ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نرم افزار Usenext

Ehsan Studio
15-02-2008, 06:26
دلم نیومد این برنامه رو معرفی نکم.
خوب اول از همه به آدرس زیر برید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد فرم را پر کنید.و حتما برای ایمیل یک ایمیل معتبر بزنید.خوب بعد از یکی دو روز یک ایمیل از طرف سایت میاد که حاوی user و pass است.و همچنین لینک دانلود برنامه.برنامه رو دانلود و نصب کنید و user و pass را که سایت داده باهاش وارد برنامه بشین.هر چی که بخواین می تونید با سرعت بالا دانلود کنید و حتی امکان دریافت فایل به صورت موقت رو هم داره.البته اینم بگم که با این User و Pass فقط می تونید تا 1GB دانلود کنید.ولی مشکل نسیت شما می تونید با استفاده از یکی از برنامه های مخفی کردن IP با چند ایمیل برای خودتون اکانت بسازید و حالشو ببرید.
من خودم تاجالا با همین روش چندتا فیلم و بازی دانلود کردم.

لذت ببرید.............:46::46::46:

اگه مشکلی برخورد کردین در خدمتیم...

S_A_E_I_D
25-02-2008, 13:57
سلام دوست عزیز
میشه یه زره بیشتر کمک کنی
اول اینکه فرمی که باز می شه به زبان انگیلیسی نیست وقتی صفحه اول شو پر می کنی صفحه دومش یه سری فیلد هست که در رابطه با مستر کارت و اینچیزاست که من ندارم
دوم هم اینکه باید به کودوم ایمیل، ایمیل معتبر بزنم
بعدش هم اینکه منظور از ایمیل معتبر چیه؟!!! یعنی دقیقا باید چی بنوسم

:31:ببخشید انقدر خنگما

با تشکر فراوان

Ehsan Studio
03-03-2008, 05:31
سلام دوست عزیز
میشه یه زره بیشتر کمک کنی
اول اینکه فرمی که باز می شه به زبان انگیلیسی نیست وقتی صفحه اول شو پر می کنی صفحه دومش یه سری فیلد هست که در رابطه با مستر کارت و اینچیزاست که من ندارم
دوم هم اینکه باید به کودوم ایمیل، ایمیل معتبر بزنم
بعدش هم اینکه منظور از ایمیل معتبر چیه؟!!! یعنی دقیقا باید چی بنوسم

:31:ببخشید انقدر خنگما

با تشکر فراوان

دوست عزیز برای انگلیسی کردن زبان سایت شما می تونی از قسمت سمت راست بالا پرچم انگیلیس رو انتخاب کنی.بعد شما فقط همون صفحه رو پر کن و در مورد ایمیلم یک ایمیلی که مال خودته بهش بده که user و pass را به اون ایمیل میفرسته.بعدشم شما با اون صفحه که در رابظه با مستر کارت کاری نداشته باش.راستی برای عضو شدن توی ساستم باید از یک نزم افزار تغییر IP استفاده کنی.همه این کارا رو که کردی بعد از 3 روز یک user و pass برای شما به ایمیلتون فرستاده میشه که میتونی توسط نرم افزار usenext به دانلود جدیدترین بازیها و فیلمها بپردازی.
اگه مشکلی بود بازم در خدمتیم.

ML2007
03-03-2008, 09:28
برایم من این پیغام میده

The credit card number is invalid [174

S_A_E_I_D
03-03-2008, 11:45
با تشکر از احسان جان
آقا ایملی که میگی همون روز واسه من امد و اینکه من می تونم با این نرم افزار داخل بشم ولی اصلاً اینطوری که می گی نیست مثلاً من تو قسمت جستجو نرم افزار برنامه ای رو که می خوام می نویسم ، واسم سرج نم کنه و می گه شما نمی تونین سرج کنین چون trial دارین استفاده می کنین بعدش هم اینکه من یه زره با این نرم افزار کار کردم به غیر از چند فایل موزیک چیز بدرد بخوری ندیم

احسان جان اگه لطف کنی راهنمایی کنی ممنونت می شم

Ehsan Studio
04-03-2008, 06:48
با تشکر از احسان جان
آقا ایملی که میگی همون روز واسه من امد و اینکه من می تونم با این نرم افزار داخل بشم ولی اصلاً اینطوری که می گی نیست مثلاً من تو قسمت جستجو نرم افزار برنامه ای رو که می خوام می نویسم ، واسم سرج نم کنه و می گه شما نمی تونین سرج کنین چون trial دارین استفاده می کنین بعدش هم اینکه من یه زره با این نرم افزار کار کردم به غیر از چند فایل موزیک چیز بدرد بخوری ندیم

احسان جان اگه لطف کنی راهنمایی کنی ممنونت می شم

دوست عزیز این مشکلی رو که شما میگین من نداشتم .البته الان یه یک هفته ای هست که اکانتم تمام شده و نمی دونم شاید توی این یک هفته اینجوری شده باشه.حالا من امروز یه اکانت درخواست کردم حالا هر وقت اکانت اومد باز بهت خبر میدم.البته اگه خواستی میتونی اکانتت رو بدی من برات یه چکش بکنم ببینم مشکل کجاست.:46:

S_A_E_I_D
04-03-2008, 10:32
باشه احسان جان واست پیغام خصوصی میزارم
دستتم درد نکنه

Ceramic
04-03-2008, 18:33
ميشه بگين كه Usenext چه برتري اي مثلا نسبت به ايمول داره ؟:13:

Ehsan Studio
05-03-2008, 05:20
من با برنامه ایمول کار نکردم ولی usenext خوبیش اینه که جدیدترن فیلمه و بهترن بازیها و نرم افزارها را دارا می باشد.

Ceramic
05-03-2008, 10:24
من با برنامه ایمول کار نکردم ولی usenext خوبیش اینه که جدیدترن فیلمه و بهترن بازیها و نرم افزارها را دارا می باشد.

خوب ايمول كه از اين نظر كم و كسري اي نداره .... مجاني هم هست و هزار و يك گرفتاري هم براي دانلود نداره ... پيشنهاد مي كنم با مراجعه به تاپيكش در همين تالار ، امتحانش كنيد .:11:

S_A_E_I_D
05-03-2008, 19:48
usenext سایتی هست که گه گاهی کرک یا نرم افزارهای داره که پولی هستش که با این نرم افزار می شه دانلود کرد در ضمن سرعت دانلود emule خیلی پایین در صورتی که این سرعت دانلودش خوبه

sasan_blue
03-04-2008, 03:24
من دوبار ریجیستر کردم.
با اینکه بار اول که ریجیستر کردم از اکانتم استفاده نکردم و اکسپایر شد بار دوم توی خود برنامه نمیذاشت کار کنم و میگفت قبلا اکانت ساختی!

Ehsan Studio
03-04-2008, 05:29
من دوبار ریجیستر کردم.
با اینکه بار اول که ریجیستر کردم از اکانتم استفاده نکردم و اکسپایر شد بار دوم توی خود برنامه نمیذاشت کار کنم و میگفت قبلا اکانت ساختی!

دوست عزیز بهتره که هر بار که میخوای تو سایت عضو بشی IP تو عوض کنی.
و حتما از ورژن 4.53 برنامه استفاده کن.
اینم لینک دانلود ورژن جدید:

امیدوارم مشکلت حل بشه.

Viren
03-04-2008, 21:05
سلام

آقا احسان من درست کردم

هم برنامه فرستاد و هم User و Pass

مرسی

Ehsan Studio
04-04-2008, 05:28
سلام

آقا احسان من درست کردم

هم برنامه فرستاد و هم User و Pass

مرسی

قربانت.
فقط دوستان سعی کنن از ورژنی که در پست 13 گذاشتم استفاده کنن.
چون حتی پس از اتمام اعتبار هم میتونی تا چند صد مگ اضافه دانلود کنی.
من الان خودم دارم با این برنامه فیلم The Warlords دانلود می کنم که حجمش 1.5Gb.
تا حالا هم حدود 30 تا از جدیدترن بازیها و 10 یا 20 تا از جدیدترین فیلمها رو دانلود کردم.
الان دیگه تقریبا احتیاجم به سایت Rapidshare نزدیک صفر رسیده چون هرچی فیلم و بازی و ... که تو راپید هست رو
Usenext با قابلیت رزیوم داره و البته سرعت دانلود بالا.

H A M E D
08-04-2008, 22:19
من قبلا سعي كردن توش ثبت نام كنم ولي كارت اعتباري ميخواد. پس بي خيالش شدم. يعني اگر اون صفحه دوم رو پر نكنيد باز هم ثبت نام كامل ميشه؟

Ehsan Studio
09-04-2008, 05:14
من قبلا سعي كردن توش ثبت نام كنم ولي كارت اعتباري ميخواد. پس بي خيالش شدم. يعني اگر اون صفحه دوم رو پر نكنيد باز هم ثبت نام كامل ميشه؟

بله دوست عزیز.

Cyberlife
22-08-2009, 15:12
برای دانلود برنامه هک شده UseNeXT به این تاپیک مراجعه کنید . در ضمن تشکر یادت نره .