ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

mir@
26-08-2007, 21:29
سلام

كمك!! .... كمك!!

عزيزان اعصاب بنده خرد شد رفت پي كارش.

اخيراً Kasper هر نرم افزاري رو كه بخواد يك نرم‌افزار ديگه رو اجرا كنه به عنوان Invader مي شناسه.

مثلاً اگر از توي Word بخوام Print to Acrobat كنم آكروبات رو به عنوان Invader مي شناسه.

(يه Spy ware doctor دارم كه هميشه كاملاً غير فعاله)

لطفاً كمك كنيد. ممنون :11:

vtn54
26-08-2007, 22:49
سلام

كمك!! .... كمك!!

عزيزان اعصاب بنده خرد شد رفت پي كارش.

اخيراً Kasper هر نرم افزاري رو كه بخواد يك نرم‌افزار ديگه رو اجرا كنه به عنوان Invader مي شناسه.

مثلاً اگر از توي Word بخوام Print to Acrobat كنم آكروبات رو به عنوان Invader مي شناسه.

(يه Spy ware doctor دارم كه هميشه كاملاً غير فعاله)

لطفاً كمك كنيد. ممنون :11:

شما احتمالا تازگی نرم افزاری نصب کرده اید که به پروسه های دیگر دست اندازی می کند مثل سایر نرم افزارهای

امنیتی و یا حتی تروجانها و ... .از بین نرم افزارها من اسپایور دکتر و بابیلون را می شناسم . نرم افزارهای فعال روی

سیستمت را یکی یکی غیر فعال کن ببین مشکل از کدامشان است.

OOGame MakerOO
29-08-2007, 12:20
مي گم اين همه شما وارد هستيد توي اين نرم افزار چرا يه آموزش درست و حسابي براي افرادي مثل من كه تازه اومدن سراغ اين ويروس كش نميزارين؟

Hoom@n
30-08-2007, 02:40
یه سرچ بکنی پیدا می شه هر چی بخوای! در مورد یه آموزش کامل هم فکر کنم باید یه پست یا تاپیک باشه. از آثار craci (البته املا درستش رو یادم نمیاد) اگر نه هم که دست vtn رو می بوسه!!

Hoom@n
31-08-2007, 02:04
این فایل چی هست و کجاست؟
دقیقا چه پیغامی می ده؟
اگر از فایل های ویندوز هست (من که پیداش نکردم) یا فایل یه برنامه مطمئن ممکنه بخواد کاری رو بکنه که مکانیزم های کاسپراسکای اون رو خطرناک بدونن. اگر مطمئن هستی اجازه بده کارش رو بکنه فایل.
+++
باید فارسی بنویسی

mostafabad2007
31-08-2007, 07:12
من انتی ویروس کایپرسکی v 6.0.2.614 رودارم الان که ویندوز ام عوض کردم اونو اپدیت کردم که 9.9mbاپدیتش طول کشید ولی بعد از اپدیت شدن اپدیتش یک ماه عقبه امروز 1/10/2007 ولی کاسپیر اپدیت شده تاریخش 1.9.2007هستش منو راهنمایی کنید

technoboy
31-08-2007, 10:16
دوباره بگذاز آپدیت کنه
تاریخ ویندوزت برای چه زمانیه؟

mostafabad2007
31-08-2007, 11:19
rollback زدم بعد اپدیتش کردم بازم یک ماه عقبه تاریخ ویندوزمم 1 october هستش

technoboy
31-08-2007, 13:55
rollback زدم بعد اپدیتش کردم بازم یک ماه عقبه تاریخ ویندوزمم 1 october هستش

امروز 31 August هست
ساعت ویندوزت دا تنظیم کن

shahedi
31-08-2007, 16:09
من انتی ویروس کایپرسکی v 6.0.2.614 رودارم الان که ویندوز ام عوض کردم اونو اپدیت کردم که 9.9mbاپدیتش طول کشید ولی بعد از اپدیت شدن اپدیتش یک ماه عقبه امروز 1/10/2007 ولی کاسپیر اپدیت شده تاریخش 1.9.2007هستش منو راهنمایی کنید
یکی از مشکلات کسپر اسکی اینه که اگر زمان را تغییر بدی مشکلاتی ایجاد می کنه که با تنظیم زمان به صورت دقیق

مشکل شما حل می شه این نکته در قسمت نقاط ضعف آنتی ویروس ها بیان شده

دوستانی که از نسخه ی 7 استفاده می کنند آیا این مشکل در این نسخه رفع شده است؟

در ضمن شما می تونی آپدیت هاشو یه جا ذخیره و ازش استفاده ی مجدد کنی.تا هر بار مجبور به آپدیت های طولانی نباشی

saeid_panah
31-08-2007, 17:29
حالا چطوري ميشه اين Kis رو از لحاظ امنيتي (مقابله با كدهاي مخرب و سايت ها و كرم ها) امتحان كرد؟

cristian
31-08-2007, 17:46
سلام.

دوستان اگر تا حالا ازین آنتی ویروس استفاده نکردید حتما این کارو بکنید چون در آماری که پارسال گرفته شد این آنتی ویروس بهترین آنتی ویروس سال شناخته شد ورتبه اول وآورد

Hoom@n
01-09-2007, 00:18
بهتره امتحان نکنی! از همین سایت هایی که مقایسه کردن استفاده کن!
+++
پست جالبی بود! این رو جدا خودتون متوجه شدید که کاسپر یکی از بهترین ها هست؟!

shayan_p30
01-09-2007, 22:48
سلام دوستان عزيز :20:
من خيلي وقته كه منتظر Kis 7 :40: بودم حالا كه اومده مي خواستم اگه زحمتي نيست بگين به طور دقيق با Kis 6 چه فرقي داره ؟
در ضمن با توجه به اشكالاتي كه گفتين داره پيشنهاد ميكنين نصب كنم يا نه ؟
ممنون :10:

technoboy
01-09-2007, 23:12
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mohsen.rajabi
01-09-2007, 23:27
اینجا آخرین ورژن ها و آخرین فایل های مربوط به این آنتی ویروس معرفی میشه و دوستان سوالات احتمالی در مورد این آنتی ویروس رو هم اینجا بپرسن.

آخرین نسخه یعنی نسخه 7.0.0.125 اضافه شد :

لینک:

Kaspersky Internet Security 7.0.0.125 (22.68 MB)

Kaspersky Anti-Virus 7.0.0.125 (21.46 MB)

نسخه 6 برای آنها که با نسخه 7 مشکل دارند :

Kaspersky Anti-Virus Version 6.0.2.621 18.67 MB

Kaspersky Internet Security 6.0.2.621 19.87 MB

Keys

ببخشید اینها جدیدترین ها است و آیا این بهترین ویروس کش دنیا است؟

Persian.Boy
02-09-2007, 00:04
ببخشید اینها جدیدترین ها است و آیا این بهترین ویروس کش دنیا است؟

بهترین آنتی ویروس رو از بین 5 آنتی ویروسی که در آخرین تست انجام شده بر روشون نتایج بهتری رو گرفتند انتخاب

کنید. از بین این آنتی ویروسها نیز بهترین اونیه که بر روی سیستم شما بهتر جواب بده. و از طرفی هم آشنایی کافی

رو با اون آنتی ویروس داشته باشید.

اگر میخواهید که آنتی ویروسی رو نصب کنید که از اون هیچ گونه آشنایی ندارید بهتره که این کار رو نکنید چون حتی اگر

اون آنتی ویروس برای من بهترین باشه برای شما زیــان بارترین آنتی ویروس خواهد بود. پس قبل از هر چیزی شما بهتره

اطلاعاتتون رو در مورد آنتی ویروسی که قصد استفاده کردن از اون رو دارید بالا ببرید.

جهت مشاهده آخرین تست بعمل آمده و نتایج این تست میتوانید به تایپک زیر مراجعه کنید.

shahedi
02-09-2007, 10:57
سلام.

دوستان اگر تا حالا ازین آنتی ویروس استفاده نکردید حتما این کارو بکنید چون در آماری که پارسال گرفته شد این آنتی ویروس بهترین آنتی ویروس سال شناخته شد ورتبه اول وآورد
سلام
کاسپر در سال 2007 رتبه ی دوم را از آن خود کرد می دونین چرا؟ چون قیمت بالایی داره ولی قیمت بیت دیفیندر کمتره و

ناد هم در رتبه های بعدی قرار گرفت می دونین چرا؟چون آپدیت های دو آنتی ویروس مذکور ساعتی بوده ولی ناد روزانه و

در مواقع لزوم است.بنابراین کشور هایی که از قانون کپی رایت را رعایت نمی کنن بهتره کاسپر رو انتخاب کنن چرا چون

بیت دیفیندر در پاکسازی ویروس هایی که در سیستم ری استرند خیلی بد عمل می کنه

IranMatrix
02-09-2007, 12:21
سلام
کاسپر در سال 2007 رتبه ی دوم را از آن خود کرد می دونین چرا؟ چون قیمت بالایی داره ولی قیمت بیت دیفیندر کمتره و

ناد هم در رتبه های بعدی قرار گرفت می دونین چرا؟چون آپدیت های دو آنتی ویروس مذکور ساعتی بوده ولی ناد روزانه و

در مواقع لزوم است.بنابراین کشور هایی که از قانون کپی رایت را رعایت نمی کنن بهتره کاسپر رو انتخاب کنن چرا چون

حالا ما که از قانون کپی رایت خبر داریم و استفاده می کنیم ، مشکلی نیست نود نصب کنیم ؟؟ :20:

shayan_p30
02-09-2007, 12:39
دوستان اگه ميشه در مورد پست #2803 هم يه كمكي بكنيد :43:
:40:

Nine
02-09-2007, 12:57
سلام

سایت مورد نظر شما یعنی toptenreviews در زمینه تست آنتی ویروس ها سایت معتبری نیست تو تست آنتی ویروس ها دو مرجع مهم و معتبر وجود داره یکی AV-COMPARATTIVES.ORG که به صورت یک در میان به تست دیتا بیس و هوش مصنوعی می پردازه که در قسمت هوش مصنوعی NOD32 از همه بهتر عمل میکنه و در بخش دیتابیس کسپر معمولا نتایج بهتری میگیره
در سایت VIRUSBTN.COM به تست دیتا بیس در مقابله با ویروس های خطرناک پرداخته می شه و هر آنتی ویروسی که بتونه تمام ویروس های اون تست رو بشناسه نشان VB100 داده میشه که رکورد دار این ساین NOD32 است.

technoboy
02-09-2007, 13:37
سایت مورد نظر شما یعنی toptenreviews در زمینه تست آنتی ویروس ها سایت معتبری نیست تو تست آنتی ویروس ها دو مرجع مهم و معتبر وجود داره یکی AV-COMPARATTIVES.ORG که به صورت یک در میان به تست دیتا بیس و هوش مصنوعی می پردازه که در قسمت هوش مصنوعی NOD32 از همه بهتر عمل میکنه و در بخش دیتابیس کسپر معمولا نتایج بهتری میگیره
در سایت VIRUSBTN.COM به تست دیتا بیس در مقابله با ویروس های خطرناک پرداخته می شه و هر آنتی ویروسی که بتونه تمام ویروس های اون تست رو بشناسه نشان VB100 داده میشه که رکورد دار این ساین NOD32 است.

Pc world چی این هم معتبر نیست کاسپراسکای در اکثر رنک ها اکثراً اول یا دوم بوده

Nine
02-09-2007, 14:26
Pc world چی این هم معتبر نیست کاسپراسکای در اکثر رنک ها اکثراً اول یا دوم بوده

البته چون این تاپیک مربوط به مقایسه آنتی ویروس ها نیست بهتره زیاد ادامه پیدا نکنه و اگه لازم باشه در قسمت مقایسه آنتی ویروس ها ادامه بدیم
همون طور که میبینید من نوشتم سایت topten در زمینه تست آنتی ویروس ها از اعتبار چندانی بر خوردار نیست همین طور سایت پی سی ورلد اگر چه سایت معتبریه اما به طور حرفه ای مد نظر کارشنا سان برای انتخاب آنتی ویروس استفاده نمی شه این سایت در ضمن به نظر خوانندگان خیلی اهمیت میده یعنی وقتی کار کردن با nod32 برای خیلی از کاربران سخته این در نتیجه گیری نهایی تاثیر داره اما سایت هایی که من اسم بردم مرکز اصلی تست آنتی ویروس ها با جدید ترین روش هاست تقریبا هیچ مرکز دیگه ای رو تا به حال ندیدم که به تست هوش مصنوعی بپردازه
این دو سایت کاملا بی طرفانه تست رو انجام میدن و شرکت سازنده آنتی ویروس نیز در حین انجام تست نمایندگانی دارند طوری که اگه شرکتی به نوع نتیجه گیری و نوع تست اعتراض داشته باشه این اعتراض بررسی میشه حتی ممکنه آنتی ویروس از سای بخواد که در تست بعدی ازش استفاده نشه همون طور که trend , panda چنین کردند
در ضمن شما اگه جملات منو بخونین کاملا بی طرفانه است یعنی من نگفتم انتی ویروس کسپر ضعیفه بر عکس گفتم انتی ویروس nod32 از هوش مصنوعی به مراتب قوی تر از کسپر بر خورداره ( نه تنها از کسپر که از تمام آنتی ویروس های دیگه) و تنها انتی ویروسی است که در آخرین تست هوش مصنوعی نشان advance+ گرفته بر عکس در تست دیتا بیس در فوریه 2007 نشان advance گرفت حال اونکه در تست 14 هوش مصنوعی کسپر نشان standard رو گرفت و در تست 13 که nod نشان Advance گرفت کسپر نشان advance+ گرفت در آخرین تست این سایت که به دیتا بیس مربوط میشه (تست 15) هم کسپر و هم nod هر دو نشان advance+ گرفتند کسپر با شناسایی 98.46 در صد و nod با شناسایی 97.6%
به طور کلی نمیشه یه انتی ویروس رو در همه جنبه ها برترین دونست ضمن اینکه نوع استفاده کاربر هم درصد بالایی از اهمیت رو داره
این دو انتی ویروس جزء بهترین آنتی ویروس های دنیا هستند و انتخاب هر کدوم از اونها انتخاب هوشمندانه ای است
یا علی

OOGame MakerOO
02-09-2007, 16:41
سلام دوستان...
نمي دونم چرا اين كسپر اسكاي همه فايل هاي اصلي برنامه هام رو پاك مي كنه و به عنوان ويروس مي شناسه!!
الان ديگه هيچكدوم از برنامه هام باز نميشن، مثل تري دي مكس، مجموعه آفيس و برنامه هاي ديگه ادوب و ...
كسي مي دونه بايد چيكار كنم كه كسپر اسكاي اونها رو ويروس نپنداره؟!

Persian.Boy
02-09-2007, 17:25
سلام دوستان...
نمي دونم چرا اين كسپر اسكاي همه فايل هاي اصلي برنامه هام رو پاك مي كنه و به عنوان ويروس مي شناسه!!
الان ديگه هيچكدوم از برنامه هام باز نميشن، مثل تري دي مكس، مجموعه آفيس و برنامه هاي ديگه ادوب و ...
كسي مي دونه بايد چيكار كنم كه كسپر اسكاي اونها رو ويروس نپنداره؟!

یعنی تیم کسپرسکی با اون همه افراد متخصص و کارآمدی که دارن اشتباه میکنند و به دروغ فایلی رو آلوده تشخیص

میده؟

البته نمیگم که کسپرسکی اشتباه نمیکنه . هر آنتی ویروسی ممکنه یک فایل رو به عنوان آلوده تشخیص بده اما نه

دیگه همه فایل های exe رو. شما اول اسم ویروس و یا تروجانی رو که کسپرسکی تشخیص میده رو اینجا بنویسید تا

ببینیم که آیا این تشخیص اشتباه است و یا درست.

طبق تجربه ای که من دارم کسپرسکی 98 درصد تشخیص هاش درست هستند.

در ضمن جیفو رو که حتما میدونید چیه؟

vtn54
02-09-2007, 20:11
سلام دوستان عزيز :20:
من خيلي وقته كه منتظر Kis 7 :40: بودم حالا كه اومده مي خواستم اگه زحمتي نيست بگين به طور دقيق با Kis 6 چه فرقي داره ؟
در ضمن با توجه به اشكالاتي كه گفتين داره پيشنهاد ميكنين نصب كنم يا نه ؟
ممنون :10:

سلام دوست عزیز

تفاوت نسخه 7 نسبت به نسخه 6 :

1.رابط گرافیکی جدید

2.هوش مصنوعی بسیار قویتر

3.اضافه شدن دو سرویس Parental Control و Privacy Control

4.خاصیت Anti-Rootkit قویتر

5.فایروال قوی تر

6.برطرف شدن بسیاری از اشکالات نسخه های قبلی

من منظورتان را از اشکالات متوجه نشدم .شما نسخه 6 را آنیستال کنید و نسخه 7 را نصب کنید اگر ناراضی بودید

می توانید به نسخه 6 برگردید.

mohsen.rajabi
02-09-2007, 21:24
اینجا آخرین ورژن ها و آخرین فایل های مربوط به این آنتی ویروس معرفی میشه و دوستان سوالات احتمالی در مورد این آنتی ویروس رو هم اینجا بپرسن.

آخرین نسخه یعنی نسخه 7.0.0.125 اضافه شد :

لینک:

Kaspersky Internet Security 7.0.0.125 (22.68 MB)

Kaspersky Anti-Virus 7.0.0.125 (21.46 MB)

"] ("[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/html)

ببخشید این ورژن ویستا رو ساپورت میکنه ؟؟

AliROCK
02-09-2007, 22:22
واسه ویستای من که جواب نداد نصب میشه ولی اصلا کار نمیکنه از همین p30 خریدم

Hoom@n
02-09-2007, 22:49
در مورد کرک:
اینجا جای کرک و سریال کاسپر نیست و خودش یه تاپیک جدا داره. اما به هر حال soda یه پست داده و تو اون آدرس یه سایت رو داده که با رفتن به اون می تونید یه سریال 6 ماهه معتبر به اسم خودتون تهیه کنید. (برای اینترنت سکیوریتی 6 هست اما با اینترنت سکیوریتی 7 هم کار می کنه)
در مورد ویستا:
کاملا با ویستا سازگاره و کار می کنه. شما اولین نفری هستید که من ازش می شنوم این آنتی ویروس با ویستا کار نمی کنه. اگر مشکلی داره لطفا بگید اون رو تا اینکه دوستان بررسی کنن.

vtn54
02-09-2007, 23:48
ببخشید این ورژن ویستا رو ساپورت میکنه ؟؟

آخرین نسخه از محصولات کاسپرسکی ( از سری 6 نسخه 6.0.2.621 و تمامی نسخه های سری 7 ) با ویستا سازگار

هستند و خود من در حال حاضر از نسخه 7.0.0.125 بدون مشکل روی ویستا استفاده می کنم.

mm_yaghoob
04-09-2007, 08:17
باز هم سلام: عزض كردم كه من از انتي ويروس كاسپر Kaspersky Anti-Virus 6.0.2.614 استفاده مي كنم
متاسفانه هر license key مي زنم قبول نمي كند و شكل زير نمايان ميشود

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چي كار بايد بكنم راهنماييم كنيد

ضنا" دو تا وينذوز جديد زدم در هرر دو اين مشكل را دارم:41::41:

hamilton
04-09-2007, 09:00
باز هم سلام: عزض كردم كه من از انتي ويروس كاسپر Kaspersky Anti-Virus 6.0.2.614 استفاده مي كنم
متاسفانه هر license key مي زنم قبول نمي كند و شكل زير نمايان ميشود

چي كار بايد بكنم راهنماييم كنيد

ضنا" دو تا وينذوز جديد زدم در هرر دو اين مشكل را دارم:41::41:

دوست عزيز اين پيغام به شما ميگه كه تاريخ سيستم خودتان را تصحيح كنيد.نگاهي به تاريخ سيستم خودتان بكنيد.آنرا درست كنيد و مجدد Key را به برنامه بديد.مشكلتان حل خواهد شد.

toraj
04-09-2007, 09:36
کاسپر 7 الان بهتری ورژن است چون زود به زود آپدیت میشه وبا ویستا هم سازگاره من هم از این نسخه استفاده میکنم.

