مشاهده نسخه کامل
: گذاشتن پسورد روي برنامه
Malihe_H
12-02-2008, 01:02
سلام.
ميشه يك نفر نحوه گذاشتن پسورد روي برنامه رو با استفاده از يه فرم دست ساز توضيح بده . بطوريكه قبل از اجرا شدن برنامه يه فرم باز بشه و درخواست پسورد رو بده. بعد توي برنامه يه زيرمنو هم به نام تغيير پسورد داريم كه پسورد قبلي رو بايد بگيره و پسورد جديد رو تأييد كنه.
خواهش ميكنم راهنماييم كنين.
ممنون
NoneForce
12-02-2008, 10:27
سلام
ميشه بگيد چقدر با دلفي آشنايي داريد؟
بعد از دريافت پسورد ميخواهيد آنرا جايي ذخيره كنيد؟
romixery
12-02-2008, 10:41
سلام
به انجمن خوش اومدين
توصيه من اينه كه براي سيستم رمز عبور و پسورد از ديتابيس كمك بگيرين. كه هم راحته و خوب. ساخت اين چيزي كه شما مي گين راحته ولي به قول نانفورس جان بايد بگين چقدر از دلفي مي دونين تا راهنماييتون كنيم. با بانك اطلاعاتي و كنترلهاي اون آشنايي دارين؟ البته مي تونيد از فايل هم استفاده كنيد كه اصلاً توصيه نمي كنم. مگر اينكه تمامي شناسه ها رو كد كنيد و در فايل ذخيره كنيد.
Malihe_H
12-02-2008, 13:40
سلام. ممنون از شما.
با دلفي از يك مبتدي يه كم بيشتر اطلاعات دارم. و اين دومين برنامه اي هست كه دارم با دلفي مي نويسم. توي برنامه اولي با مفاهيم اوليه دلفي و كنترلها آشنا شدم. برنامم تقريبا كامله ولي براي گذاشتن پسورد نه توي اكسس و نه توي دلفي هيچ كاري انجام ندادم. لطفا اگه نياز به تغييراتي توي بانك هم هست توضيح بديد.
ممنون
NoneForce
12-02-2008, 13:58
سلام. ممنون از شما.
با دلفي از يك مبتدي يه كم بيشتر اطلاعات دارم. و اين دومين برنامه اي هست كه دارم با دلفي مي نويسم. توي برنامه اولي با مفاهيم اوليه دلفي و كنترلها آشنا شدم. برنامم تقريبا كامله ولي براي گذاشتن پسورد نه توي اكسس و نه توي دلفي هيچ كاري انجام ندادم. لطفا اگه نياز به تغييراتي توي بانك هم هست توضيح بديد.
ممنون
سلام
پيشنهاد مي كنم تاپيكهاي مربوط به بانكهاي اطلاعاتي را مطالعه كنيد.
چون كار گرفتن پسورد نكته خاصي نداره و فقط بايد پسورد را چك كنيد و بعد فرم اصلي را نمايش دهيد.
سعي كنيد كدي كه به فكرتون ميرسه را بنويسيد و بعد اگر مشكلي بود اينجا مطرح كنيد.
mojtaba-design
12-02-2008, 14:16
سلام كاري نداره كه اول يه ديتتابيس از پسوردات درست كن بعد برو عنصر ادوتيبل رو به ديتابيست لينك بده بعد حالا ميرسيم به دستورات دكمه تاييد پسورد :
if adotable1.locate('نام فيلد پسورد',edit1.text,[]) then begin
form1.hide;
form2.show;
end
else
showmessage('Error');
-----
خوب حالا يه توضيح كوچيك در مورد كد: ببين عزيزمتو خط يك اول مياد چك ميكنه كه پسورد وجود داره يا نه كه اگه وجود داشت بره به فرم بدي و اين فرم رو غيب كنه و اگه وجود نداشت يه پيام ظاهر شه فقط يه چيزي بايد به جاي نام فيلد پسور نام سر سنتون ركورد هاي پسورد روبزاري(ساده گفتم چون شايد ندوني فيلد چيه)و جاي اديت 1 بايد اون عنصري رو بزاري كه قراره مقايسه بشه تو اون دوتا كروشه هم بهتره هيچي نزاري
اگه بازم مشكل داشتي يا اينكه نفهميدي پخ كن تا مشكلت رو حل كنم
راستي عضويتت هم مبارك
Malihe_H
12-02-2008, 18:58
معما چو حل گشت آسان شود.
