مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خریدن بهترین نوع Dvd خام
sasan816
12-07-2011, 10:42
راستی اگه از dvd خام مدت زیادی استفاده نشه (روش اطلاعات نریزیم)..روی کیفیت dvd تاثیر میذاره؟!
تاثیرش خیلی کمه و محسوس نیست
البته شنیده ها حاکیست(!) dvd سونی در ایران تقلبی زیاد داره!!
بله و بهتره از نمایندگی های سونی بخری
من موندگاری برام مهم هست تا 6 ماه
کدوم از این مارکها میتونه حداقل 6 ماه بدون مشکل اطلاعات رو نگه داره؟؟
soroush20
10-08-2011, 16:24
Tdk بهترینه
shermanpop
16-08-2011, 11:15
دوست عزیز LG سفید که عکس یه ماهی آبی رنگ روشه بهترین مارک هست به نظر من.
چون شخصا دو سه سالی هست که استفاده میکنم و نه تا حالا سوزوندم نه خرابی داشته همشون هم کار میکنن بسیار عالیه.قیمت پک ده تاییش هم 3000 تا 3500 تومنه
Hamed DC
13-11-2011, 09:00
من موندگاری برام مهم هست تا 6 ماه
کدوم از این مارکها میتونه حداقل 6 ماه بدون مشکل اطلاعات رو نگه داره؟؟
سلام.
من هم TDKرو تایید میکنم.
همینجوری بزاری بمونه و خط و خشی روش نیفته شاید بیشترم نگهداره.
peyman_mob
19-11-2011, 14:46
دوستان جدیدا از princo budget slim استفاده میکنم که مدل خیلی خوبیه و من هم با پست زیاد سر و کار دارم.مزیت هاش
1-انعطاف پذیره واسه همین توی پست امکان شکستن یا تاب برداشتنش نیست.
2-وزنش خیلی کمه بطوریکه هزینه پستی رو نصف کرده واسم!
3-قیمت 60 تاییش هزار تومن از 50 تایی پرینکو سفید معمولی گرون تره.
حالا مشکل من اینه که من این دی وی دی ها رو با یه دی وی دی رایتر پایونر خیلی راحت رایت میکنم ولی یه دی وی دی رایتر ایسوس دارم که نمیتونه روی این دیسک ها رایت بزنه.مثلا ایسوس خیر سرش تو بازار گرونتر از بقیس.راه حلی وجود نداره؟
Hamed DC
19-11-2011, 15:21
دوستان جدیدا از princo budget slim استفاده میکنم که مدل خیلی خوبیه و من هم با پست زیاد سر و کار دارم.مزیت هاش
1-انعطاف پذیره واسه همین توی پست امکان شکستن یا تاب برداشتنش نیست.
2-وزنش خیلی کمه بطوریکه هزینه پستی رو نصف کرده واسم!
3-قیمت 60 تاییش هزار تومن از 50 تایی پرینکو سفید معمولی گرون تره.
حالا مشکل من اینه که من این دی وی دی ها رو با یه دی وی دی رایتر پایونر خیلی راحت رایت میکنم ولی یه دی وی دی رایتر ایسوس دارم که نمیتونه روی این دیسک ها رایت بزنه.مثلا ایسوس خیر سرش تو بازار گرونتر از بقیس.راه حلی وجود نداره؟
ایا با پیغام خطایی هم مواجه میشین؟؟؟متن پیغام چبه؟؟؟
peyman_mob
19-11-2011, 20:03
ایا با پیغام خطایی هم مواجه میشین؟؟؟متن پیغام چبه؟؟؟
با نرو که میگه دیسک خالی داخل درایو بزار.انگار فکر میکنه اصلا تو درایو دیسک نیست!
basketball
17-12-2011, 22:03
دوستان من متوجه نشدم برای رایت فیلم DVD-Video نوع مثبت دی وی دی بهتر است یا منفی؟
basketball
19-12-2011, 22:29
کسی نیست؟.................
Hamed DC
20-12-2011, 00:50
دوستان من متوجه نشدم برای رایت فیلم DVD-Video نوع مثبت دی وی دی بهتر است یا منفی؟
دوست عزیز فناوری DVD+Rبدلیل جدیدتر بودن نسبت به نسخهDVD-R توسط دستگاههای پخش لوح، بیشتر و بهتر
پشتیبانی میشه. این در حالی هست که این نسخه در مقابل اسیب به اطلاعات و نحوه ذخیره سازی هم از نوی(-)،
بهتر و با مقاوت بالاتری ظاهر شده. پس برای فیلم و فایلهایی که بحث کیفیت مطرحه بهتره که نوع(+)انتخاب بشه.
موارد دیگه هم هست که اگر دوست داشتین میتونیم روی اونها بحث کنیم.
basketball
22-12-2011, 00:41
خب اگر روی نوع منفی باشه مشکل خاصی پیش میاد؟
نه مشکلی پیش نمیاد روی منفی با سرعت پایین تر رایت کنید
Hamed DC
22-12-2011, 11:43
خیر مشکلی پیش نمیاد.