احمدزاده
05-09-2007, 10:18
سلام
من هر چي جلوتر اومدم يه نسخه رو ديدم
گيج شدم و هيچ كدوم رو دانلود نكردم
ميشه يه نفر آخرين ورژن كاسپر رو بهم معرفي كنه

shayan_p30
05-09-2007, 10:36
سلام
من هر چي جلوتر اومدم يه نسخه رو ديدم
گيج شدم و هيچ كدوم رو دانلود نكردم
ميشه يه نفر آخرين ورژن كاسپر رو بهم معرفي كنه
دوست عزيز هميشه آخرين نسخه ي Anti-Virus و Internet Security كسپراسكاي در پست اول معرفي ميشه.:10:

mm_yaghoob
05-09-2007, 17:35
اقا يك مسلون راهنمايي ام كنه

انتي ويروس كاسپر من خود به خود غير فعال ميشه

بعضي ميگن از تازيخ سيستمته .تاريخ سيستم بايد چند باشه؟؟؟؟؟؟
اگر امكان داره اخرين license key براي ورژن Kaspersky Anti-Virus 6.0.2.614 بزاريد براي دانلود

shahedi
05-09-2007, 17:52

اگر امكان داره اخرين license key براي ورژن Kaspersky Anti-Virus 6.0.2.614 بزاريد براي دانلود
شما تغییراتی در رجیستری یا تنظیمات خود برنامه اعمال نکردید یه بار دیگه تنظیمات رو دیفالت کنین

Persian.Boy
05-09-2007, 17:53

تاریخ امروز 5 سپتامبر 2007

pillx
05-09-2007, 18:36
دوستان ورژن جدید انتی ویروس و اینترنت سکیوریتی ارور میده و میگه سایت مشغوله
جای دیگه میشه آپ کرد
ممنون

farhad200
05-09-2007, 19:59
سلام من kaspersky internet security 7.0.0.120 رو دارم اما سرویس web anti virus همه سایتا رو میبنده و نمیذاره وارد سایتی بشم disable هم کردم فایده ای نداشت مگه اینکه کلا از kaspersky خارج بشم و exit کنم کسی تا حالا این مشکل براش پیش اومده؟.
pillx جان سلام خیلی مخلصیم

dost1
06-09-2007, 08:59
با سلام خدمت همه دوستان عزیز امیدوارم که خوب باشید من یه مشکل بزرگ دارم امیدوارم که بتونید شما دوستان عزیز کمک کنید تا حل بشه
من کاسپر اسکای هفت را دانلود کردم و همه کرک هایی که است پیدا کردم ولی مشکل اصلی من این است که من این نسخه را در یک شبکه استفاده میکنم شبکه من دارای 16 کامپیوتر میباشه وقتی انستال میکنم ابتدا یه مشکل داشتم که وقتی کرک را در یک کامپیوتر استفاده میکردم و هنگامی که میخواستم همون کرک را در کامپیوتر دیگر استفاده کنم سریع کرک را شناسایی میکرد و بهم خطا میداد و میگفت که از این کرک در یک کامپیوتر دیگر هم استفاده کردی و این یکی کرک نمی شد بعد خلاصه یه کاری کردم شبکه داخلی را غیر فعال میکردم و انستال میکردم اینطوری همه کامپیوتر ها شبکه را انتسال کردم ولی یه مشکل بزرگ اینه این لعنتی وقتی کامپیوتر های شبکه ریستارت بخوره یا اینکه همه کامپیوتر ها را همزمان روشن کنم اولین کاری که میکنه این است که همه کامپیوتر ها را چک میکنه تا ببینه از کرکی که مثلا در کامپیوتر 1 استفاده شده در داخل شبکه در جای دیگر هم استفاده شده یا نه اگر پیدا کرد همه را غیر فعال میکنه و هشدار میده که شما از لایسنس که برای یک کامپیوتر است بیشتر از یک کامپیوتر استفاده کردید. و خلاصه منم که همه را با یک لایسنس استفاده کردم همه را غیر فعال میکنه حالا چی کار کنم این مشکل حل بشه من که نمیتونم 16 لایسنس یا کرک پیدا کنم برای این نسخه اگر هم پیدا کنم اینطوری پدرم را در میاره حالا چاره چیست چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون (17n)

mobiledead
06-09-2007, 09:52
منم این مشکل رو با Virtual CD 8.0.0.6 دارم
به نظرم راهش اینه که واسه هر کدوم یه لایسنس پیدا کنی
من این کارو چند بار کردم ، البته تو Virtual CD 8.0.0.6 ، هر بار یه سریال نامبر میدادم
ولی بازم جواب نگرفتم ؛ نمیدونم از کجا میفهمید(صنعته تشخیص):46:
به نظرم باید یه ورژن یا یه لایسنس خاص واسه شبکه داشته باشن
در مورده کسپر که اینطور شنیدم

AB
06-09-2007, 10:11
باید یه لایسنس واسه شبکه پیدا کنی یا واسه هر کدوم متفاوتش رو جداگانه نصب کنی

vtn54
06-09-2007, 16:15
سلام من kaspersky internet security 7.0.0.120 رو دارم اما سرویس web anti virus همه سایتا رو میبنده و نمیذاره وارد سایتی بشم disable هم کردم فایده ای نداشت مگه اینکه کلا از kaspersky خارج بشم و exit کنم کسی تا حالا این مشکل براش پیش اومده؟.
pillx جان سلام خیلی مخلصیم

دوست عزیز

نیازی نیست یک سوال را در تاپیکهای متعدد مطرح کنید .مشکل شما ربطی به Web Anti-Virus ندارد .من فکر می کنم مشکل شما مربوط به فایروال است ,احتمال یکی از فعالیتهای مربوط به براوزرتان را بلوک کرده اید ببینید اگر فایروال را غیر فعال کنید مشکل حل می شود یا نه؟

farhad200
06-09-2007, 19:27
دوست عزیز

نیازی نیست یک سوال را در تاپیکهای متعدد مطرح کنید .مشکل شما ربطی به Web Anti-Virus ندارد .من فکر می کنم مشکل شما مربوط به فایروال است ,احتمال یکی از فعالیتهای مربوط به براوزرتان را بلوک کرده اید ببینید اگر
فایروال را غیر فعال کنید مشکل حل می شود یا نه؟

اتفاقا مشکل مربوط به خود سرویس Web Anti-Virus هست چون تو خود Web Anti-Virusیه قسمتی داره به اسم Trusted URLs که اونجا دکمه add رو میزنی و لینک سایت رو میدی و سایت باز میشه اما فقط اون سایتی که لینکشو دادی. پس نتیجه میگیریم که ربطی به firewall نداره.
مشکل از Parental control یعنی کنترل والدینی بود که disable کردم درست شد.

vtn54
07-09-2007, 00:53
اتفاقا مشکل مربوط به خود سرویس Web Anti-Virus هست چون تو خود Web Anti-Virusیه قسمتی داره به اسم Trusted URLs که اونجا دکمه add رو میزنی و لینک سایت رو میدی و سایت باز میشه اما فقط اون سایتی که لینکشو دادی. پس نتیجه میگیریم که ربطی به firewall نداره.
مشکل از Parental control یعنی کنترل والدینی بود که disable کردم درست شد.

سلام

خوشحالم که مشکلتان حل شد ولی اگر با غیر فعال کردن Parental control مشکلتان حل شده است قضیه چه ربطی به

Web Anti-Virus دارد؟

farhad200
07-09-2007, 01:29
سلام

خوشحالم که مشکلتان حل شد ولی اگر با غیر فعال کردن Parental control مشکلتان حل شده است قضیه چه ربطی به

Web Anti-Virus دارد؟

نمیدونم شاید این یکی از سوتی های این ورژن از کاسپر باشه به هر حال شما هم میتونین امتحان کنین.
parental control را فعال کنید و وارد setting بشید و از قسمت profile گزینه child رو انتخاب کنید و appyl رو بزنیدمیبینید که نمیذاره وارد هیچ سایتی بشید بعد از اون برید تو web anti-virus و اون کارهایی رو که توی پست قبلی گفتم انجام بدید یعنی تو قسمت Trusted URLs یه لینک بهش بدید بعد همون لینک را امتحان کنید میبینید که میتونید وارد اون سایت بشید.

mehdi_vsgh
07-09-2007, 12:42
پس از نصب نسخه 7.0.0.125 اینترنت سکیوریتی کاسپر
سرعت سیستمم به شدت کاهش یافته (منظور سرعت بوت شدن هستش)

چه کار کنم تا سرعتم بره بالا؟

pillx
07-09-2007, 12:54

CPU و RAM چنده؟

mehdi_vsgh
07-09-2007, 17:32
cpu 2.8 intel , 1mb cache
ram 512 kingstone

ALEX7610
07-09-2007, 19:10
سلام.يك مشكل مشابه ولي خفيفتر.
من از Kaspersky Internet Security 2007 7.0.0.125 Final استفاده ميكنم سريال نامبر و ليسانس نرم افزار هم درسته و خيلي راحت هستم.اما مشكل اساسي انجاست كه اين آنتي ويروس فقط و فقط 3 تا سايت رو باز نميكنه.به هيچ وجه.يكي از اين سايتها همين سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هست.براي ورود به سايت نيازي نيست از برنامه بطور كامل خارج شم.فقط كافيه راست كليك كنم و گزينه Pause Protection رو براي هر مدت زماني كه ميخوام بزنم و اونوقت كه با غير فعال شدن اين قسمت ميتونم وارد سايت بشم.
كارهايي هم كه اين دوست عزيز فرمودند رو هم اجرا كردم ولي هيچ فايده اي نداشت.باز هم تاكيد ميكنم كه تا الان فقط و فقط براي 3 سايت محدوديت ايجاد ميكنه كه p30world هم يكي از اون سايتهاست.
مشكل ديگه اينه كه وقتي ميخوام اكانت VPN رو فعال كنم ارور 800 ميده.ارور 800 مربوط به فاير وال هستش وقتي فاير وال رو هم ميبندم باز ارور ميده.
ويندوز عوض كردم مشكل رفع نشده.اپشن تمام برازرها رفتم از جمله اينترنت اكسپلوره -اپرا-نت اسكيپ-اوانت-فايرفاكس-كريزي ولي نتيجه هموني بود كه گفتم.لطفا راهنمايي كنيد
متشكرم.
نمیدونم شاید این یکی از سوتی های این ورژن از کاسپر باشه به هر حال شما هم میتونین امتحان کنین.
parental control را فعال کنید و وارد setting بشید و از قسمت profile گزینه child رو انتخاب کنید و appyl رو بزنیدمیبینید که نمیذاره وارد هیچ سایتی بشید بعد از اون برید تو web anti-virus و اون کارهایی رو که توی پست قبلی گفتم انجام بدید یعنی تو قسمت Trusted URLs یه لینک بهش بدید بعد همون لینک را امتحان کنید میبینید که میتونید وارد اون سایت بشید.

vtn54
07-09-2007, 20:11
سلام.يك مشكل مشابه ولي خفيفتر.
من از Kaspersky Internet Security 2007 7.0.0.125 Final استفاده ميكنم سريال نامبر و ليسانس نرم افزار هم درسته و خيلي راحت هستم.اما مشكل اساسي انجاست كه اين آنتي ويروس فقط و فقط 3 تا سايت رو باز نميكنه.به هيچ وجه.يكي از اين سايتها همين سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هست.براي ورود به سايت نيازي نيست از برنامه بطور كامل خارج شم.فقط كافيه راست كليك كنم و گزينه Pause Protection رو براي هر مدت زماني كه ميخوام بزنم و اونوقت كه با غير فعال شدن اين قسمت ميتونم وارد سايت بشم.
كارهايي هم كه اين دوست عزيز فرمودند رو هم اجرا كردم ولي هيچ فايده اي نداشت.باز هم تاكيد ميكنم كه تا الان فقط و فقط براي 3 سايت محدوديت ايجاد ميكنه كه p30world هم يكي از اون سايتهاست.
مشكل ديگه اينه كه وقتي ميخوام اكانت VPN رو فعال كنم ارور 800 ميده.ارور 800 مربوط به فاير وال هستش وقتي فاير وال رو هم ميبندم باز ارور ميده.
ويندوز عوض كردم مشكل رفع نشده.اپشن تمام برازرها رفتم از جمله اينترنت اكسپلوره -اپرا-نت اسكيپ-اوانت-فايرفاكس-كريزي ولي نتيجه هموني بود كه گفتم.لطفا راهنمايي كنيد
متشكرم.[QUOTE=farhad200;1536594]نمیدونم شاید این یکی از سوتی های این ورژن از کاسپر باشه به هر حال شما هم میتونین امتحان کنین.

برای حل مشکل آن سایتها اول باید ببینید کدام قسمت از برنامه مشکل را ایجاد کرده است برای این کار این اجزا را

به طور مجزا و یکی یکی غیر فعال کنید تا ببینید مشکل از کجا است ( مثلا Firewall ,Web Anti-Virus , Anti-Spam ,Privacy Control

و ... ) پس از آن می توانید سایتهای مزبور را به لیست سفید آن جز از برنامه اضافه کنید. در مورد VPN اگر پس از

آنیستال کردن کاسپرسکی مشکل حل نشد مشکل از کاسپرسکی نیست و مشکل جای دیگری است ولی اگر

مشکل VPN با پاک کردن کاسپرسکی حل شد اکانت VPN خود را پاک کنید و پس از نصب کاسپرسکی مجددا آن را

نصب کنید.

mehdi_vsgh
07-09-2007, 22:43

;کسی جواب دقیقی به من نمیده؟

rezaninja
08-09-2007, 01:17
من قبلا آنتی ویروس کاسپرسکی ورژن 5.38 را داشتم همراه فایروال مکافی
تو سیستم جدید که تازه خریدم تصمیم گرفتم ورژن 6 کاسپر اینترنت سکیوریتی را نصب کنم
اما یه چند تا مشکل دارم
1. منطقه یا کشور را ایران گذاشتم آیا این اشکالی داره
2. خیلی میکشه مثلا یه فایل آپدیت را دانلود کنه لطفا تنظیمات آپدیت به من بگید مثلا تو مراحل اولیه تو بعضی از base مثلا base 24 با چند بار ارور آخرش یه فایل 408 کیلو بایتی را دانلود کرد
3. مثلا همرا با این فایروالashampoo را نصب کردم تو هربار بالا اومدن خطا میده آیا لازم این فایروال رانصب کنم یا پاکش کنم
4. لطفا در مورد این کلمات یه تو ضیحی بدین deny , terminte , back roul چون اینها را تو هر باراومدن به فایروال میده

با تشکر
ورژن 6.0.1.411

vtn54
08-09-2007, 01:29
;کسی جواب دقیقی به من نمیده؟

دوست عزیز

تمام انتی ویروسها سرعت بالا آمدن ویندوز را کند می کنند ( بعضی بیشتر و بعضی کمتر ) کاسپرسکی نسخه 7 به آن

حدی که شما می گویید زمان بوت را طولانی نمی کند .احتمالا مشکل شما استفاده همزمان از نرم افزارهایی است که با

کاسپرسکی تداخل دارند ( مثلا آنتی ویروسهای دیگر مخصوصا اگر به طور کامل پاک نشده باشند و یا فایروالها و ... ) شما

اگر از آنتی ویروس دیگری استفاده می کنی آن را به طور کامل آنیستال کن .یا گر قبلا آنیستال کرده ای بقیه بقایای آن را از

روی سیستم پاک کن و بعد تمامی نرم افزارهای غیر ضروری را که با بالا آمدن ویندوز بالا می آیند غیر فعال کن ببین

مشکل حل می شود یا نه .

mehdi_vsgh
08-09-2007, 10:33
دوست عزیز

تمام انتی ویروسها سرعت بالا آمدن ویندوز را کند می کنند ( بعضی بیشتر و بعضی کمتر ) کاسپرسکی نسخه 7 به آن

حدی که شما می گویید زمان بوت را طولانی نمی کند .احتمالا مشکل شما استفاده همزمان از نرم افزارهایی است که با

کاسپرسکی تداخل دارند ( مثلا آنتی ویروسهای دیگر مخصوصا اگر به طور کامل پاک نشده باشند و یا فایروالها و ... ) شما

اگر از آنتی ویروس دیگری استفاده می کنی آن را به طور کامل آنیستال کن .یا گر قبلا آنیستال کرده ای بقیه بقایای آن را از

روی سیستم پاک کن و بعد تمامی نرم افزارهای غیر ضروری را که با بالا آمدن ویندوز بالا می آیند غیر فعال کن ببین

مشکل حل می شود یا نه .
سلام

ببین
من نسخه 6 اونو داشتم پاک کردم (انیستال کردم) بعدش این نسخه را نصب کردم ییهو چنان سرعت ازم کم کرد که حتی زمان بوت شدن رو به 10 دقیقه میرسوند....

نمیدونم چرا اینطوری شده؟

vtn54
08-09-2007, 15:34
سلام

ببین
من نسخه 6 اونو داشتم پاک کردم (انیستال کردم) بعدش این نسخه را نصب کردم ییهو چنان سرعت ازم کم کرد که حتی زمان بوت شدن رو به 10 دقیقه میرسوند....

نمیدونم چرا اینطوری شده؟

آیا همزمان از فایروال یا آنتی ویروس دیگری استفاده می کنید؟

farhad200
08-09-2007, 18:16
درود

آيا آخرين نسخه فايروال (به تنهايي نه در Internet Security) با كرك موجود است ؟ اگر لينك دانلودي سراغ داريد لطف كنيد؟

با سپاس فراوان
بدرود

اگر منظورت این باشه که نسخه ای از کاسپر که فقط فایر وال داشته باشه باید بگم که کاسپر تا حالا همچین نسخه ای را نزده. کاسپرسکای در دو نوع Internet Security که فایروال هم توش هست و یا Kaspersky Anti-Virus محصولاتش رو بیرون داده.

