مشاهده نسخه کامل
: کلوپ U900
D o l f i n
08-09-2008, 11:24
دلفین جان یه چند تا عکس ازش بنداز ببینیم چطوره؟
سرعتش چطوره؟نسبت به پی1
دی900 آی که من دارم اعصابم رو خراب میکنه وقتی میرم توی گالری این هم فکر کنم همونطور باشه.
باشه چشم تو اولین فرصت
سرعتش با اینکه جاواست با p1 در یه حده
باید بگم تو گالری هنگام لود عکسها کنده
S A M S U N G
09-09-2008, 09:06
چندتا عكسي كه با U900 Soul گرفته شده :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آیا رو u900 برنامه نصب می شه
perjixen
09-09-2008, 21:21
اگر اشتباه نکرده باشم............ باید فایل جار و جاد رو با پی سی استدیو ، روی فون مموری گوشی برزی..............!!
البته ، اگر اشتباه نکرده باشم........!!!
Ali_BlueBoy
09-09-2008, 22:20
اگر اشتباه نکرده باشم............ باید فایل جار و جاد رو با پی سی استدیو ، روی فون مموری گوشی برزی..............!!
البته ، اگر اشتباه نکرده باشم........!!!
پست بالا تایید میشه<<<<<<< البته اگه اشتباه نکرده باشم......!!!!>>>>!!!..:دی
D o l f i n
10-09-2008, 10:47
زیاد عکس گرفتم ولی این دوتا بهتر در اومده من زیاد تو کار عکس نیستم اگه بده ببخشید اگه رسیدم یه سری دیگه هم میزارم ولی با این سرعت زغالی ما دق مرگ میشم تا اپ کنم
S A M S U N G
10-09-2008, 11:11
ممنون دوست عزيز .
عكس اول واقعا قشنگ افتاده و ابرها رو خيلي زيبا نشون داده .
دوربين خوبي داره .
عکس اولی طبق معمول نویز داره ولی دومی خوبه
با وجود اینکه 5 مگاپیکسلی هست از 480 و 810 کم میاره
Highbury
10-09-2008, 12:06
دوربین یو900 زیاد جالب نیست در حد جی800/810 نیستش رنگ بندیش هم یه جوریه مثل دی900 میمونه
D o l f i n
10-09-2008, 15:34
آره من هم همین نظر رو دارم دوربینش زیاد جالب نیست شایدم من بلد نیستم عکس بگیرم
perjixen
10-09-2008, 15:56
آره من هم همین نظر رو دارم دوربینش زیاد جالب نیست شایدم من بلد نیستم عکس بگیرم
البته ، اینجا هم استادن.......... ولی با اجازه.........:
این گوشی ،کلا کلاسه کاریش توی دوربینش نیست........ البته دوربین خوبی داره (که به نظرم فقط یه اسم 5 مگی روشه) ، ولی نمیشه خیلی روش حساب کرد............!!
کلا ، و اصولا رده یو سامسونگ رده ، بچه خوشگلاس........ که این وسط به نظرم یو 700 رو باید فاکتور گرفت (نه اصلا ربطی نداره ، چون این گوشی رو خودم دارم ، اینجوری میگم) ، ولی این ، گوشی در حقیقت المان اولش خوشگلی و باریکش و این داستاناس........ بعدش در کنار اینا یه دوربین 5 مگی معمولی هم گنجانده شده..........!!
البته ، بازم نباید از قطرش گذشت......... با این قطر چه جوری شده ماژول دوربین رو جا بدن......... دیگه دیگه.............!!
:31:.
Ssarshar
10-09-2008, 20:13
البته به نظر من عکسای یو 900 بهتر از 480 هست ! چون حداقل به زردی نمییزنه !
عکسای چی 810 هم که دیگه عالیه !!
morrigan_neit
10-09-2008, 20:31
برنامه توش راحت نصب میشه؟سلام.فقط بگین اگه بخایم توش برنامه بریزیم راحته یا مثل d900i مشکل داره؟
بنظر میاد عکس دوم Indoor هست !!
اگه اینطور باشه خیلی خیلی عکس عالی ای هست !!
saeidsmxo
10-09-2008, 23:05
ولي عکسهايي که امير گذاشته بود خيلي خوب بود به نظرم.
چه طور ميگين عکساي خوب نميگيره؟
Ssarshar
12-09-2008, 18:54
دوستان من شنبه میخوام این گوشی رو بگیرم فقط یه سوال دارم
1- پکش باید چه چیزایی باشه ؟
2- بدنش فلزیه ؟ خش پذیره بدنش ؟
Ssarshar
12-09-2008, 20:18
دوستان من شنبه میخوام این گوشی رو بگیرم فقط یه سوال دارم
1- پکش باید چه چیزایی باشه ؟
2- بدنش فلزیه ؟ خش پذیره بدنش ؟
آقا تو رو خدا جواب بدید میخوام شنبه بگیرم
آقا تو رو خدا جواب بدید میخوام شنبه بگیرم
با چه قیمتی میخواین بخرین؟
سلام خیلی ممنون می شم اگه یکی لطف کنه جواب منو بده!!!
می خواستم ببینم آیا فایل pdf فارسی باز می کنه؟ فارسی بودن فایل خیلی برام مهمه چون بعضی نرم افزارهای موبایل فقط PDF انگلیسی باز می کنن.
من می خوام باهاش فایل متنی بخونم در این زمینه می شه روش حساب کرد ؟
یه سوال دیگه اینکه در زمینه نصب نرم افزار چه طوریه آیا جاواهای خاصی روش نصب می شه یا نه؟
سلام خیلی ممنون می شم اگه یکی لطف کنه جواب منو بده!!!
می خواستم ببینم آیا فایل pdf فارسی باز می کنه؟ فارسی بودن فایل خیلی برام مهمه چون بعضی نرم افزارهای موبایل فقط PDF انگلیسی باز می کنن.
من می خوام باهاش فایل متنی بخونم در این زمینه می شه روش حساب کرد ؟
یه سوال دیگه اینکه در زمینه نصب نرم افزار چه طوریه آیا جاواهای خاصی روش نصب می شه یا نه؟
در مورد اینکه pdf فارسی میخونی چیزی نمی دونم
ولی برنامه های جاوایی هست که pdf رو می خونن و فکر کنم همچین مشکلی ندارن
فقط یه نرم افزار جاوا برای PDF داریم که اون هم فارسی باز نمی کنه علاوه بر مشکلات دیگه ای که داره من تستش کردم روی N80 بدرد نمی خوره
می خواست از بچه هایی که U900 رو گرفتن بپرسم برای اجرای نرم افزار محدودیت خاصی داره؟( مثلا حجم نرم افزار ) :13:
سلام من تازه u900 گرفتم خیلی خوبه فقط تنها ایرادش صدای کمشه بعدش می خواستم چند تا برنامه خوب برام بزارین تو گوشی نصب کنم
صداش تو هنزفری چقدر بلنده؟
CAPITAN MAC
24-10-2008, 23:49
سلام
می خواستم بدونم میشود فونت های این گوشی را فارسی کرد ؟ اصلا زبان فارسی را پشتیبانی می کنه ؟
S@nti@go_s&k
25-10-2008, 00:43
بله پشتیبانی میکنه.
CAPITAN MAC
27-10-2008, 19:23
این گوشی صفحه اش لمس هست ؟ قلم هم داره ؟
S@nti@go_s&k
27-10-2008, 21:20
سلام..........
نه صفحه لمسی نداره . پس قلم هم نداره.
فقط کلید های 4 جهتش لمسی هستش اونم به شکل خیلی جالب.
pejman2008
29-10-2008, 00:02
سلام به همگي
من يه يو 900 خريدم ولي روش نميشه برنامه نصب كرد يه مطلبي هم بود كه مربوط به نصب برنامه از طريق كابل رويه گوشي هاي سري دي بود كه امتحانش كردم ولي كار نكرد يعني كدها رو نمي شناخت و نشد يه مطلب ديگه اي هم بود كه راجب نصب برنامه رويه يو 700 بود كه كدها رو ازمايش كردم و شد و شناختش ولي برنامه هايي كه بايد دانلود مي كرديم تا با اون برنامه ها بتونيم رويه گوشي برنامه نصب كنيم لينك دانلودش غير فعال بود و نشد برنامه ها رو دانلود كنم .
اگه كسي بتونه اون برنامه ها رو دوباره بگذاره و يا روشي بلده كه بشه رويه يو 900 برنامه نصب كرد بگه ممنونش ميشم
چون گوشي خيلي نازي هست نميشه ازش گذشت لطفاااااااااااااا كمك كنيد ممنون ميشم
pejman2008
29-10-2008, 00:57
بازم سلام
ديدم تويه كلوپ خيلي ها مشخصات يو 900 رو مي خوانند بدونند و بعضي ها هم اطلاعات دادند ولي كامل نبود خب اينم كل مشخصات يو 900 تا اونجايي كه من مي دونم در ضمن فقط ميشه رويه اين گوشي برنامه هاي جاوايي رو نصب كرد اونم محدوديت حجمي يك مگه رو داره و بالاتره از يه مگ نميشه رويه اين گوشي نصب كرددر ضمن نصب برنامه ش هم مشكل داره و به راحتي نوكيا نيست :
سامسونگ یو۹۰۰ سل
Samsung SGH-U900 Soul
نسل ۳٫۵، کلیدهای ناوبری لمسی، دوربین ۵ مگاپیکسل، فوکوس اتوماتیک، لرزشگیر، فلاش، تشخیص صورت، صفحه نمایش ۱۶ میلیون رنگ، ۱۲۸ مگابایت حافظه داخلی، بلوتوث استریو، رادیوی افام، ...
