ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قاتل ویروس W/32 Jeefo رو از اینجا بگیرید

DARKFALLER
11-02-2008, 14:59
فقط کافیه یکبار اجرا کنید
پس از مدتها جست و جو و تحقیق ، بالاخره فایلی رو پیدا کردم که میتونه به راحتی این ویروس رو از بین ببره که حتی با نصب مجدد ویندوز هم از بین نمیره
من خودم اجراش کردم ، برای من صددرصد کار کرد و الان هم از نتیجه کار راضی راضی هستم
این ویروس با نام W/32 Jeefo یا W/32 Jeefo.A سیستم را آلوده میکند
از مهمترین آلودگیهای این ویروس ، باز کردن درایو در پنجره دیگر و نابود کردن فایلهای EXE میباشد
به نظر میرسد این ویروس با فایل svchost در ارتباط است
در ضمن پسوند فایل COM میباشد

لینک دانلود از پرشین گیگ :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لینک دانلود از رپیدشیر :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Hoaxes
12-02-2008, 16:50
البته اینو نورتون هم داره مگه نه؟ معمولا بر اثاث حروف الفبا ، اسم ویروس ها رو یکی یکی میذاره که هر کی خواست ، آنتی ویروس مخصوصش رو دانلود کنه...

DARKFALLER
12-02-2008, 23:23
البته اینو نورتون هم داره مگه نه؟ معمولا بر اثاث حروف الفبا ، اسم ویروس ها رو یکی یکی میذاره که هر کی خواست ، آنتی ویروس مخصوصش رو دانلود کنه...
سلام
من خودم گرفتم از نورتون ولی کار نکرد ، از بیت دفندر هم گرفتم کار نکرد

mahdi7610
21-02-2008, 11:16
سلام دوست عزیز .
یه نگاهی به امضاء من بکنی کامل دربارش توضیح دادم حتی این انتی ویروسی هم اونجا گذاشته بودم .

JUDYABBOT
08-03-2008, 01:48
سلام دوست عزیز .
یه نگاهی به امضاء من بکنی کامل دربارش توضیح دادم حتی این انتی ویروسی هم اونجا گذاشته بودم .

دستت دردنکنه خیلی به دردم خورد.
ممنون

MAXXX
08-03-2008, 11:06
دیگه بیشتر آنتی ویروس ها این ویروس قدیمی رو میشناسن فقط مشکل اینه بعد از اینکه قاتل مقتول رو کشت دیگه امکان استفاده از فایل هایه exe آلوده سابق نیست !!!!

Benygh
08-03-2008, 12:27
اگه اینکار نمیکنه من یکی دارم کار میکرد برای خودم همه رو برمیداشت حتی Svchost و در حالت Safe Mode لازم نبود بری ..انون میذارم چون تو سیستم خودم فعلا نیست ...
به زودی میذارم ...