Nine
08-09-2007, 19:42
اگر منظورت این باشه که نسخه ای از کاسپر که فقط فایر وال داشته باشه باید بگم که کاسپر تا حالا همچین نسخه ای را نزده. کاسپرسکای در دو نوع Internet Security که فایروال هم توش هست و یا Kaspersky Anti-Virus محصولاتش رو بیرون داده.

باید بگم اینطوری نیست کسپر سکی یه محصول هم به نام kaspersky anti hacker داره که فقط فایرواله
اما خیلی وقته نسخه ی جدیدی از این آنتی هکر بیرون داده نشده برا همین افراد محدودی ازش استفاده میکنند
این لینک دانلوده اما من فعلا براش رجیستر کی ندارم باید بگردم براتون پیدا کنم

Nine
08-09-2007, 19:47
در ضمن میخواستم یه چیزی رو در مورد اسم این آنتی ویروس یادآوری کنم
تلفظ درست اسم این نرم افزار (( کسپر سکی )) است نه کاسپر و نه اسکای ( این یک کلمه ی روسی است و پسوندش به معنی آسمان نیست) هیچکدومشون درست نیست
در واقع نام رئیس شرکت Eugene Kaspersky است.

farhad200
08-09-2007, 20:19
در ضمن میخواستم یه چیزی رو در مورد اسم این آنتی ویروس یادآوری کنم
تلفظ درست اسم این نرم افزار (( کسپر سکی )) است نه کاسپر و نه اسکای ( این یک کلمه ی روسی است و پسوندش به معنی آسمان نیست) هیچکدومشون درست نیست
در واقع نام رئیس شرکت Eugene Kaspersky است.

اولا که تلفظ رو نمینویسن و باید به زبان آورد. دوما این چیزی که تو نوشتی (( کسپر سکی )) اگر بخواهیم به زبان انگلیسی بنوسیم میشه ksper skee !

Nine
08-09-2007, 21:30
اولا که تلفظ رو نمینویسن و باید به زبان آورد. دوما این چیزی که تو نوشتی (( کسپر سکی )) اگر بخواهیم به زبان انگلیسی بنوسیم میشه ksper skee !

چرا عزیز برادر تلفظ یک کلمه رو هم می نویسن یه نگاه به دیکشنری بکن
من به شما میگم وقتی دارین این کلمه رو میخونین نباید یگین اسکای چون ریشه ی این کلمه انگلیسی نیست که بشه sky آخرش رو به آسمان انگلیسی ربط داد
این یه لغت روسیه و پسوند sky به صورت سکی ادا می شه
شبیه نام داسا یوفسکی Fyodor Mikhaylovich Dostoyevsky حالا شما بردار این اسمم بگو پس باید به صورت dostoyeskee بنویسن
حالا تو هر جور راحتی تلفظ کن

amir_gtv
10-09-2007, 01:47
سلام
من اینترنت سکوریتی کاسپر رو نصب کردم ورژن 7 رو اما کرک نمیشه
میخواستم بیبینم کسی کرک دیگه واسه این داره ؟
یکی هم اینه که کدوم بهتره ادم نصب کنه
kasper sky antivirus یا اینترنت سکوریتی کاسپر
یکی هم که همین جوریش که اینترنت سکوریتی رو تصب کردم اینترنت اکسپلورر هیچ سایتی رو باز نمیکنه چی کار کنم؟

e_mohsen83
10-09-2007, 12:19
Error connecting to proxy server
در هنگام اپدیت این ارور را می دهد چرا........................

technoboy
10-09-2007, 13:49
------ ست کردی؟

e_mohsen83
10-09-2007, 16:29
------ ست کردی؟

یعنی چه
دمت گرو یک توضیح اساسی بده

somayeh_63
11-09-2007, 10:46
من با اپدیت کردن این انتی ویروس بد جور مشکل دارم
از این لینک فایلهای آپدیت رو دانلود میکنم (با چه زحمتی، حدود 2 ساعت طول میکشه)

اما بعد که میام اپدیتش کنم ارور میده
بعد رو سی دی هم نوشته اگر به صورت اتوماتیک و از طریق خود برنامه اپدیت کنید برنامه اکسپایر میشه، حتما باید دستی اپ کنید
آی کمکم کنید که کلافه شدم

hamilton
11-09-2007, 11:28

بعد رو سی دی هم نوشته اگر به صورت اتوماتیک و از طریق خود برنامه اپدیت کنید برنامه اکسپایر میشه، حتما باید دستی اپ کنید

چه مشكلي با آپديت اين آنتي ويروس داريد؟از كدام نسخه استفاده ميكنيد؟چه پيغامي در هنگام آپديت شدن ميده؟چون آپديتهاي اين آنتي ويروس بسيار سبك و كم حجمه.دقيق مشكل را بفرماييد تا راحتتر بشه راهنمايي كرد.

Nine
11-09-2007, 13:10

لازم نیست از آپدیت دستی استفاده کنید اگه از اینترنت سکیوریتی استفاده کنید من براتون رجیستر کی معتبر میدم که بشه مستقیم از سایت آپدیت کنی ولی برا آنتی ویروسش یه مدتیه از استفاده نکردم ندارم
البته می تونی تو نصب اینترنت سکیوریتی با نصب نکردن فایروال ازش مثل آنتی ویروس استفاده کنی

mehdi_vsgh
11-09-2007, 17:27
آیا همزمان از فایروال یا آنتی ویروس دیگری استفاده می کنید؟
خیر از هیچی استفاده نمیکنم

somayeh_63
11-09-2007, 17:50
چه مشكلي با آپديت اين آنتي ويروس داريد؟از كدام نسخه استفاده ميكنيد؟چه پيغامي در هنگام آپديت شدن ميده؟چون آپديتهاي اين آنتي ويروس بسيار سبك و كم حجمه.دقيق مشكل را بفرماييد تا راحتتر بشه راهنمايي كرد.

راستش خودمم سر در نميارم
اما بايد عرض کنم نسخه ي 6.0.2 رو نصب کردم
موقع اپديت هم اين طوري ميشه

وقتي هم اپديت شد بعدش برنامه کلا غير فعال ميشه
The threat signatures are corrupted

به مغازه اي که سي دي رو خريده بودم هم زنگ زدم گفت خانوم بلد نيستي نصب کني، من خودم از همين نسخه اسفتاده ميکنم هیچ مشکلی هم ندارم

somayeh_63
11-09-2007, 17:52
لازم نیست از آپدیت دستی استفاده کنید اگه از اینترنت سکیوریتی استفاده کنید من براتون رجیستر کی معتبر میدم که بشه مستقیم از سایت آپدیت کنی ولی برا آنتی ویروسش یه مدتیه از استفاده نکردم ندارم
البته می تونی تو نصب اینترنت سکیوریتی با نصب نکردن فایروال ازش مثل آنتی ویروس استفاده کنی

راستش اولش اینترنت سکیوریتی رو نصب کرده بودم
وقتی دیدم این طوری شد ریموو کردم و آنتی ویروسشو نصب کردم که بازم جواب نداد
اگر شما لطف کنید رجیستر کد رو بدین من تست کنم واقعا ممنون میشم

reza_badii
11-09-2007, 19:34
من چند وقتی از Kasper استفاده کردم!
ولی خیلی سنگینه! نيست؟
اگه در اين مورد مسئله خاصی هست بگید!

Nine
11-09-2007, 19:36
راستش اولش اینترنت سکیوریتی رو نصب کرده بودم
وقتی دیدم این طوری شد ریموو کردم و آنتی ویروسشو نصب کردم که بازم جواب نداد
اگر شما لطف کنید رجیستر کد رو بدین من تست کنم واقعا ممنون میشم

با سلام
اینم رجیستر کی برای اینترنت سکیوریتی کسپر نسخه های 6 یا 7

hamilton
11-09-2007, 20:19
راستش خودمم سر در نميارم
اما بايد عرض کنم نسخه ي 6.0.2 رو نصب کردم
موقع اپديت هم اين طوري ميشه

وقتي هم اپديت شد بعدش برنامه کلا غير فعال ميشه
The threat signatures are corrupted

به مغازه اي که سي دي رو خريده بودم هم زنگ زدم گفت خانوم بلد نيستي نصب کني، من خودم از همين نسخه اسفتاده ميکنم هیچ مشکلی هم ندارم

ببينيد دوست عزيز اونطور كه در شكل گذاشتيد ظاهرا تغييراتي در update Source اين آنتي ويروس ايجاد كرده ايد چرا كه اگر دقت كرده باشيد آنتي ويروس شما به جاي اينكه به Kaspersky lab براي آپديت وصل بشه به مسيري كه براش تعريف كرده ايد يعني c:\Documents and settings ميره و نبايد انتظار آپديت از طريق اينترنت را داشته باشيد.به تصويري كه من موقع آپديت گرفتم توجه بفرماييد.اون قسمتي كه دورش خط كشيدم و با شكل خودتان مقايسه كنيد.براي تغيير از اين حالت شما بايد در قسمت update setting وارد شده و چك قسمت مربوطه را كه در شكل دوم قرار داده ام را فعال كرده و ok كنيد.اميدوارم با اينكار مشكل شما هم حل بشه.

و شكل دوم:

Hoom@n
11-09-2007, 20:22
اصلا اینطور نیست. نسبت به یه چیزی مثل norton اصلا سنگین نیست. شما اون رو با چی مقایسه می کنید؟

somayeh_63
11-09-2007, 21:37
ببينيد دوست عزيز اونطور كه در شكل گذاشتيد ظاهرا تغييراتي در update Source اين آنتي ويروس ايجاد كرده ايد چرا كه اگر دقت كرده باشيد آنتي ويروس شما به جاي اينكه به Kaspersky lab براي آپديت وصل بشه به مسيري كه براش تعريف كرده ايد يعني c:\Documents and settings ميره و نبايد انتظار آپديت از طريق اينترنت را داشته باشيد.به تصويري كه من موقع آپديت گرفتم توجه بفرماييد.اون قسمتي كه دورش خط كشيدم و با شكل خودتان مقايسه كنيد.براي تغيير از اين حالت شما بايد در قسمت update setting وارد شده و چك قسمت مربوطه را كه در شكل دوم قرار داده ام را فعال كرده و ok كنيد.اميدوارم با اينكار مشكل شما هم حل بشه.

و شكل دوم:

بله من طبق روشي که براي اپديت نوشته شده (داخل سي دي) عمل کردم
يعني فايل اپديت ماهانه، يا روزانه رو از همون ادرسي که گفتم دانلود کردم
بعد در قسمت update Source تيک گزينه ي Kaspersky lab رو برداشتم و مسيري رو که فايل دانلود شده در اون قرار داره رو انتخاب کردم
براي همينه که ميگم روي سي دي نوشته اگر از اينترنت و به صورت اتوماتيک اپديت کنيد برنامه Expired ميشه

اميدوارم منظورمو درست گفته باشم

somayeh_63
11-09-2007, 21:43
با سلام
اینم رجیستر کی برای اینترنت سکیوریتی کسپر نسخه های 6 یا 7

ممنون دوست عزیز
دانلود کردم، خدا کنه درست بشه

hamilton
11-09-2007, 21:44
بله من طبق روشي که براي اپديت نوشته شده (داخل سي دي) عمل کردم
يعني فايل اپديت ماهانه، يا روزانه رو از همون ادرسي که گفتم دانلود کردم
بعد در قسمت update Source تيک گزينه ي Kaspersky lab رو برداشتم و مسيري رو که فايل دانلود شده در اون قرار داره رو انتخاب کردم
براي همينه که ميگم روي سي دي نوشته اگر از اينترنت و به صورت اتوماتيک اپديت کنيد برنامه Expired ميشه

اميدوارم منظورمو درست گفته باشم

چه كار سختي پيش روي پاي شما گذاشته.شما به راحتي ميتونستيد يك كليد فعال براي محصولات كاسپر در اين انجمن پيدا كنيد.هم من و هم تعدادي از دوستان لينك كليدهاي فعال را گذاشته اند.

somayeh_63
11-09-2007, 22:23
برای همینه میترسم اتوماتیک اپدیتش کنم دیگه
نمیدونم باهاش چیکار کنم
کفرمو در اورده

hamilton
11-09-2007, 23:01
برای همینه میترسم اتوماتیک اپدیتش کنم دیگه
نمیدونم باهاش چیکار کنم
کفرمو در اورده

ترس نداره.ترس از چي؟نهايتا به شما ميگه كليد شما در ليست سياهه.چاره كار دادن يك كليد ديگست.نه مجبوري دوباره Uninstall بكنيد و نه چيز ديگري.چيزي هم كه فراوانه كليده كه اگر نگاهي به همين تاپيك بكنيد تعداد قابل توجهي كليد پيدا ميكنيد.آنتي ويروسي كه نتونه مرتب آپديت بشه قاعدتا نميتونه امنيت سيستم را تامين كنه حتي اگر بهترين آنتي ويروس دنيا باشه.

shahedi
11-09-2007, 23:13
سلام
من اینترنت سکوریتی کاسپر رو نصب کردم ورژن 7 رو اما کرک نمیشه
میخواستم بیبینم کسی کرک دیگه واسه این داره ؟
یکی هم اینه که کدوم بهتره ادم نصب کنه
kasper sky antivirus یا اینترنت سکوریتی کاسپر
یکی هم که همین جوریش که اینترنت سکوریتی رو تصب کردم اینترنت اکسپلورر هیچ سایتی رو باز نمیکنه چی کار کنم؟
رجیستر کردن نسخه ی 7 کسپر
سلام دوست عزیز از این روش استفاده کن شاید کار داد.
1) open kis sttings
2) go to service and disable self defense
3) delete the kis keys( go to activation in kis program en delete all keys
4) replace lic.ppl with original file location. (you must exit kaspersky first)
5) run kaspersky : activation page will appear choise apply existing licence key
6) use the key with the program or any 6 or 7 kis keys.
اگه کی هاشم می خوای آپلود کنم

somayeh_63
12-09-2007, 01:26
ترس نداره.ترس از چي؟نهايتا به شما ميگه كليد شما در ليست سياهه.چاره كار دادن يك كليد ديگست.نه مجبوري دوباره Uninstall بكنيد و نه چيز ديگري.چيزي هم كه فراوانه كليده كه اگر نگاهي به همين تاپيك بكنيد تعداد قابل توجهي كليد پيدا ميكنيد.آنتي ويروسي كه نتونه مرتب آپديت بشه قاعدتا نميتونه امنيت سيستم را تامين كنه حتي اگر بهترين آنتي ويروس دنيا باشه.

اخه ایراد اپدیت آنلاین هم اینه که وسطش دیسی میشمو ضد حال میخورم
مثلا همین امروز دوبار تا جدودای 30% اپ شده بعد دیسی شدم
دلم میخواد مونیتورو پرت کنم از پنجره بیرون

shahedi
12-09-2007, 05:58
اخه ایراد اپدیت آنلاین هم اینه که وسطش دیسی میشمو ضد حال میخورم
مثلا همین امروز دوبار تا جدودای 30% اپ شده بعد دیسی شدم
دلم میخواد مونیتورو پرت کنم از پنجره بیرون
گزینه ای به شکل " داره روی اون کلکیک کن و بعد دوباره آپدیت کن

somayeh_63
12-09-2007, 23:43
گزینه ای به شکل " داره روی اون کلکیک کن و بعد دوباره آپدیت کن

ولی دوست عزیزPause هم مشکل رو حل نکرد
وقتی دیسانکت میشه چه Pause کرده باشیم چه نباشیم اپدیت قطع میشه
Pause فقط موقعی که کانکت هستیم به درد میخوره

Mehran*Architector
12-09-2007, 23:57
سلام
من اینترنت سکورریتی 602614 را دارم اما از دیروز که فایل اپدیت cumul کاسپر رو گرفتم و با اون آپدیت کردم دیگه کاسپر من کار نمیکنه نه محافظت و نه پک کردن فایل...بهتر بگم...مردددددددددددددددددد ددددددددددددد

پذیرای تسلیت دوستان هستم !!!!!!!!!!!!!!!

اگه کسی شوک قلبی یا معجون خاصی برای کاسپر جوون مرگ شده من داره کمکم کنه...ثواب دارم دم ماه رمضون دل یه خانواده رو شاد کردین اخه بنده خدا نون بیار خانواده هست !!!!!!!
اگر هم کسی key registry این ورپن رو می خواد بگه تا من چند تایی براش اپلود کنم

somayeh_63
13-09-2007, 00:08
ااااااااااااا ایشونم مشکلش عین مشکل منه
برا منم همین طوری شده
تروخدا راه حل پیدا کردین به منم بگید
انتی ویروسم بدون اپدیته

Xx Hossein xX
13-09-2007, 00:16
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
دوتا سوال داشتم ..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][2].gif
1- آپ دیتهای های انتی ویروس کجا سیو میشه ؟
2- اگه از آپدیتها بک آپ بگیرم و وقتی ویندوز رو عوض کردم جای قبلش پیست کنم آنتی ویروس به عنوان آپدیت اونو قبول میکنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Nine
13-09-2007, 00:46
اقا کار نکرد یکی دیگه بدین:((

چرا عزیز کار میکنه اینم دلیل

shabgard
13-09-2007, 01:00
ooo p\\\\\\\\\\خوب رفیق برا تو نسخه 7 برا من 6 است!! منم الان 7 دل می کنمک:)

vtn54
13-09-2007, 15:31
برا منم همین طوری شده
انتی ویروسم بدون اپدیته

دوست عزیز

کاسپرسکی را پاک کن و از اول نصب کنید و از این پس از آپدیت اتوماتیک استفاده کنید اگر آخرین نسخه را داونلود کنید مقدار

آپدیت اولیه زیاد نخواهد بود ولی اگر از نسخه های قدیمی مانند آن چه خریده اید استفاده کنید حجم آپدیت اولیه بسیاز زیاد

می شود آپدیتهای معمولی کاسپرسکی اگر روزانه آپدیت کنید کمتر از 100 کیلوبایت حجم دارند که حتی با کمترین

سرعتها هم بیشتر از چند دقیقه طول نمی کشد در ضمن معمولا اگر خط اینترنت وسط اپدیت قطع شود بار بعد معمولا از

جایی که آپدیت رها شده ادامه خواهد یافت . یکی از بزرگترین مزیتهای کاسپرسکی سرعت انتشار آپدیتهای ان است و آن

فروشنده احمقی که توصیه کرده است پس از نصب برای جلوگیری از غیر فعال شدن , کاسپرسکی را آپدیت نکنید

متاسفانه چیزی از این مقوله سرش نمی شود. انتی ویروس بدون آپدیت روزانه یک صنار نمی ارزد.

NimoOol.HD2
13-09-2007, 19:03
ببخشید شما نمی تونید یه جواب درست بدید حتما باید بگید 10 تا صفحه رو بگرد یا مثلا 100 بار به این سوال جواب داده شده
خوب نمی تونید واقعا بگید نپرسیم دیگه
البته ببخشید

somayeh_63
13-09-2007, 21:04
دوست عزیز

کاسپرسکی را پاک کن و از اول نصب کنید و از این پس از آپدیت اتوماتیک استفاده کنید اگر آخرین نسخه را داونلود کنید مقدار

آپدیت اولیه زیاد نخواهد بود ولی اگر از نسخه های قدیمی مانند آن چه خریده اید استفاده کنید حجم آپدیت اولیه بسیاز زیاد

می شود آپدیتهای معمولی کاسپرسکی اگر روزانه آپدیت کنید کمتر از 100 کیلوبایت حجم دارند که حتی با کمترین

سرعتها هم بیشتر از چند دقیقه طول نمی کشد در ضمن معمولا اگر خط اینترنت وسط اپدیت قطع شود بار بعد معمولا از

جایی که آپدیت رها شده ادامه خواهد یافت . یکی از بزرگترین مزیتهای کاسپرسکی سرعت انتشار آپدیتهای ان است و آن

فروشنده احمقی که توصیه کرده است پس از نصب برای جلوگیری از غیر فعال شدن , کاسپرسکی را آپدیت نکنید

متاسفانه چیزی از این مقوله سرش نمی شود. انتی ویروس بدون آپدیت روزانه یک صنار نمی ارزد.

پس یعنی اینی که من خریدم نسخه ی نهاییش نیست؟
ای الهی بگم سوسک بشه که به اسم اخرین نسخه به من فروخت
چند بارم پرسیدم، برگشت تاکید کرد که مطمئن باش
میگم اخه خیلییییییییییییییییی طول میکشه تا اپدیت بشه
در هر صورت ممنون از راهنماییتون

rsh
13-09-2007, 21:27
سلام من الان تو سایت کاسپر بودم دیدم فایلهای به روز رسانی رو داره
سوالی که داشتم اینه اگه این فایل به روز رسانی هفتگی رو دانلود کنم با ان میشه کاسپر رو اپدیت کرد
در ضمن سه نوع فایل به روز رسانی داشت کدومو دانلود کنم بهتره با تشکر

Nine
13-09-2007, 23:43
پس یعنی اینی که من خریدم نسخه ی نهاییش نیست؟
ای الهی بگم سوسک بشه که به اسم اخرین نسخه به من فروخت
چند بارم پرسیدم، برگشت تاکید کرد که مطمئن باش
میگم اخه خیلییییییییییییییییی طول میکشه تا اپدیت بشه
در هر صورت ممنون از راهنماییتون

با سلام مجدد
من نمی دونم منظورتون از خرید این آنتی ویروس خرید سی دی این آنتی ویروس به قیمت 2-3 هزار تومنه که خوب این سی دی ها هم نسخه های قدیمی دارن هم به علت همین قدیمی بودن دیگه رجیستر کی اش کار نمی کنه برا همین خرید آنتی ویروس از سی دی کار درستی نیست
بهترین راه اینه که شما همیشه آخرین نسخه رو از سایت این آنتی ویروس دانلود کنید ( نسخه ی رایگان 30 روزه) و بعد تو همین انجمین و انجمن کرک و سریال دنبال رجیستر کی های جدید باشید که دوستان می ذارن و با خیال راحت آنتی ویروستون رو آن لاین آپدیت کنید - در واقع آپدیت دستی آنتی ویروس اونم مثلا به صورت هفتگی تقریبا یعنی آنتی ویروس نداشتن خصوصا کسپر که آپدیتش دقیقه ای است
اگه هم که می خواین نسخه اصل رو بخرین که باید از نماینده های مجاز بخرین مثل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که این نمایندگی ها در واقع ستاپ رو که به شما نمی فروشن بلکه اونا همون رجیستر کی و حق استفاده از این آنتی ویروس رو به شما می فروشن و بعد شما باید هر چند وقت یه بار نسخه های جدید رو از سایت کسپر دانلود کنید مثلا قیمت اینترنت سکیورتی کسپر برای 1 سال استفاده نزدیک 60 هزار تومانه
حجم اینتر نت سکیوریتی کسپر که الان نسخه نهایی اون 7.0.0125 است حدود 25 مگه که خوب قبول دارم با خطوط ذایل آپ کمی گرفتنش طول می کشه اما ارزش 1-2 ساعت وقت گذاشتن رو داره

ا
ین آدرس سایت برای دانلود آخرین نسخه اینترنت سکیورتی

این رجیستر کی برای استفاده تا 7 ماه دیگه

اینم اون قسمتی که ورژن آنتی ویروس مشخص میشه

Nine
13-09-2007, 23:49
سلام من الان تو سایت کاسپر بودم دیدم فایلهای به روز رسانی رو داره
سوالی که داشتم اینه اگه این فایل به روز رسانی هفتگی رو دانلود کنم با ان میشه کاسپر رو اپدیت کرد
در ضمن سه نوع فایل به روز رسانی داشت کدومو دانلود کنم بهتره با تشکر

من بازم تاکید می کنم چرا وقتی میشه این آنتی ویروس رو خیلی راحت از سایت آپدیت کرد با تاخیر به صورت دستی آپدیت بشه
شما از اینترنت سکیوریتی کسپر استفاده کن من براتون سریال قانونی براتون می ذارم که بتونین تا 6 ماه از این اینترنت سکیوریتی قانونا و به اسم خودتون ازش استفاده کنید
آپدیت دستی به علت دیر کرد در آپدیت آنتی ویروس بسیار کم اثر و خطرناکه و اصلا تو صیه نمی شه

somayeh_63
14-09-2007, 01:00
با سلام مجدد
من نمی دونم منظورتون از خرید این آنتی ویروس خرید سی دی این آنتی ویروس به قیمت 2-3 هزار تومنه که خوب این سی دی ها هم نسخه های قدیمی دارن هم به علت همین قدیمی بودن دیگه رجیستر کی اش کار نمی کنه برا همین خرید آنتی ویروس از سی دی کار درستی نیست
بهترین راه اینه که شما همیشه آخرین نسخه رو از سایت این آنتی ویروس دانلود کنید ( نسخه ی رایگان 30 روزه) و بعد تو همین انجمین و انجمن کرک و سریال دنبال رجیستر کی های جدید باشید که دوستان می ذارن و با خیال راحت آنتی ویروستون رو آن لاین آپدیت کنید - در واقع آپدیت دستی آنتی ویروس اونم مثلا به صورت هفتگی تقریبا یعنی آنتی ویروس نداشتن خصوصا کسپر که آپدیتش دقیقه ای است
اگه هم که می خواین نسخه اصل رو بخرین که باید از نماینده های مجاز بخرین مثل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که این نمایندگی ها در واقع ستاپ رو که به شما نمی فروشن بلکه اونا همون رجیستر کی و حق استفاده از این آنتی ویروس رو به شما می فروشن و بعد شما باید هر چند وقت یه بار نسخه های جدید رو از سایت کسپر دانلود کنید مثلا قیمت اینترنت سکیورتی کسپر برای 1 سال استفاده نزدیک 60 هزار تومانه
حجم اینتر نت سکیوریتی کسپر که الان نسخه نهایی اون 7.0.0125 است حدود 25 مگه که خوب قبول دارم با خطوط ذایل آپ کمی گرفتنش طول می کشه اما ارزش 1-2 ساعت وقت گذاشتن رو داره

ا
ین آدرس سایت برای دانلود آخرین نسخه اینترنت سکیورتی

این رجیستر کی برای استفاده تا 7 ماه دیگه

اینم اون قسمتی که ورژن آنتی ویروس مشخص میشه

آخه دوست عزیز با دایل اپ چطور میشه برنامه ی به این سنگینی رو دانلود کرد؟
اتوماتیک هم تا 50% دانلود شد و یهو ارور داد و الانم برنامه رو غیر فعالش کرده:41:

Nine
14-09-2007, 01:13
اتوماتیک هم تا 50% دانلود شد و یهو ارور داد و الانم برنامه رو غیر فعالش کرده:41:

می تونید برا دانلود یه سر به کافی نت ADSL دار بزنید و نسخه رو دانلود کنید
البته من با دایل آپ با IDM می ذارم تا بگیره یه چند ساعتی وقت می بره اما خوب چه می شه کرد
اینجوری چون حجم آپدیت ها پایینه با همین خطوط دایل آپ هم تو 15-20 دقیقه آپدیت می شه

Mehran*Architector
14-09-2007, 01:36
برا منم همین طوری شده
انتی ویروسم بدون اپدیته

سلام...مشکل من با آپدیت حل شد فکر دلش برای یه غذای چرب و چیلی بنام آپدیت از طرفش مادرش تنگ شده بود
...از سایت آپدیت کنید...نه با فایل دانلود شده...

OOGame MakerOO
14-09-2007, 12:13
با سلام خدمت بزرگان و دوستان...
چند تا سوال و درخواست خدمتتون داشتم...
اول اينكه كرك يا سريال نامبر نسخه 7.0.0.125 اين برنامه رو اگه ميشه بديد.
و اينكه اين گزينه Add to trusdet zone چي كار مي كنه؟!
در ضمن اگه ميشه بگيد كه من كدوم گزينه رو بزنم كه هر چي ويروس دارم نفله بشه بهتره...
با تشكر

OOGame MakerOO
14-09-2007, 12:15
اون بالا ريجستر كي پيدا كردم ولي اگه ميشه جواب سوال دوم و سومم رو بديد...
باز هم ممنونم

vtn54
14-09-2007, 12:54

نسخه های جدید کاسپرسکی همگی حجمی بالای 20 مگابایت دارند برای کسانی که اینترنت پرسرعت ندارند بهترین راه

دانلود آن در کافی نت هایی است که از اینترنت پرسرعت استفاده می کنند ولی اگر خواستید در خانه دانلود کنید حتما از

دانلود منیجر استفاده کنید تا در صورت قطع اتصال به اینترنت مشکلی پیش نیاید .علت اشکال به وجود امده در آپدیت شما

هم احتمالا استفاده شما از یک کلید باطل شده است یا اینکه به علت آپدیتهای ناقص قبلی دیتابیس آنتی ویروس دچار

مشکل شده است .اگر متن پیغام را بگذارید بهتر می شود نظر داد.

vtn54
14-09-2007, 13:06
اون بالا ريجستر كي پيدا كردم ولي اگه ميشه جواب سوال دوم و سومم رو بديد...
باز هم ممنونم

کاسپرسکی گاهی با برنامه های دیگر مشکل پیدا می کند و باعث می شود به طور طبیعی کار خود را انجام ندهند در این

حالت اگر از برنامه مزبور اطمینان دارید می توانید آن را با استفاده از گزینه Add to trusdet zone به لیست برنامه هایی که

کاسپرسکی به آنها اطمینان دارد اضافه کنید تا دیگر کاری به کارشان نداشته باشد . در مورد سوال دیگرتان نمی دانم

منظورتان ویروسهایی است روی هاردتان هستند یا ویروسهایی که احتمال دارد در آینده سیستم را مبتلا کنند .برای مورد

اول عمق اسکن و قدرت هوریستیک و اسکن آنتی روت کیت را روی حداکثر بگذارید .برای مورد دوم قدرت Web-Scan را

روی حداکثر بگذارید و گزینه های سرویس PDM را به طور کامل فعال کنید ( که البته هر دوی آنها باعث بروز عوارضی

می شوند ) در ضمن در هر دو مورد بالا گزینه Potentially Dangerous software را حتما علامت بزنیدو البته آپدیتهای مکرر

هم ( حداقل روزانه ) که دیگر نیازی به گفتن ندارد .

OOGame MakerOO
14-09-2007, 14:56
ممنون.... ولي من ويژوال استيدويو رو كه به Add to trusted zone كردم ديگه حالا باز نميشه... يعني وقتي مي خوام برم توي يه صفحه cmd مياد و ميره و برنامه بالا نمياد

mahdi bg
14-09-2007, 20:26
سلام

آنتي ويروس رو چه طوري ميشه آبديت دستي کرد؟

ممنون

mrmmnb
14-09-2007, 23:13
کاسپرسکی گاهی با برنامه های دیگر مشکل پیدا می کند و باعث می شود به طور طبیعی کار خود را انجام ندهند در این

حالت اگر از برنامه مزبور اطمینان دارید می توانید آن را با استفاده از گزینه Add to trusdet zone به لیست برنامه هایی که

کاسپرسکی به آنها اطمینان دارد اضافه کنید تا دیگر کاری به کارشان نداشته باشد . در مورد سوال دیگرتان نمی دانم

منظورتان ویروسهایی است روی هاردتان هستند یا ویروسهایی که احتمال دارد در آینده سیستم را مبتلا کنند .برای مورد

اول عمق اسکن و قدرت هوریستیک و اسکن آنتی روت کیت را روی حداکثر بگذارید .برای مورد دوم قدرت Web-Scan را

روی حداکثر بگذارید و گزینه های سرویس PDM را به طور کامل فعال کنید ( که البته هر دوی آنها باعث بروز عوارضی

می شوند ) در ضمن در هر دو مورد بالا گزینه Potentially Dangerous software را حتما علامت بزنیدو البته آپدیتهای مکرر

هم ( حداقل روزانه ) که دیگر نیازی به گفتن ندارد .

ببخشید معنی عبارت Add to trusdet zone اینه که برنامه مورد نظر به لیست برنامه های مورد اطمینان کاسپر اضافه بشه (طبق گفته شما) یا اینکه محل برنامه به لیست محلهای خطرناک اضافه بشه(چیزی که من تاحالا فکر میکردم!!)

shahedi
15-09-2007, 00:31
سلام

آنتي ويروس رو چه طوري ميشه آبديت دستي کرد؟

ممنون
روی آیکنش توی تسک بار راست کلیک کن و آپدیت را انتخاب کن

Nine
15-09-2007, 01:00
ببخشید معنی عبارت Add to trusdet zone اینه که برنامه مورد نظر به لیست برنامه های مورد اطمینان کاسپر اضافه بشه (طبق گفته شما) یا اینکه محل برنامه به لیست محلهای خطرناک اضافه بشه(چیزی که من تاحالا فکر میکردم!!)

trust به معنی اطمینان داشتن - مطمئن بودن است و معنی جمله بالا یعنی اضافه شدن به برنامه های قابل اطمینان
و شما تا به حال اشتباه می کردید

mahdi bg
15-09-2007, 04:49
سلام

روی آیکنش توی تسک بار راست کلیک کن و آپدیت را انتخاب کن

به این راحتی این که فقط چند ثاتیه طول کشید؟
ممنون

OOGame MakerOO
15-09-2007, 06:38
ببخشيد من چرا از آخرين ريجستر كدي كه اينجا لينكش گذاشته شده نمي تونم استفاده كنم؟!
دبل كليك كه مي كنم ارور ميده (بعد از زدن دكمه يس)
بايد آنتي ويروس رو غير فعال كنم؟!

Enter
15-09-2007, 09:34
اقایون توروقران کمک کنید من هرکاری که میکنم نمیتونم کاسپررودستی آپدیت کنم همون کارو کردم یعنی پوشه Bases رو تویه پارتیشن دیگه کپی کردم همه اون کارهایی که بچه ها گفتن انجام دادم ولی نشد که نشد یکی کمک کنه

shahedi
15-09-2007, 09:35
سلام

به این راحتی این که فقط چند ثاتیه طول کشید؟
ممنون
ون خودش آپدیت به طور اتومات می شه

shahedi
15-09-2007, 09:43
اقایون توروقران کمک کنید من هرکاری که میکنم نمیتونم کاسپررودستی آپدیت کنم همون کارو کردم یعنی پوشه Bases رو تویه پارتیشن دیگه کپی کردم همه اون کارهایی که بچه ها گفتن انجام دادم ولی نشد که نشد یکی کمک کنه
سلام عزیز اگر دیتا بیس آنتی ویروس باشه با اینترنت سکیوریتی نمی سازه

shahedi
15-09-2007, 09:47
ببخشيد من چرا از آخرين ريجستر كدي كه اينجا لينكش گذاشته شده نمي تونم استفاده كنم؟!
دبل كليك كه مي كنم ارور ميده (بعد از زدن دكمه يس)
بايد آنتي ويروس رو غير فعال كنم؟!
ببخشید تکراری شد.....
شما درست رجیستر می کنین؟

hamilton
15-09-2007, 20:16
دوستان اگر كسي كرك kaspersky internet security 7.0.0.125 را داره كه تو بلك ليست نباشه رو اينجا بذاره به زبان ساده يعني آپديت بشه

اگر كسي كرك kaspersky internet security 7.0.0.125 رو داره اينجا بذاره

دوست عزيز شما درخواست خودتان را در تاپيك مربوط به كرك و سريال كاسپر مطرح كرديد.كمي صبر ميكرديد پاسخ خود را دريافت ميكرديد و نيازي به دادن پست در تاپيكهاي مختلف نيز نميباشه چرا كه اين تاپيك فقط مختص بحث و تبادل نظر در مورد آنتي ويروس كاسپره و در مورد كرك و سريال در صورت مطرح شدن در اين تاپيك حذف خواهد شد.

vtn54
15-09-2007, 23:54
ممنون.... ولي من ويژوال استيدويو رو كه به Add to trusted zone كردم ديگه حالا باز نميشه... يعني وقتي مي خوام برم توي يه صفحه cmd مياد و ميره و برنامه بالا نمياد

شاید مشکل از کاسپرسکی نباشد و یا شما فایل اصلی برنامه و یا تمامی فایلهای فعال آن را اضافه نکرده باشید.

Amin_0913
16-09-2007, 14:02
سلام
اخرین ورژنی که از این انتی ویروس اموده چنده؟

Nine
16-09-2007, 15:03
سلام
اخرین ورژنی که از این انتی ویروس اموده چنده؟

الان این آخرینه

7.0.0.125

Amin_0913
16-09-2007, 19:53
کسی لینک دانلودشو داره؟

37598
16-09-2007, 19:57
کسی لینک دانلودشو داره؟
بیا امین جون

اینم کرک

Nine
16-09-2007, 19:58
کسی لینک دانلودشو داره؟

Aamoo
17-09-2007, 13:13
سلام
من ميخواستم Kaspersky Antivirus Personal Pro 5.0.390 رو روي win server 2003 نصب كنم ولي نشد ! چرا؟

shahedi
17-09-2007, 14:01
سلام
من ميخواستم Kaspersky Antivirus Personal Pro 5.0.390 رو روي win server 2003 نصب كنم ولي نشد ! چرا؟
به واژه ی پرسنال دقت کنید شخصی.... احتمالا به این دلیل

Aamoo
17-09-2007, 14:05
سلام
پس كدوم kasper رو بايد نصب كرد؟

Nine
17-09-2007, 15:48
سلام
پس كدوم kasper رو بايد نصب كرد؟

Nine
17-09-2007, 19:33
آموزش تنظیمات اینترنت سکیویتی کسپر 7 به صورت عکس همراه با توضیحات در اینجا

Aamoo
19-09-2007, 10:29

سلام
با تشكر از توجهتون فقط اين نسخه آزمايشيه و متاسفانه كار منو راه نميندازه لطفا اگه ليسنس كي اين نسخه رو سراغ داريد منو راهنمايي كنيد
ممنونم

shahedi
19-09-2007, 13:46
آموزش تنظیمات اینترنت سکیویتی کسپر 7 به صورت عکس همراه با توضیحات در اینجا

سلام زحمت کشیدی دوست گرامی ولی بهتر بود پست منفرد می گرفتی اینطوری

راستی یک کم کیفیت عکسا رو کم کن همه که مثل شما adslندارن برای دوستان دیال آپی....

