ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظر سنجی درباره آموزش و برنامه های قفل گذاری ایرانی

Reza goli
13-02-2008, 15:38
بسم رب شهدا!

خوب اینجا محلی برای ارزیابی امنیتی قفل های ایرانی و بسته های آموزشی است که می خواهیم در اینجا به بحث و گفتگو درباره درجه امنیتی آن ها صحبت کنیم.
و اینکه کسی حق ندارد برنامه و یا آموزشی بگذارد که خالی از عیب باشد و هدف وی نیز تبلیغ باشد بلکه اینجا محلی برای گیرایی مشکلات است.

بدین منظور از شما می خواهیم هر نوع بسته آموزشی و برنامه ایرانی مشاهده کردید با ذکر مشخصات زیر آن را مورد گفتمان قرار دهید.

نام شرکت تولید کننده:
نام محصول:
نسخه برنامه: (معلوم است که فقط برای برنامه ها)
قیمت خرید در سراسر کشور: (یعنی بدون تخفیف)

دوستان می توانند هنگام پاسخ گویی از موارد زیر استفاده کنند.

*درجه امنیت: (بر حسب درصد)
پیشنهاد شما جهت جایگزینی محصول بالا:

خواهش می کنم تا درباره یک محصول آموزشی یا قفل گذاری کمی اظهار نظر نشده چیز دیگری را ارائه ندهید.
ان شاء الله که به دوستان کمک شود.

mehdi_7070
14-02-2008, 11:57
در قسمت امنیت ، هر جا مشاهده بشه که قانون شماره 12 اجرا نمیشه ، ضمن حذف توضیحات دوستان ، برخورد هم خواهد شد .

Reza goli
14-02-2008, 15:08
بسم رب شهدا!

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
نام شرکت : عصر شبکه ...
نام محصول : نگهبان
نسخه : 1
قیمت : 5500
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
امنیت از 10 ، 0.25 !!! آمده آرمادیلو آموزش داده ... ( -:
هیچی در حال حاضر هیچی !!!

خیلی ممنون که به تاپیک من توجه کردید ولی چرا هر چی داشتید ییهو ریختید تو!

من مگه نگفتم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب منظورم این بود که دست کم 4 تاپیک در باره یک محصول بحث بشه بعد محصول دیگه ای رو ارائه بدهید.
و اینکه منظور شما از جمله پایانی چی هست؟؟؟

و اینکه برای نگهبان محصول عصر شبکه می شه گفت امتیاز 47.5% کافی باشه

ارزش خرید با پول 5500 رو هرگز نداره و بهتره پل داد کارت اینترنت یا جمع کرد برای ASDL تا بیایم اینجا و بیشتر چیز یاد بگیریم!

Reza goli
17-02-2008, 15:55
بسم رب شهدا!

البته باید در رابطه با آموزشی نگهبان گفت که برای تازه کار ها بسیار کار آمد است ولی نمی توان آن را یک محصول مناسب پنداشت.

aydin_eb7777
17-02-2008, 18:51
من که از هیچ کدوم این آموزشها استفاده نکردم :)
ولی امیدوارم که خوب باشن.
راستش من مثل استادان کرک نمی تونم کرک کنم ولی تو قفل سی دی و دی وی دی کاملاً استادم :)
هیچ آموزشی را قبول ندارم :)
چون به راحتی حتی به صورت دستی و با دستکاری بعضی از فایلها در سی دی به وسیله یک ادیتور مثل Notpad میشه اطلاعات را عوض کرد که حتی clonCD یا Alcohol هم نتونه ایمیج گیری کنه :)

Reza goli
18-02-2008, 15:11
بسم رب شهدا!

خوب اگر شما از این کارها بلدید زودتر بیارید بالا تا ما هم استفاده کنیم :7: (عکس را شانسی زدم)
البته همه این ها در باره قفل گذاری بر روی لوح ها نیست و بعضی کار با MoleBOX و یا هر برنامه ی دیگری که فایل ها را قفل و بسته بندی کند آکوزش می دهد.

Reza goli
23-02-2008, 21:04
بسم رب شهدا!

درجه امنیت را بعضی ها بد برداشت نکنند و منظور من امنیتی است که به شما آموزش داده می شود.
البته در آینده برنامه های قفل گذاری را هم نقد می کنیم.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
البته باز هم متذکر می شوم که در صورتی که آموزش قفل شکستن بود میزان کارآیی قفل شکستن را بیان کنند.

iranian_genius
26-02-2008, 09:39
سلام .

مطلب خاصی برای گفتن نبود فقط بابت اون قضیه جهرمی بودن که مبدونب سر زدم .

شاد باشین و موفق بای

Reza goli
26-02-2008, 20:56
بسم رب شهدا!

سلام .
مطلب خاصی برای گفتن نبود فقط بابت اون قضیه جهرمی بودن که مبدونب سر زدم .
شاد باشین و موفق بای

بله آقا مهدی منظور ایشان این بود که من پیش از این، این آموزش را تهیه کردم و کمی کارایی داد ولی ارزش آن را ندارد و درجه امنیت آن هم می توان به 52 تقریب بست (بابا جان مگر نمی دانی این جا را آقا مهدی مین گذاری نموده و اگر کسی کار بدی انجام بده حلق آویز می شود)

mahramasrar2
04-03-2008, 14:16
من هنوز متوجه نشدم شما در اين تاپيك چه چيزي را تعقيب مي كنيد؟!!!!

آموزش برنامه هاي قفل گذاري؟

آشنائي با قفل هاي سي دي؟

آشنائي با شركت هاي قفل گذاري ايراني؟

تبليغ براي شركت هاي قفل گذاري؟

ويا.....

لطفا به مطالب پست يك اين تاپيك توجه كنيد حتي بعد از 5 بار خواندن باز هم مطالب آشكار وشفاف نيست

دوست من رضا جان !! بهتر است بعد از ايجاد تاپيك ابتدا چند بار به خواندن آنچه تايپ كرده ايد بپردازيد وسپس اقدام به ذخيره سازي ْآن كنيد

باتشكر از حسن توجه شما. البته من مطالب مفيد زيادي از شما تا به حال مطالعه كرده ام
باز هم تشكر

Reza goli
05-03-2008, 18:35
بسم رب شهدا!

من هنوز متوجه نشدم شما در اين تاپيك چه چيزي را تعقيب مي كنيد؟!!!!
آموزش برنامه هاي قفل گذاري؟
آشنائي با قفل هاي سي دي؟
آشنائي با شركت هاي قفل گذاري ايراني؟
تبليغ براي شركت هاي قفل گذاري؟
ويا.....
لطفا به مطالب پست يك اين تاپيك توجه كنيد حتي بعد از 5 بار خواندن باز هم مطالب آشكار وشفاف نيست
دوست من رضا جان !! بهتر است بعد از ايجاد تاپيك ابتدا چند بار به خواندن آنچه تايپ كرده ايد بپردازيد وسپس اقدام به ذخيره سازي ْآن كنيد
باتشكر از حسن توجه شما. البته من مطالب مفيد زيادي از شما تا به حال مطالعه كرده ام
باز هم تشكر

چه طور شما متوجه نمي شويد؟

اينكه معلوم است من مي خواهم كه در اينجا عيب هاي نرم افزارهاي قفل گذاري ايراني و يا آموزش قفل گذاري را نشان دهم تا ديگران از آن ها بهره ببرند و آن را نخرند يا بهتر بگويم آن چه را كه مورد نيازشان است بخرند.

خوب دوستان اين بسته هاي آموزشي يا نرم افزاري را معرفي مي كنند و سپس درباره ي آن اظهار نظر مي كنيم.

به نظر من اين نه تنها يك تبليغ به حساب نمي آيد بلكه از خريد هم در برخي موارد جلوگيري مي كند.

mahramasrar2
05-03-2008, 19:32
با تشكر از جواب سريع
البته چند پست ابتدائي اين تاپيك مبين نظر وتائيد كننده هدف ابراز شده شما نبوده اما اميد به اينكه در ادامه اين تاپيك همانچه شما در پست فوق مرقوم فرموده ايد را تعقيب كند

با تشكر پيشاپيش از حسن توجه شما

Reza goli
08-03-2008, 08:54
بسم رب شهدا!

خوب کسی درباره ی نرمافزار پایین دیدگاهی ندارد؟

نام محصول: نگهبان
نام شرکت: عصر شبکه
نسخه: 1 (البته بر روی سایتشان مکملش را هم گذاشته اند.)
ارزش ریالی: 55000

درجه امنیت ارایه شده از دید من: 40% قابل استفاده است و احتمال اجرا نشدن برخی فالی ها را ندارد.
اگر دیدگاهی دارید ارایه دهید تا محصول دیگر را معرفی کنم.

ehsan30
08-03-2008, 09:26
سلام

بسم رب شهدا!

خوب کسی درباره ی نرمافزار پایین دیدگاهی ندارد؟

نام محصول: نگهبان
نام شرکت: عصر شبکه
نسخه: 1 (البته بر روی سایتشان مکملش را هم گذاشته اند.)
ارزش ریالی: 55000

درجه امنیت ارایه شده از دید من: 40% قابل استفاده است و احتمال اجرا نشدن برخی فالی ها را ندارد.
اگر دیدگاهی دارید ارایه دهید تا محصول دیگر را معرفی کنم.

من که فکر نمی کنم چنین چیزی ارزش امتحان کردن را داشته باشه (البته نظر من هستش ، چون من

ندیدمش :20: ) دوستان لطفا بیشتر توضیح بدهند :20:

ممنون:11:

بای

mahramasrar2
09-03-2008, 06:11
مرسي رضا جان سبك نگارشت داره بهتر ميشه .
درباره قفل نگهبان به تصور من تا وقتي نسخه اي از اين قفل حتي به صورت دمو ارائه نميشه چطور ميشه درباره اش نظر داد؟!
شايد با تست سي دي هائي كه باآن قفل گذاري كردند. نه؟!!

Reza goli
09-03-2008, 15:12
بسم رب شهدا!

دموی نگهبان را در همین سایت پیش از این دیده بودم اگر پیدا شد می گذارم.
دموی نسخه 3.2 بود که مانند خود نسخه اصلی جواب می داد.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
اگر خلاف قانون 12 بود ویرایشش کنید ولی نباید باشه آخر من که قفل نشکستم!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید