PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با 6120 در نصب فایلهای sis

pershianix
16-02-2008, 07:26
من یک nokia 6120 دارم که موقع نصب فایلهای sis ارور میده که گوشی نمیتونه این فایلها رو نصب کنه.
حالا میخوام بدونم با توجه به اینکه سیستم عامل این گوشی سیمبین 9.2 هست و اون فایلهای sis که من نصب کردم یا مال سیمبین قدیمی تر بود یا اصلا نمیدونم که چی بود
دلیل این ارورها چیه؟ و اگه مربوط به ناسازگاری با سیستم عامله ممنون میشم که یک فایل sis سازگار با این گوشی و این سیستم عامل قرار بدید تا امتحان کنم ببینم نصب میشه؟
ترجیحا آنتی ویروس f-secure باشه. ممنون.

Saman-tci
16-02-2008, 10:38
ببین دوست من درسته که سیستم عامل این گوشی 9.2 هست اما بیشتر برنامه های 9.1 هم روی این گوشی نصب میشن .... بهتر بود متن اروری رو که بهت میده مینوشتی تا بهتر بشه راهنماییت کرد ...
در ضمن هنوز برای این سیستم عامل ویروسی نوشته نشده که شما اینقدر نگران هستی و دنبال آنتی ویروس میگردی .... نگران نباش

pershianix
18-02-2008, 07:12
ببین دوست من درسته که سیستم عامل این گوشی 9.2 هست اما بیشتر برنامه های 9.1 هم روی این گوشی نصب میشن .... بهتر بود متن اروری رو که بهت میده مینوشتی تا بهتر بشه راهنماییت کرد ...
در ضمن هنوز برای این سیستم عامل ویروسی نوشته نشده که شما اینقدر نگران هستی و دنبال آنتی ویروس میگردی .... نگران نباش
پیغامی که بهم میده این طوریه: مثلا وقتی میخوام divx player رو نصب کنم مینویسه:
The installation of divx player.sis not supported
کلا همیشه این پیغام رو همراه با اسم فایل sis مینویسه.

nakhle007
22-02-2008, 01:06
دوست عزیز به نظرم این ارور مربوط به برنامه های قدیمی هستش . فایلهایی که sisx هستند رو نصب کن . فکر کنم درست بشه