مشاهده نسخه کامل
: همکاری نوکیا و مایکروسافت برای گوشیهای نوکیایی با سیستم عامل ویندوز موبایل
سلام دوستان
توی Mobile-Review خوندم که گفتگوی مایکروسافت و نوکیا برای تولید سری جدید گوشی های نوکیا با سیستم عامل ویندوز موبایل شروع شده اما هنوز نتایج قطعی نیست.
سخنگوس مایکروسافت گفته که با وجودقدرتمندی سیستم عاملهای سیمبین که نوکیا استفاده میکنه ویندوز موبایل هم میتواند در کنار آن باشد.
تاریخ 8 فوریه 2008
متن کامل خبر:
Microsoft wants to create Windows Mobile-powered device with Nokia
Today, Microsoft's Mobile Communications Business International Marketing Director, John Starkweather alleged that Microsoft are in talks with Nokia, in regards to creating WM-powered devices, but, obviously, at the current stage, he could not promise if any agreement would be met.
"They obviously have significant investments in Symbian but there are a lot of places where we have significant synergies and we would love to see the day where those synergies would extend completely with Windows Mobile. We work closely with Nokia and we would love to have them go all the way. It's something we talk about all the time" he told IT Wire.
لینک خبر...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
big_khan0064
11-02-2008, 14:28
به این میگن سیاست یک بام و 2 هوای طرفدارای نوکیا
خودشونم هم نمیدونن از چی خوش حال میشن و از چی ناراحت!!!
یک روز میان داد و بیداد که چرا se با htc همکاری کرده و اصلا این گوشی همش کار اچ تی سی هستو چون عاشق چشم ابروی سونی اریکسون بوده گفته بیا این گوشی مال تو!!!
از اون طرف با شوق و ذوق دنبال خبری هستن ببینن کی نوکیا رو گوشیش ویندوز موبایل میتونه سوار کنه
حالا با چه ذوقی میان خبر میدن نوکیا هم میخواد با یه ابر قدرت دیگه همکاری کنه شاید بتونن یه کارهایی بکنن
اخر همکاری کردن خوب هست یا بد؟
SAEED_BARCELONA
11-02-2008, 14:37
پست بالا تائید میشه.
Sasan Info
11-02-2008, 16:44
نه داداش آدم از این زورش میاد که فناوری بالای خودشو به یه شرگت ذاقارت بده به نام سونی اریکسون
یک روز میان داد و بیداد که چرا se با htc همکاری کرده و اصلا این گوشی همش کار اچ تی سی هستو چون عاشق چشم ابروی سونی اریکسون بوده گفته بیا این گوشی مال تو!!!
از اون طرف با شوق و ذوق دنبال خبری هستن ببینن کی نوکیا رو گوشیش ویندوز موبایل میتونه سوار کنه
حالا با چه ذوقی میان خبر میدن نوکیا هم میخواد با یه ابر قدرت دیگه همکاری کنه شاید بتونن یه کارهایی بکنن
مصطفی جان.نوکیایی ها که چیزی نمی گن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .اینا میگن همکاری واسه سونی اریکسونی که تا حالا همه چیز گوشی هاش(دوربین, باطری و ...)رو خودش میزنه بده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه واسه نوکیایی که دوربینش مال Carl Ziss بود و ....واسه نوکیا عیب نیست که بره با مایکروسافت همکاری کنه:27:
ولی واسه سونی اریکسون عیبه که بره با HTC همکاری کنه:8:
نه داداش آدم از این زورش میاد که فناوری بالای خودشو به یه شرگت ذاقارت بده به نام سونی اریکسون
بله خوب فعلا x1 به همه زور آورده و ملت دارن میترکن
ناراحت نباشین به امید خدا 10 سال دیگه ویندوز موبایل نوکیا هم میاد
ایول ساسان خان...حال کردم...
بله خوب فعلا x1 به همه زور آورده و ملت دارن میترکن
ناراحت نباشین به امید خدا 10 سال دیگه ویندوز موبایل نوکیا هم میاد
سونی اریکی که همیشه توی LCD ضعیف بوده و هنوز هم نتونسته یه 16 میلیون رنگ بزنه و تازه جدیدترین وشاخترین گوشیش هم 65000 رنگ هست([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])چیزی نیست که کسی بخواد زورش بگیره...
