ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ S500i سونی اریکسون

tatu_mail
13-02-2008, 09:21
با سلام لطفا مسائل مربوط این گوشی را در این تاپیک قرار دهید
:10:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سونی اریکسون S500 از دیگر مدل هایی است که به تکنولوژی باند چهارگانه سازگار با شبکه هایGSM/EDGE مجهز است و دارای صفحه نمایش 2 اینچی 262.000 رنگی نوع TFT با رزولوشن QVGA می باشد. این گوشی عمدتا بر اساس مدل واکمن W580 طراحی و ساخته شده است. 94 گرم وزن دارد و ابعاد آن نیز 14×47×99 میلی متر اندازه دارند.
دوربین داخلی این گوشی یک دوربین 2 مگاپیکسلی است. حافظه داخلی آن نیز 12 مگابایت می باشد، اما در عین حال با کارت های حافظه Micro (M2) نیز سازگاری دارد. از دیگر امکانات این گوشی می توان به هدفون های استریو و نرم افزار Disc2Phone اشاره کرد. سونی اریکسون S500 با بلوتوث A2DP نیز سازگار می باشد.
طراحی این گوشی بسیار هوشمندانه انجام گرفته است. S500 در دو رنگ زرد و سبز ارائه شده است. به بیان دیگر تنوع رنگی این گوشی به گونه ای است که نوعی احساس شادمانی و زندگی را القا می کند. جلوه های بصری روی دسکتاپ یا منوی گوشی به طور اتوماتیک تغییر می کنند و با گذشت زمان، تغییر فصل یا شب و روز تغییر می کنند. در صورت باز بودن کشوی گوشی، صفحه کلید آن به شکل بسیار جالب و زیبایی می درخشد و جلوه زیبایی دارد. دوربین 2 مگاپیکسلی آن نیز کیفیت خوبی دارد و به کمک آن می توانید عکس های خوب و شفافی بگیرید. حتی به شما امکان داده شده است تا عکس هایی را که گرفته اید در بلاگ یا سایت خود منتشر نمایید یا آنکه به صورت پیام و ایمیل ارسال نمایید.
با نصب Music Bluetooth Receiver MBR-100 بر روی گوشی به راحتی می توانید فایل های موسیقی موجود بر روی گوشی را مستقیما از استریوی خانگی خودتان پخش کنید. به طور کلی، این گوشی تمام چیزهایی را که برای اتصال آن به کامپیوتر نیاز دارید در خود جمع کرده است. انتقال اطلاعات از کامپیوتر به گوشی با استفاده از نرم افزار Disc2Phone سونی اریکسون کار بسیار ساده ای است. حتی می توانید تصاویر مورد نظرتان را از گوشی به کامپیوتر انتقال دهید. به محض اتصال گوشی با کامپیوتر، درایو مربوطه بر روی مانیتور سیستم شما نمایش داده می شود.
بلوتوث 2 قابلیت دیگری است که در این گوشی دیده می شود و سرعت خوبی را ارائه می کند. سونی اریکسون S500 گوشی کشویی باریکی است که تنها 14 میلی متر ضخامت دارد و از جمله مدل های نسل 2.5 محسوب می شود که با شبکه های GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 سازگار است.

مشخصه های اصلی:

• صفحه نمایش 2 اینچی 262.000 رنگی TFT
• دوربین 2 مگاپیکسلی
• قابلیت ارسال و دریافت پیام های SMS، MMS و ایمیل
• مجهز به مرورگر WAP 2.0/HTML(NetFront) و RSS
• مجهز به مشخصه TrackID
• پخش کننده موسیقی
• Java MIDP 2.0
• هندزفری داخلی
• حافظه داخلی 12 مگابایتی با قابلیت افزایش با کارت های Micro (M2)
• دارای زنگ های پلی فونیک، MP3 و AAC
• وزن: 94 گرم
• ابعاد: 14×47×99 میلی متر
• مدت زمان مکالمه: 9 ساعت
• زمان استندبای: 370 ساعت

tatu_mail
13-02-2008, 15:46
کسی منو فلش این گوشی داره؟

tatu_mail
16-02-2008, 15:40
یعنی اینجا کسی s 500 نداره که در رابطش بحس کنه
؟

tatu_mail
17-02-2008, 09:28

دانلود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Gilopa
17-09-2008, 14:19
سونی اریکسون s500i

