ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد طراحی سایت

shad-shad
15-02-2008, 00:17
با عرض سلام.
من در حال طراحی یک سایت هستم و چند تا سوال دارم.
به پیشنهاد یکی از دوستان دارم سایتم رو با دریم ویور طراحی می کنم.سوالی که داشتم اینه که چطوری می تونم چندتا تیبل رو(Table)
که تعداد سل هاش فقط یکی هست در یک خط قرار بدم.
این کار رو برای این می خوام انجام بدم که سایتم دو طرفه بشه.یعنی یک جدول در سمت راست یکی در سمت چپ و یکی هم وسط که برای قرار گرفتن متون هست.سایت های زیادی هستند که اینتورین.مثل همین سایت:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سوال دیگه من در مورد تایپ در محیط دریم ویور هست.چون وقتی که تایپ می کنم نوشته هام بهم ریخته شده و
کلمه اول جمله در انتهای خط قرار میگیره.این در حالیه که وقتی در مرورگر وب مشاهدش می کنم نوشته هام درسته!
با توجه به این که من زیادی در این کار خبره نیستم کسی هست که بتونه بهم کمک کنه؟
با تشکر

mgfaster
15-02-2008, 13:32
سلام عضویت شما رو در فروم تبریک میگم
عرضم به حضور شما من هم از دریم ویور استفاده میکنم.بیشتر ترجیح میدم واسه اینجور چیزها از لایه ها استفاده کنم چون اونهارو بسادگی میتونی هر جا که دوست داشته باشی قرار بدی. شما میتونی یک صفحه جدید خالی باز کنی و توش Table رو بسازی اون وقت با زدن
;Ctrl+A کل Table رو انتخاب کنی با زدن Ctrl+X اون رو Cut کن و اون رو داخل یک لایه از مسیر (insert-->layout...-->layer) و یا گزینه (insert-->layout...-->AP Div) پیست کنی حالا که Table شما درون یک لایه قرار گرفت میتونی هرجا دلت خواست اون رو قرار بدی.
درباره نوشته های فارسی که تو برنامه بهم ریخته نشون داده میشن هم باید بگم که هنوز کسی راهی برای حل این مشکل پیدا نکرده فقط توصیه من اینه که تو یک برنامه واژه پرداز مثل Word بنویسید و اون رو در دریم ویور پیست کنید

tabriz-info
15-02-2008, 13:45
در مورد سوال اول بهتره از قالبهای رایگان نیوک استفاده کنی و نه تو دریم ویور با فرانت پیج راحت تری
با ایجاد لابه که mgfaster گفتن موافقم

در مورد نوشته های فارسی هنم خوب همه این مشکلو دارن یا باید اونطوری تحمل کنی یا اینکه به صورت کد اسکی بنویسی