مشاهده نسخه کامل
: Cart Avid Liquid
tabasom_20200
15-02-2008, 20:30
BA SALAM
chand ta soal darmorede in box dashtam
1.box avid ro gereftam vali narmafzaresh nemishnasash
2.chera moghekhoroji gereftan az karam to avid per per zabs mindaze darsorati kerosystemhaye digam injori nist
3.box avid ya hamno karteshro yeki az systemo dostam shenakht vali khodam ro 3ta systeme dige emtehan kardam nashnakht
lotfan komakam konidbatshakore faravan
Javad_Ed
16-02-2008, 01:11
سلام
دوست عزیز طبق قوانین فارسی نوشتنforbiden
امیدوارم مشکلتون حل بشه
موفق باشید
vahid_abb
16-02-2008, 23:53
سلام
دوست عزیز معمولا کارتهای ویدیوئی به دلیل قابلیتهایی که دارند مثل بقیه کارتها (کارت گرافیک، مودم و ...)
با هر سیستمی هماهنگ نمی شن. برای اینکه بدونید از چه سیستمی باید استفاده کنید بهترین راه مراجعه به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هستش. (SYSTEM RECOMANDATION)
به طور مثال تا جائی که من در سایت دیدم برای کارت لیکوئید سیستم هایی با پردازنده ی اینتل پیشنهاد شده، بدیهی که اگه شما کارتتون رو روی سی پی یو AMD امتحان کرده باشید نباید نتیجه ی خوبی بگیرید. این مسئله در مورد بقیه اجزای کامپیوترتون هم صدق می کنه.
موفق باشید
vahid_abb
16-02-2008, 23:53
سلام
دوست عزیز معمولا کارتهای ویدیوئی به دلیل قابلیتهایی که دارند مثل بقیه کارتها (کارت گرافیک، مودم و ...)
با هر سیستمی هماهنگ نمی شن. برای اینکه بدونید از چه سیستمی باید استفاده کنید بهترین راه مراجعه به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هستش. (SYSTEM RECOMANDATION)
به طور مثال تا جائی که من در سایت دیدم برای کارت لیکوئید سیستم هایی با پردازنده ی اینتل پیشنهاد شده، بدیهی که اگه شما کارتتون رو روی سی پی یو AMD امتحان کرده باشید نباید نتیجه ی خوبی بگیرید. این مسئله در مورد بقیه اجزای کامپیوترتون هم صدق می کنه.
موفق باشید
shahab_n95
12-04-2009, 09:46
سلام باکس لیکوید طوریه که حتما باید شماره سریال سی دی اورجینالی که همراه خودشه بهش بدی تا کارت رو برات معرفی کنه منم 3 ساله که با amd کار میکنم هیچ مشکل خاصی پیدا نکردم
alone.man
28-04-2009, 06:56
دوست گرامی من هم الان نزدیک به چهار سال است که با لیکوئید و با یک سیستم amd کار می کنم و تا به الان هم مشکلی با اون نداشتم بیشتر نوع cpu , mb , مقدار رم سیستم شماست که اهمیت داره
مورد بعدی اینکه آیا این مشکلی که در تصویر داشتی
2.chera moghekhoroji gereftan az karam to avid per per zabs mindaze darsorati kerosystemhaye digam injori nist
در موقع export کشیدن هم داری یا فقط با کارت این مشکل پیش میاد ؟
من يك فايل دارم كه اينها رو ساپرت ميكنه
pinnacle systems moviebox deluxe
pinnacle systems 700-usb device
pinnacle systems 500-usb device
pinnacle 510 - usb
pinnacle 710 - usb
dazzle dvc 90
dazzle dvc 100
dazzle dvc 130
dazzle dvc 170
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.