ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نوکیا مشتركان ايراني را تحريم مي‌كند

hussain
17-02-2008, 10:48
این هم خبر جدید برای طرفداران نوکیا
با سلب اجازه دانلود نرم‌افزارهاي تلفن همراه
نوکیا مشتركان ايراني را تحريم مي‌كند
م.ر.بهنام رئوف- دنياي اقتصاد
داستان تحریم‌های اینترنتی کاربران ایرانی هر روز ابعاد تازه‌تری به خود می‌گیرد. تحریم‌هایی که از چند سال گذشته و با اعمال محدودیت‌هایی از سوی برخی از سایت‌ها و شرکت‌های آمریکایی آغاز و با اعمال محدودیت‌هایی از طرف گوگل به اوج خود رسید، این بار پس از اقدامی که چند ماه پیش از طرف یاهو انجام شده بود به نوکیای فنلاندی نیز سرایت کرده است.
اما اقدامی که در حقیقت منجر به انتشار این گزارش شد، اقدام عجيب شرکت نوکیا نسبت به اعمال محدودیتی برای کاربران ایرانی است. بر اساس جديدترين گزارش‌های منتشر شده، صادرات جهاني تلفن همراه با رشد متوسط ‌١٢درصد در سال ‌٢٠٠٧ به ‌١٢/١ميليارد دستگاه رسيد و نوكيا براي نخستين بار ‌٤٠درصد از سهم اين بازار را به دست آورد.
در ایران نیز براساس آخرین آمار منتشر شده تا این لحظه بالغ بر 26میلیون کاربر تلفن همراه فعال وجود دارد که برخی از آمارها و منابع اطلاعاتی غیر رسمی معتقدند بالغ بر 60درصد این بازار در اختیار این نام تجاری است.
نوکیا متعلق به کشور فنلاند است و جمهوری اسلامی ایران، علاوه بر مراودات سیاسی با این کشور از لحاظ اقتصادی و فرهنگی نیز مراودات بسیاری دارد. اما با این حال اخیرا این شرکت فنلاندی دسترسی کاربران ایرانی را به بخشی از سایت خود ممنوع کرده است!. شرکتی که به جرات می‌توان گفت 60 درصد بازار تشنه ایران را به راحتی در دستان خود گرفته است این بار دسترسی کاربران ایرانی را به بخشی از سایت خود محدود کرده و همانند اقداماتی مشابه با درج جمله‌ای بیان می کند: «این سرویس برای کشور شما قابل استفاده نیست»!.
این درحالی است که زمان راه‌اندازی این سرویس به واسطه پوشش خبری‌ای که توسط رسانه‌های ارتباط جمعی صورت گرفته بود درصد قابل توجهی از کاربران ایرانی برای استفاده از خدمات مورد نظر خود عضو سایت نوکیا شده بودند. نوکیا چند ماه پیش زیر مجموعه‌ای به سایت اصلی خود به نشانیnokia.com ا .mosh اضافه کرده بود. این سایت در رسته سایت‌های گروهی دسته بندی می‌شود و این امکان را برای کاربران فراهم می‌آورد تا تجربیات، نرم افزارها، تم‌ها و آهنگ‌های خود را به صورت رایگان در اختیار یکدیگر قرار دهند.
مدیران ارشد این شرکت فنلاندی اخیرا و با تعطیلی کارخانه خود در بوخوم آلمان با بحران تازه‌ای در اروپا روبرو هستند که به نظر می‌رسد اعمال سیاست‌هایی از این دست، بی‌شک می‌تواند در بازار بکر ایران نیز تاثیر گذار باشد.
چرا که تجربه ثابت کرده است که کاربران دنیای فن‌آوری ایران به شدت به اقداماتی از این دست حساس بوده و واکنش‌های بسیار شدیدی از خود نشان می‌دهند. گوشی‌های نوکیا بی تردید جزو با کیفیت ترین گوشی‌های موجود در بازار محسوب می شود اما با توجه به پیشرفت روزافزون در بخش تلفن همراه و فراگیر شدن گوشی‌های هوشمند که به نرم افزارهای زیادی نیز نیاز دارد، ممنوعیت دسترسی به این سایت علاوه بر آنکه نوعی بی احترامی به مخاطبان ایرانی محسوب می شود، می تواند بازار این برند در کشور را با مشکل روبرو سازد.
منبع ITNA

hussain
17-02-2008, 11:16
واقعا خبر دل سردکنی است

rezaete
17-02-2008, 11:19
آخه میخوان جلوی ایرانی جماعت رو با آی پی بگیرن ؟؟؟؟ خوب وی پی ان میزنی با آی پی آمریکا میری دانلود میکنی .:31::31::31: اینا ما رو نشناختن

rainysky50
17-02-2008, 12:20
شاید اصلا ما با این اینترنتمون که ضعیفه نمیتونیم از این امکان استفاده کنیم و چنین چیزی در جلومون ظاهر میشه!!یکی تست کنه ببینه!من که سایت نوکیا رو هم نمیتونم باز کنم!عزیزان مشکل از خودمونه!هم اخلاقمون در دنیا و هم اینترنتی که استفاده میکنیم!!!!

Sharingan
17-02-2008, 12:30
عزیزان مشکل از خودمونه!هم اخلاقمون در دنیا و هم اینترنتی که استفاده میکنیم!!!!

56452342413 % تائيد مي شود!!
داريم مفتي مفتي از هرچي فيلم و آهنگ و نرم افزار و ... استفاده مي كنيم تازه دوقورت و نيممون هم باقيه!!

hussain
17-02-2008, 12:47
کم کم وضع داره ناجور می شه.با لین اوصاف فکر کنم سونی اریکسون پیشرفت کنه

seyyedi
17-02-2008, 16:06
آخه میخوان جلوی ایرانی جماعت رو با آی پی بگیرن ؟؟؟؟ خوب وی پی ان میزنی با آی پی آمریکا میری دانلود میکنی .:31::31::31: اینا ما رو نشناختن
دوستان سلام
ببین عزیز بحث این نیست
بحث اینه که چرا نوکیا باید به مردمی که طی یه آماری 60% از این برند استفاده میکنن توهین کنه و تحریم کنه
وگرنه ایران توی مهندسی معکوس و کپی و کارهایی از این دست کارش عالیه
سیاسی نمیشه حرف زد وگرنه میگفتم چرا

Sasan Info
17-02-2008, 16:21
نه دوستان اسم ما ایرانیه
کاریمون نمیشه کرد

بهترین راهش همون وی پی ان هستش

راستی فریمور هم نمیشه آپگرید کرد؟

ali racer
17-02-2008, 17:35
فقط بخشی از سایت خدماتش ارائه نمیشه که شامل آپ دیت کردن فریمور نمیشه
البته اگر خبر صحت داشته باشه

Sasan Info
17-02-2008, 18:28
آره منم دارم بهش شک میکنم

SAEED_BARCELONA
17-02-2008, 18:30
من که دنبال نوکیا نبودم این خبر اصلابرام مهم نیست. ولی کسایی که نوکی بازن اگه نرن گوشی نوکیا بخرن خود اون مرتیکه رئیس نوکی متوجه میشه که چه ',dd خورده این کارو کرده!

hellbrain666
17-02-2008, 18:37
پست بالا تایید میشه
ما هم تحریم میکنیم!

hussain
17-02-2008, 18:37
اگه خبر درست باشه
اول تف به روی نوکیا !!!!
دوم لعنت به این سیاست خارجی ما که فقط باعث دشمن تراشی واسه ما میشه !!!!
خبر که 100% درسته.ولی چرا این کر را کرده معلوم نیست.
شاید کسه ای زیر نیم کاسه باشه

Sasan Info
17-02-2008, 19:07
شاید
البته بی دلیل هم نیستش

ولی به هر حال کار مسخره ای هستش

شهرام_ایرانی
17-02-2008, 19:17
حرفی از تحریم نزنید که ما هیچ گوشی رو تحریم نمیتونیم بکنیم
ما نخریم یکی دیگه میره میخره !!!!!!!!!!!!!!!!
مهم اینه که وارد کننده های گردن کلفت این گوشی ها رو وارد نکنن

PLAΨMID
17-02-2008, 19:21
اينجوري فقط بازار خودشونو از دست ميدن .

hamidrezaaa
17-02-2008, 20:05
اخه دوستان یه حرفی میزنند ها یعنی چی بازارش رو از دست میده اخه مگه یکی میخواد گوشی بخره میاد ببینه نوکیا سایتش رو بر روی ip ایران تحریم کرده اصلا چی کار به سایت داره تازه بماند افراد مسن و کسایی که اصلا اهل گوشی بازی نیستند و گوشی رو فقط میگرند برای زنگ زدن با مثلا یارو اصلا نیمدونه اینترنت یعنی چی پس به نظر شما برای اونها مهه که سایت نوکیا داره چی کار میکمنه اصلا نصفیشون نیمدونن نوکیا سایت هم داره .!!!

rezaete
17-02-2008, 20:16
ما که براحتی برنامه و هر چی بخوایم از خود نوکیا دانلود میکنیم . برای رفع تحریم هم یه بمب گوگلی میزنیم . ببینیم چی میشه ....

Wisdom
17-02-2008, 20:21
متاسفم برای عزیزانی که فرق سیاست و دیپلماسی رو با گوشت کوبیده نمیدونن و امدن شدن ارشد یک ملت

B L A S T E R
17-02-2008, 20:34
حالا خبر واقعیت داره؟

StormWielder
17-02-2008, 20:35
شاید اصلا ما با این اینترنتمون که ضعیفه نمیتونیم از این امکان استفاده کنیم و چنین چیزی در جلومون ظاهر میشه!!یکی تست کنه ببینه!من که سایت نوکیا رو هم نمیتونم باز کنم!عزیزان مشکل از خودمونه!هم اخلاقمون در دنیا و هم اینترنتی که استفاده میکنیم!!!!