همونطوری که مهرداد گفت، باید با سرعت پایینتری رایت بشه تا دچار بدسکتور نشه.
basketball
22-12-2011, 11:47
چون یک فروشگاه هست تمام آیتم های خرید من رو داره فقط مشکلش اینه دی وی دی های خامش از نوع منفی هست...
این گفته رو شما تایید میکنید؟
دیسک های نوع DVD+R دارای تکنولوژی سرعت گردش زاویهای هستند . بدین معنا که هنگام استفاده در کامپیوتر و یا دستگاههای پخش دی دی وی خانگی ، این نوع دیسکها از ابتدای اجرا یا نمایش اطلاعات تا انتها، با تنظیم نگه داشتن سرعت تبادل اطلاعات باعث می شوند تا موتور DVD Rom یا همون دستگاه سخت افزاری پخش DVD سرعتش را به صورت آهسته کاهش می دهد .
اما در دیسکهای DVD-R سرعت موتور ثابت و سرعت خواندن اطلاعات به صورت خطی زیاد می شود . به طور مثال در دیسکهای DVD-R اگر قصد داشته باشید تا هنگام مشاهده یک فیلم به صورت مکرر ، فیلم را به جلو یا عقب ببرید موتور DVD Rom مدام نیاز به تغییر سرعت داره که این امر سبب پایین آمدن عمر مفید موتور دستگاه خواهد شد .
Hamed DC
22-12-2011, 11:56
چون یک فروشگاه هست تمام آیتم های خرید من رو داره فقط مشکلش اینه دی وی دی های خامش از نوع منفی هست...
این گفته رو شما تایید میکنید؟
دیسک های نوع DVD+R دارای تکنولوژی سرعت گردش زاویهای هستند . بدین معنا که هنگام استفاده در کامپیوتر و یا دستگاههای پخش دی دی وی خانگی ، این نوع دیسکها از ابتدای اجرا یا نمایش اطلاعات تا انتها، با تنظیم نگه داشتن سرعت تبادل اطلاعات باعث می شوند تا موتور DVD Rom یا همون دستگاه سخت افزاری پخش DVD سرعتش را به صورت آهسته کاهش می دهد .
اما در دیسکهای DVD-R سرعت موتور ثابت و سرعت خواندن اطلاعات به صورت خطی زیاد می شود . به طور مثال در دیسکهای DVD-R اگر قصد داشته باشید تا هنگام مشاهده یک فیلم به صورت مکرر ، فیلم را به جلو یا عقب ببرید موتور DVD Rom مدام نیاز به تغییر سرعت داره که این امر سبب پایین آمدن عمر مفید موتور دستگاه خواهد شد .
بله.
این امر به خاطر نوع چیدمان اطلاعات روی این نوع دیسکت ها و متفاوت بودن نوع قطاع بندی و ترک بندی اونهاست!
basketball
22-12-2011, 12:12
شانس رو ببین
حالا چرا اینقدر نوع مثبت کم یاب هست؟
شما در نبود نوع مثبت روی منفی فیلم رایت میکنید؟
Hamed DC
22-12-2011, 12:14
شانس رو ببین
حالا چرا اینقدر نوع مثبت کم یاب هست؟
شما در نبود نوع مثبت روی منفی فیلم رایت میکنید؟
به خاطر اینکه توی ایران فیلمهای بلوری و HD و کلا باکیفیت، کمتر طالب داره!!!و قیمت بالاشون!!!
البته دیسکش رو میگم!
من اصولا از لوح فشره برای ذخیره سازی استفاده نمیکنم.
بیشتر از هارد استفاده میکنم. لوح فشرده قابل اعتماد نیست!
basketball
22-12-2011, 12:37
شخصا برای فیلم ارزش بسیاری قائل هستم
با اینکه تو این خراب شده فیلم 250 تومنی با اونی که میده 5 هزار تومن فرقی تو اصل موضوع نمیکنه و همه کپی هستند
بازم دوست دارم برای یک فیلم هزار تومنی که معلوم نیست چطور رایت شده و سوخته هست، پرده ای هست و......2 هزار تومن پول بدم ولی یک کاور، قاب و دیسک مرغوب تر باشه...
شاید به نوعی دور زدن باشه ولی خب چی کار میشه کرد...
تو آمازون بلوری فیلم آپارتمان بیلی وایدر رو دیدم زده 10 دلار....افسوس خوردم
الان سایت هایی هم که بلوری میفروشند بازار تاسف باری دارند
بلوری رایت شده با چاپ روی دیسک و کاور از 4 هزار هست تا 30 هزار تومان در صورتی هر دو هیچ فرقی از نظر ظاهر ندارند
---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
پس دیسک های + گرانتر هستند؟
یک سوال دیگه هم دارم شاید مربوط به اینجا نباشه...
