ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Filter های سفارشی در فتوشاپ

sary
09-02-2008, 18:05
با سلام
از دوستانی که در مورد این کادر که در گزینه filter>>other>>custom قرار دارد اطلاع دارند تقاضای راهنمایی داشتم میخواهم بدانم هر کدام از این 25 کادر مربوط به چه متغیر هایی هستند و اگر کسی با این منو کار کرده است از چه مقادیری استفاده کرده است
با تشکر از اساتید گرامی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Maysam-BFU
09-02-2008, 20:22
این قسمت ، خیلی مفید و جالب است ، ولی من هم اطلاعات کمی در مورد این قسمت دارم.

عدد مثبت کنتراست تصویر یا روشنتر یا بالاتر می بره ، و عدد منفی کنتراست تصویر یا روشنی تصویر رو پایین میاره!

بالابردن مقدار Scale باعث تیره تر شدن تصویر میشه.

بالابردن مثدار Offset سفیدی تصویر رو افزایش میده.

خونه هایی که در تصویر زیر با رنگ قرمز نشون دادم ! بر روی تصویر به اندازه 2 پیکسل کشیدگی ( مانند فیلت-ر Motion ) ایجاد می کند.

sary
10-02-2008, 14:42
این قسمت ، خیلی مفید و جالب است ، ولی من هم اطلاعات کمی در مورد این قسمت دارم.

عدد مثبت کنتراست تصویر یا روشنتر یا بالاتر می بره ، و عدد منفی کنتراست تصویر یا روشنی تصویر رو پایین میاره!

بالابردن مقدار Scale باعث تیره تر شدن تصویر میشه.

بالابردن مثدار Offset سفیدی تصویر رو افزایش میده.

خونه هایی که در تصویر زیر با رنگ قرمز نشون دادم ! بر روی تصویر به اندازه 2 پیکسل کشیدگی ( مانند فیلت-ر Motion ) ایجاد می کند.

از توجهتون و از اطلاعاتتون متشکر و یک سئوال در مورد این سئوال در بسته آموزشی فتوشاپ top secret جوابی وجود دارد یا خیر من تمایل به تهیه این بسته دارم ولی یکبار چند هفته پیش خرید اینترنتی کردم و بعد از 4 هفته هنوز پست اکسپرس خریدم نرسیده است البته از سایت دیگری بود

Maysam-BFU
10-02-2008, 21:29
متاسفانه یا خوشبختانه ! من این بسترو تهیه نکردم !

ولی خدمات پستی P30world خیلی خوبه ! فکر می کنم تا به حال 6-7 تا خرید داشتم از پی سی ، که قبل از 2 هفته به دستم رسیده !

موفق باشی.

mahsoft
11-02-2008, 07:38
از توجهتون و از اطلاعاتتون متشکر و یک سئوال در مورد این سئوال در بسته آموزشی فتوشاپ top secret جوابی وجود دارد یا خیر من تمایل به تهیه این بسته دارم ولی یکبار چند هفته پیش خرید اینترنتی کردم و بعد از 4 هفته هنوز پست اکسپرس خریدم نرسیده است البته از سایت دیگری بود

برای رهگیری بسته پستیتون
شماره رهگیریتون رو با تاریخ سفارش در بخش پشتیبانی بنویسید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مهو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

arash_irani
11-02-2008, 19:16
برای رهگیری بسته پستیتون
شماره رهگیریتون رو با تاریخ سفارش در بخش پشتیبانی بنویسید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مهو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزیز دل برادر

البته از سایت دیگری بود

ایشون گفتن که از سایت دیگری مهو جان
دوست عزیز اون سایت اگر پشتیبان داشته باشه حتما باید از طریق پشتیبان خرید محصولات اقدام کنید
ضمنا این مجموعه 5 دی وی دی هستش که به نظر من انتخاب خوبی برای خرید یک بسته آموزشی هستش
ممنون و موفق باشید :11:
یا حق