مزایا: پشتیبانی کارت حافظه(ميكرو اس دي )، کلیدهای ناوبری لمسی، دوربین ۵ مگاپیکسل، فوکوس اتوماتیک، لرزشگیر، فلاش، تشخیص صورت، صفحه نمایش ۱۶ میلیون رنگ، ۱۲۸ مگابایت حافظه داخلی كه 105 مگه اش قابل دسترسي و استفاده هست، ۱۵ ساعت پخش موسیقی، بلوتوث استریو، رادیوی افام ، اتصال به اينترنت. ويراش فيلم و تصوير
معایب: محدودیت حجمی اجرای برنامههای جاوا (حداکثر ۱ مگابایت) ، عدم وجود درگاه مادون قرمز و عدم راحتي در نصب برنامه ها و در ضمن در رابطه با اس ام اس كليد فارسي داره ولي نميشه به راحتي كار كرد چونكه ديكشنري فارسي رو داره و همش باز ميشه و سرعت كار رو ميگيره مگر اينكه متد رو رويه عربي بگذاريد در ضمن اونهايي كه عادت دارند با كامپيوتر اس ام اس رويه گوشي ذخيره كنند بگم كه از تويه كامپيوتر فقط ميشه اس ام اسهاي يه صفحه اي تويه گوشي ذخيره كرد و اس ام اس هاي چند صفحه رو نميشه از محيط كامپيوتر در گوشي ذخيره نمود مگر اينكه با گوشي بنويسي. داري يه بلندگو هست كه در واقع همان بلندگو خوده گوشي در موقع تماسه صوتي هست كه صداش بدك نيست ولي خوب چون يدونه است به پاي ان 73 و حتي 5610 نوكيا اصلا نمي رسه ولي با هدستش صداش خيلي عاليه و مناسبه. همچنين هيچ فايلي متني( پي دي اف و ورد و اكسل ) رو باز نميكنه
مشخصات کلیشبکهGSM 900 / 1800 / 1900معرفیفوریه ۲۰۰۸نسل۳٫۵پردازندهARM9سیستم عامل بستر نرمافزاری مشخصات فیزیکیشکل ظاهریکشوییابعاد۱۲٫۹ * ۴۹٫۵ * ۱۰۵٫۹ میلیمتروزن۱۱۲ گرمتنوع رنگنقرهای، صورتینمایشنوعTFTوضوح۳۲۰ * ۲۴۰ پیکسلتعداد رنگ۱۶ میلیون رنگابعاد صفحه۲٫۲ اینچزبان فارسی دوربینکیفیت عکس۵ مگاپیکسلابعاد عکسحداکثر ۱۹۲۰ * ۲۵۶۰ پیکسلفیلمبرداریبلهابعاد فیلم۲۴۰ * ۳۲۰ پیکسلمدت فیلمبرداری دوربین دومخیرتماس تصویری فوکوس اتوماتیکبلهفلاشبلهلرزشگ ربلهذخیرهسازیدفترچه تلفن۱۰۰۰ شماره، به همراه تصویرگزارش تماسهابلهنوع کارت حافظهmicroSDکارت حافظه همراهخیرحافظه داخلی۱۲۸ مگابایتویژگیهامدیریت اطلاعات شخصیتقویم، دفترچه تلفن، یادداشت، وظایف آتی، مدیریت پروندهها، ساعت جهانی، تبدیل مقیاس، ماشین حساب و ...جیپیاسخیرجاواMIDP 2.0 (حداکثر ۱ مگابایت)پخش موسیقیMP3, WMA, e-ACC+, midi, imelody, wav, MMFپخش فیلمH.263, MPEG-4, H.264دریافت فیلم رادیوی افامبله، به همراه RDSکار با پروندههای آفیسخیرکار با پروندههای پیدیافخیرکار با پروندههای زیپخیرویرایش فیلم ویرایش عکسبلهصفحه کلید کاملخیرساعتبلهزنگ هشداربلهپیشبینی کلمهT9پخش با صدای بلندبلهفرمان صوتی ضبط صدابلهخروجی تلویزیونخیربازیبلهدریافت و نصب بازیبلهتبادل اطلاعاتارسال پیامSMS, EMS, MMS, Emailمرورگر اینترنتxHTML, HTML، به همراه RSS feedsمرورگر WAPWAP 2.0بلوتوثبله، نسخه ۲٫۰، پشتیبانی A2DPدرگاه مادون قرمزخیردرگاه USBبله، نسخه ۲٫۰GPRSبله، کلاس ۱۰HSCSDخیرEDGEبله، کلاس ۱۰3GبلهHSDPAبلهPush to Talkخیرسرعت تبادل در شبکهحداکثر ۷٫۲ مگابیت در ثانیه (HSDPA)شبکه بیسیمخیرانطباق با کامپیوتر انباره USBخیرزنگنوعپلیفونیک (۷۲ کانال)، امپیتریتنظیماتدریافت ملودیلرزانندهبلهباترینوعLi-Ion 880 mAhحالت انتظارحداکثر ۴۰۷ ساعتحالت مکالمهحداکثر ۶ ساعت و ۲۵ دقیقه البته در حالت پخش موزيك باتري تا 15 ساعت
قيمتش با گارانتي اصلي مايكروتل در بازار 350 هزار تومن در تاريخ ششم ابان ماه 87 هست و با گارانتي هاي متفرقه قيمتش 310 هزار تومن ميشه البته با لوازم اصلي اگه لوازم جانبي فرعي مي خوايد ميشه سيصدهزار تومن كه فكر نكنم ارزشوش داشته باشه در ضمن اين گوشي بدون رم خارجي( ميكرو اس دي ) هست و بايد اونو جداگانه خريد
لوازم جانبي گوشي : هنسفري و كابل اتصال به كامپيوتر و شارژر و دوتا ميني سي دي نصب درايو گوشي و يه پايه رويه ميزي كه حتما توجه كنيد داخل بسته موجود باشه چون تويه بسته خريداري شده توسط من نبودش و فروشنده كش رفته بود انشالله كوفتش بشه
اگه بازم مشخصات گوشي خواستيد بگيد تا براتون بگذارم فقط هر كسي روش نصب برنامه رويه اين گوشي بلده رو بگه روش نصب با اتصال كابل رو ازمايش كردم نشد يعني كدها رو نمي شناسه كه عمل كنه اگر در اين رابطه كسي چيزي بلده لطفا بگه ممنونش ميشم
سلام به همگي
من يه يو 900 خريدم ولي روش نميشه برنامه نصب كرد يه مطلبي هم بود كه مربوط به نصب برنامه از طريق كابل رويه گوشي هاي سري دي بود كه امتحانش كردم ولي كار نكرد يعني كدها رو نمي شناخت و نشد يه مطلب ديگه اي هم بود كه راجب نصب برنامه رويه يو 700 بود كه كدها رو ازمايش كردم و شد و شناختش ولي برنامه هايي كه بايد دانلود مي كرديم تا با اون برنامه ها بتونيم رويه گوشي برنامه نصب كنيم لينك دانلودش غير فعال بود و نشد برنامه ها رو دانلود كنم .
اگه كسي بتونه اون برنامه ها رو دوباره بگذاره و يا روشي بلده كه بشه رويه يو 900 برنامه نصب كرد بگه ممنونش ميشم
چون گوشي خيلي نازي هست نميشه ازش گذشت لطفاااااااااااااا كمك كنيد ممنون ميشم
روش u700 رو امتحان کردین؟
فکر کنم جواب بده
Nabakhshoode
30-10-2008, 14:38
دوستان نگه داری باطری این گوشی در چه سطحیه و چند روز دووم میاره ؟ و کیپدش چطوره راحت و سریع میشه باهاش کار کرد و اس ام اس زد ؟
بعد کار با کلیدهای لمسیش اونقدر راحت هست که نسبت به کلیدای جهتی معمولی اینو ترجیح بدین ؟
S@nti@go_s&k
30-10-2008, 23:47
سلام...............
1 روز و نصفی جواب میده البته اگه زیاد ازش استفاده کنی.
کیپدش تقریبا مثه u600 هستش و برای sms زدن خوبه.
در مورد سوال 3 صد در صد .
هم راحته هم جالب وقتی که از این 4 دکمه استفاده می کنی یه ویبره داره که می تونی قطعش کنی ولی اگه باشه جالب تره.
perjixen
31-10-2008, 00:08
خوب منم ، سوالاتی دارم....... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....!
توی ، این اینترفیس جدید........ سیستم دلیوری چطوره.........!؟ (چه ربطی به اینترفیس داره؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ، مثل یو 600 و 700 .......؟! یا نه......؟!
santiago جان شما u900 داری؟
S@nti@go_s&k
31-10-2008, 00:35
خوب منم ، سوالاتی دارم....... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....!
توی ، این اینترفیس جدید........ سیستم دلیوری چطوره.........!؟ (چه ربطی به اینترفیس داره؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ، مثل یو 600 و 700 .......؟! یا نه......؟!
دلیوریش خفنه .البته به خاطر اینترفیسشه.:دی
S@nti@go_s&k
31-10-2008, 00:39
santiago جان شما u900 داری؟
داشتم.
البته الان دادم به برادرم.
سوالی داری بپرس.
Nabakhshoode
31-10-2008, 02:12
سلام...............
1 روز و نصفی جواب میده البته اگه زیاد ازش استفاده کنی.
کیپدش تقریبا مثه u600 هستش و برای sms زدن خوبه.
در مورد سوال 3 صد در صد .
هم راحته هم جالب وقتی که از این 4 دکمه استفاده می کنی یه ویبره داره که می تونی قطعش کنی ولی اگه باشه جالب تره.
ممنون سانتیاگو جان...
کلا از گوشی تا چه حد راضی بودی ؟ ایراداتشم ممکنه بگی ؟ اینکه واگذارش کردی به برادرت دلیلش ناراضی بودنت بود یا... ؟
یه سوال دیگه هم اینکه کلا قطعاتش خوب به هم فیکس شدن ؟ بیشتر منظورم درب باطریشه تو بعضی گوشیها در باطری یه کم لق میزنه و اعصاب خورد کنه !
CAPITAN MAC
31-10-2008, 11:32
سلام
santiago جان می شود یک چندتا عکس با u 900 بگیرد بزارین درکل گوشی خوبی هست من این گوشی برای خودم نمی خواهم تا حالا هرچی گوشی برای دوستام بقیه خریم با نوکیا بو ده سونی اریکسون در کل گوشی های سامسونگ چطور هسنتد ؟
نمیدونم صدای d600 راشنیدی؟از نظر کیفیت و بلندی صدا نسبت به d600 چطوره؟من چون فقط d600 داشتم ، می خواهم با اون مقایسه بشه. مرسی.:46:
perjixen
31-10-2008, 11:57
سانتیاگو........ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی چی ، خفنه..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....؟! مثل یو 600 میومنه.......؟!
سیستم ، دلیور اس ام اس رو میگم ها... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...!
S@nti@go_s&k
31-10-2008, 13:52
سلام.............
نابخشوده عزیز:
از گوشی واقعا راضی بودم کلا سامسونگ باشه من با هاش حال می کنم.وقتی گوشی تو دستت می گیری متوجه استحکام و محکمی گوشی میشی واقعا محکم و در عین حال ظریف. در باطری که فیکس فیکس خیلی محکم.دلیل اینکه گوشیمو دادم داداشم ناراضی بودنم از گوشی نبود خوشش اومد از گوشیم منم دادم بهش در ضمن دلیل دیگشم omnia بود که منتظرم قیمتش یه کم بیاد پایین تر تا بگیرم.
دوستمون کاپیتان مک: کیفیت عکساش عالیه در ضمن رنگ عکسها به واقعیت خیلی نزدیک تقریبا خود خودشه اگه بتونم آپلود کنم عکساشو می زارم تو تایپیک آلبوم عکسای سامسونگ اگه تونستم سرعت اینتر نتم اومده پایین چند وقته نمی تونم آپلود کنم .
اگه تونستم تا 1 ساعت دیگه میزارم اگه نشد که شرمنده ولی سعی خودمو می کنم.
arz172:نه دوست من صدای دی 600 نشنیدم ولی صداش دقیقا مثه u600 هستش.
پرجیکسن دوست داشتنی:دی
دلیوریش خفنه مثه u600
یه مسج میاد میگه اوهوووووووووووووووووی تحویل داده شد :دی البته inbox رو سریع پر میکنه
پس پیشاپیش omnia مبارک. فکر میکنی قیمتش چقدر بیاد پایین؟
S@nti@go_s&k
31-10-2008, 14:27
ممنون___اگر منظورت قیمت omnia هستش معلوم نمیکنه گوشی هایی که ویندوز موبایل هستن قیمتشون دیر تر از گوشی های دیگه پایین میاد.
ولی فکر می کنم 16 گیگش تا 580__600 هم برسه با گارانتی ماکروتل البته شاااااید یه حدسه ولی به هر حال با اومدن گوشی های جدید تر خواه ناخواه قیمتش کاهش پیدا میکنه .تا آخر امسال هم که کلی گوشی خفن تو راهه.
سامسونگ:pixon__i7110__'دو سیم کارته های جدید__12 و 8 مگا پیکسلای سامسونگ و...........
نوکیا سری جدید n و 5800 ,..............
سونی اریکسون:c905__x1___,.............
htc .....motorola
به نقل از ماهنامه جیبی(gsm):
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Nabakhshoode
31-10-2008, 23:09
الحق و الانصاف قیمتش بد تحریک کنندست... من هر چی رویو خوندم مشکل خاصی در مورد این گوشی نگفته که حاد محسوب بشه... تعجب نمیکنم که پرفروشترین گوشی حال حاظر جهان باشه !
S A M S U N G
31-10-2008, 23:31
این گوشی تونست در عرض 1 ماه بره جزء پرفروشترین گوشیهای تاریخ !!!
یعنی توی جدول 3310 و ....
arz172 عزیز مرسی از عکس جالبت .
ما مخلصيم امير خان. بابت كيفيت عكس ببخشيد آخه من عكاس خوبي نيستم.:46:
به نقل از همان ماهنامه(جيبي):
"در سمينار mobile choice سامسونگ به عنوان سازنده برتر موبايل انتخاب شد"
آخرین قیمت U900 بدون گارانتی چنده لطفا؟
S@nti@go_s&k
03-11-2008, 09:15
سلام...............
