PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بدست آوردن ليستي از فايل هاي درون يك فولدر.

Tranix
09-02-2008, 11:36
دوستان سلام.

من مي خواهم با VB6 برنامه اي حاوي يك Button و يك Listbox و يك Textbox بسازم كه ميسري از يك فولدر خاص
را درون Textbox بنويسيم و با زدن Button ليست تمامي فايل هاي دورن آن فولدر و حتي SubFolder ها در
Listbox قرار گيرد. از دوستان خواهشمندم كه من را ياري نمايند كه به شدت و فورا محتاج اين برنامه هستم. :41:

با تشكر از شما.

mehdibarghi
09-02-2008, 12:06
سلام برای در آوردن لیست فایل های درون یک فولدر راحت ترین راهش استفاده از کنترل file list box است که به صورت پیش فرض در جعبه ابزار هستش و خیلی ساده می توان همه فایل های درون یک فولدر خاص را درآورد ولی برای اینکه فایل های درون subfolder ها رو هم در بیارید قضیه کمی فرق میکند ... راحت ترین راهش این است که شما با استفاده از یک کنترل دیگر به نام dirlistbox این کار را انجام بدهید و مثلاً در یک حلقه for که از عدد 1 تا تعداد فولدرهای درون آن پوشه حاضر اجرا شود و یکی یکی داخل آنها شویم و فایلهای آنها را هم بخوانیم و بعد فایلهای داخل هر فولدر را جدا جدا داخل یک لیست باکس بریزیم ... امیدوارم کافی بوده باشه ...

mehdibarghi
09-02-2008, 12:13
برنامه اش هم اگه خواستید فکر کنم بتونم ردیف کنم ...

Tranix
09-02-2008, 13:29
اگر بتوني برنامشو در اختيارم بزاري ممنون مي شوم چون عجله دارم امكان كنكاش برام نيست، اگر زحمتي نيست برنامه رو برام آپلود كن.
با تشكر از توجهت. :11:

Tranix
09-02-2008, 17:26
دوستان خواهشمندم يكي به من كمك كنه !!!!!

mehdibarghi
09-02-2008, 18:11
این سورس رو دانلود کنید شاید به دردتون بخوره (قسمت سرچش)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید