ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال؟ دریاره استفاده از عکس در صورتی که کسی نتونه اون رو save کنه!

mgfaster
11-02-2008, 17:48
من توی سایتم میخوام پشت نوشته ها یک عکس قرار بدم که خوندن راحت تر بشه . و بعد وقتی کسی موس رو روی عکس قرار میده اون سه تا دکمه(print_save...) ظاهر نشه وقابلیت save نداشته باشه (همون عکس)
لطفا اگه میدونید راهنماییم کنید (راستی من برای کار روی عکس از فتوشاپ و برای قرار دادن روی اینترنت از دریم ویور استفاده میکنم)

eAmin
11-02-2008, 18:25
سلام.

در این باره قبلا هم صحبت شده. در ضمن کار درستی نیست که شما بخواید این کار رو انجام بدید، چون در هر صورت در کش مرورگر شما ذخیره می شه.

دوما این کار فقط در ie امکان پذیر هست که همون طور که گفتم فایده ای نداره.

mgfaster
13-02-2008, 17:37
سلام.

در این باره قبلا هم صحبت شده. در ضمن کار درستی نیست که شما بخواید این کار رو انجام بدید، چون در هر صورت در کش مرورگر شما ذخیره می شه.

دوما این کار فقط در ie امکان پذیر هست که همون طور که گفتم فایده ای نداره.

گفته های شما درست من مشکلی با این ندارم که کسی اون رو Save کنه یا نه چون در اصل اون عکس فقط یک بافت هست که به زیبا تر شدن کلمات کمک میکنه و مشکل اینه که اگه کسی روی اون موس رو نگه داره و سه تا دکمه پرینت و Save و... ظاهر بشه نظم کار رو بهم خواهید ریخت!!! فکر میکنم شما الان این موضوع رو بهتر درک کردید!!!

eAmin
13-02-2008, 18:14
گفته های شما درست من مشکلی با این ندارم که کسی اون رو Save کنه یا نه چون در اصل اون عکس فقط یک بافت هست که به زیبا تر شدن کلمات کمک میکنه و مشکل اینه که اگه کسی روی اون موس رو نگه داره و سه تا دکمه پرینت و Save و... ظاهر بشه نظم کار رو بهم خواهید ریخت!!! فکر میکنم شما الان این موضوع رو بهتر درک کردید!!!

سلام.

حالا شد منظورت رو حالا فهمیدم.:46:

می تونی تو style مربوطه از background-image استفاده کنی.

mgfaster
15-02-2008, 12:44
ممنونم از توجه شما دوست گرامی