خواب نمیدونم قبلا کسی کلوپی واسه این گوشیه پر طرفدار زده یا نه

بنده به شخصه از ابتدایه کار گوشیهایه زیر رو داشتم:

1.اون اوایل که n70 اومده بود منم یکی خریدم تا 6 ماه دستم بود حالم بهم خورد فروختمش
2. k750
3.سومین گوشیی که خریدم w810 بود
4.چهارمین گوشیم یه گوشیه ساده از سامسونگ به نامه x460 بود
5.پنجمین گوشیه بنده k810 بود
6.ششمین گوشیم s500i (در حاله حاضر همین رو دارم)

خواب دلیله گفتنه حرفهای بالا نه کلاس گذاشتنه و نه چیزه دیگه ای .. فقط خواستم بگم که بعده عوض کردنه این گوشیها از 2 گوشی نسبت به قیمت و کارایی به شدت راضیم

k750.1 که واقعا رودستش نیومده هنوزم به نظره شخصی
2. s500i که در حاله حاضر دارم و ازش راضیه راضیم

(مشخصاته ظاهری)
ابعاد گوشی 14 × 47 × 99 ميلی متر و وزن آن 94 گرم است . مکانسيم فنر درب گوشی در زمان باز کردن درب کشويی دستگاه به کاربر کمک می کند . در اين مدل نيز درب کشويی تماما قسمت پايين تلفن را نمی پوشاند و برای باز کردن درب گوشی نمی توانيد قسمت پايين تلفن را فشار بدهيد بلکه در عوض بايد خود درب را بطرف بالا حرکت دهيد . پس از بستن درب گوشی ، طرف جلوی تلفن دارای يک سطح مشکی براق می شود و قاب پشت آن به رنگ مشکی مات است در حالی که کناره های آن سفيد رنگ است . طرف پشت درب کشويی به رنگ سبز متاليک است که دوربين روی آن قرار دارد

مشخصات حافظه
حافظه گوشي: 12 مگابایت
حافظه مموري كارت : دارد (Memory Stick Micro (M2
دفترچه تلفن: 1000 نام
نمايش تصوير تماس گيرنده: دارد

ساير مشخصات
messaging : SMS, MMS, Email
تايپ هوشمند T9 : دارد
ويبره : دارد
سيستم ضبط صدا: دارد
سيستم شماره گيري با صوت: ندارد
فرمان صوتي : ندارد
راديو : ندارد
فن آوري Push to talk : ندارد
مكالمه تصويري: ندارد
قابليت ويرايش آفيس: ندارد
قابليت نمايش Pdf : ندارد
قابليتهاي ديگر: Java MIDP 2.0
مشخصات باتري نوع: Standard battery, Li-Ion
زمان مكالمه مداوم: 9 ساعت
زمان آماده به كار: 370 ساعت

(دوربین)

مشخصات دوربين
نوع: 2 مگاپیکسل
قابليت بزرگنمايي: 4 برابر
ابعاد عكس : 1600x1200 پیکسل
قابليت فيلمبرداري: دارد
مدت فيلمبرداري: به میزان حافظه
فلاش: ندارد

در مورده دوربین باید خدمتتون بگم .. در فضایه بسته مثله خونه متاسفانه دوربین ضعیف عمل میکنه و اصلا در حده گوشیهایه 2 مگاپیکسلیه موجود در بازار نیست ! و ضعفه دیگش هم نداشتنه فلشه ..اما عکسهایی که در محیطه خارج از خانه و باز گرفته میشه بسیار با کیفیتند و کاملا شما رو راضی نگه میداره .. شفاف و بدونه مشکل

(صدا)
در مورده صدایه گوشی .. k800 رو اگه در نظر بگیرید .. s500i صدایی قویتر (اما نه خیلی بیشتر) رو به شما ارائه میده.. هندزفریه این گوشی دقیقا شباهات به هندزفریه گوشی k810 که خودم داشتم داره و تفاوته خاصی با گوشی هایه سریه k نمیکنه فقط اگه دقته زیادی بخوایم داشته باشیم کمی از نظره باس ضعیفه (میگم اگه خیلی حساس باشید متوجهه این موضوع میشید) در مورده نرم افزاره پخش موسيقی در مدل S500 مانند K800 است و امکان تفکيک موسيقی طبق خواننده ، تراک و Playlist فراهم شده Equalizer هم که داره

من دوست دارم همه موارد رو بگم تا نگید تعصبی در کاره و فلان

این گوشی یه ایراده بزرگ داره که واقعا زمان میخواد تا بهش عادت کنید اونم کلیدهای تاییدی در 2 طرفه بالایه جوی استیکه که به صورته خطه تیره هستند .. نمیدونم چرا به این شکل ساختنش .. کار رو بسیار سخت میکنه گاهی اوقات آدم میخواد یه چیزی رو تایید کنه مثله بلوتوث ..واقعا عذاب میکشه که مبادا بلوتوث رو به جایه تایید رد کنی

نرم افزار گوشی بر اساس منوی قديمی سونی اريکسون است و میشه گفت که کپی نرم افزار مدلهای K800 / K810 است .
اين گوشی از تم های فلش پشتيبانی می کند که ويژگی گوشی های واکمن است . در اين مدل سه تم از پيش نصب شده وجود دارد . يکی از اين تم ها Day and Night نام دارد که بسيار جالب است و تصوير منوی اصلی را از ماتريس ٣ x ٤ به يک ليست عمودی تبديل می کند .

این گوشی یه ویژگیه خیلی جالب داره که واقعا تکه ...اگر در تمه گوشیه شما از رنگه یکنواخت استفاده بشه نوری که از 2 طرفه قابه گوشی به بیرون زده میشه خودکار به همون رنگ در میاد.... برایه مثال اگه شما از تمی استفاده کنید که رنگه قرمز کاملا توش نمایانه نور به رنگه قرمز در میاد.. چنانچه سبز باشه نور به رنگه سبز در میاد..جالبه نه؟ خیلی گوشیتون رو شیک میکنه ..واقعا ازش لذت میبرید
رزولیشنه این گوشی ( استاندارد 240 در 320 ) هست ..

اما در آخر با توجه به شیک بودن و کیفیته ال سیدی و قیمته مناسب( درحاله حاضر170 هزار تومن) این گوشی به نظرم عالیه و من به شخصه ازش راضیه راضیم .. یادتون نره که این گوشی ظریفه پس به شدت با کلیدهاش بازی نکنید یا در هنگامه Sms کمی با کلیدها مراعات کنید

عکسی از گوشی (رنگه زرد یا طلایی)

shahramcat
17-09-2008, 17:10
کلوپ این گوشی تاپیک داشت :

یک ایراد بدی که این گوشی داره شکستن دکمهاش هست !

hussain
17-09-2008, 17:17
تاپیک داشت با یکم سرچ پیدا می کردی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
به هر حال دستت درد نکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Gilopa
17-09-2008, 18:29
درست ولی اگه دقت کنید اون تاپیک هیچ فعالی نداشته .. پس زیاد مهم نیست دوباره تاپیکه دیگه ای زده بشه

Gilopa
17-09-2008, 18:33
کلوپ این گوشی تاپیک داشت :

یک ایراد بدی که این گوشی داره شکستن دکمهاش هست !

این ایراد رو قبلا در موردش صحبت کردم .. اگه با گوشی بخوایم کشتی بگیریم بله میشکنه .. مراقب باشی اینطور نیست!

linuxboy
20-09-2008, 19:36
تفاوت s500 با w580 چیه؟

Mehran NZ
17-04-2009, 13:19
سلام دوستان
من یه مشکل عجیبی با این گوشی پیدا کردم
وقتی که handsfree رو به گوشی وصل می کنم اصلا هیچ صدایی ازش در نمیاد
در ضمن اون علامت هدفون هم در بالای گوشی نشون داده می شه یعنی اینکه هندزفری رو شناخته!!!
الان مشکل از کجاست؟

hussain
17-04-2009, 16:28
سلام دوستان
من یه مشکل عجیبی با این گوشی پیدا کردم
وقتی که handsfree رو به گوشی وصل می کنم اصلا هیچ صدایی ازش در نمیاد
در ضمن اون علامت هدفون هم در بالای گوشی نشون داده می شه یعنی اینکه هندزفری رو شناخته!!!
الان مشکل از کجاست؟

احتمالا مشكل شما از خود هندفري مي باشد.
يكي ديگه امتحان ببين درست ميشه يا نه.:10:

Mehran NZ
17-04-2009, 16:41
نه عزیزم مشکل از اون نیست روی گوشی دیگه امتحان می کنم کار می کنه و هندز فری یکی دیگه رو هم گذاشتم روی این همون آش و همون کاسست

hussain
17-04-2009, 16:47
نه عزیزم مشکل از اون نیست روی گوشی دیگه امتحان می کنم کار می کنه و هندز فری یکی دیگه رو هم گذاشتم روی این همون آش و همون کاسست

پس 100% جا سوكت شما مشكل پيدا كرده كه بايد بدي تعميرش كنند.
اما قبلش يك دستي بهش بزن ببين خاكي نشده؟:11:

hamed1297
17-04-2009, 17:00
پست بالا تایید میشه.یه مسواک بزن بهش.البته بدون خمیر دندون.دی..

Mehran NZ
17-04-2009, 17:36
سلام دوستان
فکر نکنم از خاکی شدن باشه چون
1.این از همون اول که از جعبه در اوردیم همین جوری بود (در واقع موبایل مال خواهرم هست و دو هفته هم از هندزفری استفاده نکرده و بود ......)
2.هندزفری رو می شناسه و عکسش و اون گوشه نشون میده ولی فقط صدا نداره
3.توی شارژ هیچ مشکلی وجود نداره

بعد من اصلا منظورتون و از مسواک زدن نمی فهمم منظورتون همین مسواک معمولی هست یا وسیله ای مخصوص موبایل؟
ایا ممکن نیست مشکل نرم افزاری داشته باشه؟

hamed1297
17-04-2009, 18:21
منظور از مسواک زدن اینه که اگر فکر میکنید به خاطر خاک گرفتن پورت هست با یه مسواک تمیزش کنید واسه احتیاط.شاید درست شد.

با شارژر مشکلی نداره؟
اگر هندز فری شناخته میشه که میتونه مشکل از یه جای دیگه باشه.

پس پورتش مشکلی نداره.خیالت راحت.
به نظرم میتونه از تنظیمات باشه یا از هندزفری.

Mehran NZ
17-04-2009, 19:04
مثلا تنظیمات کجا؟
توی اون راهنماش هم هیچی در مورد تنظیمات نگفته فقط نوشته که وقتی هندز فری رو می زنید پخش آهنگ متوقف می شه و سوال می کنه نه هیچ چیز دیگه
واقعا عجیبه
من چندان با موبایل کار نکردم می شه سیستم عامل موبایل و پاک و دوباره نصب کرد یا اینکه کاری کنیم یه جورایی رستور بشه؟شاید اینجوری درست شد

hamed1297
17-04-2009, 19:09
مثلا تنظیمات کجا؟
توی اون راهنماش هم هیچی در مورد تنظیمات نگفته فقط نوشته که وقتی هندز فری رو می زنید پخش آهنگ متوقف می شه و سوال می کنه نه هیچ چیز دیگه
واقعا عجیبه
من چندان با موبایل کار نکردم می شه سیستم عامل موبایل و پاک و دوباره نصب کرد یا اینکه کاری کنیم یه جورایی رستور بشه؟شاید اینجوری درست شد
خوب چه سوالی میکنه.اون مهمه.
من میگم گوشی هیچ مشکلی نداره.یعنی بعیده اصلا.
شما پیام رو اینجا بنویس لطفا.

Mehran NZ
17-04-2009, 19:32
خوب چه سوالی میکنه.اون مهمه.
من میگم گوشی هیچ مشکلی نداره.یعنی بعیده اصلا.
شما پیام رو اینجا بنویس لطفا.
اون پیام که هیچی نیست وقتی هندزفری رو بر می داری می نویسه :
Continue playback through speakers
yes or no
شرمنده اشتباه کرده بودم در واقع وقتی که می زنی پیامی نمی ده فقط صدای اسپیکر قطع می شه و یه شکل هدفون هم بالای صفحه میاد فقط وقتی که بر میداریش پیام میده
اون دفترچش هم چیزی که نوشته هیچ ربطی به موضوع نداره:
Connect the portable handsfree to your phone to use it for calls or lestening to music.
music stops when you recieve a call and resumes when the call ends

Vallio
07-06-2009, 21:36
سلام دوستان .
من تمام اطلاعات این گوشی رو خوندم ... ( یعنی فولم ! )
میخام ببینم این گوشی مشکلات و یا امکانات دیگه ای داره که گفته نشده باشه ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید .

M.R.2
07-06-2009, 21:41
دوست عزیز در مورد هک این گوشی هم باید بگم که برای این گوشی پچ زیادی وجود نداره همچنین پچ الف برای این گوشی نوشته نشده.
من خودم الان این گوشی رو دارم ولی تبدیل به w580 کردم. هم پچ زیاد داره هم الف. و.....

Vallio
07-06-2009, 21:44
نه بابا این گوشی رو نمیخام هکش کنم یعنی دیگه حال و حوصله این کارا ( وقتشو ) ندارم همین گوشی خودمو هک کرده بودم که تمامی مغازه ها عاشق هکش شده بودن .
حالا یعنی هنوز پچ الف نداره بعد از 2 سال !

M.R.2
07-06-2009, 22:11
نه عزیز پچ الف براش نیست و فکر هم نکنم دیگه براش نوشته بشه.
در ضمن وقتی از مموری 1گیگ استفاده می کنم موقع وارد شدن به قسمت فیلمها خیلی طول میکشه .

Vallio
07-06-2009, 22:20
خوب شما باید از یه مموری خوب مثل پی کیو آی یا توشیبا کلاس شیش ( 6 ) استفاده کنید !

alex_pk
08-06-2009, 12:16
سلام
دو تاپیک با هم ادغام شدند.

ممنون.

Jackbil
08-10-2010, 06:15
با سلام
من یه گوشی اس 500 دارم که وقتی روشنش میکنم بعد از یه دقیقه (کمتر یا بیشتر) خاموش میشه
شارژ نمیشه
بعد از هر بار خاموش شدن باید باتریش رو درآورد و جازد تا دوباره روشن بشه
مشکل از باتری نیست چون یه باتری جدید هم براش خریدم ولی باز همینجوری بوده

همه چیزش کار میکنه و تنها مشکلش همینه

به نظر شما مشکل از چیه؟
کسی از بین شما با یه همچین موردی برخورد داشته؟