ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 2تا سوال یکی cout و دیگری وارنینگ سرفایل

newmusic
12-02-2008, 03:11
وقتی می خوام برنامه رو اجرا کنم تو محیط توربو ارور می ده و می گه نمی تونه سر فایل رو باز کنه
#include <stdio.h>
این قسمت رو باید چیکار کنم
من این برنامه رو تازه نصب کردم و نمی دونم ایا باید کارهایی می کردم قبلش یا الان باید تنظیمات رو تغییر بدم؟؟
من تو کامپیوتر دانشگاه همچین مشکلی نداشتم نمی دونم از کجاس؟

---------------------
شوال 2 در مورد cout
من تازه رفتم فصل 2 کتاب
در مورد آرایه cout موندم چیکار کنم
استادمون از printf استفاده می کرد و هیچ وقت از cout استفاده نمی کرد
اصلا cout یعنی همون print
البته استاد ما c درس می داد و من دارم C++می خونم اقا بالاخره چی اصلا c همون c++ هستش

soda_india
12-02-2008, 09:43
salam dooste aziz dar c++ mishe az dastor printf estefade kard vali bayad az header#include<stdio.h> estefade koni va hata az cout mishe estefade kard va bayad az #include<iostream> estefade koni darz men barai soale avale turbo c++ dar drive c nasb kon va be ghsmate option boro va addresse header file ha to check kon bebin c:\ tc\bin\bayad bashe inshallah ke toneste basham koamket karde basham

jinxboy13
13-02-2008, 01:00
در مورد سوال اول با نوشتن خط زیر نباید مشکل داشته باشی
include stdlib.h#
در مورد سوال دوم باید گفت ++c با c تفاوتهای شایان ذکری داره که تو مقدمه کتابها معمولاً می نویسن ولی مفاهیم شیء ارث بری و چند ریختی در ++c نمود بیشتری دارند در مورد تابع printf یا cout باید گفت که دومی راحت تره ولی استاد ها برای معرفی توابع و وابسته به شیوه درس دادن گاهی اولی رو میگن ام با سر فایل زیر مشکلی نخواهی داشت در مورد دومی.
include iostream.h#

:5:jinxboy13:5: