مشاهده نسخه کامل
: درخواست كامپوننت ScaleRichView
romixery
12-02-2008, 17:38
سلام
درخواست كامپوننت فوق رو دارم. واقعاً كامپوننت فوق العاده اي است. محصول جديد همون شركتي كه كامپوننت TRichview رو ساخته.
عكس:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه كسي بزاره خيلي ممنون ميشم.
موفق باشين
باي
NoneForce
12-02-2008, 19:08
سلام
كامپوننت اديتور WYSIWYG
لينك دريافت :
حجم : 1.7 مگابايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
romixery
13-02-2008, 08:58
سلام نانفورس جان
خيلي ممنون از لطفتون. با يه مصيبتي دانلودش كردم. چون Rapid Share نميگزاشت. ولي مثل اينكه كامپوننت كامل نيست. يعني يكي از پكيجاش رو پيدا نمي كنه. توي همه فلدر جستجو كردم، نبود. اگه ميشه نسخه كاملش رو بزارين.
بازم يه دنيا ممنون نانفورس جان.
باي
NoneForce
13-02-2008, 09:50
سلام نانفورس جان
خيلي ممنون از لطفتون. با يه مصيبتي دانلودش كردم. چون Rapid Share نميگزاشت. ولي مثل اينكه كامپوننت كامل نيست. يعني يكي از پكيجاش رو پيدا نمي كنه. توي همه فلدر جستجو كردم، نبود. اگه ميشه نسخه كاملش رو بزارين.
بازم يه دنيا ممنون نانفورس جان.
باي
سلام
يك نسخه پايين تر هم دارم، دقيقا كدوم پكيج رو پيدا نميكنه؟
romixery
13-02-2008, 09:56
سلام
اگه همين نسخه باشه كه بهتره ولي خوب وقتي چاره اي نيست ديگه ...
دقيقاً پكيج RVPkgD7 رو پيدا نمي كنه. البته اين اولين پكيجيه كه Compile كردم و ارورر ميده. شايد اگه اينو درست كينم، دوباره يكي ديگه رو پيدا نكنه.
NoneForce
13-02-2008, 10:03
سلام
اگه همين نسخه باشه كه بهتره ولي خوب وقتي چاره اي نيست ديگه ...
دقيقاً پكيج RVPkgD7 رو پيدا نمي كنه. البته اين اولين پكيجيه كه Compile كردم و ارورر ميده. شايد اگه اينو درست كينم، دوباره يكي ديگه رو پيدا نكنه.
سلام
اينو يه تست بكنيد :
romixery
13-02-2008, 10:43
سلام
بابامون در اومد تا دانلودش كنم. اول ميگه 20 دقيقه صبر كنيد. بعدش كه صبر مي كني، ميگه كه شما دارين دانلود مي كنيد بايد صبر كنيد تا دانلودتون تموم شه. اين RapidShare هم قاطي داره. اگه ميشه روي يه سرور ديگه آپلودش كنيد. به هر حال دانلودش كردم و درست همون پكيج رو پيدا نمي كنه.
نانفورس جان اگه ميشه يه نسخشو خودتون نصب كنيد، اگه ديدين كار كرد اينجا بزارين.
خيلي خيلي ممنونم. موفق باشين
باي
romixery
14-02-2008, 12:22
سلام
نانفورس جان. من منتظر باشم يا اينكه ديگه فايده اي نداره .... . نتونستين گير بيارين؟
موفق باشين
باي
NoneForce
14-02-2008, 13:58
سلام
نانفورس جان. من منتظر باشم يا اينكه ديگه فايده اي نداره .... . نتونستين گير بيارين؟
موفق باشين
باي
سلام
نسخه ديگري پيدا نكردم.
BaniSoft
04-08-2008, 17:37
سلام دوستان
scalerichview برای نصب شدن به 2 کامپوننت trichview و RichViewActions نیاز دارد من از این سه تا 2 تای اول رو از همیجا گرفتم اما سومی یعنی RichViewActions نیست. اگه کسی داره بذاره ممنون
delphianddotnet
05-08-2008, 08:05
سلام
كامپوننت اديتور WYSIWYG
لينك دريافت :
حجم : 1.7 مگابايت
سلام
اگه ممکنه یه جای دیگه اپ کن من با Rapid مشکل دارم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.