ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با Unreal Tournament Engine

saeediust
13-02-2008, 21:01
کسی تو این انجمن هست که با موتور بازی Unreal Tournament2004 تونسته باشه بازی ساخته باشه یا حداقل تونسته باشه که یه سرور برای این بازی درست Run کرده باشه؟
اگه کسی هست من یه سوال فنی ازش دارم
ممنون می شم کمکم کنید.
راستش ما دانشجوی مهندسی نرم افزار تو دانشگاه علم و صنعت هستیم و داریم واسه پروژه درس هوش مصنوعی یه بازی می سازیم با موتور این بازی
یه چند تا سوال واسمون پیش اومد که نیاز به کمک یه نفر داریم که قبلا با این engine کار کرده باشه
مرسی از همگی

Moh3en_DDD
13-02-2008, 21:28
اگه این موتور را پیدا کردی به ما هم خبر بده ... ( نیست هیچ جا )

برای مانور روی هوش مصنوعی باید از انیجین های اسکریپت دار استفاده کنی که پیشنهاد من این دو تا هست :

3d Game sudio
Gamebryo
Xna

mbgame
23-03-2008, 17:42
اتفاقا این انجین هست,منتهی اونی که شما فکر میکنی نیست آقا محسن.

انجینی که آقا سعید داره ,احتمال زیاد ,انجینی هست که روی cd بازی هائی مثل Unreal Tournament III بوده وتنها جنبه ی آموزشی داره و فول ورژن نیست (Tutorials for Unreal Engine)

در واقع این جور dvd ها بیشتر برای یک تیر و دو نشون ساخته میشه(هم فروش بازی , هم تبلیغی برای انجین)
در dvd ذکر شده 10 ساعت آموزش تولکیت unreal هست + تاریخچه unreal + خود بازی + پشت صحنه ای از unreal

mbgame
23-03-2008, 17:59
اگه اطلاعات بیشتری هم خواستی به این لیتک برو همه چیز رو در مورد Unreal Tournament III گفته.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آموزشم داره

mbgame
23-03-2008, 18:02
اگه در مورد Unreal Tournament2004 اطلاعات می خواستی اینجا برو

mbgame
23-03-2008, 18:13
CarBall is a new gametype for Unreal Tournament2004

اینجا هم یک سری video tutorial برای Unreal Tournament2004 هست

hadi665
23-03-2008, 18:26
خوب دوست عزیز یعنی نسخه آزمایشیش هست یا فقط آموزشه؟
میشه چیزی توش ساخت و باهاش کار کرد؟

mbgame
26-03-2008, 07:18
بله میشه باهاش کار کرد و حتی میتونی یک game با هاش بسازی,
منتهی مشکل اصلی اینه که چیزی وجود نداره که شما بتونید از چیزی که ساختید exe تولید کنه,فقط در حد render گرفتن.حتی شما اگه 700.000$ هم پرداخت کنید و full version این انجین رو خریداری کنید باز هم نمیتونید exe بگیرید ,بلکه پکیجی از بازی رو برای شرکت سازنده انجین میفرستید و آنها هستند که برای شما exe میگیرند.
کلا این انجین ارزشی برای وقت گزاشتن روش رو نداره.