مشاهده نسخه کامل
: سخت افزار توانمند برای انیمیشن سازی سه بعدی
alirezap30
12-02-2008, 00:28
با سلام
من تازه به این تایپک اومدم و میخوام در رابطه با اولین چیز یعنی سخت افزار مربوط به ساخت یک کارگاه تولید انیمیشن صحبت بشه خب منو کمکم کنید cpu - mainbord - vga - ram , ....
:20:
RezaTayebiJ
12-02-2008, 10:51
شما برای هر سیستم چه مقدار هزینه می خواید بکنید؟
در حال حاضر سریعترین سیستم ها برای کار سه بعدی ، Apple Mac Pro های ۸ هسته ای هستن...
بی خیالش ... برای کارگاه اینجور سیستم ها نیاز نیست... اصلا خیلی پای سیستم هزینه نکنید.
بستگی به نوع کار سیستم هم فرق میکنه
در کل در روند کار به یک گرافیک خوب و رم خوب نیاز دارید
و در رندر نهائی هم به رم و سی پی یو
خوب یعنی چه ؟
رم حتما DDR 2 چون به صرفه تره ولی شما روی مقداره حافظه بیشتر حساس باشید حداقل 1GB ولی هرچه بیشتر بهتر
VGA هم حتما nVidia چون Ati واقعا آشغاله الان هم AGP کم گیرمیاد ولی اگه خواستید AGP هم بگیرید من 6600gforce رو پیشنهاد می کنم عالیه
CPU هم که زیر 3000 نگیرید بهتره AMD , Intel هم خیلی فرق نمی کنه
اما یه پیشنهاد اکازیون دارم
من نماینده فروش یه شرکت کامپیوتری هستم که یک خدماتی داره که مدعی هست که هیچ شرکتی نداره و خیلی هم بدرد انیماتور ها می خوره چون ما به یه دردی مبتلا هستیم که میخوایم هر سال سیستم خودمون رو ارتقا بدیم و با توجه به نزول قیمت 500000 هر سال باید ضرر بدیم که من 1000000 هم دادم البته من فکر می کنم اینجا نباید بگم چون ممکن هست یه سو ء تفاهمی بشه حالا ما دلو می زنیم به دریا ...
خدمات کارت طلائی : به مدت 14 ماه درصورت درخواست ارتقای سیستم شما فقط تفاوت قیمت رو می پردازید ؛ یعنی سیستم بقیمت روز موقع فروش خریداری می شود و همچنین در صورت صدمات الکتریکی و فیزیکی شما از وارانتی می توانید استفاده کنید و یه سری خدمات دیگه که دیگه بهش اشاره نمی کنم
اگه مدیر سایت فکر می کنه نباید اینجا این رو می نوشتم پست من رو حذف کنه بستگی به تشخیص خودش داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.