قیمت امروز 285 هزار تومن
gooshishop
نظرتون در مورد خريد اينترنتي از گوشي شاپ چيه ؟ ميشه بهش اعتماد كرد؟
جدآ اين گوشي به اين خشكلي و دوربين عالي 285 ه ؟؟
بيخيال :o
Nabakhshoode
03-11-2008, 22:33
دوستان یه سوال کلی در مورد گوشی های سامسونگ دارم... سامسونگم مثه سونی و نوکیا کیفیت ساخت گوشیاش بعد 1 سال از تاریخ ریلیز پایین میاد ؟ یعنی مثلا الان کیفیت U600 های بازار از سری های اولیه پایینتره یا نه ؟
nafare_aval
04-11-2008, 13:58
دوستان راسته میگن این گوشی سرعتش تو خوندن مموری پایینه؟اگه نیست,سرعتش در چه حده؟اعصاب خورد کن نیست؟
دوستان یه سوال کلی در مورد گوشی های سامسونگ دارم... سامسونگم مثه سونی و نوکیا کیفیت ساخت گوشیاش بعد 1 سال از تاریخ ریلیز پایین میاد ؟ یعنی مثلا الان کیفیت U600 های بازار از سری های اولیه پایینتره یا نه ؟
نه مثل اون دوتا این مشکل رو نداره خوشبختانه
Ali_BlueBoy
04-11-2008, 16:36
سامسونگ مثل سونی و نوکیا گوشی هاش رو دست چین نمیده که مونتاژ کنه واسه همینم معمولا کیفتش زیاد افت نمیکنه
مثلا دی900 های جدید تقریبا مثل مدلهای اولیش کیفت ساختش خوبه و افت نکرده...
دوستان راسته میگن این گوشی سرعتش تو خوندن مموری پایینه؟اگه نیست,سرعتش در چه حده؟اعصاب خورد کن نیست؟
سرعتش خوبه زیاد نیست ولی اعصاب خورد کن مثل یو 600 هم نیستش..
CAPITAN MAC
05-11-2008, 12:21
همراه این گوشی چه چیزهایی باید باشه یعنی داخل جعبش چه چیزهایی هست؟ واگر بخواهم بدون گارانتی بخرم وسایل داخل جعبش فرق می کنه با گارانتیش؟
CAPITAN MAC
08-11-2008, 19:20
همراه این گوشی چه چیزهایی باید باشه یعنی داخل جعبش چه چیزهایی هست؟ واگر بخواهم بدون گارانتی بخرم وسایل داخل جعبش فرق می کنه با گارانتیش؟
یکی نیست جواب مار ابده :19::19:
hamed1987
09-11-2008, 00:12
سلام به همه دوستان
من 3تا سوال از این گوشی داشتم که خوشحال میشم کمکم کنید
1. چجوری میشه روش برنامه نصب کرد؟ (هر برنامه جاوا میشه مثل نوکیا و سونی اریکسون)
2. یه کد میخوام که گوشی یه ریست اساسی بشه!!!
3. چطوری میشه فریم مور گوشی رو آپدیت کرد؟(برنامه آپدیت رو از کجا دانلود کنم؟آیا مثل نوکیا و یا سونی اریکسون آپدیت میشه؟)
پیشاپیش ممنونم
سلام به همگی.با عرض پوزش میخواستم ببینم u900 تا چند گیگ مموری ساپورت میکنه؟ ممنون :11:
ravani_13
09-11-2008, 18:39
سلام u900 با گارانتی مایکروتل الان چنده ؟
از u900 اونهایی که دارن راضی هستن ؟
ال سی دی و پد لمسیو صدای گوشی رو کمی توضیح بدین ممنون میشم .
S@nti@go_s&k
10-11-2008, 11:40
سلام...............به همه.
کاپیتان مک عزیز:
سی دی.
هنزفری.
کابل یواس پی.
دفترچه:دی
رم هم نداشت خودم خریدم.
همین.
در ضمن من بدون گارانتی گرفتم حالا چیزی از روش برداشتن یا نه خدا عالم.
CAPITAN MAC
10-11-2008, 11:51
سلام
S@nti@go_s&k ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بهترین نوع رم چی هست؟ وتا چند گیگ ساپورت می کنه؟ امروز رفتم واین گوشی را دیدم ولی پشت این گوشی نوشته بود
MADIN CHINA BY SAMSUNG
S A M S U N G
10-11-2008, 12:04
سلام دوست عزیز .
گوشیهای سامسونگ حتما باید زیر باتری نوشته باشه Made in Korea By SAMSUNG .
IMEI زیر باتری رو با گوشی و جعبه حتما چک کن .
بهترین مموری کارت واسه گوشیهای سامسونگ که سامسونگ خودش هم در پک ها استفاده میکنه سان دیسک هستش .
مطمئنا تا 8 گیگابایت ساپورت میکنه .
مخلصیم .
CAPITAN MAC
10-11-2008, 14:04
حالا اگر نوشته باشه
Madin China By Samsung مشکلی هست از نظر کیفیت
سلام ایندیگو جان
می خواستم بپرسم آیا نرم افزارهای بالاتر از 1 مگ روش نصب می شه؟
خیلی واسم مهمه اگه جواب بدی ممنون می شم
S@nti@go_s&k
21-11-2008, 20:16
سلام..................
روی گوشی های جاوای سامسونگ برنامه راحت نصب نمیشه خیلی دنگ و فنگ داره.
