PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كمك در مورد ويروس Hidden

prince_love800
09-02-2008, 13:23
سلام دوستان سيستم من و همچنين مموري كارت هاي من از جمله موبايلم دچار يك ويروس عجيب شدن كه حتي من وقتي آنتي ويروسم را آپديت كردم تاثيري نداشت !!! اين ويروس باعث مي شه پوشه ها درون هارد Hidden شوند و وقتي فايل هاي مخفي را آزاد مي كني قابل ديدن نيستن ..من مموري خودم رو روي سيستم ديگه تست كردم و پوشه هاي Hidden را پيدا كرد ولي تيكي كه مربوط به باز كردن Hidden فايل ها بود بسته بود و از حالت Hidden آزاد نميشد !! دوستا من مي خواستم بدونم آنتي براي اين ويروس پيدا مي شه!

mehdi_tavaziyani
09-02-2008, 13:42
طبق دستورات زير پيگيري كن
run:\\ regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\

CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHO WALL

sapas file checkedValue ra delete konid va dobare an ra ba name Checkedvalue va meghdare value=1 ejad konid.
by.

omid.sarmad
09-02-2008, 13:49
سلام.این برنامه رو دانلود کنن.هم ویروس رو پاک می کنه و هم مشکلات ایجاد شده رو.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahdi7610
09-02-2008, 15:43
با برنامه ای که امید معرفی کردن مشکل به راحتی حل می شه .

prince_love800
10-02-2008, 18:13
ممنون از همه ي دوستان . بابت راهنمايي .....!

winxp
10-02-2008, 23:55
@echo off

reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon" /v Shell /t REG_SZ /d "Explorer.exe" /f

reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Cur rentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\NOHIDD EN" /v CheckedValue /t reg_dword /d "2" /f

reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Cur rentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\NOHIDD EN" /v DefaultValue /t reg_dword /d "2" /f

reg ADD "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Cur rentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWAL L" /v CheckedValue /t reg_dword /d "1" /f

reg ADD "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Cur rentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWAL L" /v DefaultValue /t reg_dword /d "2" /f

shadmehr mahmoudi
29-05-2010, 19:16
salam dosan man moshkele virus hidden daram az in ravesh tosiye shode astefade kardam vli ntavanestam checked value bsazam mish dar in amr ma ra rahnamayi konid
ba tashakor

aliali58
15-01-2011, 00:14
طبق دستورات زير پيگيري كن
run:\\ regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\

CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHO WALL

sapas file checkedValue ra delete konid va dobare an ra ba name Checkedvalue va meghdare value=1 ejad konid.
by.

سلام.این برنامه رو دانلود کنن.هم ویروس رو پاک می کنه و هم مشکلات ایجاد شده رو.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هيچكدوم مشكل رو حل نكرد احتمالا اين ويروسي كه من دارم نسخه Update شده باشه آيا راه حل جديدي وجود داره؟؟؟

Dew Drop
15-01-2011, 00:32
هيچكدوم مشكل رو حل نكرد احتمالا اين ويروسي كه من دارم نسخه Update شده باشه آيا راه حل جديدي وجود داره؟؟؟

این تاپیک مال 3 ساله پیشه...
سوالتون رو تو تاپیک مربوط به خودش بپرسید بهتر راهنمایی میکنند.

روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

omid.sarmad
15-01-2011, 10:36
نسخه ی جدید برنامه رو دانلود کن. این برنامه قابلیتهایی داره که می تونه هر ویروسی رو شناسایی کنه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید