مشاهده نسخه کامل
: فورمت فایلهای صوتی در Nfs Pro Street
faemad135
15-02-2008, 15:29
سلام
من تا حالا 3 - 4 تا پست فرستادم ولی کسی جوابم رو نداده شاید سوالاتم سخته یا خیلی آسونه که کسی به خودش زحمت نمیده جوابم رو بده :19:
ولی انصافاً این یکی رو جواب بدید . :27:
من توی بازی NFS PRO STREET با باز کردن فایل paspeechdat_en.big از آدرس
C:\Program Files\EA Games\Need for Speed ProStreet\SOUND\SPEECH
با نرم افزار BIGEditorBeta05 فایلهای زیر مجموعه آن را باز کردم ولی پسوند آنها DAT. می باشد که باید آنها را احتمالاً به یکی از پسوند های معروف شرکت EA GAME مثل ASF. یا دیگر پسوند ها تغییر داد و برای استفاده از آنها به فورمت WAV. یا MP3. CONVERT کرد ولی من هرچه پسوند بلد بودم زدم و نشد اگر کسی از دوستان بلده اگه منو کمک کنه ازش ممنون می شم که راهنماییم کنه.:11:
دوست من بیخود زحمت نکشید چون من هم خیلی دلم میخواست مثل شما موسیقی های nfs رو کانورت کنم ولی نشد که نشد به خصوص مال کربن رو . حتما پرو استریت هم مثل سریهای قبله و امکان کانورت فایلهای صوتیش وجود نداره.ولی یه راهی رو به شما پیشنهاد میکنم که خودم هم امتحان کردم و جواب داد. شما بازی رو اجرا کنید و به بخش trax برید و هرکدوم از موسیقی هایی را که خواستید روش کلیک کنید حال بازی رو به حالت مینی مایز ببرید و به وسیله برنامه کارت صوتی خود به قسمتی برید که صدای محیط ویندوز رو ضبط میکنه و تو اون قسمت record یا rec رو بزنید و حالا بازی رو به حالت restore برگردونید و صبر کنید تا اهنگ یا موسیقی تموم بشه و وقتی که تموم شد دوباره بازی رو به حالت مینیمایز ببرید و فایل صوتی بدست امده را ذخیره نمایید. البته اگر برنامه کارت صوتی شما چنین ویژگی نداشت برنامه های دیگری هم هستند که به وسیله انها میتونید صدای محیط رو ضبط کنید.
faemad135
17-02-2008, 19:06
ممنون از راهنمائیت من با خارج کردن تمامی موسیقی های کلیه بازیهای nfs مشکلی ندارم
چون با برنامه ای به نام
Need for Speed Multimedia Converter
که به راحتی میتونی توی google پیداش کنی و با دادن آدرس فایلی به نام mus.* که در ورژن های مختلف به اسم های مختلف هست کلیه موزیک ها را با پسوند mp3. یا wav. خارج کنی ولی مشکل من با فایلی به نام dat. از زیر مجموعه فایلی به نام big. هست که باید بصورت دستی پسوندش عوض بشه و بعد تبدیل به فایل های رایج صوتی بشه من می خوام گزارش nfs ps را فارسی کنم
اگه حتی بشه برنامه ای رو معرفی کنند دوستان با سابقه که بتونه پسوند واقعی یه فایل رو نشون بده خوبه حتی اگر ما دستی پسوند اون رو عوض کرده باشیم.
tanks
faemad135
23-02-2008, 21:13
یعنی توی این دنیای به این بزرگی یکی پیدا نشد جواب ما رو بده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست خوب چرا کد رشته پسوند رو با یکی از برنامه های هگز ادیتور پیدا نمی کنید تا بتونید تغییرات لازم رو بدید؟
معمولاً پسوند های Dat یک پسوند کلی در بازی هاست که از عکس گرفته تا صوت و تصویر رو نگه می دارن . متأسفانه من اون قدر بلد نیستم که برنامه ای برای این کار به شما معرفی کنم ولی امکان این هست که با استخراج کد رشته پسوند فایل های داخل اون فایل ها رو بدست آورد یا جایگزین کرد به شرطی که با فایل رمز دار نشده باشد چون کد ها به هم می ریزه .
راستی شما برای تغییر پسوند ( برای پیدا کردن پسوند اصلی ) یکی یکی اونا رو امتحان می کنید!!!! به نظر من راه من آسون تره! من خودم بازی رو ندارم یعنی اصلاً از بازی خوشم نمی یاد!!! ولی اگه دوست داشته باشید حاضر به همکاری با شما هستم . البته اینم بگم که خیلی بلد نیستم !:10:
faemad135
27-02-2008, 18:15
سلام
ممنون از اینکه حداقل یه راه حل پیشنهاد دادی ولی من با یه برنامه ای به نام hex-editor3.2
این کار رو کردم ولی شرکت EA GAME خیلی حرفه ای تر از این حرف هاست که بشه توی کد رشته
پسوند اصلی رو پیدا کرد ولی به هر جهت اگر کسی قبلاً این کارو کرده باشه و با پسوند های EA آشنا باشه شاید بشه کاری کرد:11:
من خودم حدود 10 تا از پسوند های اختصاصی EA را امتحان کردم نشد که نشد ولی آخر حالشو میگیرم.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب شما با رشته ی پسوند اصلی هر فرمت آشنا هستید که مثلاً فایل های تصویری یا عکس موزیک یا هر چیز دیگه با چی شروع میشه؟پسوند هایی که خود EA میزنه هم کانورتور هاشو درست کردن مثلاً .vpx یا که فایل تصویری هستند . فکر کنم تو سایتای خارجی بگردی یه چیزایی پیدا کنی . وقتی فایل big رو باز می کنی چه فایل هایی توش داره ؟منظورم اینه که اون فایل های dat چی هستن؟ می تونی 1 کیلو بایت از کدهای اول یکی از فایل هاشو برام آپلود کنی ؟
faemad135
28-02-2008, 14:17
من تقریباً کلیه سایت های مربوط به بازی nfs را گشته ام حتی توی 2-3 تا ار فروم های مربوط به ea سوال کردم ولی کسی نمی دونست .:41:
faemad135
28-02-2008, 14:42
با عرض معذرت شاید خیلی مسخره باشه ولی در اختیارات من زده که شما نمی توانید فایلی پیوست کنید بهم بگو چه کنم
می تونی 1 کیلو بایت رو تو تگ کد همین جا پست کنی یا برام پیغام خصوصی بزنی.
یا در نهایت اگر نتونستی فایل رو یه جایی آپلود کن مثل rapidshare.com شرمنده من زیاد تو پی سی ورلد نیستم بیشتر تو ------ هستم . دیر دیر جواب می دم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.