در مورد u900 فایل بیشتر از 700 امتحان کردم ولی 1 مگ نه ولی گمون نکنم مشکلی پیش بیاد
اگرم عشق برنامه وبازی هستی یه گوشی سیستم عامل دار بگیر.
saeidsmxo
28-11-2008, 19:51
يه دونه limited edition يو 900 رو گرفتم 290 تومن.
از نقره ايش بسيار قشنگتره - مشکي- بژ رنگشه.
ولي مايکروتل همچين ورژنش رو نداره!
جالب اينه که هندزفريش از اين ژله ايهاست و دو تيکه.
فقط يه سوال؟
اگه پشتش زده ورژن محدود پس چرا اينقدر زياده؟؟؟:20:
amin_fixfox
15-12-2008, 01:22
سلام
من چند تا سوال در مورد این گوشی دارم:
1. وقتی یه آهنگ رو برای یه فرد خاص به عنوان زنگ انتخاب میکنم؛ دیگه شماره طرف نمیفته و به صورت unknown نشون داده میشه. این مشکل رو چطور رفع کنم؟
2. عکسی که برای زنگ زدن طرف انتخاب میکنیم خیلی کوچیکه؛ میشه اونو بزرگتر کرد؟
safersafer
26-12-2008, 01:16
من تازه u900 خریدم اما اس ام اس فارسی نمیتونم بگیرم
چیکار باید کنم واسه دریافت اس ام اس فارسی؟
m.active
04-01-2009, 20:41
یکی از دوستام هم همین مشکل رو داره
آیا راه حلی هست ؟
لطفا دوستان کمک کنند
saeidsmxo
22-01-2009, 21:34
عکسهایی از یو900 limited edition :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pedram_sad
01-02-2009, 19:18
دوستان برای این گوشی theme وجود نداره ؟
یعنی فقط میشه از درون theme ساخت ؟
اخه این که خیلی محدوده امکاناتش
saeidsmxo
02-02-2009, 22:30
دوستان برای این گوشی theme وجود نداره ؟
یعنی فقط میشه از درون theme ساخت ؟
اخه این که خیلی محدوده امکاناتش
من که تو تم ساختن هیچ محدودیتی ندیدم. هر کاری می خوای بکنی شدنیه. حتی رنگ فونت!
pedram_sad
03-02-2009, 12:00
من که تو تم ساختن هیچ محدودیتی ندیدم. هر کاری می خوای بکنی شدنیه. حتی رنگ فونت!
اره دوست عزیز
ولی منظور من اضافه شدن clock style های جدید و نوع icon ها و شکل و شمایل اونهاست
اگه theme های گوشی های motorola رو دیده باشی منظورم از اون نوعه
CAPITAN MAC
03-02-2009, 22:40
فرق U900 معمولی با limited edition این گوشی چی هست
وای الان شدیدن رفتم توی کففش خیلی نازه تا یه ماه دیگه یکیشو میگیرم البته فکر کنم خوشکلتر از یو 700 ایه که داشتم ... !
perjixen
11-02-2009, 09:42
آره دوست عزیز .... از یو 700 قشنگر تره ..... بدنه سنگین و محکمی داره ( یا حدالقل وقتی توی دست بگیری ، این حس منتقل میشه.....!!.)
خریدی ...... انعام بچه ها یادت نره .... ;-)
تا یه ماه دیگه یکیشو میگیرم
انعام بچه ها یادت نره .... ;-)
به روی چشم .
اون یو 700 زود روی گوشه پلاستیکیش خط میافته ... !
اینیکی فلزیه ؟
قیمت با گارانتیش چنده ؟
perjixen
11-02-2009, 11:04
اون یو 700 زود روی گوشه پلاستیکیش خط میافته ... !
آره متاسفانه .... :-(
اینیکی فلزیه ؟
آره فلزه .... البته نوع آلیاژش فلز ، فلز نیست ..... یه جنس خاصیه .... که گوشی و سنگین و محکم کرده ... میشه گفت مثل اف 480 میمونه....!!
قیمت با گارانتیش چنده ؟
اگر اشتباه نکرده باشم .... با گارنتی باید حدود 300 باشه ( 10 تا بالا یا پایین.) ولی بدونه ..... حدوده 270 هست......!!!
CAPITAN MAC
11-02-2009, 16:28
فرق u900 معمولی با limited edition این گوشی چی هست
کسی نیست جواب ما رابده :19::19:
perjixen
11-02-2009, 17:02
فقط قیافشون .......!! همین....!!
من الان یه 300.000 تومن دارم این گوشیو هم خیلی دوست دارم گوشی مدل بالا توی این قیمت هست سامسونگ ؟ لمسی باشه خیلی عالی میشه ... ؟
الان نمیدونم چی کار کنم ؟ اینو بگیرم یا چیز دیگه ای ؟ ( سامسونگ )
perjixen
11-02-2009, 18:17
توی این قیمت که فکر کنم .... جی 400 و اف 480 ... با کمی نوسان باشن.....!!
اینجا خیلی مناسب نیست در این باره بحث کنیم ..... چرا که نظم تاپیک به هم میخوره.....!!
الان دیدم که یه جای مناسب هم برای بحث نداریم ..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا شما بیا اینجا ....... که ببحثیم :
panther99
17-02-2009, 22:23
دوستان دوربینش در حد یه 5 مگاپیکسلیه واقعی هست ؟؟؟؟
چون f480 و lg ویوتی رو پرسیدم گفتن اگه بیشتر برای دوربینش میخوای بیخیاله این 2 تا گوشی شو .
میخوام از دوربین عکاسی و در درجه دوم از صداش مطمئن بشم . ممنون میشم جوابمو بدید .
راستی آخرین قیمتش چنده الان ؟؟؟
panther99
22-02-2009, 13:12
یک هفته گذشت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کسی اینجا نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
S@nti@go_s&k
22-02-2009, 13:28
سلام.....
دوست عزیز شرمنده من الان پستتو دیدم وگرنه زودتر جوابتونو میدادم
آره در حده 5 مگا هستش مخصوصا اگر تنظیماتشو ردیف انجام بدی
صداش در حد خوبی هستش زیاد بلند نیست اما کیفیتش بالاست
panther99
22-02-2009, 18:34
شما خودت این گوشی رو داری دیگه ؟؟
از عکسهاش راضی هستی ؟؟؟ تو شرایط مختلف عکسهاش چطوره ؟؟ نور آفتاب - نور اتاق - شب - و ...
perjixen
22-02-2009, 18:57
سلام دوست عزیز.
من یو 900 نداشتم .... ولی 480 یه مدتی دستم بوده ..... و از اونجایی که ماژول دوربینشون مثل همه ...... میشه گفت کیفیت یکسانی دارن...!!
من خودم به شخصه .... بین عکسهای 480 و 82 ..... در روز 480 ؛ در شب ان 82 ( به خاطر فلاش زنون) ... و در نور کم تقریبا با هم برابرن.....!!!
عکسهای ان 82 به نظرم از 480 زنده ترن ..... و رنگ بندیشون جالب تره.......!!!
میخوام از دوربین عکاسی و در درجه دوم از صداش مطمئن بشم . ممنون میشم جوابمو بدید .
کلا 480 و ویوتی .... از لحاظ دوربین در قیاس با ان 82 کمی عقب ترن .... به استثناء بعضی موارد....!!!
سوالی باشه ..... جواب میدم.
;-)
S@nti@go_s&k
22-02-2009, 20:27
شما خودت این گوشی رو داری دیگه ؟؟
از عکسهاش راضی هستی ؟؟؟ تو شرایط مختلف عکسهاش چطوره ؟؟ نور آفتاب - نور اتاق - شب - و ...
سلام...........
بله عزیز داشتم
تو شرایط مختلف هم خوبه خاستی عکس میزارم برات البته تو تایپیک عکسهای سامسونگ چند تا عکش گزاشتم یه نگاه کن :40:
panther99
13-03-2009, 20:35
ممنون دوستان . این سریه limited چه فرقی داره ؟؟ از نظر صدا و دوربین ؟؟ از نظر شکل ظاهری که خیلی شیکه .
در ضمن دوست عزیز اگه ممکنه چند تا عکس همینجا تو یه فایل rar بذار بدون ادیت و ریسایز . ممنون .
Highbury
31-05-2009, 21:40
چند تا سوال داشتم
1-دوربینش توی آپدیت های جدید چطور شده؟
2-سرعتش چطوره>مخصوصا توی مموری کارت
3-صداش به دی900 میرسه؟توی هندسفری چه جوریه؟هندسفریش دو تیکه هستش؟میشه هندسفری های سونی رو بهش زد؟
4-نصب برنامه اش مثل 480 برطرف شده؟
hasanmotori
31-05-2009, 22:51
چند تا سوال داشتم
1-دوربینش توی آپدیت های جدید چطور شده؟
2-سرعتش چطوره>مخصوصا توی مموری کارت
3-صداش به دی900 میرسه؟توی هندسفری چه جوریه؟هندسفریش دو تیکه هستش؟میشه هندسفری های سونی رو بهش زد؟
4-نصب برنامه اش مثل 480 برطرف شده؟
به نظر من s7350 بگیر
دوربینش بهتره
سرعتشم باید بیشتر باشه با توجه به اینکه divx پخش میکنه و فیلم برداریش wvga @30 هست
احتمالاً نصب برنامشم درست شده چون الان S8300 هیچ مشکلی نداره اینم حتماً درست شده
ال سی دیش بزرگتره
تا 16 گیگ مموری ساپورت میکنه
سنسور شتاب سنجم داره
قیمتش حدود 300 تومنه
مهمترین مزیت u900 در بخش نرم افزاری چیه؟
corey taylor
12-07-2009, 11:08
دوستان کسی قیمت نو این گوشی را داره ؟
kambizcat
24-07-2009, 12:31
Nokia E71
21 ساعت پخش Mp3
8 ساعت پخش آهنگ در حال بازی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.