ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک درباره هندزفری بلوتوث استریو ds 970

vahid_civil
09-02-2008, 22:14
سلام کسانی که از این هندزفری دارند و هندزفریشون هنگ میکنه میدونن باید چیکار کرد؟

من خریدم که چینیه. و هنگ میکنه و جز با زدن به شارژ درست نمیشه!

من میتونم تا فردا دوباره برم عوضش کنم ولی میارزه 80 تومن یه مالزیشو بخرم آخه ؟!

گوشی من پی 990 هست. کسی داشته که به نحوی درستش کرده باشه ؟

کمک فوری . خواهش میکنم جواب بدید

saman65
10-02-2008, 01:07
آره داداش.عوضش کن مالزیش رو بگیر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .درسته 40,50 تومان مثلا ضرر میکنی ولی خوبیش اگه پول بیشتری دادی حداقل میتونی ازش استفاده کنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .اما اینی که الان داری 10 تومان هم خریده باشیش وقتی همش هنگ کنه به چه درد میخوره؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اگه مالزیش اصل باشه و اون هم هنگ نکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahid_civil
10-02-2008, 10:36
آره داداش.عوضش کن مالزیش رو بگیر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .درسته 40,50 تومان مثلا ضرر میکنی ولی خوبیش اگه پول بیشتری دادی حداقل میتونی ازش استفاده کنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .اما اینی که الان داری 10 تومان هم خریده باشیش وقتی همش هنگ کنه به چه درد میخوره؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اگه مالزیش اصل باشه و اون هم هنگ نکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بدبختی همینجاست که میترسم اونم چینی از آب در بیاد و مشکل داشته باشه.
یارو میگفت شاید مشکل از پی 9990 تو هست. نمیدونم والا