Nine
19-09-2007, 14:13
سلام زحمت کشیدی دوست گرامی ولی بهتر بود پست منفرد می گرفتی اینطوری

راستی یک کم کیفیت عکسا رو کم کن همه که مثل شما adslندارن برای دوستان دیال آپی....

سلام شاهدی عزیز
راستش برا این پست منفرد ندادم که بشه در ادامش اگه کسی نظری یا پیشنهادی یا سوالی داره در ادامش بپرسه و جواب بگیره
در مورد کیفیت عکس ها چون تمام آموزش در قالب عکس بود گفتم ممکنه اون جوری نا خوانا بشه البته با این وجود من حجم عکس ها رو در حد 80-90 کیلو گرفتم البته قبول دارم با دایل آپ یه کم طول می کشه این جاها شاید onspeed چاره ساز باشه
بازم ممنون

shahedi
19-09-2007, 14:23
سلام شاهدی عزیز
راستش برا این پست منفرد ندادم که بشه در ادامش اگه کسی نظری یا پیشنهادی یا سوالی داره در ادامش بپرسه و جواب بگیره
در مورد کیفیت عکس ها چون تمام آموزش در قالب عکس بود گفتم ممکنه اون جوری نا خوانا بشه البته با این وجود من حجم عکس ها رو در حد 80-90 کیلو گرفتم البته قبول دارم با دایل آپ یه کم طول می کشه این جاها شاید onspeed چاره ساز باشه
بازم ممنون
اینجا هم من یه توصیه دارم هیچ وقت با فتوشاپ حجم عکسا رو کم نکن پیشنهاد من CaptureWiz است برای اینکه دوستان این آموزش شما را داشته باشن براتون PDF بکنم؟ چون ممکن هیزتوری مرورگر پاک بشه

mahdi bg
20-09-2007, 05:27
سلام
آنتی ویروس من یک چند وقتیه
این پیغام رو می ده و فعال نمی شه

هیچ Key رو هم قبول نمی کنه
فقط یک چیز من Database رو از طریق راست
کلیک روی آیکونش Update کردم امکان داره مشکل
از این باشه؟
ممنون

hamilton
20-09-2007, 08:00
سلام
آنتی ویروس من یک چند وقتیه
این پیغام رو می ده و فعال نمی شه

هیچ Key رو هم قبول نمی کنه
فقط یک چیز من Database رو از طریق راست
کلیک روی آیکونش Update کردم امکان داره مشکل
از این باشه؟
ممنون

شما هنوز از نسخه Personal Pro داريد استفاده ميكنيد؟اين نسخه به نظر شما قديمي نشده؟پيدا كردن كليد براي اين محصول مشكله.چرا از نسخه هاي جديد كاسپر كه هوش مصنوعي بالاتري دارند و امنيت بيشتري را براي سيستم تامين ميكنند استفاده نميكنيد؟
در هر صورت اگر همچنان ميخواهيد از اين نسخه استفاده كنيد به آدرس زير بريد و يك ايميل معتبر بديد تا يك key جديد براي مدت 3 ماه براي شما فرستاده بشه:

Nine
21-09-2007, 13:24
اینجا هم من یه توصیه دارم هیچ وقت با فتوشاپ حجم عکسا رو کم نکن پیشنهاد من CaptureWiz است برای اینکه دوستان این آموزش شما را داشته باشن براتون PDF بکنم؟ چون ممکن هیزتوری مرورگر پاک بشه

خواهش می کنم
از نظر من ایرادی نداره

dark fear
21-09-2007, 19:51
اکتیو کردن رو نمیشه قانونی انجام داد ؟

webworld
22-09-2007, 15:59
دوستان کمک کنید. من خیلی رو سیستم حساسم که ویروسی نشه الانم یه ویندوز جدید نصب کردم و اولین کاری که کردم Kaspersky Internet Security 7 رو نصب کردمو آپدیتش کردم اما از همون اپتدا تو اینترنت که میرفتم این پیغام میومد:
یعنی چی؟ کسی میخواد به من حمله کنه؟ یا ویروسیم؟ یا الکی ارور میده؟ آخه من همیشه به اینترنت وصلم و روزی 3-4 بار این ارور میاد

hamilton
22-09-2007, 20:25
دوستان کمک کنید. من خیلی رو سیستم حساسم که ویروسی نشه الانم یه ویندوز جدید نصب کردم و اولین کاری که کردم Kaspersky Internet Security 7 رو نصب کردمو آپدیتش کردم اما از همون اپتدا تو اینترنت که میرفتم این پیغام میومد:
یعنی چی؟ کسی میخواد به من حمله کنه؟ یا ویروسیم؟ یا الکی ارور میده؟ آخه من همیشه به اینترنت وصلم و روزی 3-4 بار این ارور میاد

اين يك كرم شبكه است و هيچ خطري شما را تهديد نميكنه.

webworld
22-09-2007, 21:06
یعنی اگه من کاسپراسکی رو ببندم کامپیوترم کرمی میشه؟ کدوم شبکه؟اینترنت؟ یعنی اینترنت کرم داره؟ من که گیج شدم!

hamilton
22-09-2007, 22:06
یعنی اگه من کاسپراسکی رو ببندم کامپیوترم کرمی میشه؟ کدوم شبکه؟اینترنت؟ یعنی اینترنت کرم داره؟ من که گیج شدم!

شما حتي اگر كاسپر را هم ببنديد مشكلي براي شما ايجاد نميشه و آلودگي نيز براي سيستم شما اتفاق نمي افته.

@shahram@
23-09-2007, 19:47
Kaspersky anti virus 7.0.0.125en
سلام
من این نسخه رو دانلود کردم از سایت اصلی سازنده بالاش هم نوشته http
در ضمن از سایتهای خارجی یک سریال مربوط به این انتی ویروس رو نیز گرفتم که اینه
03d4-000491-0099b289
من قبلا از این انتی ویروس استفاده کردم البطه از نوع نسخه 6 بعد یه فایل کی باید می زدی تا فعال بشه
و اگه غیر معتبر بود بعد از ابدیت ایکنش غیر فعال میشد سوال من اینه ایا همین سریال برای نصب کافیه یا احتیاج به کی جن داره
اگه هر نوع کرک که تسط کردین لطف کنید برای من بزارید ممنون میشم چون این انتی هنوز نصب نکردم تا نه مطمعن بشم که کرکش رو در اختیار دارم
خواهشا راهنمای بفرمائید

hamilton
23-09-2007, 20:34
Kaspersky anti virus 7.0.0.125en
سلام
من این نسخه رو دانلود کردم از سایت اصلی سازنده بالاش هم نوشته http
در ضمن از سایتهای خارجی یک سریال مربوط به این انتی ویروس رو نیز گرفتم که اینه
03d4-000491-0099b289
من قبلا از این انتی ویروس استفاده کردم البطه از نوع نسخه 6 بعد یه فایل کی باید می زدی تا فعال بشه
و اگه غیر معتبر بود بعد از ابدیت ایکنش غیر فعال میشد سوال من اینه ایا همین سریال برای نصب کافیه یا احتیاج به کی جن داره
اگه هر نوع کرک که تسط کردین لطف کنید برای من بزارید ممنون میشم چون این انتی هنوز نصب نکردم تا نه مطمعن بشم که کرکش رو در اختیار دارم
خواهشا راهنمای بفرمائید

سريال شما اگر معتبر باشه و در ليست سياه كمپاني كاسپر نباشه ميتونيد به راحتي آنتي ويروس خودتون را رجيستر و آنرا آپديت كنيد.در واقع محصولات كاسپر اين امكان را دارند كه هم با Activation code و هم با RegKey رجيستر شوند.شما زماني كه از سريال فوق ميخواهيد استفاده كنيد بايد online باشيد تا سريال را با server خودش چك كنه و در صورت معتبر بودن فعال بشه.

@shahram@
23-09-2007, 22:11
سلام
اق مشکل پیش اومده العان من نصب کردم با همین سریال و اونجا که سریال وارد میکنم
این روهم می خاد

customer id:
password

بعدکه رفتم نوشته بود اگر قبلا نام رو ثبت کردید وارد کنید
چطور می تونمنام رو ثبت کنم من که تا حالا این کار رو نکردم
لطفا راهنمای کنید مرسی

ژولی لسکو
26-09-2007, 08:15
سلام
چند سوال دارم:
1- چطور میشه از آپدیتها بکآپ گرفت و چطور در نصب بعدی آنها را بکار برد؟
2- چطور میشه در ویستا کاسپر رو از آتوران درآورد که اجرا نشه من در xp بلد بودم ولی ویستا مثل اینکه متفاوته؟
منتظر راهنمایی دوستان عزیز هستم
ممنون

Nine
26-09-2007, 18:57
سلام
چند سوال دارم:
2- چطور میشه در ویستا کاسپر رو از آتوران درآورد که اجرا نشه من در xp بلد بودم ولی ویستا مثل اینکه متفاوته؟
ممنون
روش آپدیت درستی به روش دستی وجود نداره
کپی کردن و ریختن پوشه بیس در حلت سیف مد آنتی ویروس رو در بسیاری موارد دیس ایبل می کنه
تنها روشی که همیشه هم جواب نمی ده به طور خلاصه در شکل توضیح دادم

برا قسمت دوم

hamilton
26-09-2007, 20:25
سلام
چند سوال دارم:
ممنون

اين تصويري كه براي شما قرار ميدم به خوبي نحوه آپديت دستي كاسپر را نشان ميده:

vtn54
28-09-2007, 11:37
سلام خدمت همه دوستان عزیز

اولین تصویر منتشر شده از نسخه 8 کاسپرسکی :

این نسخه که مرحله بتای آن در ماههای آینده آغاز خواهد شد تغییرات زیادی نسبت به نسخه های قبل از خود خواهد

داشت که مهمترین آن استفاده از یک انجین کاملا تازه است که آن را کاملا از نسخه های ماقبل خود متمایز می کند ( لازم

به ذکر است که انجین فعلی کاسپرسکی که چندین سال قدمت دارد ) و آنطور که شرکت کاسپرسکی اعلام کرده است

این نسخه از تکنولوژیهای جدیدی استفاده خواهد کرد که فعلا نمونه مشابهی در بازار برای آنها وجود ندارد .در ضمن بعضی

از اجزای آن به صورت مشترک با شرکتهای امنیتی دیگر تولید خواهد شد هر چند نام آنها هنوز اعلام نشده است .

saeed258s
28-09-2007, 15:23
سلام
یه سوال داشتم
آقت من چن روز پیش از سایت کاسپر یه فایل آپدیت مال اینترنت....دانلود کردم و نصب کردم
ولی هنوز می گف دیتا بیس باید آپدیت بشه،ولی بعدش یه فایل آپدیت روزانه آنتی ویروسشو گرفتم و دستی آپدیتش کردم مشکلم رفع شد
حالا می خواستم ببینم پس اون فایل آپدیت قبلیه چی بوده؟

vtn54
28-09-2007, 23:41
سلام اپ نمیشه

نمیدونم چرا نظر کامل منو حذف کردن ...

دوست عزیز

مشکل شما مربوط به رجیستر کردن کاسپرسکی است که تاپیک مخصوص به خود دارد و شما هم سوالتان را در ان مطرح

کرده اید .پستهای نامربوط به تاپیک بدون توضیح حذف می شوند.

sia0368
29-09-2007, 06:31
با سلام می خواستم بدونم Kaspersky Internet Security v7.0.1.227 Beta واقعیه و واقعا این ورژن اومده؟
ممنون

mrmmnb
30-09-2007, 00:46
چرا ار وقتی کاسپر 7 رو نصب کردم بعضی سایتا نشون داده نمیشه وبا این پیغام روبرو میشم

حالا بعضی سایتا مثل سایتای کرک یه سری مشکلاتی دارند ولی این صفحه ای که میخوام ببینم مشکلی نداره ولی بازم کاسپر نمیزاره اینم لینک صفحه:

اینم عکس کاملش

یعنی راهی نیست که بدون غیر فعال کردن کاسپر بشه این جور صفحات رو دید؟
البته نمی دونم چرا لینک صفحه که دادم ستاره میشه
اینم لینکش با فاصله بین حروف:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید w w . i t s a t f o r u m s . c o m/forum/showthread.php?t=41687

tacki
30-09-2007, 10:54
سلام

این کاسپر بع اس وی چاست و اینترنت اکسپلر گیر الکی میده از زمان بلاک شدن کی هاش هم این اتفاق افتاده مشکل کجاست ؟؟؟

های پاک میکنه دوباره پیدا میکنه !! scvvhost.exe

tacki
30-09-2007, 20:28
این اپ ما رو دیوونه کردی راهی هست که دیگه کی نخواد غیر فعالش کنیم برای آپ من اپ غیر فعال کردم اما هایی میاد میگه نمیتوتی دیگه اپ کنی !!

peyman_nn
30-09-2007, 23:19
سلام
تو رو خدا بگید این چی میگه ؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/QUOTE]
هزار بار اومد

vtn54
30-09-2007, 23:33
سلام
تو رو خدا بگید این چی میگه ؟؟؟؟؟

دوست عزیز

سیستم شما به یک کرم از خانواده W32/Sdbot آلوده شده است . در پیغامهای فوق ابتدا Apply to All را تیک زده بعد گزینه

Terminate را انتخاب کنید .کاسپرسکی را آپدیت کنید , System Restore را غیر فعال کنید و در حالت Safe Mode سیستم را

به طور کامل با کاسپرسکی اسکن کنید .

vtn54
01-10-2007, 03:35
چرا ار وقتی کاسپر 7 رو نصب کردم بعضی سایتا نشون داده نمیشه وبا این پیغام روبرو میشم

حالا بعضی سایتا مثل سایتای کرک یه سری مشکلاتی دارند ولی این صفحه ای که میخوام ببینم مشکلی نداره ولی بازم کاسپر نمیزاره اینم لینک صفحه:

اینم عکس کاملش

یعنی راهی نیست که بدون غیر فعال کردن کاسپر بشه این جور صفحات رو دید؟
البته نمی دونم چرا لینک صفحه که دادم ستاره میشه
اینم لینکش با فاصله بین حروف:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید w w . i t s a t f o r u m s . c o m/forum/showthread.php?t=41687

شما سرویس Parental Control را غیر فعال کنید ( حتی می توانید آن را آنیستال کنید چون بدردتان نمی خورد ) ببینید

مشکلتان حل می شود یا نه؟

mrmmnb
01-10-2007, 16:55
ممنون درست شد البته انیستال نکردم(بلد نبودم) ولی دیسابل کردم چه جوری باید انیستال کرد؟
یه سوال دیگه نمیشه این سرویس فعال باشه و بشه این سایت رو دید؟(مثلا در قسمت تنضیماتش این سایت رو مجاز وارد کنیم) اگه میشه بفرمایید چه جوری و از کجا (انیستال کردنش رو هم بگید)

vtn54
01-10-2007, 17:14
ممنون درست شد البته انیستال نکردم(بلد نبودم) ولی دیسابل کردم چه جوری باید انیستال کرد؟
یه سوال دیگه نمیشه این سرویس فعال باشه و بشه این سایت رو دید؟(مثلا در قسمت تنضیماتش این سایت رو مجاز وارد کنیم) اگه میشه بفرمایید چه جوری و از کجا (انیستال کردنش رو هم بگید)

دوست عزیز

این سرویس همانطور که از نامش پیدا است برای جلوگیری از دسترسی کودکان به سایتهای غیراخلاقی و/یا جلوگیری از

دسترسی کاربران یک کامپیوتر عمومی به سایتهایی با محتوای خاص به کار می رود. برای آنیستال کردن آن یا هنگام نصب

سرویس Parental Control را از حالت انتخاب خارج کنید یا پس از نصب از گزینه Modify,Repair,Remove را از پوشه مربوط

به کاسپرسکی در Start/All Programs انتخاب و از بین سه گزینه مربوطه گزینه Modify را انتخاب کرده و اینبار این سرویس

را از حالت انتخاب خارج کنید ولی اگر می خواهید آن را نگهدارید می توانید سایتهایی را که نمایش داده نمی شوند را به

Exclusion List این سرویس اضافه کنید.

Maximillion
02-10-2007, 06:55
ميخواستم دو تا پست اينجا بزنم اشتباهي توي تاپيك ديگه ي كاسپر زدم.

Kaspersky Anti-Virus 7.0.0.125 Full

Kaspersky Anti-Virus Complete Update 9/23/07

This is the latest virus definitions for Kaspersky Anti-Virus Personal and Lite. Use this if you already have AVP installed

HDJS
02-10-2007, 12:29
سلام ببینم کسی نیست مشکل 2957 رو حل کنه؟ کی بوده من این سوال رو مطرح کردم.تو رو خدا یه نگاهی بش بندازین

vtn54
02-10-2007, 12:39
سلام ببینم کسی نیست مشکل 2957 رو حل کنه؟ کی بوده من این سوال رو مطرح کردم.تو رو خدا یه نگاهی بش بندازین

دوست عزیز

مشکل شما مربوط به رجیستر کردن این نرم افزار است که تاپیک مربوط به خود دارد سوال خود را در آن تاپیک مطرح کنید.

PeS
04-10-2007, 11:11
سلام دوستان
من هر سایتی را میخوام باز کنم این ارور میاد

Kaspersky Internet Security 7.0

The requested URL
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید is forbidden

علتش چی هست ؟ و چه کار باید بکنم

vtn54
04-10-2007, 16:10
سلام دوستان
من هر سایتی را میخوام باز کنم این ارور میاد

Kaspersky Internet Security 7.0

The requested URL
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید is forbidden

علتش چی هست ؟ و چه کار باید بکنم

من هم این مشکل را دارم ولی مال من فقط بعضی از سایتها رو باز نمی کنه

سلام

اگر شما دوستان عزیز کمی بیشتر حوصله به خرج بدهید و کمی جستجو کنید یا حداقل چند پست جلوتر از پست خودتان

را ببینید مطمئنا جواب سوال خود را پیدا می کنید.:13:

HAMID-3138
04-10-2007, 21:52
تصویر بالا نتیجه آپدیت منه
چه اشتباهی کردم
در تصویر زیر بعد از آپدیت نمایان شده
لطفا ً راهنمایی کنید
من برای اولین بار ه که دارم از kis استفاده میکنم

hamilton
04-10-2007, 23:43
تصویر بالا نتیجه آپدیت منه
چه اشتباهی کردم
در تصویر زیر بعد از آپدیت نمایان شده
لطفا ً راهنمایی کنید
من برای اولین بار ه که دارم از kis استفاده میکنم

دوست عزيز آپديت نشدن آنتي ويروس شما به اين دليله كه Key شما در ليست سياه قرار داره و بايد اون Key را حذف و يك كليد جديد و معتبر وارد كنيد.وقتي كليد شما معتبر باشه شما اون قسمت Warning كه با رنگ قرمز هم در تصوير شما مشاهده ميشه از بين ميره.

علمدار
05-10-2007, 03:18
. سلام خسته نباشيد
من اين نخسه Kaspersky_Anti-Virus_7.0.0.125_Full رو نمي تونم ازrapidshare دانلود كنم ميشه يه جاي ديگه آپلود كنيد

hamilton
05-10-2007, 08:22
. سلام خسته نباشيد
من اين نخسه Kaspersky_Anti-Virus_7.0.0.125_Full رو نمي تونم ازrapidshare دانلود كنم ميشه يه جاي ديگه آپلود كنيد

شما ميتونيد خود انتي ويروس را از سايت كاسپرسكي دانلود كنيد و Key ها هم كه در انجمن مربوط به سريالهاي كاسپر موجود هست.فكر ميكنم اينطوري به مشكل كمتري بربخوريد.

hamilton
05-10-2007, 11:02
سريال kaspersky در كدام بخشه با تشكر

دوست عزيز به اين تاپيك مراجعه كنيد.سريالهاي جديدتر در صفحات آخر موجود ميباشند:

HAMID-3138
05-10-2007, 17:40
اینجا تمام صحبتها درباره کاسپر 7 هستش و از کاسپر 6 هیچ خبر ی نیست اون لینک دانلودی هم که در پست اولی برای کاسپر 7 گذاشته اند خراب بود
لطفا ً چند تا کلید معتبر برای کاسپر 6.0.0.125 بذارید
در ضمن یه لینک سالم برای دانلود کاسپر 7 لطف کنید
سوال مهمی که دارم اینه که کاسپر با ناد 32 همخونی داره یا نه ؟
یعنی آیا میشه اونها در کنار هم استفاده کر د ؟
ببخشید همین جا ازتون میپرسم که کاسپر بهتره یا نود ؟ چون من میخوام برای اولین بار از کاسپر استفاده کنم . خواهشا ً جواب بدید نگید که باید در تا-پیک دیگری این سوال رو بپرسم چون جاهای دیگه آدم رو گیج میکنند از بس که آنتی ویروسهای مختلف رو تبلیغ میکنند آدم نمیفهمه خلاصه کدوم رو استفاده کنه . :11:

Nine
05-10-2007, 19:01
اینجا تمام صحبتها درباره کاسپر 7 هستش و از کاسپر 6 هیچ خبر ی نیست اون لینک دانلودی هم که در پست اولی برای کاسپر 7 گذاشته اند خراب بود
ببخشید همین جا ازتون میپرسم که کاسپر بهتره یا نود ؟ چون من میخوام برای اولین بار از کاسپر استفاده کنم . خواهشا ً جواب بدید نگید که باید در تا-پیک دیگری این سوال رو بپرسم چون جاهای دیگه آدم رو گیج میکنند از بس که آنتی ویروسهای مختلف رو تبلیغ میکنند آدم نمیفهمه خلاصه کدوم رو استفاده کنه . :11:

شما با یک کلید یا سریال فعال برای نسخه 7 می توانید تمامی نسخه های 6 و پایینتر را هم فعال کنید که دوستان زحمت کشیدن و این کلیدا رو گذاشتن
اما در مورد لینک برای دانلود نسخه ی 7 می تونه از خود سایت کسپر دانلود کنی چون ستاپ نسخه های کسپر همه 30 روزن و بعد شما هستین که باوارد کردن کی از اونا بای مدت بیشتری اسفاده می کنید
اینم لینک دانلود

کسپر با nod32 هم خونی داره و مشکلی با هم ندارن
بله می شه اونا رو در کنار هم نصب کرد - خود من از همین روش استفاده می کنم
گرچه بهتره یکیشون به صورت فعال نصب بشه اما نصب هر دوشون به صورت فعال هم اشکالی ایجاد نمی کنه
فقط موقع نصب باید اول کسپر نصب بشه بعد nod32 چون اگه اول nod32 نصب بشه موقع نصب کسپر nod32 رو آنیستال می کنه
سوال آخرتون گرچه به قول خودتون مربوط به این تاپیک نیست اما من جواب میدم
البته در جوابتون باید مشخص بشه که شما آیا از فایروال و آنتی اسپای استفاده می کنید یا خیر؟
اگه بله و الان شما به دنبال یه آنتی ویروس می گردید و دنبال مقایسه نود با آنتی ویروس کسپر هستید واقعا هر دوی اونا انتخاب های خوبی هستن و هر کدومشون دارای مزایا و معایبی نسبت به هم هستند
مثلا مزایای نود32 نسبت به کسپر : سبک تر بودن - سرعت اسکن بالاتر - هوش مصنوعی قویتر و ...
و مزایای کسپر نسبت به نود32: سادگی استفاده و کاربر پسند تر بودن - دیتا بیس قویتر - آپدیت های دقیقه ای و...
پس در مورد آنتی ویروس این فقط خودتون هستین که بر اساس نیاز و محدودیت هاتون باید دست به انتخاب بزنید
اما اگه نه فایروال و آنتی اسپای جداگانه ندارید بدون هیچ تعللی نسخه اینترنت سکیوریتی 7 کسپر رو نصب کن که بهترین انتخابه
بهترین تنظیماتش زو هم خودم در تاپیک تنظیمات کسپر گذاشتم از لینک بالا هم می تونی دانلودش کنی و تو تاپیک کرک و سریال هم کلی کلید فعال براش پیدا کنی
یا علی

Nine
05-10-2007, 19:03
بهترین تنظیمات کسپر اسکی رو به صورت PDF در آوردم که می تونید ار اینجا با حجم نزدیک 1 مگ دانلود کنید امید وارم به کار آید

hamilton
05-10-2007, 20:55

دوست عزيز اگر دنبال كليد براي رجيستر كردن نسخه 6 كاسپر هستيد دقيقا يك پست قبل از شما دوست عزيزي لينكي كه براي دانلود كليدها گذاشته بودم را نقل قول كرده اند كه ميتوانيد از آن استفاده كنيد.
در مورد نصب همزمان 2 آنتي ويروس به صورت فعال در كنار هم هرچند باهم تداخلي نداشته باشند بايد عرض كنم كه اين كار اكيدا توصيه نميشه چرا كه ممكنه در سرعت سيستم شما تاثير مطلوبي هم نداشته باشه ولي ميتوان يكي را به صورت غير فعال در كنار ديگري استفاده نمود.مثلا استفاده از كاسپر به صورت فعال و استفاده از Avira به صورت غير فعال.
در مورد لينك دانلود كاسپر هم همانطور كه دوست عزيزمون Nine اشاره كردند بهتره از خود سايت كاسپر دانلود كنيد.

zoghal.akhte
05-10-2007, 21:16
چند جا دیدم نسخه 7.0.1.227 اومده
چرا کسی لینک دانلودش رو نمیزاره؟
نکنه بتاس(beta) ، هان؟

hamilton
05-10-2007, 21:56
چند جا دیدم نسخه 7.0.1.227 اومده
چرا کسی لینک دانلودش رو نمیزاره؟
نکنه بتاس(beta) ، هان؟

اين نسخه ظاهرا يك نسخه درون سازماني است و اصلا براي دانلود و استفاده توصيه نميشه چرا كه مشكلات زيادي داره و هنوز براي استفاده مطمئن زوده.فعلا بهترين گزينه همون نسخه 7.0.0.125 ميباشه.

mahyarSAMSUNG
06-10-2007, 15:04
چطوری میتونم آپدیتهای کاسپر رو در جایی داشته باشم که ویندوز پاک کردم از بین نره . لطفا لینک دانلود آپدیت هم ندید چون تا 25 سپتامبر رو دارم بقیش رو هم با دایل آپ بزور آپدیت کردم . فقط چطوری بصورت فایل رار داشته باشمش

hamilton
06-10-2007, 17:02
چطوری میتونم آپدیتهای کاسپر رو در جایی داشته باشم که ویندوز پاک کردم از بین نره . لطفا لینک دانلود آپدیت هم ندید چون تا 25 سپتامبر رو دارم بقیش رو هم با دایل آپ بزور آپدیت کردم . فقط چطوری بصورت فایل رار داشته باشمش

اگر ويندوز شما در درايو C نصبه شما به مسير زير برويد و يك كپي از پوشه Bases را در درايو ديگر ذخيره كنيد و هر زمان كه ويندوز جديد را نصب كرديد ميتوانيد به صورت دستي آپديتها را برگردونيد:

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP7\Bases

البته پوشه Application Data در حالت عادي به صورت Hidden ميباشه و مطابق شكل زير آنرا از حالت hidden خارج نموده و مسير فوق را دنبال كنيد:

براي بازگرداندن پوشه آپديت كه ذخيره كرده ايد مطابق شكل زير عمل كنيد:

mm_yaghoob
06-10-2007, 22:11
سلام
من هر بار كه سيستم را روشن و يا رستارت مي كنم با صفحه زير روبرو ميشم

اين ارورر چيه و چطوري از شر ان راحت بشم
خيلي متشكرم

hamilton
06-10-2007, 22:27
سلام
من هر بار كه سيستم را روشن و يا رستارت مي كنم با صفحه زير روبرو ميشم

اين ارورر چيه و چطوري از شر ان راحت بشم
خيلي متشكرم

جالبه مشكل شما و اين فرد كه در تاپيك زير مشكلش را مطرح كرده كاملا يكسانه.نگاه كنيد:

nasser416
09-10-2007, 09:55
من اینترنت سکیوریتی کاسپراسکی ورزن 6.0.2.614 را استفاده میکنم و نمیدانم آیا ورزن بالاتر آن آمده یا نه واگر هست چطور متوانم مال خودم را آپدیت نمایم. در ضمن نمیدانم آیا بهتر است ایتنرنت سکیوریتی را که شامل فایروال نیز می باشد استفاده کنم یا بهتر است آنتی وایرس و وایروالها را چداگانه داشته باشم.ممنون

online-amir
09-10-2007, 11:11
بچه هاي تاپيك كاسپراسكاي سلام.

خواهشن به اين سوال من جواب بدهيد.

من اين نسخه اينترنت سكويتي 7 رو گرفتم:

Kaspersky Internet Security 7.0.0.220

محتويات داخل فولدرش پس از اكستركت كردن اينه :

ميبخشيد اگر فضا رو گرفته... .

سپس من نرم افزار ر و نصب كردم و چون قبلنا آشنايي داشتم ليسنز رو بهش دادم كه براي تاريخ 1 . 7. 2008 اكتيو كرد.

همه چي خوب بود حتي اپديتم كردم...! ولي خلي طول نكشيد نهايتش 1 دقيقه...!

تا اينجا درست...! اما يه اروري ميده كه آره اين ليسنز شما معتبر نيست و شما جزو ليست سياه هستي...!

سوال اول من : ميشه براي اين كاري كرد...!؟

سوال دوم من :‌ داخل اون پوشه Key يه چيزي هست...! بنام Key Viewer ...!

من دو زاريم افتاد...اجراش كردم و ديدم دكمه Open داره ...اين رو زدم و از داخل پوشه كي فايلي كه مخصوص همينه آوردم...اطلاعات زير رو داد ..( به علت بزرگ بودن تصوير بر روي لينك زير كليك كنيد...)

خلاصه فهميدم كه اين داره اطلاعاتي مبني بر يوزرنيم و پسورد و شماره اكتيو ميده...! اما من نميدونم كدوماشون هست...! چون اسمشون فرق داره...!‌در ضمن نوشته مال 2 سال...! اكتيو شدن + آپديت معتبر و ليسانز معتبر...! اين خلي عاليه...!

اگر كسي اطلاعي داره خواهشن بگه اين چيه... .

راستي يه كركم داره كه وقتي اجراش ميكنم ميگه ري استارت كن...! اين كارم كردم... . ولي اين بالايي رو بگيد چطوريه... .

تشكر... .

hamilton
09-10-2007, 11:42
اون برنامه Key Viewer كه شما اشاره كرديد فقط براي اينه كه شما اطلاعاتي را در مورد Key ي كه در در اختيار داريد بدست بياريد.ممكنه در محتويات Key كه با اين برنامه مشاهده ميكنيد تاريخ Expire شدن Key را براي 10 سال آينده زده باشه ولي مهم اينه كه آيا اين كليد توسط كمپاني كاسپر Block شده يا خير.كه ظاهرا براي كليدي كه شما در اختيار داريد اين اتفاق افتاده و قابل استفاده نيست.
اين نسخه اي كه شما دانلود كرديد در مرحله تست ميباشه و براي استفاده توصيه نميشه چون مشكلات و درسرش بيشتر از محاسنش است.توصيه ميكنم از ورژن 7.0.0.125 استفاده كنيد كه نسخه Final است.
در مورد كرك هم من جايي كرك معتبري براي اين محصول نديدم.يه كرك بود كه من خودم تست كردم كه ظاهرا يه Malware بود.شرايط به گونه اي نشده كه اصلا هيچ كليد فعال و معتبري وجود نداشته باشه كه بخواهيم سراغ كرك بريم.استفاده از كليد بسيار مطمئنتر از استفاده از كرك ميباشه.

online-amir
09-10-2007, 12:50
خيلي خيلي ممنون... .

ميشه يه لينك با قابليت ريسوم ( مستقيم ) همراه با يه لاسنز معتبر و مشكل ندار ( ! )‌ از همين ورژني كه گفتي بزاري...!؟

تشكر... .

hamilton
09-10-2007, 13:46
خيلي خيلي ممنون... .

ميشه يه لينك با قابليت ريسوم ( مستقيم ) همراه با يه لاسنز معتبر و مشكل ندار ( ! )‌ از همين ورژني كه گفتي بزاري...!؟

تشكر... .

شما به راحتي از خود سايت kaspersky.com با قابليت Resume محصول موردنظر خود را دانلود كنيد.براي KIS از لينك زير استفاده كنيد:

در مورد key هم چند لينك بنده و ساير دوستان قرار داديم.از آنها استفاده كنيد كه در صفحات قبل موجوده.

Mehran*Architector
12-10-2007, 12:33
سلام میخواستم بدونم کاسپر اینترنت سکوریتی ورژن 6.0.2.614 ایا فایر وال داره اگه جواب مثبته تنظیماتش از کجاست؟

javady
16-10-2007, 08:14
سلام
یه سوالی داشتم
من کاسپرسکیه ویندوز قبلیم رو همیشه بروز میکردم و روز به روز آپدیت بود
اما حالا که ویندوزم رو عوض کردم دوباره باید آپدیت کنم با این سرعت اینترنتمون و خودتون میدونید که بخوام آنتی ویروس رو برای اولین بار آپدیت کنم خیلی طول میکشه
آیا راهی هستش که بتونم کاسپرسکی الان رو آپدیت کنم بدون اینکه به اینترنت وصل بشم مثل یه فایل exeکه
بشه رویه آنتی ویروسم نصب کرد و اینطوری زود و بدون وصل شدن به اینرنت انجام داد
ممنون

omid750
17-10-2007, 11:43
بابا اين كسپر بدجوري به كرك گير داده ... هرچي كليد داشتيم برده تو ليست سياه

فكر كنم بايد بي خيالش بشيم

اصلا چطوره بريم يه نرم اتر ديگه كه از انجين كسپر استفاده مي كنه، نصب كنيم

مثل zone alarm يا ّF-secure

Shadow391
17-10-2007, 17:30
سلام
یه سوالی داشتم
من کاسپرسکیه ویندوز قبلیم رو همیشه بروز میکردم و روز به روز آپدیت بود
اما حالا که ویندوزم رو عوض کردم دوباره باید آپدیت کنم با این سرعت اینترنتمون و خودتون میدونید که بخوام آنتی ویروس رو برای اولین بار آپدیت کنم خیلی طول میکشه
آیا راهی هستش که بتونم کاسپرسکی الان رو آپدیت کنم بدون اینکه به اینترنت وصل بشم مثل یه فایل exeکه
بشه رویه آنتی ویروسم نصب کرد و اینطوری زود و بدون وصل شدن به اینرنت انجام داد
ممنون

دوست عزیز ؛ شما میتونستید قبل از عوض کردن ویندوز تون، یه نسخه از پوشه آپدیت کاسپرتون رو در جایی کپی کنید و بعد از تعویض ویندوز و نصب مجدد کاسپر ، براحتی کاسپر جدیدتون رو با استفاده از محتویات پوشه آپدیت (که قبلا ذخیره اش کردی)، آپدیت کنی.
اما خب اینطور که من متوجه شدم، شما ویندوزتون رو عوض کردید و الان دیگه این روش رو نمیتونید انجام بدید. البته میتونید آپدیتهای روزانه کاسپر رو از بعضی سایتها بگیرید و به کاسپرتون معرفیش کنید ولی از نظر حجم تفاوت زیادی با آپدیت خود کاسپر نخواهد داشت.
:40:

sAsAn.K
17-10-2007, 18:48
Kaspersky Internet Security 2007 7.0.1.246 Beta
دانلود:

:46: .

javadi1368
18-10-2007, 08:43
ببخشید میخواستم بدونم آخرین نسخه این آنتی ویروس چیه؟؟؟؟
و لطفا اگه کرک یا سریال نامبر معتبر اون نسخه رو دارید لینک دانلود اونا رو بذارید.

hamilton
18-10-2007, 09:09
ببخشید میخواستم بدونم آخرین نسخه این آنتی ویروس چیه؟؟؟؟
و لطفا اگه کرک یا سریال نامبر معتبر اون نسخه رو دارید لینک دانلود اونا رو بذارید.

آخرين نسخه معتبر اين آنتي ويروس نسخه 7.0.0.125 ميباشه كه به راحتي از خود سايت Kaspersky.com ميتونيد دانلود كنيد.در مورد Keyهاي محصولات كاسپر هم در همين انجمن تاپيك اختصاصي خودش رو داره و به راحتي ميتونيد كليدهاي رجيستر كردن كاسپر رو پيدا كنيد.

sagsibil
18-10-2007, 22:31
آقا Kaspersky Internet Security 6.0.2.621 چه جوری اکتیو می شه Key برنامه رو هم گرفتم ولی باز نمی شه
لطفا راهنمایی کنید

shahedi
19-10-2007, 08:25
آیا می شه کاری کرد که ip مون با kisمخفی بمونه البته نمی خوام تنظیمات رو بذارم روی آخرین درجه

nasser416
19-10-2007, 11:19
آیا می شه کاری کرد که ip مون با kisمخفی بمونه البته نمی خوام تنظیمات رو بذارم روی آخرین درجه

من اینترنت سکیوریتی کاسپراسکی 6 را دارم آیا میتوانم آنرا به 7 ارتقا دهم یا باید تمام 7 را داون لود نمایم.لطفا کسی مرا راهنمایی نماید.

hamilton
19-10-2007, 11:44
من اینترنت سکیوریتی کاسپراسکی 6 را دارم آیا میتوانم آنرا به 7 ارتقا دهم یا باید تمام 7 را داون لود نمایم.لطفا کسی مرا راهنمایی نماید.

متاسفانه امكان Upgrade از نسخه پايين تر به نسخه بالاتر وجود نداره.براي نصب نسخه 7 بايد نسخه 6 را Uninstall و نسخه 7 را نصب نماييد(پس قاعدتا بايد نسخه 7 را دانلود كنيد).

E2
19-10-2007, 12:31
یا سلام به دوستان یه سوال داشتم کدون نسخه کاسپر کاملا ویستا ساپورت هست؟

Shadow391
19-10-2007, 16:13

دوست خوبم ، بعنوان کسی که از هر دو نسخه استفاده کرده و با هر دو بخوبی آشنایی دارم، بهتون توصیه میکنم اینکار رو نکنید.
دلیلش هم اینه که بخاطر جدید بودن نسخه 7 ، شرکت کاسپر با شدت هرچه تمامتر اونو میپاد و دایما کلید های تقلبیش رو میبره تو بلک لیست و فکر کنم اگه نسخه 7 رو نصب کنی باید دایم تو فرمهای مختلف دنبال کلید سالم و جدید باشی.
اما مدتهاست که دیگه با نسخه 6 کاری نداره و با همون کلیدهای قدیمی بخوبی کار میکنه و آپدیت هم میشه.
خب حتما میدونید که از نظر امنیتی فرقی بین 6 و 7 نیست و فقط قابلیتهای دیگر رو اضافه یا کم داره وگرنه عملکرد هر دوشون تقریبا یکیه:40:

vtn54
19-10-2007, 18:24
دوست خوبم ، بعنوان کسی که از هر دو نسخه استفاده کرده و با هر دو بخوبی آشنایی دارم، بهتون توصیه میکنم اینکار رو نکنید.
دلیلش هم اینه که بخاطر جدید بودن نسخه 7 ، شرکت کاسپر با شدت هرچه تمامتر اونو میپاد و دایما کلید های تقلبیش رو میبره تو بلک لیست و فکر کنم اگه نسخه 7 رو نصب کنی باید دایم تو فرمهای مختلف دنبال کلید سالم و جدید باشی.
اما مدتهاست که دیگه با نسخه 6 کاری نداره و با همون کلیدهای قدیمی بخوبی کار میکنه و آپدیت هم میشه.
خب حتما میدونید که از نظر امنیتی فرقی بین 6 و 7 نیست و فقط قابلیتهای دیگر رو اضافه یا کم داره وگرنه عملکرد هر دوشون تقریبا یکیه:40:

دوست من شما در این مورد اشتباه می کنید اول اینکه وقتی کلیدی وارد لیست سیاه می شود هم برای نسخه 6 و

نسخه 7 از کار می افتد و شما نمی توانید کلیدی را که وارد لیست سیاه شده است روی هیچ نسخه ای استفاده کنید

چون لیست کلیدهایی که وارد لیست شده است درون یک فایل به نام black.lst ذخیره می شود که با هر بار اتصال به

اینترنت آپدیت می شود و این لیست برای تمام نسخه های کاسپرسکی یکسان است .دوم اینکه نسخه 7 از نظر امنیتی

بسیار بهتر از نسخه 6 است .هم هوش مصنوعی بسیار بالاتری دارد ( که درصد شناسایی ویروسها را بیشتر می کند ) و

هم در مقابله با روت کیتها ( که از بدترین نوع آلودگیها هستند ) بسیار قویتر است .خاصیت Self Protection آن بسیار

بهتر شده است و فایروال آن نیز قویتر است .هر چند نسخه 6 بسیار خوب است ولی مسلما نسخه 7 یک سر و گردن

بالاتر است .

hamilton
19-10-2007, 18:56
Kaspersky Anti-Virus/ Internet Security 2007 7.0.1.248 Beta

Download Anti-Virus Beta:

Download Internet Security Beta:

hamilton
19-10-2007, 18:57
یا سلام به دوستان یه سوال داشتم کدون نسخه کاسپر کاملا ویستا ساپورت هست؟

نسخه 7 محصولات كاسپر ويسا را ساپورت ميكنه.

shahedi
20-10-2007, 06:52
متاسفانه امكان Upgrade از نسخه پايين تر به نسخه بالاتر وجود نداره.براي نصب نسخه 7 بايد نسخه 6 را Uninstall و نسخه 7 را نصب نماييد(پس قاعدتا بايد نسخه 7 را دانلود كنيد).
البته در نسخه ی 7 امکان آپگرید هست

hamilton
20-10-2007, 09:14
Kaspersky Anti-Virus/ Internet Security 2007 7.0.1.250 Beta

Download Anti-Virus Beta:

Download Internet Security Beta:

hamilton
20-10-2007, 09:17
البته در نسخه ی 7 امکان آپگرید هست

پس در اين حالتي كه شما فرموديد امكان آپگريد براي Buildهاي مختلف نسخه 7 وجود داره و نه براي خود نسخه هاي مختلف.يعني اگر تا چند وقت ديگه فرضا نسخه 8 بياد باز امكان آپگريد از نسخه 7 به نسخه 8 نخواهد بود.

shahedi
21-10-2007, 04:58
;کسی نمی دونست ipرو توی فایروال کاسپر چه جوری می شه مخفی کرد؟ بدون بالا بردن درجه ی امنیتی؟؟

saeed258s
21-10-2007, 12:00
با سلام
من از کاسپر اسکای 7 استفاده می کنم و معمولا برای آپدیتش فایل و دانلود می کنم بعد آپدیتش می کنم
اما بعضی وقتا نمی دونم چرا آپ نمیشه و این پیغام و میده
یه عکس از ارورش موقع آپدیت گرفتم،ممنون میشم راهنمایی کنید

Shadow391
21-10-2007, 18:10
دوست من شما در این مورد اشتباه می کنید اول اینکه وقتی کلیدی وارد لیست سیاه می شود هم برای نسخه 6 و

نسخه 7 از کار می افتد و شما نمی توانید کلیدی را که وارد لیست سیاه شده است روی هیچ نسخه ای استفاده کنید

چون لیست کلیدهایی که وارد لیست شده است درون یک فایل به نام black.lst ذخیره می شود که با هر بار اتصال به

اینترنت آپدیت می شود و این لیست برای تمام نسخه های کاسپرسکی یکسان است .دوم اینکه نسخه 7 از نظر امنیتی

بسیار بهتر از نسخه 6 است .هم هوش مصنوعی بسیار بالاتری دارد ( که درصد شناسایی ویروسها را بیشتر می کند ) و

هم در مقابله با روت کیتها ( که از بدترین نوع آلودگیها هستند ) بسیار قویتر است .خاصیت Self Protection آن بسیار

بهتر شده است و فایروال آن نیز قویتر است .هر چند نسخه 6 بسیار خوب است ولی مسلما نسخه 7 یک سر و گردن

بالاتر است .

مدیر محترم با قسمتدوم صحبتتون کاملا موافقم وقتی از نزدیک این دو ورژن رو مقایسه میکنیم میبینیم که نسخه 7 امکاناتش بیشتر از 6 هست.
اما در مورد قسمت اول باید خدمتتون عرض کنم که بنده بمدت 7 یا 8 ماه بود که ورژن 6 رو داشتم و با کلیدی که داشتم بخوبی کار میکرد اما نسخه هفت من رو وسوسه کرد و منهم 6 رو پاک کردم و 7 رو بجاش نصبیدم. اما وقتی با بازی های کاسپر مواجه شدم و دیدم که دایم کلیدهای برنامه رو میبره تو لیست سیاه، مجبور شدم کاسپر 7 رو پاک کردم و دوباره ورژن 6 رو نصب کردم و مجددا همون کلیدهای قبلی رو دادم و الان سه روزه که بخوبی آپدیت میشه و هیچ مشکلی نداره.
پس نتیجه ای که میگیریم اینه که کلیدهای سالم ورژن 6 نرفتن تو بلک لیست و انگار سایت کاسپر با این ورژن کاری نداره.:40:

vtn54
21-10-2007, 18:26
مدیر محترم با قسمتدوم صحبتتون کاملا موافقم وقتی از نزدیک این دو ورژن رو مقایسه میکنیم میبینیم که نسخه 7 امکاناتش بیشتر از 6 هست.
اما در مورد قسمت اول باید خدمتتون عرض کنم که بنده بمدت 7 یا 8 ماه بود که ورژن 6 رو داشتم و با کلیدی که داشتم بخوبی کار میکرد اما نسخه هفت من رو وسوسه کرد و منهم 6 رو پاک کردم و 7 رو بجاش نصبیدم. اما وقتی با بازی های کاسپر مواجه شدم و دیدم که دایم کلیدهای برنامه رو میبره تو لیست سیاه، مجبور شدم کاسپر 7 رو پاک کردم و دوباره ورژن 6 رو نصب کردم و مجددا همون کلیدهای قبلی رو دادم و الان سه روزه که بخوبی آپدیت میشه و هیچ مشکلی نداره.
پس نتیجه ای که میگیریم اینه که کلیدهای سالم ورژن 6 نرفتن تو بلک لیست و انگار سایت کاسپر با این ورژن کاری نداره.:40:

سلام دوست عزیز

همانطور که گفتم Blacklist برای همه نسخه های کاسپرسکی یکسان است ولی خوب بعضی از کلیدهای نسخه 6 روی

نسخه 7 کار نمی کند این مربوط به Blacklist شدن این کلیدها نیست بلکه اگر به پیام برنامه در این گونه موارد دقت کنید

می بینید که نوشته این کلید مربوط به این برنامه نمی باشد چون بنا به تصمیم این شرکت تنها کلیدهایی که مخصوص

نسخه 6 بوده اند( یعنی مخصوص نسخه 6 خریداری شده اند ) قابلیت ارتقا به نسخه 7 را پیدا کرده اند و بقیه کلیدها

یعنی آنهایی که از نسخه های قبلی ارتقا یافته اند قابلیت استفاده روی نسخه 7 را ندارند.

Viren
23-10-2007, 00:32
سلام

با این که بارها چگونگی بازگرداندن آپدیت های کسپر بعد از عوض کردن ویندوز توضیح داده شده اما اصلا برای من کار نکرده.شاید اشتباه انجام دادم.اگه کسی راهنمایی کنه ممنو میشم

تپل
29-10-2007, 17:32
من آنتی ویروس Kaspersky رو روی یک سیستم آپدیت کردم.حالا میخوام این آپ دیت رو روی سیستم دیگم هم انجام بدم .
چه کار باید کرد؟

تپل
31-10-2007, 20:37
من به هر صورت یک کلید معتبر پیدا کردم و کسپر را آپ دیت کردم.در کادر Update جلوی status نوشت complate

اما امروز این کادر ظاهر شد و جلوی statusحالا نوشته databases are out of date .

این یعنی چه؟

hamilton
31-10-2007, 21:37
من به هر صورت یک کلید معتبر پیدا کردم و کسپر را آپ دیت کردم.در کادر Update جلوی status نوشت complate

این یعنی چه؟

ظاهرا هنوز كامل آپديت نشده.يك عكس از DataBase كاسپر بگيريد ببينيم وضعيت آپديت به چه صورته.شما از كدوم نسخه كاسپر استفاده ميكنيد؟

vtn54
01-11-2007, 00:10

این یعنی چه؟

سلام

احتمالا مشکل از تاریخ سیستمتان است نگاهی به آن بیاندازید چند روز این طرف یا آن طرف چنین مشکلاتی را پیش می آورد.

Parastoo06
01-11-2007, 12:56
این ورژن جدیده و من ازش بعد از کلی سرگردانی پیداش کردم فعلا سالمه تا بعد خدا بزرگه ...........

از این کی ها( داخل پوشه زیپ هستن) فقط برای این ورژن و برعکس استفاده کنید.

technoboy
01-11-2007, 13:40

Kaspersky Lab represents a new generation platform for creating applications specifically designated for complex protection of personal computers and workstations.

Kaspersky Internet Security provides integrated protection from all Internet threats. Integrated antivirus protection: Hourly automated database updates, Preliminary behavior analysis, On-going behavior analysis. Real-time scanning for email, Internet traffic and files. Personal firewall with an IDS/IPS system. Improved Protection from leaks of confidential data. New Parental Control. New Protection from spam and phishing. Automatic database updates. Protection from viruses, Trojans and worms. Protection from spyware and adware
.

Download

Activation key

HTWUA-543AX-SZ9DB-YQZSQ

تپل
01-11-2007, 17:40
ظاهرا هنوز كامل آپديت نشده.يك عكس از DataBase كاسپر بگيريد ببينيم وضعيت آپديت به چه صورته.شما از كدوم نسخه كاسپر استفاده ميكنيد؟

7.0.0.0125

hamilton
01-11-2007, 18:03
7.0.0.0125

خوب در عكس مشخصه كه آنتي ويروسه شما تا 2 روز قبل كامل آپديت شده.تاريخ سيستم شما هم كه درعكس بود درست بود.شما با احتساب امروز 3 روزه كه آنتي ويروس خودتون رو آپديت نكرديد.كاسپر به گونه اي طراحي شده كه اگر 1-2 روز آپديت نشه پيغام ميده آنتي ويروس شما آپديت نيست و بايد آپديت كنيد.ميدونيد كه آپديتهاي كاسپر تقريبا بصورت ساعتي ارايه ميشه.تصور من بر اينه كه اين پيغام به همين علته و دليل ديگه اي براش نميبينم و جاي نگراني نيست.اگر بتونيد روزانه آپديت كنيد شايد اين پيغام را هم نبينيد.

isbn84
03-11-2007, 00:48
سلام .من kaspersky 7 دارم.نمی دونم چرا وقتی روشن است نمی گذارد من در وب بروم...مگر اینکه کلش را خاموش کنم...تا قبل از این درست کار می کرد .بهد از یه بار اپدیت کردن و ری استارت کردن دستگاه حالا دیگر هیچ صفحه ای را نمی گذارد من باز کنم یعنی مثلا وقتی می زنم گوگل همین طوری فایر فاکس می گردد تا صفحه را باز کند ولی انگار صفحه باز نمی شود....reset را هم امتحان کردم و نشد....دقیقا از یک ساعت به بعدی که اونو اپدیت می کنم این اتفاق می افتد...(یعنی از دیشب به بعد) ...انگار که اون فایل اپدیت مشکلی داره....وقتی بر می گردم به 3 .4 روز پیش مشکلی نداره ولی زمانی که به جدید ترین اپدیتش برمی گردم دیگه نمی زاره صفحه ای را باز کنم......نمی دونم چیکار کنم...

Viren
04-11-2007, 02:15
سلام

چند تا عکس که از محیط KIS 8.0 گرفته شده

به نظر من محیط ورژن 7.0 قشنگتره

javadi1368
04-11-2007, 13:16
حالا این نسخه جدید آزمایشی است یا نسخه نهایی؟؟؟؟؟ لطفا اگه نسخه نهایی است لینک کی اون رو هم آپ کنید....
راستی یه سوال اینترنت سکوریتی با آنتی ویروسش چه فرقی داره؟؟؟؟ کدومیکی محافظت همه جانب تری میکنه؟؟؟؟ کدومیکی بیشتر از سرعت کامپیوتر و اینترنت میگره اگه میشه یکم توضیح بدین

MaFia
04-11-2007, 16:09
بتا رو شما ندیدی تو عکس !!

Carl
04-11-2007, 18:07
Kaspersky Internet Security v8.0.0.36 Alpha 2

Kaspersky Internet Security provides integrated protection from all Internet threats. Integrated antivirus protection: Hourly automated database updates, Preliminary behavior analysis, On-going behavior analysis. Real-time scanning for email, Internet traffic and files. Personal firewall with an IDS/IPS system. Improved Protection from leaks of confidential data. New Parental Control. New Protection from spam and phishing. Automatic database updates. Protection from viruses, Trojans and worms. Protection from spyware and adware.

New In Version 8:

1) System watch
System watcher (all-in-one system for registering events)
HIPS (host intrusion prevention system - proactive defense, which is based on limiting application actions on a system)
PDM (system of proactive defense, which is based on application behavior analysis for malicious/suspicious activities)
Firewall (personal protection screen)
2) Malware protection
Protection of files and memory (File-Antivirus)
Protection of email and IM (Mail-Antivirus)
Protection of WEB (Web-Antivirus)
3) Online Security
Protection from Phishing (Anti-Phishing)
Protection against network attacks (IDS)
Protection from auto-dialers (Anti-Dialer)
4) Content Filtering
Spam Filtering (Anti-Spam)
Banner Filtering (Anti-Banner)
Parental Control
5) On Demand Scanning (Scan tasks)
6) Updater

Aggregated protection system status is displayed on a separate screen, from which modifications can be made to allow for “Your computer is protected".

Several parts of product functionality are implemented using special tasks, which are on separate tabs for following components:
1) Window displays an overall system status
Analyzer of current system protection (heuristically)
Master to create RescueCD
Master of configuration problems troubleshooting
2) System Watch
Monitor of connected networks (with support for Wi-Fi and IPv6)
Monitor of network activities of applications
Packet sniffer (analysis of network packets)
3) Online Security
Master of Internet browser setup (Browser tweaker)
Master of system cleanup (Privacy tweaker)
Virtual Keyboard, protected against screenshot captures
4) Content Filtering
Anti-Spam training wizard

2. Graphical Interface
Product's graphical interface was again written "from scratch". With goals of code optimization and simplification, with dialogs some dialogs borrowed from 6.0/7.0. Main window changed considerably: to allow easier comprehension of longer lists the main window became resizable, to decrease the number of separate dialogs, which opened in separate windows before, the main structure became table like - in addition navigator in the left side is combined with upper tabs; by grouping several elements together main navigator is not tree like anymore.
All-in-one settings window of v7.0 is now a much simpler (Options) window, whereby only the main product settings remained, with some new additional options. All settings which are component specific are directly linked and changed through the main window. The support for more contextual menu system, which was previously available, makes it more scalable.
Alerts (dialogs for user actions) are changed to include more information and simplification for correct actions for non-savvy users.
To enhance readability and flexibility of controlling multiple lists a new control method was developed, which replaced all default windows listing controls. It allows to do sorting, grouping (by multiple fields) and data filtering. Scheme of control using external buttons in such controls is replaced with "in-place" editing possibility.

3. Antivirus Protection
This build utilizes a new AV core engine, developed by Kaspersky Labs specialists. It allows to improve protection levels and speedup scanning through optimization of object handling and maximum utilization possibility of the hardware platform.
Technologies for object detection added with suspicious packers and multi-layered packing, which can be another characteristic for malware.
Possibility for granular threat type detection, including such category as "mostly unwanted software applications".

4. Content Filtering
In Anti-Spam new technologies will be integrated, which are now in use in server products, and showed consistent efficiency (some of them will appear as early as KIS 7.0 MP1)

5. Scan Tasks
One of the tasks will be a vulnerability scanner of the user using an external updatable threat database.
Mechanism for earlier scan storage reports is changed to avoid problems, which were encountered with chkdsk utility.

6. System Watch
Main protection component of a new product, based on combination of reactive and proactive technologies. Main task of this component is to control the rights of active system applications, behavioral analysis, and also logging critical events, occurring in the system - for later analysis, for example to handle occurred incidents
Control of application rights is based on a system of rules and application resources which are available on the system and execution environment. Resources can be of different types, including file system objects, system registry, hardware devices, rights (interception of keyboard entry etc.), access operations, which was previously controlled by "Confidential Data"
Firewall is now logically part of System Watch, since its rules are part of application rights, in which the resource is network interactions. By default the product will pass all year end 2007 leaktests.

7. Additional Technologies:
Technologies based on AVZ engine: detailed computer analysis with a possibility of scripted disinfection; troubleshooting masters, browser settings configuration and system cleanup.
System to report detected objects onto a centralized KL database. This database will allow for better protection for most apparent threats and to notify users faster about epidemics. This feature can be switched off, although confidential data is never sent anyways.
Base driver klif.sys on all supported OS is replaced with a new version, which is not vulnerable to current known exploits.

> Download: (Size: 21,7 MB)

Pass: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

javadi1368
04-11-2007, 18:29
بتا رو شما ندیدی تو عکس !!

آخه تو این لینکهایی که آقایون میزنند نوشته Alpha
و..لطفا یکی به سوالات هم جواب بده

راستی یه سوال اینترنت سکوریتی با آنتی ویروسش چه فرقی داره؟؟؟؟ کدومیکی محافظت همه جانب تری میکنه؟؟؟؟ کدومیکی بیشتر از سرعت کامپیوتر و اینترنت میگره اگه میشه یکم توضیح بدین

FARID88
04-11-2007, 18:57
چطور میشه فایلهای آپدیت kasper sky internet security 7...120 رو نگه داشت تا با هر بار عوض کردن ویندوز مجبور نباشم یکبار دیگه 15 الی 20 مگا بایت فایل رو دانلود کنم.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

MaFia
05-11-2007, 01:34

1-اینترنت سکوریتی
2-اینترنت سکوریتی ( سرعت شاید در حدی که حس نشه اما سرعت نت رو بعید می دونم اصلا بگیره)

vtn54
05-11-2007, 10:12
سلام .من kaspersky 7 دارم.نمی دونم چرا وقتی روشن است نمی گذارد من در وب بروم...مگر اینکه کلش را خاموش کنم...تا قبل از این درست کار می کرد .بهد از یه بار اپدیت کردن و ری استارت کردن دستگاه حالا دیگر هیچ صفحه ای را نمی گذارد من باز کنم یعنی مثلا وقتی می زنم گوگل همین طوری فایر فاکس می گردد تا صفحه را باز کند ولی انگار صفحه باز نمی شود....reset را هم امتحان کردم و نشد....دقیقا از یک ساعت به بعدی که اونو اپدیت می کنم این اتفاق می افتد...(یعنی از دیشب به بعد) ...انگار که اون فایل اپدیت مشکلی داره....وقتی بر می گردم به 3 .4 روز پیش مشکلی نداره ولی زمانی که به جدید ترین اپدیتش برمی گردم دیگه نمی زاره صفحه ای را باز کنم......نمی دونم چیکار کنم...

سلام دوست عزیز

اگر از اینترنت سکوریتی کاسپرسکی استفاده می کنی سرویس Parental Control آن را غیر فعال کن ببین مشکل حل

می شود یا نه ؟

FARID88
05-11-2007, 14:04
چطور میشه فایلهای آپدیت kasper sky internet security 7...120 رو نگه داشت تا با هر بار عوض کردن ویندوز مجبور نباشم یکبار دیگه 15 الی 20 مگا بایت فایل رو دانلود کنم.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

جواب این سوال چی بود ؟!

hamilton
05-11-2007, 15:17
جواب این سوال چی بود ؟!

شما به مسير زير بريد و از پوشه Bases يك كپي در درايو ديگه بگيريد تا در صورت لزوم استفاده كنيد:

online-amir
06-11-2007, 08:49
سلام.

من خودم كه ناد32 هستم...! ولي براي داداشم امتحاني كاسپراسكاي 7 ريختم...! كه از سايت كمياب آنلاين دانلود كردم... . خب همه چيز خوب پيش زفت و من بهش ليسانس رو معرفي كردم اما وقتي رو اينترنت ميرفتم همش ميگفت كه ليسنزت غير نعتبره و بايد ليسنز بخري...!!!!!!!!!!!!!

آيا ميشه از اين پيام راحت شد...؟!!!!!!

مرسي... .

hamilton
06-11-2007, 20:32
سلام.

من خودم كه ناد32 هستم...! ولي براي داداشم امتحاني كاسپراسكاي 7 ريختم...! كه از سايت كمياب آنلاين دانلود كردم... . خب همه چيز خوب پيش زفت و من بهش ليسانس رو معرفي كردم اما وقتي رو اينترنت ميرفتم همش ميگفت كه ليسنزت غير نعتبره و بايد ليسنز بخري...!!!!!!!!!!!!!

آيا ميشه از اين پيام راحت شد...؟!!!!!!

مرسي... .

كمپاني كاسپر با انتشار نسخه هاي جديد محصولات خود كه پيشرفتهاي قابل قبولي هم از نظر هوش مصنوعي داشته نسبت به كليدهاي منتشر شده در اينترنت كه استفاده همگاني هم پيدا كرده بسيار حساس شده و كليدهاي بسياري را در ليست سياه قرار داده.تنها راه حل براي رفع مشكلي كه براي شما پيش اومده پيدا كردن يك كليد معتبر هست كه هنوز وارد ليست سياه نشده كه خوشبختانه در انجمن مربوطه چندتايي كليد فعال وجود داره.

Viren
07-11-2007, 05:50
شما به مسير زير بريد و از پوشه Bases يك كپي در درايو ديگه بگيريد تا در صورت لزوم استفاده كنيد:

برای من کار نمی کنه
چند بار امتحان کردم ولی مییگه فایل یا فولدر پیدا نمیشه

File Or Folder Not Found

hamilton
07-11-2007, 10:19
برای من کار نمی کنه
چند بار امتحان کردم ولی مییگه فایل یا فولدر پیدا نمیشه

File Or Folder Not Found

دوست عزيز قبل از اينكه شما به مسير فوق بتونيد دست پيدا كنيد بايد كاري را كه ميگم انجام بديد تا فايلها از حالت Hidden خارج شده و قابل مشاهده شوند:

ابتدا My Computer را باز كنيد.
از منوي Tools گزينه Folder Options را انتخاب كنيد.
در پنجره اي كه براي شما باز ميشه گزينه View را انتخاب كنيد و مطابق شكل زير عمل كنيد:

با انجام اينكار شما به راحتي به مسير ذخيره شدن آپديتهاي كاسپر خواهيد رفت.
پس از كپي گرفتن از پوشه Bases دوباره تغييرات را بجاي اول برگردونيد تا فايلهاي Hidden قابل نمايش نباشند و هر موقع كه تمايل داشتيد كه از پوشه Bases كپي بگيريد مجدد مطابق شكل فوق عمل كنيد.

Viren
10-11-2007, 07:38
خوب من هم همین کار رو می کنم ولی نمیشه

cheetoz_motori
10-11-2007, 09:00
با سلام،مشكلي با اين آنتي ويروس دارم كه در قسمت اخطارها در صفحه اصلي مي گويد كه آپديت كن ولي وقتي آپديت مي كنم Update Is Not Required مي دهد.من از ورژن 6 Personal استفاده مي كنم ولي در Internet Security7 هم همين پيغام مي آيد.چطوري اين مشكل را حل كنم؟درضمن Key روي آنتي ويروس ام هم Blacklist نيست.درضمن آن بالوني كه براي درخواست Update كردن آنتي ويروس بالا مي آيد اين پيغام هم نوشته شده است:The Threat Signatures Are Out Of Date زير اين هم لينك Update Now هست.

cheetoz_motori
10-11-2007, 13:20
با سلام،مشكلي با اين آنتي ويروس دارم كه در قسمت اخطارها در صفحه اصلي مي گويد كه آپديت كن ولي وقتي آپديت مي كنم Update Is Not Required مي دهد.من از ورژن 6 Personal استفاده مي كنم ولي در Internet Security7 هم همين پيغام مي آيد.چطوري اين مشكل را حل كنم؟درضمن Key روي آنتي ويروس ام هم Blacklist نيست.درضمن آن بالوني كه براي درخواست Update كردن آنتي ويروس بالا مي آيد اين پيغام هم نوشته شده است:The Threat Signatures Are Out Of Date زير اين هم لينك Update Now هست.

آقا دستتون درد نكنه خودم مشكلم را حل كردم در Personal 6 !!!!!!!!!:31: لطفاً در مورد Internet Security 7 راهنمايي كنيد.تنظيماتي كه براي Personal 6 انجام دادم و درست شد براي اين يكي انجام مي دهم جواب نمي دهد.درضمن من اين مشكل را در محيط شبكه كه داراي Proxy هم هستيم از طريق ISA Server به net وصل هستيم.

Luxe
10-11-2007, 17:01
Kaspersky Internet Security 8.0.0.45 Alpha 3

Size: 22.4 MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچند تا کی و اکتیوشن

Activation Code: M38RS-DZJS7-X4ZT7-UACTR
Activation Code: 2P67K-E9TG7-EF7QQ-YM2XZ

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

FARID88
10-11-2007, 21:09
Kaspersky Internet Security 8.0.0.45 Alpha 3

Size: 22.4 MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچند تا کی و اکتیوشن

Activation Code: M38RS-DZJS7-X4ZT7-UACTR
Activation Code: 2P67K-E9TG7-EF7QQ-YM2XZ

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آیا دانلود و استفاد توصیه میشه یا فعلا صبر کنیم ؟

hamilton
10-11-2007, 22:22
آیا دانلود و استفاد توصیه میشه یا فعلا صبر کنیم ؟

به هيچ وجه از نسخه هاي آلفا در سيستم خود استفاده نكنيد چرا كه باگهاي خيلي زيادي داره و ممكنه كل سيستم شما را بهم بريزه.بهترين كار اينه كه تا آمدن نسخه نهايي اين محصول صبر كنيد.من خودم نه نسخه هاي آلفا را معرفي ميكنم و نه استفاده از ان را به دوستان توصيه ميكنم.

amir_gtv
12-11-2007, 02:09
اپدیت های
انتی ویروس کاسپر 7.0
رو از کجا میشه برداشت
تا به صورت دستی اپدیتش کرد
اگه میشه لینک سایت هاشو بذارید

yoosef_st
12-11-2007, 19:08
آقا جان من Internet Security 7 یا هر ورژنی بالاتر که الن هست رو میخوام. اما چون نمیشه تو این سرچ باحاله سایت(!!!!!!!!!!آره خییییییییییلییییییییی با حالللللهه!!!!!!!!!!) 7 رو سرچ کرد نمیتونم پیداش کنم. کسی کمک میکنه؟ یه لینک درست حسابی بدین دعاتون میکنم. ممنون

saeed258s
13-11-2007, 10:12
آقا جان من Internet Security 7 یا هر ورژنی بالاتر که الن هست رو میخوام. اما چون نمیشه تو این سرچ باحاله سایت(!!!!!!!!!!آره خییییییییییلییییییییی با حالللللهه!!!!!!!!!!) 7 رو سرچ کرد نمیتونم پیداش کنم. کسی کمک میکنه؟ یه لینک درست حسابی بدین دعاتون میکنم. ممنون
شما اگه آخرین ورژن کاسپر رو می خواید خوب برید به سایتش و از همونجا دانلود کنید

e_mohsen83
13-11-2007, 14:11
با سلام
من می خوام اپدیتهای این انتی ویروس رو دانلود کنم چه جوری واز کجا
با تشکر

hamilton
13-11-2007, 17:54
با سلام
من می خوام اپدیتهای این انتی ویروس رو دانلود کنم چه جوری واز کجا
با تشکر

از آدرس زير براي دانلود آپديتهاي روزانه يا هفتگي بر اساس نيازتان استفاده كنيد:

اين هم راهنماي تصويري نحوه آپديت دستي :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](en).gif

gholam14
16-11-2007, 04:16
باسلام
من ازاينترنت سكيوريتي 6.0.0.411 استفاده ميكنم البته يكبارنسخه 7رانصب كردم ولي سيستمم راخيلي كندكردودوباره همان نسخه 6رانصب كردم وراضيم ولي ميخواستم ببينم كسي ازاين نسخه 8 تاحالا استفاده كرده ببيندروي سرعت سيستم چه تاثيري ميگذارد.
متشكرم

yoosef_st
16-11-2007, 08:54
آخرین ورژن آنتی ویروس Kaspersky که بتا هم نیست به همراه سریل معتبر.

(تمام فایلها رو دانلود کنید و با Winrar به هم وصل کنید. پس از نصب برنامه هنگام درخواست کد رجیستری گزینه فعال کردن به وسیله License Key را انتخاب و فایل داخل فولدر کرک را به برنامه بدهید.)

حجم: 25 MB

hamilton
16-11-2007, 20:09
باسلام
من ازاينترنت سكيوريتي 6.0.0.411 استفاده ميكنم البته يكبارنسخه 7رانصب كردم ولي سيستمم راخيلي كندكردودوباره همان نسخه 6رانصب كردم وراضيم ولي ميخواستم ببينم كسي ازاين نسخه 8 تاحالا استفاده كرده ببيندروي سرعت سيستم چه تاثيري ميگذارد.
متشكرم

من از آخرين نسخه بتاي 8 آنتي ويروس كاسپر كه يكي دو روز قبل Release شد استفاده ميكنم.كاهش سرعتي در سيستم خود مشاهده نكردم.البته براي قضاوت قدري زوده.بايد تا انتشار نسخه نهايي صبر كرد و نتايج را ديد.ولي نسخه Internet Security8 را تست نكردم.

vtn54
17-11-2007, 00:51
آخرین ورژن آنتی ویروس Kaspersky که بتا هم نیست به همراه سریل معتبر.

(تمام فایلها رو دانلود کنید و با Winrar به هم وصل کنید. پس از نصب برنامه هنگام درخواست کد رجیستری گزینه فعال کردن به وسیله License Key را انتخاب و فایل داخل فولدر کرک را به برنامه بدهید.)

حجم: 25 MB

دوست عزیز

این یک نسخه بتا است قدیمی هم هست آخرین نسخه بتا نسخه 7.0.1.275 است نیازی نیست برای آپلود یک

نسخه بتای قدیمی این همه زحمت بکشید ( اگر خودتان آپلود کرده اید ) شما به راحتی می توانید آخرین نسخه های

بتا را از آدرس زیر بدست بیاورید ( لینک ftp و قابلیت Resume دارد) :

Kaspersky Beta Server (ftp://ftp.kaspersky.com/devbuilds/)

yoosef_st
21-11-2007, 22:13
دوست عزیز

این یک نسخه بتا است قدیمی هم هست آخرین نسخه بتا نسخه 7.0.1.275 است نیازی نیست برای آپلود یک

نسخه بتای قدیمی این همه زحمت بکشید ( اگر خودتان آپلود کرده اید ) شما به راحتی می توانید آخرین نسخه های

بتا را از آدرس زیر بدست بیاورید ( لینک ftp و قابلیت Resume دارد) :

Kaspersky Beta Server (ftp://ftp.kaspersky.com/devbuilds/)

نه خیر عزیز دل این نسخه کامل هست و آخرین ورژن هم هست و کرکش هم داخلش هست و محض اطلاعتون نسخه 8 بتا هست نه این. (حالا شاکی نشی. میدونم کارت درسته ولی خودم این رو نصب کردم و آلفا (کامل) هست):11::27:

vtn54
22-11-2007, 02:43
نه خیر عزیز دل این نسخه کامل هست و آخرین ورژن هم هست و کرکش هم داخلش هست و محض اطلاعتون نسخه 8 بتا هست نه این. (حالا شاکی نشی. میدونم کارت درسته ولی خودم این رو نصب کردم و آلفا (کامل) هست):11::27:

دوست من

اگر سری به سایت کاسپرسکی بزنید می بینید که نسخه نهایی نسخه 7.0.0.125 است و برای اطمینان خاطر بیشتر به

قسمت نسخه های بتای فوروم کاسپرسکی سری بزنید در این صورت متوجه می شوید که نسخه ای که معرفی کرده اید

و تمامی نسخه های بعد از آن همگی نسخه بتا ( برای نسخه MP1 ورژن 7 ) هستند . در مورد نسخه 8 هم باید عرض

کنم این نسخه هنوز به مرحله Public Beta نرسیده است و در واقع یک نسخه آلفا حساب می شود .

yoosef_st
22-11-2007, 09:26
پس چرا توی خود برنامه ننوشته Beta؟

sAsAn.K
22-11-2007, 11:21
والا منم نسخه ی 8 بتا رو لینکشو دارم ، ایشونم میگه تو برنامه نوشته بتا پس حتما بتا هست .

vtn54
22-11-2007, 12:25
پس چرا توی خود برنامه ننوشته Beta؟

دوست عزیز

برای رفع شبهه من لینک تاپیک مربوطه را در فوروم کاسپرسکی برایتان می گذارم که یکی از مدیران آنجا توضیحات لازم را

در مورد این نسخه و نسخه های مشابه داده است و امیدوارم که دیگر شبهه ای باقی نماند:

7.0.1.2xx (220, 222, 227 etc) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

vtn54
22-11-2007, 12:33
والا منم نسخه ی 8 بتا رو لینکشو دارم ، ایشونم میگه تو برنامه نوشته بتا پس حتما بتا هست .

دوست من

منظور من این بود که نسخه 8 هنوز به مرحله Public Beta نرسیده است که در عمل هنوز یک نسخه آلفا یا PreBeta

هست برای اثبات این موضوع می توانید سری به صفحه مربوط به نسخه های بتای موجود در سایت کاسپرسکی بزنید ( لینک زیر )

همانطور که می بینید نسخه 8 هنوز به عنوان نسخه بتا معرفی نشده است :

Beta Testing ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Ship Storm
22-11-2007, 13:15
دوستان سلام من فایل های آپدیت این آنتی ویروس کاسپرسکی ورژن 6.0.2.621 رو از یکی از دوستان گرفتم ولی وقتی خاستم کپیش کنم میگفتم Can,nt کپی این رو روی 4 تا سیستم دیگه که روشون کاسپرسکی نصب بود هم تست کردیم باز هم با همین ERROR مواجه میشدیم دوستان یه راهنمایی بکنید که من چکار کنم که فایل های اپدیت رو بتونم کپی کنم ودیگه سیستم آپدیت های روز رو فعلا نخواد.
یه نگاه هم بکیند من فایل مورد نظر رو توی این مسیر کپی میکنم:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6\Update distribution
ولی ERORO میده و نمیزاره کپی بشه انتی ویروس رو هم EXIT کردم از SYSTEM TRY ولی باز هم همین EROR رو میده و نمیزاره کپی بشه.
ممنون و با تشکر