ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آمادگی بارسلون برای برگزرای سمینار جهانی موبایل ( Mwc )

S A M S U N G
10-02-2008, 12:12
امسال هم مثل سالهای قبل بارسلون میزبان سمینار جهانی موبایل ( MWC ) هست .

ولی این سمینار امسال با شکوهتر و بهتره بگیم با هیجان بیشتری برگزار میشه !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسهایی از محل برگزاری سمینار جهانی موبایل ( MWC )

امسال علاوه بر شرکتهای بزرگی مثل سامسونگ , نوکیا , سونی اریکسون و الجی و موتورولا شرکتهای دیگری هم حضور دارن که وسیله تیزرهای تبلیغاتی محصولات خودشونو به نمایش میزارن !

به گفته سایت GSMArena امسال کمپانی سامسونگ و الجی تبلیغات خودشونو با شکوه بیشتری در سرتاسر شهر بارسلون آغاز کردن .
دیروز سامسونگ روح خودشو در معرض دیده همگاه به وسیله تیزرهای تبلیغاتی قرار داد ... روح سامسونگ دارای دوربین 5 مگاپیکسل هست که مدل اون Samsung U900 Soul هست ... همچنین این گوشی دارای یک کی پد تاچ اسکرین 1.2 اینچ هست ... همچنین این گوشی تماما از فلز ساخته شده .

[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سامسونگ برای تبلیغ مدل U900 از تمام شهر بارسلون استفاده کرده !

کمپانی الجی هم 2 غرفه از گوشیهای جدید خود به نام LG KF600 و LG KF700 نیز به راه انداخته ... KF600 دارای یک صفحه کلید touch-sensitive هست ... KF700 هم دارای یک صفحه نمایش بزرگ 3 اینجی و تاچ اسکرین هست

[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الجی KF600 و KF700

سامسونگ نیز در حال کنار گذاشتن رقیب خودش یعنی N95 نوکیا توسط G810 هست ... G810 دارای دوربین 5 مگاپیکسل و یک Symbian smartphone همراه با زوم 3x اپتیکال و Wi-Fi هست .

سخنگوی نوکیا هم گفته که گوشی N96 خودشو معرفی میکنه ... N96 دارای دوربین 5 مگاپیکسل و 16 گیگابایت مموری داخلی هست ... انتظار میرد نوکیا گوشی از سری گوشیهای Nokia Touch UI باشد .

سونی اریکسون نیز گوشی جدید خودشو که یک گوشی UIQ high-end smartphone که مدل P5 نام دارد معرفی میکنه .

موتورولا هم به گوشی Z12 خودشو معرفی میکنه .

منبع :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نوشته شده توسط GSMArena ... ترجمه توسط S A M S U N G

big_khan0064
10-02-2008, 13:35
مرسی سامسونگ جان
اخر من نفهمیدم تاریخ دقیق برگزاری همایش جهانی کیه؟
اگه کسی میدونه...خیلی دقیق روزش رو بگه
حتی اگه میتونید ساعت شروع همایش رو هم بگید
ببینم این همایش از شبکه ی خاصی پخش میشه؟اگه میشه شبکش رو بگید...بریم یه ماهواره دست و پا کنیم واسه همین!!
شاد باشید

Apachi
10-02-2008, 13:41
2008
February 11
ساعتش رو نمی دونم

S A M S U N G
10-02-2008, 13:42
اخر من نفهمیدم تاریخ دقیق برگزاری همایش جهانی کیه؟
اگه کسی میدونه...خیلی دقیق روزش رو بگه

از 11 فوریه 2008 تا 24 فوریه 2008

corey
10-02-2008, 14:34
فکر کنم پی5 به اسم جی900 تولید بشه و از این به بعد سری جی جایگزین سری پی بشه
راستی امشب سونی اریکسون سری c هم معرفی میکنه که همون cybershot هست که احتمالا جایگزین سری کا میشه

saman65
10-02-2008, 15:05
ممنون بابت خبرهاتون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hussain
10-02-2008, 15:06
فکر کنم پی5 به اسم جی900 تولید بشه و از این به بعد سری جی جایگزین سری پی بشه
راستی امشب سونی اریکسون سری c هم معرفی میکنه که همون cybershot هست که احتمالا جایگزین سری کا میشه
یعنی سونی اریکسون می خواهد نامهای جدید را جایگزین کند:13:

sarmast65_ata
10-02-2008, 21:32
بله از فردا یعنی 11 فوریه این سمینار شروع میشه من که مشتاقانه منتظر فردا و شاید بتونم بگم کل این هفته هستم که ببینم چه مدل هایی معرفی میشه سامسونگ که ترکوند ال جی هم که مثل همیشه طراحی جالب رو با کارایی عرضه میکنه نوکیا که یه شاخ معرفی کرد سونی اریکسونو فقط اسمشو دیدم که انگار P5 هستش که اونم باید ببینیم چیه که انگار باید منتظر موند و دید شاهکار سونی اریکسون چی از آب در میاد.
یاد پارسال می افتم که دیقیه به دقیقه پست میدادیم و گوشی های جدید رو تو این کلوپ معرفی می کردیم واقعآ هفته جالبیه این هفته

ali racer
11-02-2008, 17:52
خیلی رقابت ها سخت شده
سونی اریکسون بعد از یه سال کم کاری یه توکونی به خودش داد !

corey
11-02-2008, 17:59
بله از فردا یعنی 11 فوریه این سمینار شروع میشه من که مشتاقانه منتظر فردا و شاید بتونم بگم کل این هفته هستم که ببینم چه مدل هایی معرفی میشه سامسونگ که ترکوند ال جی هم که مثل همیشه طراحی جالب رو با کارایی عرضه میکنه نوکیا که یه شاخ معرفی کرد سونی اریکسونو فقط اسمشو دیدم که انگار P5 هستش که اونم باید ببینیم چیه که انگار باید منتظر موند و دید شاهکار سونی اریکسون چی از آب در میاد.
یاد پارسال می افتم که دیقیه به دقیقه پست میدادیم و گوشی های جدید رو تو این کلوپ معرفی می کردیم واقعآ هفته جالبیه این هفته
تازه داره رقابت داغ میشه ملا به نفع هممونه که گوشی خوب بیاد به بازار حالا چه سونی باشه چه نوکیا
در کل منتظر پی5 می مونیم