شما پیشنهاد میکنید یک فیلم مثلا از تارکوفسکی The Mirror 1975 رو بصورت DVD-Video خرید کنم یا بصورت دانلود شده بلوری ریپ شده 720p که 2 تا 4 گیگ حجم داره...
خوبی نسخه دی وی دی اینه مشکل اجرا و زیرنویس تو پلیر نداره ولی کیفیت پایین تری نسبت به دیگری داره
خوبی نسخه ریپ شده کیفیت بالاتر هست ولی مشکل زیرنویس داره...چون مثلا کی فیلم The Mirror 1975 که برای دهه 70 هست چطور میشه فروشنده زیرنویس هماهنگ با نسخه ریپ شده اش رو پیدا کنه؟
چون ادعا میکنه مشکل زیرنویس نیست برای هر فیلمی، در صورتی که در جریان هستید یک سری فیلم ها فقط یک ورژن زیرنویس داشتند...
نظر شما روی کدام است؟
Hamed DC
22-12-2011, 12:39
شخصا برای فیلم ارزش بسیاری قائل هستم
با اینکه تو این خراب شده فیلم 250 تومنی با اونی که میده 5 هزار تومن فرقی تو اصل موضوع نمیکنه و همه کپی هستند
بازم دوست دارم برای یک فیلم هزار تومنی که معلوم نیست چطور رایت شده و سوخته هست، پرده ای هست و......2 هزار تومن پول بدم ولی یک کاور، قاب و دیسک مرغوب تر باشه...
شاید به نوعی دور زدن باشه ولی خب چی کار میشه کرد...
تو آمازون بلوری فیلم آپارتمان بیلی وایدر رو دیدم زده 10 دلار....افسوس خوردم
الان سایت هایی هم که بلوری میفروشند بازار تاسف باری دارند
بلوری رایت شده با چاپ روی دیسک و کاور از 4 هزار هست تا 30 هزار تومان در صورتی هر دو هیچ فرقی از نظر ظاهر ندارند
کاملا با این اظهارات شما موافقم.
چون اصولا کیفیت بلوری وارد کشور ما نمیشه.
خودم هم به شخصه برای پکینگ ارز شزیادی قائلم. ولی توی مملکت ما تنها چیزی که ارز نداره بسته بندی
هست:2:
این سایتها هم اصلا به درد نمیخورن. و گفته شما در موردشون کاملا درسته. چون همه فیلمهاشون دانلودی
هست و نسخه اصلی نیست.
Hamed DC
22-12-2011, 12:46
پس دیسک های + گرانتر هستند؟
یک سوال دیگه هم دارم شاید مربوط به اینجا نباشه...
شما پیشنهاد میکنید یک فیلم مثلا از تارکوفسکی The Mirror 1975 رو بصورت DVD-Video خرید کنم یا بصورت دانلود شده بلوری ریپ شده 720p که 2 تا 4 گیگ حجم داره...
خوبی نسخه دی وی دی اینه مشکل اجرا و زیرنویس تو پلیر نداره ولی کیفیت پایین تری نسبت به دیگری داره
خوبی نسخه ریپ شده کیفیت بالاتر هست ولی مشکل زیرنویس داره...چون مثلا کی فیلم The Mirror 1975 که برای دهه 70 هست چطور میشه فروشنده زیرنویس هماهنگ با نسخه ریپ شده اش رو پیدا کنه؟
چون ادعا میکنه مشکل زیرنویس نیست برای هر فیلمی، در صورتی که در جریان هستید یک سری فیلم ها فقط یک ورژن زیرنویس داشتند...
نظر شما روی کدام است؟
بله درست هست. کیفیت بالایی هم دارن.
قطعا دانلود بهترین کیفیت صدا و تصویر رو به شما میده.
سعی کنید صدای دالبی رو با قابلیت5.1کاناله رو مد نظر قرار بدین. من خودم وقتی فیلم دانلود میکنم، کیفیت
صدا و تصویر در اولویت هست و حجم برام مهم نیست.
در مورد فیلم هم بریم توی پرو فایل بهتره!
basketball
22-12-2011, 13:18
کاملا با این اظهارات شما موافقم.
چون اصولا کیفیت بلوری وارد کشور ما نمیشه.
خودم هم به شخصه برای پکینگ ارز شزیادی قائلم. ولی توی مملکت ما تنها چیزی که ارز نداره بسته بندی
هست:2:
این سایتها هم اصلا به درد نمیخورن. و گفته شما در موردشون کاملا درسته. چون همه فیلمهاشون دانلودی
هست و نسخه اصلی نیست.
باشه
بهتون پیام میدم
basketball
25-12-2011, 15:05
دوستام امروز Dvd نوع مثبت برند RIDATA پیدا کردم...
چطوره؟
دوستان الان بهترین برای ارشیو چی هست؟؟؟؟
من t-gate استفاده میکنم
میشه راهنمایی کنید نزدیک به یه باکس میخوام بخرم
samijazini
05-01-2012, 14:07
RIDATA دی وی دی های خوبی داره
پرینکو قرمز هم خوبه..
Hamed DC
09-01-2012, 21:21
دوستام امروز Dvd نوع مثبت برند RIDATA پیدا کردم...
چطوره؟
برند جالبی نیست!
کیفیت ساخت متوسطی داره.
Hamed DC
09-01-2012, 21:27
دوستان الان بهترین برای ارشیو چی هست؟؟؟؟
من t-gate استفاده میکنم
میشه راهنمایی کنید نزدیک به یه باکس میخوام بخرم
برای ارشیو برندPRINCO Redرو توصیه میکنم.
به شخصه تا 5سال هم روی این دی وی دیهای این برند اطلاعات رو صحیح و سالم ذخیره کردم.
mehraboun1985
16-01-2012, 12:58
من یه سری دیسک خریدم کیقیتش خیلی عالیه قیمتش هم مناسبه. گفتم بگم اگه کسی خواست. ار princo خیلی بهتره ولی قیمتش خیلی تفادت نداره. princo
رو اگه ازش استفاده نکنید میشه تو آرشیو نگه داشت. ولی کافیه 2 بار ازش استفاده کنید بار سوم 3ساعت طول میکشه تا از رو دیسک کپی کنه یا بخونه یا هرچی ولی این دیسکها اینطوری نیست و هرچقدرم ازشون استفاده میکنی باز کیفیتشون رو حفظ میکنن.
البته من برای آرشیو فیلم از اینها استفاده میکنم.
دیسکهای Aone تمام روی دیسک سفیده و نوشته های روش به رنگ نقره ای.
یه بار یادمه رفتم بخرم یه مارکی بود شبیه همین اسم رو داشت ولی کیفیت خیلی خیلی بد. فکر کنم Oone اسمش بود (تفاوت اسمشون تو این حرف اوله بود). یه وقت اشتباهی از اونها نخرید.
(این دیسکها که خوبن. من از بازار رضا تو ولیعصر راحت گیر میارم با قیمت خوب)
Verbatim هم دیسکهای خوبیه. منتها قیمتش بالاست. ولی برای چیزهایی که ارزش آرشیو دارن و دیگه گیر نمیان و این حرفها خوبه. من چیزهای آموزشی رو روی اینها رایت میکنم.یا فایلهایی که خیلی به درد میخورن ولی به سختی گیر میان.
basketball
31-01-2012, 18:27
دوستان مکسل بهتره یا کوداک؟ (اصل)
هر کدام یک قیمت دارند 4000 هر پک 10 تایی، ساخت تایوان
هندی هم بود ارزانتر ولی
amirpers
31-01-2012, 19:43
هندی هم بود ارزانتر ولی
کداک رو نمی دونم اما مکسل یادمه که قبلا دیسکهای خوبی بود.
Hamed DC
31-01-2012, 22:46
هندی هم بود ارزانتر ولی
اگر کوداک اصل رو واقعا پیدا کردی، خیلی خیلی عالیه برای کارای آرشیوی.
مکسول هم دیسک خوبیه. بیش از حد سخت جونه.
basketball
01-02-2012, 00:40
حامد جان آخر کدومش برادر؟ :دی
والا مکسل ها اصل تایوان بود، هر ده تاش تو یک پک قرمز رنگ بود...
ولی کوداک ها بدون پک بود فقط تو قاب بود...اینم تایوان بود
basketball
04-02-2012, 00:58
حامد جان این کوداک تایوانی هایی که گفتم
چطوره؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hamed DC
04-02-2012, 11:15
حامد جان آخر کدومش برادر؟ :دی
والا مکسل ها اصل تایوان بود، هر ده تاش تو یک پک قرمز رنگ بود...
ولی کوداک ها بدون پک بود فقط تو قاب بود...اینم تایوان بود
حامد جان این کوداک تایوانی هایی که گفتم
چطوره؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m%2Fimages%2F6e6a93212e44.jpg)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m%2Fimages%2Fb6fdc36b281b.jpg)
راستش من با مکسول کار کردم. خیلی عالیه. کوداک هم چیزی از اون کم نداره.
ولی در کل مکسول رو بیشتر توصیه میکنم.
basketball
04-02-2012, 13:36
کسی سورس DVD اصلی هر جای کشور میشناسه؟
شاید یک کارتن نیاز باشه، فقط اصل باشه، کوداک، مکسل، سونی، ورباتیم، امتک، فیلیپس...
من دیشب تی گیت ۵۰ تایی رو ۱۷ تومن خریدم. خیلی گران شده. ۲۰ تومن هم می گفتن.
The Dreadnaught
15-02-2012, 17:40
کسی سورس DVD اصلی هر جای کشور میشناسه؟
شاید یک کارتن نیاز باشه، فقط اصل باشه، کوداک، مکسل، سونی، ورباتیم، امتک، فیلیپس...
من خودم verbatim استفاده میکنم که شرکت فوژان اکسوم وارد کننده اش هست ، هم DVD-R داره هم DVD+R ، کارتنی هم میخوای تو سایت شرکت آدرس و تلفن های نمایندگی هاش هست.
Sony رو هم که اگه اشتباه نکنم ایران رهجو وارد میکنه از نمایندگی هاش میتونی بگیری.
BMW.M3_E46
21-02-2012, 18:29
دوستان کسی از قیمت DVD9 اطلاعی داره!؟
پک قیمتش چنده!؟(هر مارکی مثلا Prnico)
Amin4All
29-02-2012, 17:02
DVD 1 ماهی هست خیلی گرون شده.
پرینکو رو 18 تا 20 تومن میدن.
3 هفته پیش 60 تایی پرینکو ازین نازک ها رو گرفتم 12 تومن.
برا فروش گرفتم.
خوب گرفتم ؟
Hamed DC
29-02-2012, 19:43
دوستان کسی از قیمت DVD9 اطلاعی داره!؟
پک قیمتش چنده!؟(هر مارکی مثلا Prnico)
قیمت هر دونش 1.700هست.
هر پکش 25تا داره که دونه ای 1.450هست.
DVD 1 ماهی هست خیلی گرون شده.
پرینکو رو 18 تا 20 تومن میدن.
3 هفته پیش 60 تایی پرینکو ازین نازک ها رو گرفتم 12 تومن.
برا فروش گرفتم.
خوب گرفتم ؟
خوبه بد نیست.
همونطور که گفتی قیمتها بدجوری رفته بالا!!!
الان مارک خوب رو به بالا اگه بخوام بگیرم چند در میاد برام دی وی دی و سی دی! چه مارکی و قیمت ممنون
و اینکه DVD-R وDVD+R چه فرقی دارند؟
Hamed DC
13-03-2012, 12:48
الان مارک خوب رو به بالا اگه بخوام بگیرم چند در میاد برام دی وی دی و سی دی! چه مارکی و قیمت ممنون
و اینکه DVD-R وDVD+R چه فرقی دارند؟
باید لااقل روی دانه ای 350تومن حساب کنید. مارکهای معتبر کمی با کاهش تعدد روبرو بوده. اما پرینکو در بازار هست.
برای تفاوت این دو:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
amirpers
02-04-2012, 15:35
من که همیشه از T-Gate استفاده می کنم و ازش راضی هستم.
فقط دوستان قیمت دی وی دی خام الان چنده ؟ یه مارکی مثل تی گیت یا پرینکو یا امثال اون ؟
خیلی وقته قیمت ندارم.
Hamed DC
03-04-2012, 00:33
من که همیشه از T-Gate استفاده می کنم و ازش راضی هستم.
فقط دوستان قیمت دی وی دی خام الان چنده ؟ یه مارکی مثل تی گیت یا پرینکو یا امثال اون ؟
خیلی وقته قیمت ندارم.
فکر میکنم قیمت پرینکو دونه ای بین 390 تا 430تومن باشه.
بصورت عمده هم از کل قیمت 7درصد تا 10 درصد کم کن.
اخرین بار چند روز قبل از عید t-gate 50 تایی رو قیمت گرفتم 18 تومن .
amir_t6262
03-04-2012, 08:48
سلام
Princo قرمز بهتر است یا سیاه؟
دی وی دی های Dr Data چطور است؟ از princo بهتره؟
One Mania
03-04-2012, 09:01
princo Black بهتره.
من استفاده می کنم مشکلی نداشتم.
Hamed DC
03-04-2012, 13:26
سلام
Princo قرمز بهتر است یا سیاه؟
دی وی دی های Dr Data چطور است؟ از princo بهتره؟
سلام.
همونطور که دوستمون گفت، سیاهش بهتره.پDr-Dataهم کیفیت خوبی داره. اما در دراز مدت اطلاعات دچار مشکل
میشن.
amirpers
03-04-2012, 14:11
ماشالله چقدر گرون شده. من پارسال 50 تا تی گیت رو از بازار تهران گرفتم (نایاب شده بود اون موقع) 13 تومن اگه اشتباه نکنم.
pershianix
03-04-2012, 15:35
اینجا که من دیروز رفتم دی وی دی گرفتم مارک Budget دونه ای 500 تومن! اونم 15 تا دونه! کلا توی بازار ایران، هر مغازه ای واسه خودش یه ایالت خودمختاره. نظارت دولت هم که... من نمیدونم دولت واسه چی میاد روی کار؟ واسه سرکوب یا نظارت بر قیمت و اینجور چیزا؟؟؟
کسی میدونه پرینکو رو توی اصفهان از کجا میشه با قیمت مناسب گیر اورد؟ ممنون
pershianix
04-04-2012, 18:30
کسی جواب نمیده؟
amir_t6262
04-04-2012, 22:47
دوستان یک راهنمایی. الان که دی وی دی در بازار کامپیوتر گران شده است، سعی کنید از مغازه های متفرقه، مثلا کتابفروشی ها و ... خرید کنید.
بله. همیشه مغازه های متفرقه گرانتر از بازار کامپیوتر بود، حالا برعکس شده است.
مثلا پک 50 تایی دی وی دی 20 هزار تومانی را در کتابفروشی دیدم که 15 تومان میداد.
الان Princo سیاه را دانه ای 380 قیمت گرفتم.
دوستان من همیشه Princo میگرفتم سیاه و یا قرمز.
میخوام برم بازار 100 تا DVD برای آرشیو اطلاعات مهم هاردم بخرم.
سوال من اینه که این DVD خام TGate که بچهها تو تاپیک ازش حرف میزنند و قیمتاش هم در حد Princo است ، کیفیت و ماندگاری بهتری از Princo داره. دوستان لطفاً اگر تجربه شخصی و حرفهای کار با هر دو DVD خام را دارند راهنمایی کنند.
مثلاً من که فقط تجربه استفاده DVD خام Princo را دارم میتونم بگم اگه با سرعت پایین مثلاً 4x رایت بشه و در جای تمیز نگهداری بشه تا 4 سال میشه حداقل 7 یا 8 بار بدون مشکل از روش خوند و کپی گرفت.
حالا دوستان بگویند TGATE و یا PRINCO کدام بهتر است؟
amirpers
06-05-2012, 14:10
دوستان من همیشه Princo میگرفتم سیاه و یا قرمز.
میخوام برم بازار 100 تا DVD برای آرشیو اطلاعات مهم هاردم بخرم.
سوال من اینه که این DVD خام TGate که بچهها تو تاپیک ازش حرف میزنند و قیمتاش هم در حد Princo است ، کیفیت و ماندگاری بهتری از Princo داره. دوستان لطفاً اگر تجربه شخصی و حرفهای کار با هر دو DVD خام را دارند راهنمایی کنند.
مثلاً من که فقط تجربه استفاده DVD خام Princo را دارم میتونم بگم اگه با سرعت پایین مثلاً 4x رایت بشه و در جای تمیز نگهداری بشه تا 4 سال میشه حداقل 7 یا 8 بار بدون مشکل از روش خوند و کپی گرفت.
حالا دوستان بگویند TGATE و یا PRINCO کدام بهتر است؟
دوست عزیز
من الان سال هاست دارم از دی وی دی T-Gate استفاده می کنم.بسیار بسیار راضی هستم.
یادمه تو یکی از انجمن ها که خیلی حرفه ای صحبت می کردند ، توی تست این دی وی دی نمره خیلی خوبی گرفته بود و من هم به همین دلیل لزش استفاده کردم.
البته قطعا غیر فابریک و تقلبیش هم هست و سخته متوجه شدنش. در هر صورت من ازش استفاده می کنم(در حالی که نمی دونم اصله یا نه) ولی کاملا راضی هستم.
الان قیمت ندارم اما تا پارسال با پرینکو خیلی تفاوت قیمت نداشت. شاید حداکثر در حدود 50 تومن
4daneshjo
08-07-2012, 08:15
سلام به همه
یه سوال
دی وی دی 9 (8گیگ ) تو بازارر پیدا میشه
قیمتش چنده؟
با همین دیویدی رایتر های معمولی میشه روش رایت کرد ؟ همه دی وی دی پلیر ها میتونن بخوندش
من تو دی وی دی ها princo قرمز و melody و tdk رو امتهان کردم و از همشون راضی بودم
Fate2646
20-08-2012, 11:12
عمر مفید نگهداری dvd مثل پرینکو یا تی گیت چه قدر ؟
matin724
26-08-2012, 07:51
سلام دوستان
دی وی دی لایت اسکریپ چه مارکی خوبه؟ و قیمتش چنده؟
obalit88
26-08-2012, 15:22
سلام دوستان
دی وی دی لایت اسکریپ چه مارکی خوبه؟ و قیمتش چنده؟
سلام
من از CD های LightScribe با مارک Melody استفاده کردم و ازشم کاملا راضیم، یه سال پیش بستۀ 10تاییشو گرفته بودم اما قیمتش یادم نمیاد!
matin724
26-08-2012, 18:02
سلام
من از CD های LightScribe با مارک Melody استفاده کردم و ازشم کاملا راضیم، یه سال پیش بستۀ 10تاییشو گرفته بودم اما قیمتش یادم نمیاد!
ممنون . یه سرج زدم اما دی وی دی لایت اسکریب پبدا نکردم . یعنی فقط سی دیش هست؟
obalit88
27-08-2012, 23:24
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون . یه سرج زدم اما دی وی دی لایت اسکریب پبدا نکردم . یعنی فقط سی دیش هست؟
نه دوست عزیز ظاهرا دی وی دیشم هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 16X_Recording_Speed.html ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 16X_Recording_Speed.html)
SevenCity
02-09-2012, 13:11
ارزونترین دیویدی ناینی که بشه 50 تایی خرید چنده و اسمش چیه و از کجا میشه تهیه کرد؟
princo اونطور که سایتهای خارجی میگن دیگه تولید نمیشه! حالا نمیدونم اینایی که تو ایران هست فیکه یا نه! بهترین دیویدی ورباتیم هستش.
یه لینک مفید درباره دیویدی: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با برنامه Nero Diskspeed که رایگان هم هست میتونید دیویدی که میخرید رو تست کنید.مدیا آیدی دیویدی رو بهتون میده که تو جدولی که تو لینک بالا هست میتونید با sample media ids مقایسه کنید سازندهاش و کیفیتش رو ببینید.
من دی ویدی بازی ایکسباکس رو که به اسم ورباتیم بهم دادن رو تست کردم فالکون از آب دراومد که ساخت امارات متحده عربیه!
behnmah66
07-12-2012, 19:29
الان هر dvd خام princo تکی چنده ؟ قبلا 300 میگرفتم بعد رفت 500 الان فروشنده 1000 میده :41:
behnmah66
08-12-2012, 18:34
یعنی کسی نیست بگه چند میخره ؟:n03:
s110outlook
09-02-2013, 01:28
گرون شده اما تا الان ببخشید الان ای بابا الان شد 1000... و الان...:33:
Mohammad-Hashemi
15-03-2013, 12:17
پرینکو دیگه مثل قدیم نیست ظاهرا اونطور که دوستمون گفت دیگه تولید نمیشه.
سلام
قیمت یه بسته cd و dvd خام شهر شما چنده؟ با دوستانی هستم که به این تاپیک سر میزنن ! :n02:
hamidchi
05-04-2013, 15:52
سلام
دی وی دی واسه آرشیو کردن اطلاعات نیاز دارم ، به نظزتون چه مارکی خوبه ؟ اگه قیمت جدید هم دارین بگین ( البته تو چند صفحه ی آخر کسی از قیمت حرفی نزده و هم چنان مبهمه ولی اگه میدونین خب بگین)
قبلا خودم datawrite و dataright و princo و sony استفاده میکردم ، از همه شون هم راضی بودم ، شاید بشه گفت از datawrite و dataright با این که نسبت به دو برند دیگه گمنام تر هستند ، راضی تر بودم از هر دو پک 50 تایی داشتم خیلی خوب بودند (3-4 سال پیش). ولی نمیدونم هنوز هست یا نه.
amirpers
05-04-2013, 17:43
من که سال هاست دارم از T-Gate استفاده می کنم و کاملا هم راضیم.
راستش گرون شده و الان 50 تایی اون دونه ای 600 تومن در میاد حدودا.
Golbarg01
04-06-2013, 11:22
دوستان dvd9 الان تقریبا دونه ای چنده تو بازار؟
برای رایت بازی از چه مارکی استفاده کنم؟
amirpers
04-06-2013, 14:16
دوستان dvd9 الان تقریبا دونه ای چنده تو بازار؟
برای رایت بازی از چه مارکی استفاده کنم؟
چند روز پیش تی گیت رو قیمت گرفتم دونه ای 3000 تومن.
puya2010
04-06-2013, 14:33
با سلام به دوستان
اگه من بخوام dvd9 و dvd بسته ای بخرم، هر کدوم دونه ای چند میفته؟
ارزون ترین مارک و گرون ترین مارکش چقدره؟
برای ذخیره فیلم و سریال و موزیک کدوم مارک بهتره؟
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
vahid javani
30-06-2013, 13:58
دوستان اگه امکان داره برای خرید Dvd (هر برندی) تو اصفهان یه آدرس بدید، من 50 تا پرینکو خریدم فیک بودند و همه آشغال!!
برندی وجود داره که تقلبیش نیومده باشه و خوب باشه؟؟
کسی هست یه برند خوب برای ارشیو معرفی کنه؟ تقلبی هم نباشه
دوستان کسی قیمت این دیسک ها رو میدونه؟
A-one DVD9 printable
T-gate DVD9 printable
amintamizi
21-11-2013, 15:47
سلام دوستان.دی وی دی های کداک مارک های خوبی هستند؟پیرینکو بهتره؟مرسی
Arman210
24-11-2013, 02:17
سلام دوستان.دی وی دی های کداک مارک های خوبی هستند؟پیرینکو بهتره؟مرسی
من فعلا دارم Pioneer استفاده میکنم
کیفیتش خوبه
amir3852
25-11-2013, 17:49
دوستان
براي DVD9 بهترين مارك همون ورباتيم اصل سنگاپوره كه از دوستي آشنايي اونور توي دبي دارين بگين يك باكس براتون بياره حداقل ارزشش توي ايران 600 هزار تومن چون خودم دو سال پيش يك دوستي برام دوني 4 تومن آورد و الان ميگه حداقل دونه اي 7 تومن يعني 7000 تومن
وحشتناك رايتش عاليه يعني هر بازي ايكس باكسي كه XGD3 باشه روش رايت كنين و حالشو ببرين
اگر نداشتين به همين ماركهاي فيك مثل تي گيت و اي وان بسازيد
چون تي گيت نمايندگيش توي تهران جمع كرده خيلي وقته و ديگه تي گيت توي ايران ساپورت نداره و هر چي هست اگر قديمي باشه اصل و اگر جديد باشه همه فيك خيالتون جمع
چون دوست من يكي از بزرگترين فروشندگان تي گيت 9 توي تهران و بازار ....
موفق باشين
ardal_2002
17-12-2013, 17:51
تعداد 50 کارتن دی وی دی خام پرینکو قرمز تایوانی
قیمت هر عدد 495 تومن
قیمت هر پک 24750 تومن
قیمت هر کارتن 297000 تومن
قیمت داده شده برای فروش دی وی دی کارتنی هست و کمتر از یک کارتن فروخته نمی شود.
محل: تهران
ارسال برای شهرستانها توسط باربری امکان پذیر است
هزینه حمل به عهده خریدار می باشد
هر کی خواست PM خصوصی بده...
در خدمتیم
سلام. من برای رایت عکس ها و فیلم های شخصیم و نگهداریشون برای مدت طولانی dvd sony خریدم.فروشنده بهم گفت که اصلی هستن. میخواستم بدونم dvd خوبی هست یا نه؟ و اینکه چطور میتونم بفهمم dvd اصلی هست؟ در ضمن من بیشتر از 3.5 گیگ روی dvdها رایت نمبزنم. این تاثیری در کیفیت رایت و مدت زمان نگهداری داره یا نه؟ با سرعت 8 x هم رایت میکنم. (اطلاعات من بسیار برام مهم هستن. اگر برای بهتر نگهداری کردنشون راهنماییم کنید بسیار ممنون میشم.) dvdهای قبلی هم که اطلاعاتم رو رایت زدم verbatim و kodakهستن. بزدیک به 2 سال پیش رایت شدن. نظرتون راجب اینها چیه؟ و در سوال آخر. اگر سالی 1 بار اطلاعاتم رو به یک dvd دیگه منتقل کنم عکس ها و فیلم هام خراب نمیشم؟ متشکرم.
دوستان الان برند خوب dvd چیه ؟؟
تو چنتا مغازه و سایت رفتم خیلی ها سونی و پرینکو داشتن !!!
جنسشون چطوره ؟؟
achaemenian
08-04-2014, 00:08
دوستان الان برند خوب dvd چیه ؟؟
تو چنتا مغازه و سایت رفتم خیلی ها سونی و پرینکو داشتن !!!
جنسشون چطوره ؟؟
سونی من کار کردم جنسش واقعا خوبه
پرینکو میتونم بگم معموله
MOHAMMAD2010
03-07-2014, 16:31
به نظرم سونی فعلا خوبه
چند ماه پیش یه پک 50 تایی خریدم 28 تومن
پرینکو - dr data و datalife در برابر سونی آشغال هستن واقعا !
اینم یه تست dvd سونی با نرو که نشون میده dvd خوبی هست
badboys_87
19-07-2014, 20:56
از کجا بفهمیم سونی اصله باید با این برنامه تست کنیم ؟؟؟
dadasalam
30-09-2014, 12:54
برترین خام در جهان. برای اطلاعات بیشتر پیام خصوصی بزنید
Falcon Media Pro DVD-R Glossy Printable
من قصد آرشیو کردن سریال دارم . لطفا dvd معرفی کنید که کیفیت خوب و ماندگاری خوبی داشته باشه و کد media id رو هم اگه میتونید بزارید
سلام
ان شا الله که خوب هستین.
الان من موندم از لینک زیر دی جی کالا کدوم مارک سی دی رام رو بخرم چون هیچ کدوم رو نگفتین :D!
اونایی هم که گفتین تو سایتش موجود نیست!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Category-Compact-Disc/Category-Computer-Parts/Category-Data-Storage/Category-Electronic-Devices/Status-2/Type-4826/
تو جای نقطه چین digi kala . com بدون فاصله بزنید.
این مدلا توش موجوده الان:
Plaza CD-R
Toyomax CD-R
Kit CD-R
Santoz CD-R
لطفا هم از این لینکی که دادم و هم از خودتون مارک خوب رو بگین.
چون احتمال خرید گوشی رو از دی جی کالا دارم گفتم هزینه ارسال امروزه نداره شاید اینم بخرم.
از شهر از یه مغازه قیمت سه تا سی دی خام
باجت پرینکو 18ت
ونکوور 16ت
لوتوس 15ت
رو در آوردم.
حالا از بین اینا با اون دی جی کالا کدوما بهترن؟ کدومو بخرم؟
الان که من در مورد اون باجت و پرینکو جستجو کردم دیدم انگار اون خودش دو مدل هست چون یکی قیمت گرفته بود برام. همینجوری نوشته داد دستم.
لوتوس هم همینطور سرچ میکنی ازش نمیاره چرا؟!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.