سلام. مرسي آقا مجتبي و ممنونم از شما NoneForce عزيز و همينطور romixery جان.
موفق باشيد.
Malihe_H
15-02-2008, 07:41
سلام.
ببخشيد اگه ممكنه بگيد براي تغيير پسورد چه كدي بايد نوشت كه پسورد قبلي رو بگيره اگه درست بود پسورد جديد رو جايگزينش كنه.
ممنون
F A R H A D
15-02-2008, 07:53
ببخشيد اگه ممكنه بگيد براي تغيير پسورد چه كدي بايد نوشت كه پسورد قبلي رو بگيره اگه درست بود پسورد جديد رو جايگزينش كنه
برای این کار حتما باید پسورد در جایی ذخیره شده باشه (دیتابیس، فایل و ...) بقیه کار خیلی ساده هست. کمی هم خودتون به راه حل ها فکر کنید!
لطفا این سوالات رو در تاپیک سوالات و آموزش برای مبتدی ها مطرح کنید
موفق باشید
Mahmood_N
15-02-2008, 11:08
سلام.
ببخشيد اگه ممكنه بگيد براي تغيير پسورد چه كدي بايد نوشت كه پسورد قبلي رو بگيره اگه درست بود پسورد جديد رو جايگزينش كنه.
ممنون
وقتي يك پسورد رو از كاربر ميگيريد ، اون پسورد رو در يك بانك ذخيره كنيد و هر بار كه كاربر ميخواد وارد برنامه بشه ، پسورد رو از اون بپرسيد و پسوردي رو كه كاربر وارد ميكنه در بانك مربوط به پسورد جستجو كنيد ، اگه همون پسورد رو پيدا كرد كه خوب درسته و به كاربر اجازه ورود بديد در غير اين صورت ، با پيغامي يا ... بهش اطلاع بديد ...
براي ويرايش يك پسورد :
وقتي پسورد رو در بانك ذخيره ميكيند يك ركورد در بانك ذخيره ميشه ، هنگامي كه قصد ويرايش رو داريد ، ابتدا پسورد قبلي رو از كاربر بگيريد و باز در بانك جستجو كنيد ، اگه پسورد درست بود ، پسورد جديد رو بگيريد و ركورد مربوط به پسورد رو ويرايش كنيد و پسورد جديد رو با پسورد قبلي جايگزين كنيد ...
اين روش كلي كار هست ...
اگه در اجراش مشكل داشتيد مطرح كنيد ، سعي كنيد تا جايي كه ميتونيد مشكلتون رو خودتون با استفاده از Help دلفي حل كنيد ...
موفق باشيد ...
Bill Gates
20-02-2008, 21:24
شما میتونید واسه انجام اینکار دو راه رو امتحان کنید :
1 - صفحه نخست برنامه خودتون رو یک صفحه شناسه و پسورد یا پسورد خالی کنید و با اعلام دستور زیر بتونید صفحه اصلی نرم افزار خودتون رو باز کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید// User name Edit1.text
// Password Edit2.text
// Page Login > Form1
// Page Home > Form2
2 - روش دوم هم که یکمی طولانیه اگر این عمل نکرد بگو تا یکی دیگه بگم:46:
Bill Gates
20-02-2008, 21:44
برای تغییر پسورد میتونی از یه راه امنیت بالا یعنی دیتابیس که روس پسورد هم بزاری و با دستور if و سرچ و -----
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.