PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : dont terminated service

ghoghnoose_dana
08-02-2008, 19:13
با سلام
من برای چک کردن کاری از سرویس استفاده میکنم و کدم رو تو تایمری که رو سرویس قرار ادم مینویسم وقتی سرویس رو اجرا میکنم بهد یه میدتی terminateمیشه برای جلوگیری از این کار چه باید بکنم؟
با تشکر

F A R H A D
09-02-2008, 08:26
سلام. ممكنه يكي از process هاي ويندوز سرويس رو متوقف كنه. اگر كدي كه براي شروع سرويس نوشتيد رو درون يك شرط بنويسيد كه در رويداد OnTimer قرار داره مشكلي پيش نمياد. در اين حالت كد اجراي سرويس فقط زماني اجرا ميشه كه سرويس متوقف شده باشه.
اگر هم به اين كد نياز داريد بگيد تا كد رو بذارم.
پيروز باشيد

NoneForce
09-02-2008, 09:38
با سلام
من برای چک کردن کاری از سرویس استفاده میکنم و کدم رو تو تایمری که رو سرویس قرار ادم مینویسم وقتی سرویس رو اجرا میکنم بهد یه میدتی terminateمیشه برای جلوگیری از این کار چه باید بکنم؟
با تشکر

سلام

مدخل شماره 306722748 در Delphi Knowledge Base را ببينيد.

ghoghnoose_dana
11-02-2008, 07:40
سلام. ممكنه يكي از process هاي ويندوز سرويس رو متوقف كنه. اگر كدي كه براي شروع سرويس نوشتيد رو درون يك شرط بنويسيد كه در رويداد OnTimer قرار داره مشكلي پيش نمياد. در اين حالت كد اجراي سرويس فقط زماني اجرا ميشه كه سرويس متوقف شده باشه.
اگر هم به اين كد نياز داريد بگيد تا كد رو بذارم.
پيروز باشيد
سلام اگه لطف کنین ممنون میشم
noneforce جان من با این دلفی نالج بیس مشکل دارم نصبش کردم ولی نه سرچ جواب میده نه اینکه خودم مثلا بخواهم وارد بخش ado بشم و محتویاتشو ببینم همون اول هم بعد نصب بهم گفت یه اکانت باید بسازی مام ساختیم افاقه نکرد
چه کنمش؟

F A R H A D
11-02-2008, 12:14
سلام. این کد برای راه اندازی هر سرویسی میتونه مورد استفاده قرار بگیره . در کد نمونه زیر برای سرویس MSSQLServer استفاده شده که شما میتونید به جای اون هر سرویسی رو قرار بدید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

استفاده:

منبع: یادم نیست!

NoneForce
11-02-2008, 12:25
سلام

farhad_g1 عزيز كد شما ربطي به موضوع تاپيك نداره!

NoneForce
11-02-2008, 12:26
سلام اگه لطف کنین ممنون میشم
noneforce جان من با این دلفی نالج بیس مشکل دارم نصبش کردم ولی نه سرچ جواب میده نه اینکه خودم مثلا بخواهم وارد بخش ado بشم و محتویاتشو ببینم همون اول هم بعد نصب بهم گفت یه اکانت باید بسازی مام ساختیم افاقه نکرد
چه کنمش؟

سلام
دوباره نصب كنيد، تاحالا كسي مشكلي باهاش نداشته.

F A R H A D
11-02-2008, 15:43
farhad_g1 عزيز كد شما ربطي به موضوع تاپيك نداره!
؟
خب موضوع اصلی تاپیک راه اندازی سرویس هست نه Delphi Knowledge Base

کد زیر رو داخل تایمر بنویسید. دقیقا راه حل مشکل هست: