مشاهده نسخه کامل
: W910 بهترین گوشی سال 2007!
SAEED_BARCELONA
13-02-2008, 21:21
بچه ها بهترین گوشی سال 2007 معرفی شد. W910
نامزدهای دریافت این جایزه
KU990
6500 classic
G600
منبع gsmarena
تبریک میگم به فن بوی های سونی اریکسون:40::11:
سلام سعید جان
ممنون بابت تاپیکت
دم دبلیو 910 گرم (ترکوندا)
اینم لینکش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Nabakhshoode
13-02-2008, 22:17
خدایی به عنوان یه طرفدار سونی میگم G600 واسه این انتخاب لایقتر بود ...!
SAEED_BARCELONA
13-02-2008, 22:18
سونی تو سالی که گفتن سال خوبی نداشت بازم ترکوند. حالا ببینید 2008 چی میشه
B L A S T E R
13-02-2008, 22:26
بابا دمش گرم............
راستی دلایل انتخابش چی بوده و معیار برترین گوشی سال چیه؟؟؟
S A M S U N G
13-02-2008, 22:54
به نظر من نامزدهای انتخاب یه کم ضعیف بودن ... مثلا اگه به جای 6500 میومدن ان95 8 گیگ میذاشتن و به جای جی600 , اف700 و یا آبفون میذاشتن بهتر بود کا850 هم باید توی این لیست میبود
به هر حال مبارک برو بچ اس-ئی
فک میکنم از همه لحاظ حساب کردن
صدا
دوربین
ال سی دی
قیمت
ظاهر
و.......
معیار ها تا اونجایی که من فهمیدم به طور خلاصه این بوده:
یک گوشی با امکانات مناسب برای عموم مردم با سلایق مختلف در قالب یک گوشی زیبا،ساده و با کاربری آسان و همچنین با قیمت معقول.یک گوشی که وظایف خود رو به نحو احسن انجام بده بدون اینکه بار اضافه ای از نظر مالی یا تکنولوژیکی به مصرف کننده تحمیل کنه( N95 و آی فون).جهانی باشه و از همه نظر مطمئن باشه...
به هر حال تبریک می گم.
absorb3000
14-02-2008, 00:49
ميبينم كه سوني طبق سنت خودش بازم تركوند .. سري گوشيهاي جديد يه طرف اينم يه طرف حالا هي بروبچ اونطرفي بيان شاخ بشن... بروبچ تحويل بگيرن سيل ويرانگر سوني :31: :27: :21::21:
من هم تبریک میگم.ولی دلیل این انتخاب چیه که ال جی با 5مگاپیکسل(اشتباه نشه من طرفدار ال جی نیستم) انتخاب نشده
مگه فقط ال جی 5MP داره؟
منم تبریک میگم
یکی از دلایل انتخاب w910 این بوده که من این و خریدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .چون میدونن من بهترین ها رو میگیرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
ولی بدون شوخی گوشی خیلی خوبیه.من 2 روز داشتمش.امروز رفتم فروختم.ولی نه به خاطر بد بودنش
من 2 روز پیش یه w910 با یه هندفری بلوتوس ds220 که روش بود با هم گرفتم 280.حالا امروز بدون هندفری فروختم 260.یعنی این وسط یه هندفری بلوتوس که 70 تومانه هستش.گیرم اومد 20 تومان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا هم اگه شد میخوام p1 بگیرم.ولی به نظر من بهترین گوشی واسه کسی که سیمبیان نمیخواد و جاوا واسش کافیه همین w910 هست
مزایاش
کیفیت صدا تو هندفری عالییییی و بلند
کیفیت صدای اسپیکر عالی.بلندیش هم در حد معمولی.
واقعا خوش دست ترین و خوشگل ترین گوشی بود که نا حالا داشتم(6260,7610,D600,K800,I750,w880,K750,N95) در مقایسه با این گوشیهایی که تا حالا داشتم گفتم
صفحه بزرگ.2.4 اینچ.
حالا معایبش :
یه دوربین 2 مگاپیکسل معمولی.
نداشتن فلش
همین
من فقط واسه این فروختم که به یه موبایل سیمبیان و wi-fi دار احتیاج داشتم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sasan Info
14-02-2008, 13:55
مبازک باشه
سامان جان واقعا 280 تومن خریدی؟؟؟؟؟؟؟؟
SAEED_BARCELONA
14-02-2008, 14:03
سامان جان واقعا 280 تومن خریدی؟؟؟؟؟؟؟؟
احتمالا دست 2 خریده که 280 تومن بوده با یه هندزفری بلوتوث!
سامان جان هم عالی خریدی هم معرکه فروختی
دمت گرم !!!
احتمالا دست 2 خریده که 280 تومن بوده با یه هندزفری بلوتوث!