کحصولات نوکیا رو خیلی خیلی بیشتر قبول داریم...
تازه اگر هم پاکت پی سی بخوایم میریم imate ویا htc میخریم نه سونی :27::27:
خب معلومه که نه این تاپیک رو درست خوندی و نه اون تاپیکی که مربوط به ایکس وان بود...:27:
چون شرکت سونی به اچ تی سی درخواست تولید این گوشی رو داده بود ...اما اینجا مایکروسافت به نوکیا درخواست همکاری داره ...
خیلی فرق میکنه ..
یه کم عمیق تر فکر کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
After Sony Ericsson's big move into Windows Mobile territory (with help from HTC) you can be forgiven for thinking that Nokia might follow suit. Nevertheless, Nokia CEO, Olli-Pekka Kallasvuo, brought down the hammer on those rumors by saying, "We don't have plans to do Windows in mobile at the moment." Read into that time-boxed, English-as-a-second-language statement what you will. Better yet for S60 series fans, he committed to launching the S60 touch-screen platform in the second half of the year. More on the S60 Touch interface as the Mobile World Congress unfolds.
بیاین اینم متن رد این خبر...همون متنی هست که دوستمون لینکش رو دادند...
من که توی پست اول گفتم که این فقط فعلا یه گفتگو هست و هنوز به نتیجه نرسیده ...
ali racer
11-02-2008, 18:25
مایکروسافت چرا به نوکیا پیشنهاد داده ؟؟
1.داشتن 40% بازار گوشی دنیا
2. سخت افزار قویتر نسبت به سایر برند ها (مخصوصا سی پی یو )
3.محبوبیت مارک نوکیا
SAEED_BARCELONA
11-02-2008, 19:39
باز هم دعوا. بابا نوکیا غول سونی اریکسون خز. شما برید از برند ممورد علاقتون خرید کنید ما هم میریم از برند مورد علاقمون خرید میکنیم
hamidrezaaa
11-02-2008, 19:42
باز هم دعوا. بابا نوکیا غول سونی اریکسون خز. شما برید از برند ممورد علاقتون خرید کنید ما هم میریم از برند مورد علاقمون خرید میکنیم
اقا دعوا کجا بود فکر کنم تاپیک رو اشتباه گرفتی
SAEED_BARCELONA
11-02-2008, 19:44
اقا دعوا کجا بود فکر کنم تاپیک رو اشتباه گرفتی
پیشگیری کردم
hamidrezaaa
11-02-2008, 19:52
پیشگیری کردم
ok کار خوبی کردی
ali racer
11-02-2008, 20:46
سعید بالاخره به حقیقت دست پیدا کردی و به راه راست هدایت شدی ؟؟:31:
Sasan Info
11-02-2008, 22:55
حالا اگه همکاری کنه ویندوز موبایل معمولی(همونایی که تو بازاره)میزنه یا یه فناوری جدید؟
نظر شما چیه؟
ali racer
11-02-2008, 23:26
از مایکرو سافت این کار محاله
سیاست مایکروسافت اصلاح هستش نه انقلاب ...
SAEED_BARCELONA
11-02-2008, 23:49
سعید بالاخره به حقیقت دست پیدا کردی و به راه راست هدایت شدی ؟؟
من همیشه صاطم مستقیم بود!
حالا اگه همکاری کنه ویندوز موبایل معمولی(همونایی که تو بازاره)میزنه یا یه فناوری جدید؟
همین چیزایی که الان هست. البته حدس میزنم!
از مایکرو سافت این کار محاله
سیاست مایکروسافت اصلاح هستش نه انقلاب ...
تائید میشه
Doctor.Freeman
12-02-2008, 02:05
مسكه سيمبين ارزون شده .
تازه سوني فهميده چه خبره . هر چي ميزنه سيمبينه ....:16:
من طرفدار سامسونگ نيستم
ولي
فعلا كه تو برندا ساسونگ از سوني اريكسون بالاتره .
سوني اول بايد از سامسونگ سبقت بگيره . بعد اونوقت نوكيا ...:33:
..
به غير از همين X فلان . بقيش ما رو ياده مرحوم K750 ميندازه :27:
فعلا .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.