خودمون که کم مشکل نداریم ، ولی در مورد اینترنت من با وجود داشتن ADSL 256 به زودی تصمیم دارم از دیش استفاده کنم ، پیشنهاد میکنم شما هم همین کار رو انجام بدید !

56452342413 % تائيد مي شود!!
داريم مفتي مفتي از هرچي فيلم و آهنگ و نرم افزار و ... استفاده مي كنيم تازه دوقورت و نيممون هم باقيه!!

خوب با وجود این وضع اقتصادی مجبوریم همین کار رو انجام بدیم دیگه ! تازه اگر پولش رو هم داشته باشیم ، با کلی دردسر میتونیم نسخه Original رو تهیه کنیم .

کم کم وضع داره ناجور می شه.با لین اوصاف فکر کنم سونی اریکسون پیشرفت کنه

خوب پیشرفت کنه ، من که اصلا روی هیچ کدوم تعصبی ندارم ، میرم هر کدوم که بهتر باشه و خدمات بهتری ارائه بده رو تهیه میکنم .

متاسفم برای عزیزانی که فرق سیاست و دیپلماسی رو با گوشت کوبیده نمیدونن و امدن شدن ارشد یک ملت

من متاسفم برای عزیزانی که اونا رو تحمل میکنن !

B L A S T E R
17-02-2008, 20:48
من که میتونم سایت نوکی رو باز کنم.

SAEED_BARCELONA
17-02-2008, 22:07
من که میتونم سایت نوکی رو باز کنم.
یه قسمتی از سایت باز نمیشه

saman65
18-02-2008, 01:02
Blaster این چیه گذاشتی رو امضات.هی میبینمش دلم آب میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که ایران نیستم ولی فکر کنم اگه با یه سایت ف ی ل ت ر ش ک ن برید تو سایت نوکبا بتونید بشه رفت تو همه قسمت هاش .چون بعضی ----- شکن ها با یه آی پی غیر از آی پی خود conection وارد سایت میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ali racer
18-02-2008, 11:21
اصلا بحث سر این نیست که چطوری میشه
اون سایت رو باز کرد سامان جون....

بحث سر اینه که چرا اصلا باید ای پی ایران بسته بشه !؟؟؟

saman65
18-02-2008, 11:33
آها.از اون لحاظ:20:
آره.واقعا جای تاسف داره:13:
حالا این که چیزی نیست.شاید یه دلیل تجاری داشته باشه:10:
پارسال یکی از دوستام رفته بود سایت نانسی عجرم:2:.سایت واسش باز نشده بود.یه صفحه واسش اومده بود که یه چیزی به انگلیش نوشته بوده که معنیش یه چیز تو مایه های این بود:شما از کشور ... :18:ایران هستین و اجازه ورود به سایت رو ندارین:19:(جای نقطه چین یه حرف بد بود:13:)
حالا شما برید سایتش ببینین هنوز هم اونجوریه یا نه:10:

hussain
18-02-2008, 11:35
آقای سامان انوقت اگر بخواهید گوشی خودرا آپ دیت کنید بازهم از ف ی ل ت ر ش ک ن استفاده می کنید

rainysky50
18-02-2008, 12:13
حسین جان شما یه چیزی فهمیدید!!!!من الان رفتم سایت نوکیا !!باز میشه!!تازه قسمت ایران هم باز میشه!!!اگه میخواست تحریممون کنه مطمئن باشه نام ایران رو از توی کشورهای ابتدای سایت حذف میکرد!!!!!!!!!:8::8:

hussain
18-02-2008, 12:31
آقای رینی اسکای من که از خودم نگفتم(مودبانه عرض می کنم).من در سایت Itn دیدم و برای عموم گذاشتم

B L A S T E R
18-02-2008, 17:29
واسه منم همه جاش باز میشد بدون هیچ مشکلی.

ali racer
18-02-2008, 17:47
من جایی رو پیدا نکردم که باز نشه
دارم به اصل خبر شک میکنم !!

ضمنا نوکیا خیلی غلط کرده که سایت ش رو بخواهد به روی ما ببنده
با اون گوشی های در پیتش!!(تعصب ایرانی رو حال کردین ؟؟؟))

saman65
18-02-2008, 18:01
آقای سامان انوقت اگر بخواهید گوشی خودرا آپ دیت کنید بازهم از ف ی ل ت ر ش ک ن استفاده می کنید

اولا که من ایران نیستم.دویما فعلا که se داریم.دیشب هم آپدیتش کردم.اونم با dial Up:5:..بدون هیچ مشکلی:31:.گوشی بعدیم هم مطمئنم سونی اریکسونه(X1).بعد از اونم دیگه خدا کریمه:11:.

hussain
18-02-2008, 18:08
این هم منبع.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به جای نقطه بنویسید p 3 0 do w n l o d

Sasan Info
18-02-2008, 23:33
خوب شد گفتین
منم بدون هیچ مشکلی بازش کردم

همین جا اعلام میکنم که خبر دروغ است

پایان/

Ice Star