ممکنه در روزهای دیگه متفاوت باشه پس دقت کنید که دچار اشتباه نشید.
///////
CARD TV cpture+TV قیمت 22500
////////
SNAZZI DV.VCC قیمت 61000
کارت داخلی(INTERNAL) نصب بر روی پورت PCI،برای تبدیل VHS ویا هر منبع آنالوگ ودیجیتال/ با فرمتهای: MpegI,II,IV,AVI /با قابلیت تدوین وساخت آلبوم عکس وصداگذاری بصورت VCD(سخت افزلری) و DVD
/////////
SNAZZI TV PVR قیمت 33000
کارت داخلی(INTERNAL) نصب بر روی پورت PCI برای دریافت تصاویر تلویزیونی بهمراه ضبط آن/ تبدیل VHS ویا هر منبع آنالوگ دیگر به فرمتهای :MPEG I,II,IV,AVI/ ضبط بصورت VCD,SVCD,DVD,DIVX,WMV,Xvid / با قابلیت تدوین وساخت آلبوم عکس وصداگذاری
//////////
GLASSI PC-TV قیمت 35000
کارت داخلی(INTERNAL) نصب بر روی پورت PCI برای دریافت تصاویر تلویزیونی بهمراه ضبط آن/ تبدیل VHS ویا هر منبع آنالوگ دیگر به فرمتهای :MPEG I,II,IV,AVI/ ضبط بصورت VCD,SVCD,DVD,DIVX,WMV,Xvid / با قابلیت تدوین وساخت آلبوم عکس وصداگذاری / دارای بروشور نصب ودفترچه راهنمای فارسی استفاده از نرم افزارهای میکس و مونتاژ
///////////
KWORD - PCTV قیمت 24000
کارت داخلی(INTERNAL) نصب بر روی پورت PCI برای دریافت تصاویر تلویزیونی بهمراه ضبط آن/ تبدیل VHS ویا هر منبع آنالوگ دیگر به فرمتهای :MPEG I,II,IV,AVI/ ضبط بصورت VCD,SVCD,DVD,DIVX,WMV,Xvid / با قابلیت تدوین وساخت آلبوم عکس وصداگذاری
///////////
SNAZZIO TV PVR PRO قیمت 49000
برای اولین بار با کارتTV میتوا نید چندین سیستم شبکه شده را سرویس تلویزیونی بدهید./ دارای تیونر کریستالی پیشرفته ضد نو یز بعلاوه دریافت امواج رادیوییFM / سازگاری با سیستمهای پایین وعدم ناسازگاری با مادربردهای جدید 8chanel/ نرم افزارهای کاملتر وقویتر نسبت به Snazzio TV PVR
///////////
GLASSI PCTV قیمت 35000
کارت داخلی(INTERNAL) نصب بر روی پورت PCI/دارای تیونر ضد نو یزبرای دریافت امواج تلویزیونی با کیفیت بالا/سازگار با سیستمهای INTEL,AMD/دارای سری نرم افزلرهای کامل برای تماشای تلویزیون وکپچرومیکس/بروشور فارسی برای نصب ودفترچه راهنمای استفاده از نرم افزارمیکس و مونتاژ
///////////
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم.
پیروز و موفق باشید.:11:
فروش انواع قطعات و لوازم جانبی کامپیوتر با نازلترین قیمت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.