ممنونم بهزاد جان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره دیگه.واقعا.پس دروغکی.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره.دست دوم خریدم
اینجایی که من هستم مثل ما نیستند که از 100 نفر درباره یه موبایل تحقیق کنند و بعد بگیرنش.یه موبایل جدید تا میاد میگیرنش(البته نه همشون ها)
بعد هم خوششون نمیاد یا یه جدیدترش میاد و با 40,50% ضرر میفروشن
مثلا w960 که اومد باورتون نمیشه من 10 روزی بعد از اینکه اومده بود رفتم بازار موبایل چند تایی دست دومش رو گذاشته بودند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .چند روز بعدش تو همین فروم یکی گفته بود w960 هنوز شیراز نیومده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبی موبایل دست دوم همینه که آدم یا ضرر نمیکنه یا ضرر خیلی کمی میکنه
من همیشه نو میگرفتم اما از 1 سال پیش همش دست دوم میگیرم
پارسال یه samsung i750 دست دوم گرفتم 330.اون موقع نوش تقریبا 550 اینا بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
بعد تابستون اومدم ایران فروختمش 290.تقریبا 6,7 ماه استفاده کردم همش 40 ضرر کردم
بعدش همین جا تو کویت یه N95 بازم دست دوم ولی تمیز گرفتم 520.با یه مموری 1Gb.یه یکی 2 ماه دستم بود بعد دیدم بدجوری داره ازش کم میشه.واسه همن فروختمش.بدون مموری 480.اگه مموری 1GB پولش باشه 30 تومان.انگار من فقط 10 تومان ضرر کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
خلاصه اینکه منی که زیاد موبایل عوض میکنم اگه بخوام نو بگیرم سالی 400,500 تومان باید بابت تعویض موبایل هام بدم اما اگه دست دوم(در حد نو)بگیرم با یه ضرر خیلی کم میشه همیشه موبایل جدید داشت
ولی بعضی از موبایل های دست دومی که اینجا هست واقعا تمیزه
همین w910 که من گرفته بودم فقط 2 ماه از گارانتی یه سالش گذشته بود
اگه 2 هفته پیش هم موبایل فروشیه گوشی رو خریده باشه یعنی فقط 1 ماه و نیم ازش استفاده شده بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم اینجا جاش نیست.معذرت هم میخوام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دوستام یه گوشی سامسونگ i750 داره.(PPC).میخواد بفروشتش.با یه قیمت عالی
اگه کسی میخواست پیغام بده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم بهزاد جان
آره دیگه.واقعا.پس دروغکی.
آره.دست دوم خریدم
اینجایی که من هستم مثل ما نیستند که از 100 نفر درباره یه موبایل تحقیق کنند و بعد بگیرنش.یه موبایل جدید تا میاد میگیرنش(البته نه همشون ها)
بعد هم خوششون نمیاد یا یه جدیدترش میاد و با 40,50% ضرر میفروشن
مثلا w960 که اومد باورتون نمیشه من 10 روزی بعد از اینکه اومده بود رفتم بازار موبایل چند تایی دست دومش رو گذاشته بودند .چند روز بعدش تو همین فروم یکی گفته بود w960 هنوز شیراز نیومده
خوبی موبایل دست دوم همینه که آدم یا ضرر نمیکنه یا ضرر خیلی کمی میکنه
من همیشه نو میگرفتم اما از 1 سال پیش همش دست دوم میگیرم
پارسال یه samsung i750 دست دوم گرفتم 330.اون موقع نوش تقریبا 550 اینا بود
بعد تابستون اومدم ایران فروختمش 290.تقریبا 6,7 ماه استفاده کردم همش 40 ضرر کردم
بعدش همین جا تو کویت یه N95 بازم دست دوم ولی تمیز گرفتم 520.با یه مموری 1Gb.یه یکی 2 ماه دستم بود بعد دیدم بدجوری داره ازش کم میشه.واسه همن فروختمش.بدون مموری 480.اگه مموری 1GB پولش باشه 30 تومان.انگار من فقط 10 تومان ضرر کردم
خلاصه اینکه منی که زیاد موبایل عوض میکنم اگه بخوام نو بگیرم سالی 400,500 تومان باید بابت تعویض موبایل هام بدم اما اگه دست دوم(در حد نو)بگیرم با یه ضرر خیلی کم میشه همیشه موبایل جدید داشت
ولی بعضی از موبایل های دست دومی که اینجا هست واقعا تمیزه
همین w910 که من گرفته بودم فقط 2 ماه از گارانتی یه سالش گذشته بود
اگه 2 هفته پیش هم موبایل فروشیه گوشی رو خریده باشه یعنی فقط 1 ماه و نیم ازش استفاده شده بود
داداش شما کویتی ؟؟؟
داداش شما کویتی ؟؟؟
با اجازت آره بهزاد جان:11:
با اجازت آره بهزاد جان
ایول
قیمتا نسبت به ایران چجوریه ؟؟؟
داشی اسم من بهراد هست
SAEED_BARCELONA
15-02-2008, 22:25
ایول
داشی اسم من بهراد هست
من خبر دارم از کویت
بخدا خیلی آدمای تمیز نگه دارو ولخرجی هستنو زود همه چیشونو عوض میکنن
جنس دست دوم بهت میدن که از آکبندش تمیز تره.
قیمتهاشونم برای کسی که درآمدش از خود کویته عالیه ولی برا ما نه چون هر دینار 3430 تومنه. برای ما بیشتر در میاد!
ایول
داشی اسم من بهراد هست
شرمنده داداش بهراد اگه اشتباه گفتم:11:
قیمت دست دوم نسبت به ایران کمتره ولی نو تقریبا با ایران یکیه
من خبر دارم از کویت
بخدا خیلی آدمای تمیز نگه دارو ولخرجی هستنو زود همه چیشونو عوض میکنن
جنس دست دوم بهت میدن که از آکبندش تمیز تره.
قیمتهاشونم برای کسی که درآمدش از خود کویته عالیه ولی برا ما نه چون هر دینار 3430 تومنه. برای ما بیشتر در میاد!
نکنه خودت کویتیی ؟؟؟
داداش بگو از بارسلونا چندتا گوشی بفرستن دیگه !!!
تو که پارتی داری
شرمنده داداش بهراد اگه اشتباه گفتم
قیمت دست دوم نسبت به ایران کمتره ولی نو تقریبا با ایران یکیه
قربونت داداش
پس قیمتا همینه !!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.