ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : send eror پس از نصب برنامه.متخصص ها بیان تو

senator mj
16-02-2008, 02:01
سلام دوستان .
یه چند روزی هستش وقتی برنامه مسنجر را نصب میکنم .سریعا بعد از نصب به جای اجرای برنامه .فرمان send eror میاد روی صفحه.این مشکل روی چنتا برنامه دیگه هم مثل dap .quick time و ... مشاهده شد.ویندوز را هم عوض کردم درست نشد .لطفا راهنماییم کنید.

mahdi7610
16-02-2008, 09:47
سلام دوستان .
یه چند روزی هستش وقتی برنامه مسنجر را نصب میکنم .سریعا بعد از نصب به جای اجرای برنامه .فرمان send eror میاد روی صفحه.این مشکل روی چنتا برنامه دیگه هم مثل dap .quick time و ... مشاهده شد.ویندوز را هم عوض کردم درست نشد .لطفا راهنماییم کنید.
سلام دوست عزیز
میتونی یه عکس از اون error که میگی بزاری اینجا .
چون از این error که شما گفتید دو نوع داریم .
اگر error ی که بعد از هنگ کردن برنامه داده می شه باشه احتمالا یا سیستمتو ویروسی شده یا اینکه برنامه هایی که نصب می کنید یکی شون ویروس داره . از یه سی دی دیگه برنامه ها تون را نصب کنید .
یا فایل اجرایی برنامه هاتون از بین رفته حال این مشکل را می تونه ویروس به وجود بیاره

senator mj
16-02-2008, 16:15
سلام اقا مهدی اینم عکس .هر کاریش کردم لود نشد.مجبور شدم لینکش را بزارم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahdi7610
16-02-2008, 17:25
سلام اقا مهدی اینم عکس .هر کاریش کردم لود نشد.مجبور شدم لینکش را بزارم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
راستش این مشکل بیشتر مربوط می شه به اسیب دیدن فایل اجرایی برنامه . یا اینکه رجیستری شما اسیب دیده باشه . که عامل اصلی این مشکل می تونه از ویروس ها باشه . یا برنامه ای روی سیستمتون نصب می کنید که موجب اسیب رسوندن به رجیستری می شه .
پیشنهاد می کنم برنامه هاتون را از یه سی دی دیگه نصب کنید .و قبل از اون با یه برنامه که مربوط به رجیستری هستش رجیستری را ترمیم و پاک سازی کنید .

mahdi7610
16-02-2008, 17:26
می بخشید دوبار ارسال شد .