ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Parted Magic

sudotux
16-02-2008, 15:55
Parted Magic یکی از توزیع های بسیار سبک و کم حجم گنو/لینوکس است. این توزیع ۴۳ مگابایتی ( !! ) از میزکار سبک xfce استفاده کرده و شامل برنامه های زیادی از جمله پارتیشن بندی , Backup , پشتیبان گیری از پارتیشن , بازیابی اطلاعات و برنامه های بسیار زیاد دیگر است که میتوانید لیست آنها را در لینک زیر مشاهده کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این توزیع به صورت LiveCD و LiveUSB قابل استفاده است و نیاز به نصب ندارد !

دانلود نسخه 2.0

اطلاعات بیشتر در سایت زیر:

patrician1989
16-02-2008, 17:07
با اجازه حسین جان چند تا عکس ازpartedmagic برای بچه ها میذازم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسین جان دوست داشتی یه سری به این تایپیک بزن نظرت رو بگو ------ >

sudotux
18-02-2008, 01:27
یک بررسی کامل از این توزیع را در لینک زیر مطالعه نمایید:

یکی از نکات جالب در مورد این توزیع ۴۲ مگابایتی اینه که پس از بوت شدن سیستم از روی سی دی به صورت live , سیستم در داخل رم لود شده و سی دی به طور خودکار از داخل دستگاه بیرون ( Eject ) می آید! بنابراین بدون نیاز به سی دی می توانید به طور کامل با این توزیع کار کنید ( البته تا زمانی که سیستم را مجددا ریست نکردید ! )

گزینه ای هم در هنگام بوت موجود هست که با انتخاب آن مقدارمموری ( رم ) کمتری برای لود سیستم مصرف شده و در هنگام کار در داخل سیستم به سی دی نیاز خواهد بود.

نکته دیگه اینکه از داخل نسخه LiveCD میتوانید نسخه LiveUSB تهیه کنید!

در کل توزیع جالب و کاملی هست البته نه به عنوان سیستم عامل اصلی کامپیوتر , بلکه به عنوان یک سیستم کمکی و همه کاره ( بروی یک مینی سی دی ) که در خیلی از مواقع میتونه چاره ساز باشه !

patrician1989
18-02-2008, 09:22
حسین جان من از کابل لن برای اتصال به اینترنت استفاده می کنم . اما هر چی تلاش می کنم در parted magic نمی تونم از اینترنت استفاده کنم . لطفا راهنمایی کنید .

patrician1989
18-02-2008, 19:10
بالاخره تونستم در parted magic از اینترنت استفاده کنم .در منوی Network باید وارد تنظیمات شبکه بشی و اونجا روی آیکون زیری Firefox کلیک کنی و با چند تا کلیک آسون تنظیمات رو انجام بدی . البته متاسفانه فارسی رو ساپورت نمی کنه. نمی دونید وقتی از اونجا وارد فروم شدم چه بلوایی بود . همه چیز خرچنگ قورباغه .